זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 10 דקות

מס’ מנות: 4 מנות

מצרכים:

2 בצלים בינוניים קצוצים

500 גרם כבד עוף חתוך גס

תיבול: שליש כפית כורכום, כפית שטוחה כמון, חצי כפית מלח, רבע כפית שטוחה פלפל שחור

שליש כוס מים רותחים

2 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים




אופן הכנה:

-צולים את הכבדים על אש גלויה ומעבירים לצלחת.

-מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן זית או קנולה ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.

-מוסיפים למחבת את הכבדים ומתבלים בכורכום, כמון, מלח ופלפל שחור. מוסיפים מים רותחים ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך 2-4 דקות, לפי מידת העשייה הרצויה. מפזרים עלי פטרוזיליה ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגיות שוקולד ויוגורטעוגיות שוקולד ויוגורט
חצילים עם ירקות בתנור חצילים עם ירקות בתנור
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
הודיה (12:59 25.09.2019)

לאפרת המקסימה אשמח למתכון מוצלח ללשון
תודה על הכל ושנה טובה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:20 25.09.2019)

היי הודיה,
מתנצלת אבל אין לי מתכון ללשון.
אשתדל להעלות בהמשך.
שנה טובה ומתוקה 💗

avatar
שמחה (18:28 1.08.2019)

עשיתי היום לארוחת צהרים מושלםם👍

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:12 1.08.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂

ספרי מתכונים ב10 דקות