זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 10 דקות
מס’ מנות: 4 מנות
מצרכים:
2 בצלים בינוניים קצוצים
500 גרם כבד עוף חתוך גס
תיבול: שליש כפית כורכום, כפית שטוחה כמון, חצי כפית מלח, רבע כפית שטוחה פלפל שחור
שליש כוס מים רותחים
2 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים
אופן הכנה:
-צולים את הכבדים על אש גלויה ומעבירים לצלחת.
-מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן זית או קנולה ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
-מוסיפים למחבת את הכבדים ומתבלים בכורכום, כמון, מלח ופלפל שחור. מוסיפים מים רותחים ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך 2-4 דקות, לפי מידת העשייה הרצויה. מפזרים עלי פטרוזיליה ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.
ראו גם
- עוף בתיבול פיקנטי |
- פרגיות בצ’ילי ודבש |
- שוקיים בסיר |
- סטייק פרגית במחבת |
- עוף בתנור בתיבול מזרחי |
- סלמון בתנור בג’ינג’ר ודבש
מתכון זה שייך לאוסף: עוף ובשר
תגובות
לאפרת המקסימה אשמח למתכון מוצלח ללשון
תודה על הכל ושנה טובה
היי הודיה,
מתנצלת אבל אין לי מתכון ללשון.
אשתדל להעלות בהמשך.
שנה טובה ומתוקה 💗
עשיתי היום לארוחת צהרים מושלםם👍
שמחה שיצא טעים 🙂