שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 29 דקות

מצרכים:

חצי קילו חזה עוף פרוס לשניצלים דקים

1 בצל קטן קצוץ

5-6 משמשים יבשים קצוצים

5-6 שזיפים יבשים ומגולענים קצוצים

2 שיני שום קצוצות

1/2 כפית אבקת קינמון

סילאן, מלח ופלפל




אופן הכנה:

-מטגנים במחבת עם מעט שמן את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום ומבשלים כדקה. מוסיפים את המשמשים והשזיפים, מתבלים בקינמון, 1/2 כפית סילאן, 2 כפות מים ומבשלים 2-3 דקות. מעבירים לצלחת ומצננים.

-מחממים תנור ל180 מעלות.

-מתבלים את פרוסות חזה העוף בסילאן, מלח ופלפל ופורשים אותן על משטח עבודה. מניחים ככף מהמלית במרכז ובקצה שבו מתחילים לגלגל את חזה העוף. מגלגלים ומצופפים בתבנית אינגליש קייק חד פעמית משומנת כאשר החלק המקופל נמצא כלפי מטה.

-אופים בתנור כ-20 דקות (יש להקפיד לא לייבש יותר מידי את חזה העוף).

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

 

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
ניוקי ברוטב שמנת פטריותניוקי ברוטב שמנת פטריות
מאפינס חלבה מאפינס חלבה
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
תמר (16:32 16.01.2024)

שלום אפרת, תודה רבה על האתר המקסים שלך נעזרת בו המון!!
יש אפשרות לטגן את זה אחרי האפיה עם ביצה ופרורי לחם או רק לטגן. פשוט אכלתי פעם כזאת גרסה של המאכל הזה 🙂
תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:41 16.01.2024)

היי תמר🙂
אני חושבת שאפשר לטגן. עדיף אחרי אפיה כדי לוודא שזה מוכן מבפנים.
אם את מטגנת אז תאפי רק 15 דקות.

avatar
אודליה (14:42 31.05.2023)

אולי יש לך מתכון לחזה עוף ממולא שם בשר טחון, בטעם פיקנטי?
שממח מאוד לענג בו את השבת הקרובה 😍 תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:15 1.06.2023)

לא יקרה, אין לי.
אבל נתת רעיון🙂

avatar
ל (12:25 10.05.2023)

היי. אין לי תנור בשרי יש לך רעיון בשבילי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:45 10.05.2023)

יש לך טוסטר אובן? אפשר להשתמש בו.
אם אין לך אפשר להכין בסיר, אבל אין לי מתכון מסודר לאופן ההכנה בסיר(:

avatar
ישראל (17:45 31.03.2022)

היי אפרת רציתי לשאול את יכולה לתת לי מתכון לשניצל ממולא בפירה? ועוד שאלה האם אני יכול לטגן במקום לאפות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:41 31.03.2022)

היי,
אין לי מתכון לשניצל ממולא פירה באתר, אבל אפשר להכין את המתכון הזה לפרגיות ממולאות בשר ולהמיר את מילוי הבשר בפירה.

avatar
אלה (14:43 10.01.2022)

היי אפרת תודה על המתכון!
כמה שאלות מבשלנית שמתחילה מאפס:
1. הבצל – בכמה כפות שמן לטגן אותו, ואשמח להכוונה- כמה זמן מטגנים אותו בערך עד להזהבה קלה?
2. המים שמוסיפים למחבת עם הפרות היבשים – הכוונה למי ברז קרים רגילים?
3. מלית פרות היבשים – כתבת שצריך לתת לה להתקרר- אשמח להכוונה של כמה זמן בערך?
4. תיבול פרוסות חזה העוף – אשמח להכוונה של בכמה מלח פלפל לתבל כמו כן כבר היה שימוש בסילאן במחבת הכוונה לשימוש בפעם השנייה? אשמח להכוונה לכמות הסילאן? כמו כן למה הכוונה לתבל – לערבב עם הידיים?
5. תבנית האינגליש קייק – באיזה שמן לשמן אותה ובכמה שמן להשתמש? כמו כן למה הכוונה שהחלק המקופל נמצא כלפי מטה?
6. הסתבכתי לגמרי עם הנושא של החזה עוף- מה לבקש מהקצב בסופר – חזה עוף או שניצלים? לאיזה גודל בערך אני אמורה לחתוך את זה בבית? לפי התמונה נראה שזה חתוך לפסים – ככה זה היה לפני האפייה או שחתכת אחרי?
7. פרות יבשים- לקצוץ הכוונה לחתוך בסכין? האם לחתוך לממש קטן או בינוני או מה?
8. יש אפשרות לשמור את זה ליום המחרת ולחמם? אם כן אז איך
סליחה על כמות השאלות, פשוט עושה את צעדיי הראשונים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:48 10.01.2022)

היי,
1. כדקה-שתיים
2. אפשר מים בכל טמפ’, זה לא משנה
3. כ-45 דקות יספיקו
4. פזרי על העוף כפית סילאן, כפית שטוחה מלח ושישית כפית פלפל שחור וערבבי בתנועות עיסוי עם הידיים.
5. שמן זית/קנולה- זה לא משנה מאד. אם יש לך תרסיס שמן השתמשי בו, ואם לא- שימי חצי כפית שמן בתבנית ועם נייר סופג שמני את כולה.
החלק המקופל זה החלק של חיבור קצה העוף ל’שבלול’ שיוצרים. ניתן לראות זאת בבירור בתמונות(:
6. בקשי חזה עוף פרוס לשניצלים דקים- הקצב יבין במה מדובר וייתן לך שניצלים חתוכים לחתיכות דקות כך שלא תצטרכי לחתוך את זה עוד בבית. בתמונה רואים את החתיכות שחתכתי לאחר האפייה.
7. כן, לחתוך לחתיכות קטנות בסכין חדה.
8. אפשר- פשוט לשמור במקרר ולפני ההגשה לחמם במיקרוגל, או בתנור (שחומם כ-10 דקות מראש) על 180 מעלות למשך כ-10-15 דקות.
בהצלחה!

avatar
אלה (20:02 10.01.2022)

אפרת המון המון תודה על המענה הסופר מפורט, ממש לא מובן מאליו

עוד שאלה קטנה – בכמה כפות שמן לטגן את הבצל?

ושוב המון תודה לך על הכל..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:17 10.01.2022)

בשמחה(:
כף שטוחה שמן תספיק.

avatar
אלה (00:49 17.01.2022)

היי אפרת, אני רוצה להכין את זה למחרתיים אשמח לדעת כמה מנות זה יוצא
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:03 17.01.2022)

היי אלה,
הכמות מתאימה לכ-3 אנשים.
בהצלחה(:

avatar
יהודית אזואלוס (00:04 16.04.2021)

שלום אפרת,
סליחה על השעה,
האם ניתן להקפיא את החזה לאחר שאופים?
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:20 16.04.2021)

היי יהודית,
אפשר להקפיא. שבת שלום😊

avatar
שרה (21:51 27.01.2021)

את פרוסות של העוף טובלים רק בסילאן אוו שמוסיפים עוד משהו (חוץ ממלח ופלפל) כי זה פשוט נורא סמיך

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:57 27.01.2021)

רק בסילאן, מלח ופלפל שחור. העוף מפריש קצת נוזלים במהלך האפיה וזה מדלל את הסילאן.

avatar
שרה (23:23 27.01.2021)

תודה רבה ענקית!!
עכשיו זה יצא מהתנור הולכים לאכול לכבוד ט”ו בשבט,
נראה מעולה….

חזה עוף ממולא בפירות יבשים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:29 28.01.2021)

איזה כיף לשמוע! תהנו❤️

avatar
אילה (01:30 27.01.2021)

הי אפרת
תודה על המתכונים המדהימים שלך שכיף לנסות ולהכין בכל פעם מחדש!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:35 27.01.2021)

תודה לך, כיף לשמוע❤️

avatar
רבקי רוזנטל (13:37 7.10.2020)

תודה אני משתמשת המון עם המתכונים, אפשר גם עם אורז ואיך?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:23 8.10.2020)

אפשר להוסיף אורז מבושל לתערובת המילוי.

avatar
שרה (18:54 4.09.2020)

וואו אפרת…. יצא טעיםםםם וואי וואי וואי!!!! עשיתי עם צימוקים ואוכמניות והוספתי שקדים פרוסים…. וואי וואי וואי. תודה על האתר המשובח שלך. שבת שלום 🍒

חזה עוף ממולא בפירות יבשים
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:59 5.09.2020)

נראה ממש טוב! 🙂
תודה שרה

avatar
שלומית (13:01 29.03.2020)

היי לאפות בטורבו?
או אפיה רגילה?
תודה על התשובות המהירות

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:51 29.03.2020)

חום עליון וחום תחתון.

avatar
ליאת (17:37 25.09.2019)

הי, החזה עוף שלי חתוך לרצועות כמו פרגיות, כך שלא ניתן לגלגל. איך ממליצה בכז לשלב עם הפירות היבשים? תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:42 25.09.2019)

אפשר להכין את זה כמו במתכון הזה- חזה עוף עם גזר ושזיפים מיובשים.

avatar
אילה (00:18 1.10.2017)

האם אפשר להכין מילוי מירקות מאודים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:44 1.10.2017)

נראה לי שכן.

avatar
מלכי (22:58 29.08.2017)

ערב טוב אפרת וסליחה על השעה.
אני מחפשת מתכון של חזה עוף במילוי אורז.
אהבתי מאד בילדותי…
יש לך רעיון איך לשנות את המתכון הנתון?
(מתוק לא יתקבל אצלי בברכה…)
תודה רבה מאד

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:13 30.08.2017)

היי מלכי,
אין לי מתכון כזה אבל אני חושבת שאת יכולה לתבל חזה עוף פרוס לשניצלים דקים בתבלינים כמו פפריקה מתוקה, מעט כורכום, מלח, פלפל שחור, תבלין גריל עוף אם יש לך. לאחר מכן למלא בתערובת אורז מוכנה, רצוי שזה יהיה אורז עם ירקות או אורז עם גזר. לאחר מכן להמשיך כרגיל לפי המתכון הזה.
בהצלחה 🙂

avatar
אסף (15:03 13.11.2016)

רציתי לשאול האם לכסות? תודה רבה על האתר המושלם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:21 13.11.2016)

היי אסף,
אין צורך לכסות.
שיהיה שבוע נפלא 🙂

avatar
מירב (08:29 29.09.2016)

ראשית תודה על המתכונים שלך פשוט מדהימים וקלים,
ושנית, כדי לשדרג ולשמור על עסיסיות, אפשר לצפות בביצה קמח ופירורי לחם מוזהבים , זה יוצא כמו שניצל,
ואז לאפות בתבנית משומנת
הרבה יותר טעים, ושומר על רכות ועסיסיות …

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:30 29.09.2016)

רעיון מעולה 🙂
תודה מירב ושנה טובה!

avatar
מירה (13:10 21.01.2016)

לכמה אנשים הכמות הזאת מספיקה ?
האם לחצות את החזה עוף לאורכו ? אני רואה בתמונה שאלו רצועות עוף דקות …
תודה על המתכונים הנפלאים !!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:34 21.01.2016)

היי מירה,
בחצי קילו יש בערך 5-6 חתיכות שניצלים. זה אמור להספיק ל 2-3 אנשים.
אם חזה העוף חתוך כבר לשניצלים דקים זה מעולה. אם חזה העוף הוא שלם יש לפרוס אותו לאורך לשניצלים דקים אבל להשאיר את הפרוסות שלמות וגדולות (לא לחתוך לרצועות).
לאחר שזה מוכן ניתן להגיש שלם או לפרוס לפרוסות דקות יותר (כמו בתמונה).
יום נפלא 🙂

avatar
שירה (16:25 10.06.2015)

תודה והתחלתי לפני שראיתי את התגובה שמתי אבקת מרק פטריות

avatar
שירה (11:23 10.06.2015)

כתבת בתגובות להילה שאפשר להשים פטריות במקום פירות יבשים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:55 10.06.2015)

מתנצלת, לא זכרתי 🙂
כן, את יכולה להשתמש בפטריות משימורים (למרות שטריות תמיד יותר טעימות) ובמקום אבקת מרק תשימי רק מלח ופלפל.

avatar
שירה (10:36 10.06.2015)

היי
אפשר פטריות מקופסת שימורים?
והאם אפשר לוותר על מרק עוף?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:43 10.06.2015)

היי שירה,
נראה לי שהתכוונת לשאול לגבי מתכון אחר, נכון? (כי אין פה פטריות ואבקת מרק)

avatar
דורין (00:28 5.12.2014)

האתר שלך מקסים! מתכונים נהדרים.
מתכננת את בישולי יום שישי 🙂
פשוט תודה!
אגב אם תהיה אפליקציה זה יהיה ממש נוח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:25 5.12.2014)

תודה דורין!
לגבי אפליקציה – אולי תהיה בהמשך..
שבת שלום 🙂

avatar
ספיר (09:32 21.11.2014)

מה אפשר לשעם במקום הקוטב סויה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:08 21.11.2014)

היי ספיר,
במקום רוטב סילאן אפשר לשים דבש.

avatar
הילה (10:45 14.11.2014)

היי
יש לך איזה רעיון למילוי לא מתוק ?.
עם אותו חזה עוף??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:59 14.11.2014)

היי הילה,
אפשר להכין במילוי פטריות קצוצות ובצל ולתבל במלח, פלפל ומעט אבקת מרק בטעם עוף/פטריות. יוצא מעולה 😉

avatar
אלונה (17:34 11.02.2014)

יוצא טעים מאוד!!! כבר יצא לי להכין מספר מתכונים מהאתר והכל יוצא טעים! מומלץ!!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:50 11.02.2014)

תודה אלונה 🙂

לקריאת כל התגובות