זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 20-23 כדורים
סוג: חלבי
רכיבים
200 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר מפוררים דק (אפשר להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן)
60 גרם פיסטוקים טבעיים או קלויים גרוסים (חצי כוס)
50 גרם שוקולד לבן
רבע כוס (60 מ”ל) שמנת מתוקה
כף מחית פיסטוק
לציפוי: קוקוס טחון
אופן ההכנה
-ממיסים במיקרוגל את קוביות השוקולד הלבן עם השמנת ומערבבים לתערובת חלקה.
-מוסיפים מחית פיסטוק ומערבבים. מוסיפים פירורי ביסקוויטים ופיסטוקים גרוסים ומערבבים לתערובת אחידה, רכה ויציבה.
-בעזרת הידיים יוצרים כדורים קטנים בקוטר 2-2.5 ס”מ ומצפים בקוקוס.
-מניחים בצלחת ועוטפים בניילון נצמד. מעבירים למקרר לשעה לפחות לפני ההגשה.
ראו גם
- סלט כרוב עם פיצוחים |
- עוגת בננה ללא סוכר |
- פוקצה בטאבון נינג’ה |
- ריבועי לוטוס וקצפת |
- ארוחת בשרים בנינג’ה |
- פחזניות קצפת והשחר
מתכון זה שייך לאוסף: קינוחים ומתוקים
במה אפשר להחליף את המחית פיסטוק?
היי צביה,
זה מדגיש את הטעם של הפיסטוק אבל אפשר גם להכין בלי.
במקום זה – להגדיל את כמות השוקולד הלבן ל 75 גרם ולהוסיף עוד 2 כפות שמנת.
איך מכינים מחית או איפה קונים
יש את זה כמעט בכל סופר:)