שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 17-22 דקות

מס’ מנות: 2 מנות

סוג: פרווה

מצרכים:

בצל בינוני חתוך גס

פלפל צהוב חתוך לרצועות

פלפל אדום (גמבה) חתוך לרצועות

גזר גדול חתוך למקלות דקים

2 קישואים בינוניים חתוכים למקלות

2 כוסות שעועית ירוקה קפואה

תיבול: 4 כפות רוטב סויה, כף דבש או סילאן, פלפל שחור לפי הטעם.




אופן הכנה:

-מחממים מחבת רחבה או ווק עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל במשך כדקה.

-מוסיפים את הפלפלים, הגזר והקישוא ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ-10 דקות (מומלץ לכסות את המחבת ולערבב מידי פעם. אם זה ווק- יש להקפיץ מידי פעם).

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

-מוסיפים את השעועית הירוקה (לא חובה להפשיר לפני) ומבשלים באותו אופן במשך 5-10 דקות נוספות, עד שהירקות מתרככים מעט אך עדיין נגיסים. מתבלים ברוטב סויה, דבש או סילאן ופלפל שחור ומערבבים כדקה לספיגת הטעמים.

מתכון ירקות מוקפצים

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
קראמבל תפוחיםקראמבל תפוחים
עוגת אגוזים בחושה עוגת אגוזים בחושה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
רותי (09:34 1.08.2024)

היי, ראיתי שיש אופציה לתנור. על כמה מעלות וכמה זמן? תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:08 1.08.2024)

180 מעלות חום עליון ותחתון
במשך 45-60 דקות.

avatar
רותי (19:46 1.08.2024)

תודה! אלופה!!!!

avatar
דבי (14:30 3.08.2023)

צהריים טובים!
יש חומרים ביתיים שיכולים להחליף רוטב סויה? לא דוקא במתכון הזה.
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:13 3.08.2023)

היי
באופן כללי ניתן להוסיף מעט מלח עם מעט סילאן ומים במקום הסויה. אפשר גם להשרות פטריות שיטאקי במים ולהשתמש במי ההשריה כתחליף.

avatar
רבקה (12:36 25.07.2023)

זה מתאים עם אורז לבן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:11 25.07.2023)

כן(:

avatar
חני (15:02 11.06.2023)

תודה רבה אפרת 🙂 מתכון מעולה!

ירקות מוקפצים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:19 11.06.2023)

שמחה שאהבת🩷

avatar
כריסטינה (15:17 3.05.2023)

היי
אפשר לוותר על הקישוא?
והאם ניתן להוסיף ירקות אחרים?(אשמח לדוגמא אם כן)
תודה על המתכונים הטעימים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:11 3.05.2023)

היי
אפשר לוותר על קישוא ואפשר להוסיף ירקות אחרים כמו ברוקולי, כרובית, בטטה, תפו”א ועוד.

avatar
דבי (22:27 22.12.2022)

ערב טוב,
רציתי לשאול עם מתאים לשלב חזה חוץ עם ירקות אבל בסגנון מתוק עדין.
למשל להקפיץ בצל קישואים גזר פלפל ורצועות של חזה עוף. ולתבל בפלפל שחור, דבש או סילאן, ובלי סויה?
תודה רבה וחנוכה שמח!

avatar
דבי (22:35 22.12.2022)

יתאים מעט רסק עגבניות?
או איך ליצור בזה מעט רוטב?
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:53 22.12.2022)

כן, אפשר להוסיף כף רסק עגבניות.

avatar
דבי (23:39 22.12.2022)

ממש סליחה!
ערמונים בואקום יתאימו?
אלפי תודות ולילה טוב!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:15 23.12.2022)

אפשר להוסיף ערמונים בוואקום לאחר הבצל (אם כי הם מתמזגים הכי טוב עם בשר ועם תפוחי אדמה).

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:49 22.12.2022)

היי,
כן, אפשר לעשות כך. הטעם כמובן ישתנה בהתאם.
חנוכה שמח!

avatar
טויבי (09:51 20.10.2022)

היי אפרת, אין על האתר שלך!!
תמיד אני מוצאת בו מתכונים שווים שאני אוהבת…
רציתי לשאול, האם מתאים להוסיף למוקפצים גם נבטים?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:45 20.10.2022)

היי,
איזה כיף שאת נהנית מהאתר🙂
אפשר להוסיף נבטים(:

avatar
חנה (14:01 25.07.2022)

האם ניתן לערבב את זה עם ספגטי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:10 25.07.2022)

היי,
זה פחות מתאים לספגטי ברוטב עגבניות. אפשר לערבב עם נודלס או עם פסטה ללא רוטב עגבניות.

avatar
חנה (14:16 25.07.2022)

ספגטי ריק בלי רוטב

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:12 25.07.2022)

אפשר.

avatar
חנה (15:13 25.07.2022)

תודה רבה!!

avatar
נעה (23:19 17.05.2022)

אפרת היקרה!!
אני לא יכולה לתאר במילים את גודל השמחה והמתכונים שאת מביאה.
תודה רבה חמימה❤❤❤

ירקות מוקפצים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:13 18.05.2022)

איזה כיף לשמוע, נראה מעולה! תודה על השיתוף🌺

avatar
ציפי (08:55 28.04.2022)

הי אפרת,
קודם כל תודה על האתר המושלם!!!
לגביי המתכון הזה, הכנתי את זה כמה פעמים, ותמיד קצר המון מחמאות, עכשיו אני רוצה להכין כמות גדולה מאד, האם אפשר להכין בתנור באיזשהו אופן?
תודה מראש.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:35 28.04.2022)

היי,
שמחה מאד שאת נהנית מהאתר!
אפשר לחתוך ירקות (מה שאוהבים) בכמות גדולה שנכנסת בתבנית גדולה בגודל של התנור ולתבל ברבע כוס שמן זית, שליש כוס רוטב סויה, 3 כפות סילאן, מעט מלח ופלפל שחור.

avatar
חיה (10:22 10.03.2022)

שלום ותודה.
אפשר טריאקי במקום סויה?
אם כן,
מה הכמויות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:26 10.03.2022)

היי,
ניתן לשים 2 כפות רוטב טריאקי במקום הסויה(:

avatar
שרה (23:09 18.09.2021)

האם צריך לקלף את הקישואים?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:46 18.09.2021)

היי שרה,
יש לקלף את הקישוא.

avatar
נעה (19:09 10.05.2021)

אפשר להוסיף ברוקולי או כרובית?
ומה אפשר לשים במקום רוטב סויה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:53 10.05.2021)

היי נעה,
אפשר בהחלט להוסיף.😊
במקום רוטב סויה אפשר להוסיף כף-שתיים סילאן.

avatar
חוה (14:41 3.05.2021)

מתאים להוסיף גם מקלות קולרבי?
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:24 3.05.2021)

היי חוה,
כן,מתאים. כדאי לחתוך לגפרורים דקים😊

avatar
מיכל (09:20 25.02.2021)

הי אפרת,
קודם כל תדה על המתכונים המושלמים!
האם אפשר למלא את הירקות המוקפצים בבצק עלים? או שיש לך מתכון לבצק במילוי ירקות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:10 25.02.2021)

היי מיכל,
חושבת שזה פחות מתאים כי יש כאן ירקות שמוציאים הרבה נוזלים… אבל את יכולה לנסות:)
הנה מתכון לבצק פילו במילוי ירקות🙂
פורים שמח

avatar
עליזה (09:01 8.01.2021)

היי, מה הכוונה כשאת כותבת “אש בינונית – נמוכה” או “אש בינונית -גבוהה”?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:08 8.01.2021)

“אש בינונית- נמוכה” הכוונה לבישול על כיריים הבינוניים (עיגול בינוני), עוצמה הכי נמוכה.
“אש בינונית -גבוהה” הכוונה לבישול על כיריים הבינוניים (עיגול בינוני), עוצמה הכי גבוהה.

avatar
עליזה (19:02 8.01.2021)

תודה רבה!!
עד עכשיו שאת מתכוונת לבשל באש שהיא בין בינונית לנמוכה

avatar
עליזה (10:39 30.12.2020)

היי, תודה על האתר המדהים!!
הכנתי אתמול אבל נשאר הרבה נוזל (רוטב סויה)- עשיתי לפי ההוראות והכמויות.
האם זה תקין?
מה לעשות בכדי שזה לא יקרה?
אגב, הכנתי בלי קישואים והוספתי עוד גזר.
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:25 30.12.2020)

הנוזלים היו מרוטב הסויה או שהירקות הפרישו נוזלים במהלך הבישול עוד לפני שהוספת את הסויה?

avatar
עליזה (12:05 3.01.2021)

היי, הנוזלים היו מרוטה הזויה
תודה רבה

avatar
עליזה (12:07 28.12.2020)

היי, לכמה מנות זה מספיק אם זה רק כתוספת לתוספת?
(הכוונה שאני מכינה חזה עוף אורז ורוצה להכין בנוסף ירקות מוקפצים)
תודה על האתר המעולה!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:14 28.12.2020)

זה יוצא לכ-3-4 תוספות פחות או יותר
תודה עליזה 🙂

avatar
אסתר (09:21 28.12.2020)

תודה, יצא כ”כ טעים, מזין, מגוון ויפההההה, איזה שפע של צבעים!!!

ירקות מוקפצים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:57 28.12.2020)

נראה מהמם אסתר!!
איזה כיף שאהבת 🌸

avatar
אסתר (11:01 10.03.2021)

רוצה להכין שוב…
אפשר במקום קישואים פטריות (מקופסת שימורים)?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:44 10.03.2021)

היי אסתר,
אפשר, אבל עדיף פטריות טריות:)

avatar
מיטל (14:24 20.11.2020)

האם ניתן להוסיף חציל?
אם כן, האם לאפות קודם בתנור?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:49 20.11.2020)

כן. כדאי לאפות קודם בתנור.

avatar
מיטל (18:42 21.11.2020)

תודה.
איך את מציעה? וכמה זמן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:01 21.11.2020)

תוכלי לחתוך את החצילים לקוביות,
לבזוק מעל שמן זית, מלח פלפל ולהכניס לתנור עד שישחימו

avatar
מני (10:55 6.10.2020)

והאם מתאים גם בטטה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:30 6.10.2020)

אפשר להוסיף בטטה.

avatar
מני (10:13 6.10.2020)

אפשר להקפיא?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:29 6.10.2020)

אפשר אבל צריך לקחת בחשבון שהירקות לאחר הפשרה יהיה קצת “סמרטוטיים”.

avatar
ענתי (08:57 27.08.2020)

מושלם טעים ובריא.
תוכל להסביר איך חותכים גזר למקלות דקים בשיטה קלה? ובכלל יש קולפן שאת ממליצה שחותך לירקות סיניים?תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:55 27.08.2020)

יש מכשיר שנקרא מנדולינה ויש גם קולפנים שעושים את זה (אין לי המלצה על קולפן ספציפי).

avatar
רחל (18:28 9.07.2020)

שלום,
אשמח לדעת האם מתאים לחימום על הפלטה לליל שבת
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:47 9.07.2020)

כן.

avatar
טל (08:47 8.04.2020)

היי אפרת,
אין לי צ\’ילי. מה לשים במקום ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:38 8.04.2020)

אין צ’ילי במתכון.
חג שמח 🌺

avatar
chani.k (11:49 24.01.2020)

היי
אני רוצה להכין את זה לכמות של בערך 36 בנות.
בכמה אני אצטרך להכפיל את הכמות?
נ.ב.
תודה על האתר מתכונים ממש קלים וטעימים.
שבת שלום!

avatar
chani.k (11:51 24.01.2020)

ועד שאלה…
אני יכולה להמיר את הסילאן לדבש?
וגם את הרוטב סויה לדבש?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:48 24.01.2020)

מה עוד מוגש באותה ארוחה?
אפשר להמיר את הסילאן בדבש אבל פחות מומלץ לוותר על הסויה כי זה מה שנותן את הטעם המיוחד.

avatar
chani.k (13:11 24.01.2020)

יהיה עוד הרבה אוכל.
אני צריכה כמות יפה. לא הרבה אבל לא קצת…
כשכתוב 2 מנות הכוונה לשתי צלחות?
אז להכפיל בערך ב- 10?
ואז כמה ירקות אני צריכה מכל סוג?
סליחה על כל הכאב ראש – תודה מראש!!!!!
😏😏

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:47 24.01.2020)

לדעתי הכמות הזאת אמורה להספיק:
2 בצלים גדולים קצוצים
7 פלפלים צהובים חתוכים לרצועות
7 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
7 גזרים גדולים חתוכים למקלות דקים
8 קישואים בינוניים חתוכים למקלות
800 גרם שעועית ירוקה קפואה
תיבול: 3/4 כוס רוטב סויה, 4-5 כפות דבש, פלפל שחור לפי הטעם.

avatar
chani.k (18:28 25.01.2020)

תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!
🥰🥰🥰

avatar
chani.k (16:47 26.01.2020)

תודה רבה!!!
🥰🥰🥰

avatar
מרים (18:21 1.08.2019)

באילו אטריות מומלץ להשתמש ? לשמור במקרר יממה כבר עם הפסטה ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:12 1.08.2019)

אפשר לבשל אטריות ביצים (נודלס) או אטריות רגילות (דקות, בינוניות או עבות) ולהוסיף לירקות.
כן, אפשר לשמור ביחד.

avatar
לילי (21:28 25.06.2019)

היי אפרת יש לי בעיה בשיניים זה יוצא רך בסוף הטיגון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:52 25.06.2019)

תבשלי את זה עד לריכוך מלא.

avatar
רות (08:04 24.06.2019)

חייב לשים שעועית?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:24 24.06.2019)

לא חייב.

avatar
שירה (14:30 20.06.2019)

אפשר לוותר על רוטב סויה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:07 20.06.2019)

אפשר להכין עם 2 כפות סילאן ולהוסיף מלח לפי הטעם.

avatar
מיכל (19:49 11.06.2019)

היי,
תודה על האתר- המתכונים טעימים, טובים וקלים, וכתובים בצורה ברורה.
שאלה- כמה זמן אפשר לשמור במקרר?
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:02 11.06.2019)

3-4 ימים בקופסה סגורה.

avatar
אורית (20:29 27.01.2019)

אפרת שלום.
האתר שלך פשוט מושלם. אין מתכון שאני מחפשת ולא מוצאת בו… מאז שגיליתי אותו הוא פתוח אצלי כל שישי…והרבה גם במהלך השבוע.
ועכשיו אני רצה להכין את המתכון הזה.
המון תודות לך!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:56 27.01.2019)

כיף לשמוע!
תודה ❤️

avatar
נחמי (20:38 17.01.2019)

הי אפרת
קודם כל תודה רבה על האתר הוא מושלםםםםםםם
אפשר להכין את המוקפץ במחבת פסים או שעדיך רגילה כי אין לי ווק?
ועוד שאלה בבקשה, אפשר לערבב עם חזה עוף ואם כן איף?
תודה!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:01 17.01.2019)

היי נחמי,
אפשר להכין במחבת רחבה רגילה.
אפשר לטגן קוביות חזה עוף כדקה מכל צד ולהעביר לצלחת.
לאחר מכן לנגב את המחבת משאריות נוזלים ולהכין את המתכון לפי מה שרשום. לאחר שהירקות מתרככים מעט יש להוסיף את העוף ולתבל ולהמשיך לבשל עד שהעוף נעשה מוכן מבפנים.

avatar
מרים (17:06 18.12.2018)

אני משתמשת מלאאא במתכונים שלך
ותמיד זה יוצא פשוט מושלםם
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:19 18.12.2018)

תודה מרים, כיף לשמוע 💜

avatar
רינת (20:45 5.12.2018)

בטטה ותפוחי אדמה מתאימים לרוטב סויה או שלא הולך?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:06 6.12.2018)

כן מתאים.

avatar
רינת (20:37 5.12.2018)

תודה רבה!

avatar
רינת (11:26 5.12.2018)

היי אפרת,
סומכת רק על המתכונים שלך, אף פעם לא מאכזבים! רציתי לשאול אם יש לך מתכון לירקות אפויים (כדי שיהיה מהיר) ברוטב סיני. צריכה להכין לשבת בר מצוה בכמות גדולה..
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:23 5.12.2018)

היי רינת,
הכוונה לתיבול בסגנון סיני? אם כן אפשר לחתוך ירקות (מה שאוהבים) ולשים בתבנית גדולה בגודל של התנור ולתבל ברבע כוס שמן זית, שליש כוס רוטב סויה, 3 כפות סילאן, מעט מלח ופלפל שחור.

avatar
שרי (21:13 2.12.2018)

היי, רציתי לשאול, תמיד כשאני מכינה ירקות מוקפצים זה מתייבש לי מאד מהר אפילו כשאני שמה מים
מה את ממליצה לעשות?
אשמח לתשובה מהירה
תודה וערב טוב!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:06 3.12.2018)

היי שרי,
זה קשור בסוג המחבת. אני ממליצה להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק כמו טפלון או ברזל יצוק.

avatar
טל (13:54 5.10.2018)

הי,
יש לי שעועית ירוקה טריה. האם מכינים באותו אופן ?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:20 5.10.2018)

כן.

avatar
שרה (21:23 29.09.2018)

נשמע מעולה. ננסנ

avatar
אפרת (13:15 17.05.2018)

המתכונים שלך מושלמים! על כל דבר שאני מכינה אני מקבלת מחמאות!

אפשר להוסיף ברוקולי קפוא?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:12 20.05.2018)

תודה אפרת 🙂
כן, אפשר.

avatar
קרן (17:09 9.03.2018)

הוספתי כרוב לבן בלי שעועית ירוקה…. יצא מעולה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:17 9.03.2018)

מעולה 🙂
תודה קרן.

avatar
שירה (16:47 28.02.2018)

בלי בצל זה לא יעבוד? רוצה להכין לסוף הצום ומגלה שנגמר לי הבצל:(

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:52 28.02.2018)

אפשר לוותר על הבצל.

avatar
מיטל (23:31 6.02.2018)

מעולה ! מהיר וטעים ופשוט עשה לי את השבת 🙂
תבורכי !

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:18 7.02.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה מיטל ויום מקסים

avatar
אירה (09:46 6.12.2017)

בוקר טוב
אני רוצה להכין ירקות ברוטב מתוק, הרבה רוטב, שיתאים לתוספת של פירה, מנה בלי בשר..
זה המתכון המתאים? או שיש משהו נוסף שאת יכולה להציע?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:01 6.12.2017)

היי אירה,
את יכולה להכין את המתכון הזה עם כמות גדולה יותר של רוטב: 6 כפות רוטב סויה + 3 כפות סילאן. אפשר להוסיף גם 1-2 כפות מים.
את הירקות אפשר לחתוך קטן יותר שיהיה נוח לאכול עם הפירה.
יום מקסים 🙂

avatar
אירה (14:55 6.12.2017)

תודה 🙂

avatar
יפה (00:35 7.11.2017)

הי אפרת אתר מעולה אני מכינה הרבה מתכונים שלך ותמיד יוצא מעולה יש לי שאלה יש לי מתכון לפשטידת ברוקולי וכרובית ואני תמיד השתמשתי בירקות טריים וזה מצריך קודם להרתיח אני מעוניינת להשתמש בירקות קפואים .. האם אפשר בלי להרתיח קודם את הברוקולי והכרובית

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:13 7.11.2017)

כן יפה, אם את משתמשת בירקות קפואים אין צורך להרתיח לפני במים.

avatar
חייםאד (14:50 19.10.2017)

בשלב א’ יש טיגון בשמן. בשלב ב’ כתוב מבשלים. מה פירוש? צריך להוסיף מים? אם כן אז כמה?
ממש תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:03 19.10.2017)

בדר”כ הירקות עצמם מגירים נוזלים. אם מבשלים במחבת עם ציפוי שאינו נדבק לרוב אין צורך להוסיף מים אבל אם לא אז כדאי להוסיף כרבע כוס מים. בכל מקרה חשוב לעקוב ולוודא שהתבשיל אינו מתייבש במחבת.

avatar
בר (13:38 3.10.2017)

אם אין לי שעועית ירוקה מה לעשות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:41 3.10.2017)

אפשר להכין גם בלי השעועית.

avatar
אסתר (10:20 1.08.2017)

הכנתי היום ויצא מעולה.
השתמשתי בתחליף סוכר במקום דבש.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:55 1.08.2017)

מצוין, תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
אסתר (10:10 30.07.2017)

שלום
האם אפשר להמתיק בממתיק אחר במקום סילאן (בגלל סכרת)?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:19 30.07.2017)

היי אסתר,
אפשר לשים כל ממתיק אחר שאת משתמשת בו.
שבוע נפלא 🙂

avatar
אסתר (08:58 31.07.2017)

אני משתמשת בסוכרזית. על הקופסה כתוב שהמתיקות בדיוק כמו סוכר (אחד לאחד).
כמה כדאי לשים במקום כף סילאן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:02 31.07.2017)

הסילאן נועד לאזן את הטעם של הסויה. ממליצה לך לשים חצי כף סוכרזית ולטעום. תמיד אפשר להוסיף יותר במידת הצורך.

avatar
אהובה (10:41 16.07.2017)

בוקר טוב

האם אפשר להכין היום ואם נשאר לחמם מחר בערב?

תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:04 16.07.2017)

כן, אפשר.

avatar
תהילה (18:29 29.05.2017)

אתר מנצח !!!
תודה על המתכונים המעולים והקלים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:39 29.05.2017)

תודה תהילה 🙂
חג שמח!

avatar
יהודית (15:46 16.03.2017)

אפשר להקפיא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:52 16.03.2017)

כעקרון אפשר אבל אין כמו לאכול ירקות טריים 🙂

avatar
יהודית (16:08 16.03.2017)

תקף לגבי כל התוספות עם הירקות שעועית וכו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:13 16.03.2017)

כן. חוץ מתפוח אדמה, לא אמורה להיות בעיה להקפיא ירקות.

avatar
שירלי (17:08 14.03.2017)

אני רוצה להוסיף כרוב לבן, זה מתאים? האם לקצוץ קטן או לחתוךרצועות גסות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:32 14.03.2017)

מומלץ לחתוך לרצועות גסות כי זה גם ככה מצטמצם בבישול.

avatar
אילנית (16:36 13.03.2017)

היי
מה אפשר לשים במקום רוטב סויה ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:34 13.03.2017)

אפשר לוותר על הסויה ולתבל ב-2 כפות סילאן, מלח ופלפל שחור.

avatar
אהובה (15:54 12.03.2017)

שאלה שלא קשורה למתכון

כמה זה1/6כוס מרק עוף

תודה ופורים שמח:-)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:55 12.03.2017)

היי אהובה,
1/6 כוס אבקת מרק זה יוצא בסביבות 2 כפות מלאות שזה 40 גרם.

avatar
אהובה (15:51 12.03.2017)

פורים שמח

בקשר לשעועית הקפואה צריך להפשיר אותה?
יש לי שעועית קפואה לא שלמה חתוכה היא גם בסדר?

תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:46 12.03.2017)

היי אהובה,
לא חובה להפשיר את השעועית לפני.
אין בעיה להשתמש בשעועית החתוכה.

avatar
אהובה (20:01 5.03.2017)

ערב טוב לך

הכנתי את המוקפץ בשעות הערב ורק עכשיו ניזכרתי שלא שמתי סילאן
האם אני יכולה להוסיף עכשיו ?

תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:33 5.03.2017)

כן. את יכולה להחזיר למחבת ,להוסיף סילאן ולערבב כמה דקות בודדות על אש בינונית.

avatar
אלכס (15:28 27.02.2017)

אפשר להוסיף לזה חזה עוף ונודלס? או שזה יהיה יותר מידי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:53 27.02.2017)

כן אלכס, אפשר בהחלט.

avatar
אהובה (18:48 16.02.2017)

ערב טוב
אפשר לוותר על הבצל והקישוא?
ואפשר לשים פיטריות שמפיון מקופסא

תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:33 16.02.2017)

כן, אפשר.

avatar
אהובה (20:06 18.02.2017)

נשאר לנו אטריות מהמרק אפשר להוסיף אותם

תודה ושבוע טןב

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:00 18.02.2017)

נראה לי שכן.
שבוע טוב 🙂

avatar
אפרת (10:03 10.11.2016)

הכנתי אתמול את הירקות ואחרי שזה כבר היה מוכן הוספתי פסטה פרפרים שהרתחתי מראש נתתי לזה עוד כמה דקות- יצא ממש מוצלח!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:15 10.11.2016)

נשמע מעולה עם הפסטה 🙂
תודה אפרת ויום נפלא!

avatar
אסתי (17:36 8.11.2016)

היי
אפשר להכין בסיר רגיל (לא רחב)?
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:41 8.11.2016)

אם אין לך מחבת רחבה, תכיני בסיר רגיל.

avatar
אסתי (17:46 8.11.2016)

תודה על התגובה המהירה!
ולא צריך להאריך את זמן הבישול?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:34 8.11.2016)

בגלל שהברוקולי קפוא זה מקצר את הזמן כי הוא כבר חצי מבושל.

avatar
שרה (12:13 18.10.2016)

הי, הכנתי את המוקפץ ופשוט היה טעים. כולם נהנו מהאוכל שהכנתי. ובכלל לקחתי הרבה מתכונים והכל יצא טעים אששש.
תודה וחג שמח 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:26 18.10.2016)

תודה שרה, שמחה לשמוע 🙂

avatar
איזבל (18:03 16.10.2016)

היי,תודה רבה על המתכון,הוספתי למוקפץ בטטה והיא מעכבת את כל הטיגון,מה כדאי לי לעשות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:22 16.10.2016)

היי איזבל,
אם יש לך אפשרות להוציא אותה בזהירות ולחתוך אותה יותר קטן ואז להחזיר למחבת זה יכול לזרז את הבישול.
חג שמח 🙂

avatar
מירה (15:06 14.10.2016)

מדהים! המשפחה עפה על זה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:23 14.10.2016)

שמחה לשמוע מירה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום

לקריאת כל התגובות