שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 7 דקות

מצרכים:

500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות

חומרי הטמפורה:

1/2 כוס קמח תופח

1/4 כוס מי סודה (מים מוגזים)/ מים קרים

1 ביצה

מלח, פלפל

*2 כפות שמן זית (לטיגון העוף)

רוטב חמוץ מתוק:

2 כפות סוכר

2 כפות דבש

4 כפות רוטב סויה

2 כפות רוטב צ’ילי מתוק

4 כפות מים

2 כפות מיץ לימון

1 שן שום כתושה

1 כפית קורנפלור

אופן הכנה:

-מערבבים את כל חומרי הטמפורה בקערה למרקם אחיד ומערבבים בפנים את קוביות חזה העוף.

-מחממים מחבת עם 2 כפות שמן ומטגנים את קוביות העוף במחבת  כ-2 דקות מכל צד. מעבירים לצלחת.

הכנת הרוטב: מבשלים את כל חומרי הרוטב במחבת ומערבבים כ-2 דקות. טובלים בפנים את העוף ומערבבים עם הרוטב עוד כדקה ומסירים מהאש.

*מומלץ להגיש עם אורז לבן.

 

עוף בטמפורה, חזה עוף חמוץ מתוק, חזה עוף בטמפורה

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
סלט סלק מבושל
עוגיות קינמון מבצק עלים

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
עצמונה (10:00 26.08.2021)

בוקר טוב מתכננת להכין הבוקר ומגלה שנגמר לי צ’ילי מתוק. מה אפשר לשים במקום. תודה

מתכונים ב-10 דקות (10:16 26.08.2021)

היי,
אפשר לוותר על הצ’ילי או להוסיף במקומו כף סילאן.

רחל (00:24 29.07.2021)

הי שאלה 🙂
הציפוי יורד אחרי ששמים את העוף ברוטב. איך אפשר לערבב את זה בלי שהציפוי יתפרק מהעוף?

מתכונים ב-10 דקות (10:09 29.07.2021)

היי רחל,
הציפוי יורד מעט וזה בסדר, הנה כמה טיפים כדי למנוע כמה שאפשר מהציפוי להתפרק:
1. להשתמש במחבת עם ציפוי נון סטיק כדי למנוע מהעוף להידבק.
2. להשתמש במחבת גדולה מספיק כדי שחתיכות העוף יתבשלו פחות בצפיפות וכך הציפוי פחות ירד.
3. לערבב בתנועות עדינות את חתיכות העוף.
בהצלחה!

יעל (21:01 8.05.2021)

היי אפרת.
אני מחפשת בנרות מתכון לחזה עוף עסיסי,
והמתכון שלך מאוד מדבר אלי:)
את חושבת שיתאים שאוסיף לו פטריות, ואמלא את זה בתוך טורטייה מגולגלת?
תודה אלופה אחת!!

מתכונים ב-10 דקות (22:01 8.05.2021)

כן, זה יכול לצאת מושלם! רק דבר אחד- אם את רואה שנוצר רוטב בתערובת כדאי שתסנני, כדי שהטורטיות לא יצאו מדי רטובות…
בהצלחה😊

יעל (11:02 10.05.2021)

תודה מתוקה אחת!
ה’ יברך אותך…

מתכונים ב-10 דקות (11:33 10.05.2021)

💗

אביגיל ענבל (11:16 22.01.2021)

תודה מהממת, מתכון מושלם וטעיםםםםםם ללקק אצבעות, מכינים עכשיו פעם שניה

מתכונים ב-10 דקות (13:17 22.01.2021)

שמחה לשמוע תודה❤️

רחל (16:23 21.01.2021)

הי אפרת
אפשר להקפיא את החזה לאחר שהוא מוכן?

מתכונים ב-10 דקות (16:27 21.01.2021)

אפשר להקפיא אבל קחי בחשבון שלעיתים הקפאה יכולה לפגוע בעסיסיות שלו.

אורנה (20:39 9.01.2021)

אפרת, תודה על עוד מתכון מנצח. יצא טעים, חזה העוף היה עסיסי ועטוף ברוטב…והצבע- משגע. מומלץ להכנה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:02 9.01.2021)

נראה מושלם!! 😍
תודה אורנה

רחל (23:06 6.01.2021)

האם ניתן להחליף את הדבש בסילאן?

מתכונים ב-10 דקות (10:10 7.01.2021)

היי רחל אפשר 🙂

נופ (17:36 6.01.2021)

האם אפשר להוסיף טריאקי במקום סויה? ואם כן באיזה כמות

מתכונים ב-10 דקות (19:21 6.01.2021)

היי נופר 🙂
אפשר להכין את הרוטב מ- 2 כפות דבש, 6 כפות טריאקי, 4 כפות מים, 1-2 כפות מיץ לימון (לפי הטעם), 1 שן שום כתושה ו-1 כפית קורנפלור.

סיוון (20:52 9.12.2020)

ערב נעים 🙂
האם חייב להשתמש בקונפלור? יש תחליף אם אין לי בבית?

מתכונים ב-10 דקות (00:24 10.12.2020)

היי סיוון 🙂
במקום קורנפלור אפשר לשים כפית קמח רגיל.

יוכי (18:02 30.11.2020)

דבר ראשון קניתי תספרים פשוט מהמם כייף לבשל עם זה הכל ממש ברור שם.
עכשיו לגבי המתכון הכנתי אותו עכשיו ואני רוצה את זה למחר לארוחת צהריים. לשמור במקרר או מקפיא?

מתכונים ב-10 דקות (18:08 30.11.2020)

אפשר לשמור במקרר עד 3 ימים
המון המון תודה יוכי, שמחה לקרוא שאת נהנת ❤️

ארתור (11:02 19.10.2020)

אפשר להשתמש הקמח רגיל במקום קמח תופח?
חוץ מזה, אתר נהדר! התחלתי לבשל לא מזמן והכל מפה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:12 19.10.2020)

כן 🙂
מומלץ לערבב חצי כוס קמח רגיל עם חצי כפית אבקת אפיה.

ארתור (11:19 19.10.2020)

עוד שאלה. במקום אורז לבן. ממליצה על פסטה? ואם כן. אז מתכון😅

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:37 19.10.2020)

אפשר להכין גם עם פסטה.
אפשר פסטה ברוטב עגבניות או פסטה מתובלת.

123 (12:59 28.07.2020)

היי, כתבת לטגן שתי דקות מכל צד והתבלבלתי, האם צריך לטגן את החזה עוף בשמן עמוק או לצרוב על מחבת. תודה מראש.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:37 28.07.2020)

מספיק לצרוב במחבת עם כף שמן.

מלי (16:43 14.07.2020)

מעדן.
תמיד חשבתי שלהכין חזה עוףבטמפורה זה מסובך, והנה גיליתי כמה קל וטעים.
אין על המתכונים שלך, אלופה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:47 14.07.2020)

תודה מלי 🙂

יסמין (18:57 22.06.2020)

אפרת היקרה,
אנחנו חיים בבית על המתכונים הנהדרים שלך ואני כבר לא מגיבה כי כמה אפשר לכתוב שדברים הם מושלמים, זה כבר הפך למובן מאליו ⁦⁩⁦:-P
אבל הפעם, וואו! הצלחת להתעלות על השלמות הרגילה שלך! כמה קל וכמה טעים, נחטף בשניות מהצלחת 🙂 בפעם הבאה נשלש כמויות כדי שישאר משהו למחר 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:20 22.06.2020)

שמחה שנהניתם ❤️
תודה יסמין

מירב (22:23 19.05.2020)

למה תמיד שאני מכינה עוף או פרגיות בקוביות הן יוצאות לא עשויות טוב- קצת חיות בפנים.? איך עושים את הבשר כמו שצריך?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:37 19.05.2020)

היי מירב,
כדאי לבשל קצת יותר זמן או לבשל עם מכסה.

מירב (10:12 20.05.2020)

עם מיכסה זה רעיון טוב. אבל איך יודעים כמה זמן שלא ישרף מבחוץ או יתייבש.?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:31 20.05.2020)

יש לטגן קודם כ-2 דקות מכל צד ללא מכסה ואח”כ לכסות ולבשל על אש בינונית במשך 4-5 דקות. להוציא אחד ולחתוך באמצע כדי לראות אם מוכן.

קובי (13:15 10.05.2020)

אין לי חזה עוף אבל יש שניצל עוף פרוס זה גם טוב?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:30 10.05.2020)

כן.

נופר (20:08 28.04.2020)

היי אפשר להחליף את הקולנפלור במשהו? או שאפשר לוותר?
ואם אין לי קמח תופח
אני יכולה להכין מקמח רגיל ואבקת שמרים(נמסים)?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:09 29.04.2020)

במקום קורנפלור אפשר לשים כפית קמח רגיל.
במקום קמח תופח אפשר לשים חצי כוס קמח רגיל + חצי כפית אבקת אפיה. אם אין לך אבקת אפיה תכיני בלי.

Orit Goldman (11:34 25.04.2020)

יצא ממש טעייייים
כל המשפחה שלי עפה על זה
אפילו הבכורה שלי שהיא ממש בררנית.
תודה על עוד מתכון מעולה❤

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:21 25.04.2020)

איזה כיף לשמוע ❤️
תודה אורית

Orit Goldman (22:05 22.04.2020)

המתכונים שלך פשוט מעולים❤
אפשר פרגיות במקום חזה עוף?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:10 22.04.2020)

כן אפשר 🙂

ישי (13:59 3.04.2020)

האם במקום סודה יועיל אבקת סודה לשתייה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:11 3.04.2020)

לא. אפשר לשים מים קרים במקום.

ישי (14:28 3.04.2020)

תודה! וסילאן במקום דבש אפשר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:46 3.04.2020)

כן אפשר.

רותם (15:10 25.01.2020)

בתור אחת שעד לא מזמן לא ידעה להכין חביתה .. ניסיתי בפעם הראשונה ויצא מעולה כמו במסעדה סינית .. מושלם! 🙂 תודה רבה רבה … על מתכונים מדהימים אחד אחד!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:12 25.01.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה רותם

הדר (13:36 12.12.2019)

היי אפרת, האם אפשר להשתמש פשוט בקמח טמפורה מוכן? לערבב אותומעם מים וביצה פשוט? זה יעבוד? תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:13 12.12.2019)

אני חושבת שכן.

Rachel (00:58 12.11.2019)

סוף סוף מתכון מהיר וטעים להכנת Orange Chicken כמו במסעדות הסיניות ! טעים ומומלץ

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:02 12.11.2019)

נראה מעולה 😍
תודה

חן (09:58 8.11.2019)

אופ!! את לא מבינה מה קרה לי! במקום לערבב את חזה העוף בטמפורה ערבבתי ברוטב:(( מה אעשה עכשיו???

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:45 8.11.2019)

אז העוף עכשיו בלי ציפוי? לא נורא.

שובל (18:11 29.07.2019)

דבר ראשון מתכון טעים מאודד!!
גם לי התפרקה הטמפורה בבישול והגעתי למסקנה שצריך לטגן את העוף בכמויות קטנות כל פעם כדי שהטמפורה לא תתפרק וכמובן לא לערבב יותר מידי בזמן הבישול.
חוץ מזה אתר מדהים! משתמשת בו מלא! תודה רבה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:59 29.07.2019)

תודה שובל 🙂

לילך (13:12 24.07.2019)

יצא מושלם מבחינת הטעם והנראות! שמתי טריאקי במקום סויה/צ׳ילי מתוק. בתוספת ׳אורז צהוב בניחוח שום׳- מתכון מהספר שלך אפרת.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:10 24.07.2019)

מעולה 🙂
תודה לילך

טובית (12:51 8.07.2019)

הי אפרת
הכנתי עכשיו לצהריים לילדים ויצא טעים מאוד! אמנם הצבע לא מהמם כמו שלך 😊 אבל הילדים אמרו שטעים וחיסלו הכל…
רק שאלה: הטמפורה התפרקה בטיגון. למה? עשיתי לפי המתכון והכמויות…
בכל מקרה תודה על המתכונים הנפלאים שלך. ויישר כח!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:07 8.07.2019)

שמחה שיצא טעים, זה מה שחשוב 🙂
לגבי הטמפורה, השתמשת בכוס זכוכית רגילה עם ידית?

שני (18:34 28.06.2019)

כל הטמפורה מתפרקת לי בטיגון. מה יכולה להיות הסיבה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:04 28.06.2019)

הטמפורה כנראה יצאה נוזלית מידי. השתמשת בכוס בנפח 240 מ”ל?

שני (10:10 31.05.2019)

האם לטגן בשמן עמוק?
דחוף

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:40 31.05.2019)

לא. מספיק לשים 2-3 כפות שמן במחבת.

דבי (09:27 12.05.2019)

התכונתי ברוטב הזה שלך.

בכל מקרה בישלתי תפו”א במים ואז שמתתי מעליהם את החזה עם הרוטב שלו וזה יצא מאד מתאים רק שהיה חסר לי רוטב סויה כך

שהטעם הפעם יצא לא מאוזן אולי מדי מתוק, משהו לא כמו פעם קודמת.

מה אפשר לעשות כעת?

תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:30 12.05.2019)

נכון, רוטב הסויה מאזן את הטעמים. בלעדיו זה יוצא פחות מוצלח.
אין לי רעיון לתחליף שיעשה את העבודה כמו רוטב סויה אבל אולי אפשר להוסיף כמה כפות מים, כף נוספת של מיץ לימון ומלח לפי הטעם.

דבי (22:11 9.05.2019)

ערב טוב אפרת,

אפשר לבשל ברוטב תפוחי אדמה ולהוסיף את החזה אחרי טיגונו?

תודה רבה ושבת שלום!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:17 10.05.2019)

הכוונה לרוטב שיש בו תפוחי אדמה? אם כן אז אפשר.
שבת שלום 🌷

מיטל (17:37 29.04.2019)

היי אפרת, אין לי קמח תופח, איך אפשר להמיר לקמח+אבקת אפיה? תודה רבה מראש!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:44 29.04.2019)

היי מיטל,
אפשר לערבב חצי כוס קמח רגיל + חצי כפית אבקת אפיה.

דנית (09:17 25.04.2019)

היי אפרת, מועדים לשמחה!
האם ניתן להחליף את הקמח בקמח תופח לפסח? ניתן להכין את המתכון כשל״פ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:03 25.04.2019)

היי דנית,
עדיף להמיר בקורנפלור.
חג שמח 💝

שיר (17:03 18.03.2019)

מומלץ לשים את החזה עוף זמן מסוים בטמפורה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:13 18.03.2019)

לא, אין צורך.

דבי (15:57 3.02.2019)

בקשר לשניצלים: פירורי לחם במקום הקמח?! פשוט אני מחפשת דרך קצרה לעטוף השניצל וחשבתי

אולי.

החזה במתכון הזה לגמרי עטוף. יהיה טעים אם רק יטגנו?

בקשר לשאלתי השנייה, אולי המתכון שהצעת “חזה עוף ברוטב” באמת יכול להתאים אחרי

קימוח, כי יש בו רוטב, השאלה אם זה מאד טעים?

או אולי להוריד מהדבש והסוכר במתכון שעשיתי?!

הרבה תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:05 3.02.2019)

לא בטוחה אם פירורי לחם כל כך יתאימו. אפשר פשוט לפזר קמח מעל קוביות חזה העוף ולערבב עם הידיים. לא חייבים לעטוף לגמרי עם כל הטמפורה.
אפשר להכין בלי ציפוי או קימוח בכלל אבל כן מומלץ לקמח לפחות כי זה מעניק גם עסיסיות ורכות לעוף וגם הרוטב נתפס בעוף טוב יותר.
לגבי המתכון של “חזה עוף ברוטב”, הרוטב די טעים. תסתכלי על המרכיבים של הרוטב ותראי אם את אוהבת.
את יכולה להשאר עם הרוטב במתכון הזה, לוותר על הסוכר ולשים כף אחת של דבש. לפני שאת מוסיפה את העוף אני ממליצה לטעום ולשפר תיבול לפי הטעם.

דבי (18:16 2.02.2019)

יש לי 2 שאלות:

אפשר להכין בצורה כזו שניצלים תערובת אחת לציפוי וזהו? היה מאד מקל.

יש חזה בסגנון כזה (טמפורה או קמח) אבל לא מתוק?

תודות!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:37 3.02.2019)

מה הכוונה שניצלים? עם פירורי לחם? איפה נכנס הרוטב?
את יכולה לקמח חזה עוף בקמח או קורנפלור ולטגן כדקה מכל צד. להעביר לצלחת. לאחר מכן לטגן בצל, להוסיף את חזה העוף ולתבל במה שאת רוצה. ראי מתכון שפירסמתי היום – חזה עוף עם בצל.
או שאפשר להכין את הרוטב במתכון הזה – חזה עוף ברוטב .

דבי (18:14 2.02.2019)

שבוע טוב!

מאד מאד טעים!

תודה לך!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:15 3.02.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
שבוע נפלא

דבי (15:34 31.01.2019)

היי!

קצת דחוף!

מתאים עם שווארמה?

אפשר בלי רוטב הצ’ילי? יש לי תבלין.

מה עושה הטמפורה? מה ההבדל מציפוי של קמח או קורנפלור?

אם אני מכינה לתשעה אנשים? להכפיל פי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:10 31.01.2019)

היי דבי,
מתנצלת על העיכוב בתשובה, רק עכשיו ראיתי.
פחות מתאים עם שווארמה. עדיף חזה עוף.
אפשר לוותר על הצ’ילי המתוק ולשים ממש קמצוץ תבלין צ’ילי.
הטמפורה מעניקה רכות לעוף. קמח או קורנפלור- לא משנה. תשתמשי במה שיש לך.
מבחינת כמויות, אם זו המנה העיקרית היחידה תכפילי ב-3 (קילו וחצי חזה עוף). אם זו מנה שמוגשת לצד מנה/מנות בשר/עוף נוספות מספיק להכפיל ב-2 (קילו עוף).

אתי (16:42 18.01.2019)

מתכון מעולה, הגנה בצ׳יק צ׳אק וכולם ליקקו אצבעות

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:17 19.01.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אתי

יוחאי (09:57 21.12.2018)

יצא טעים מאוד תודה רבה אפרת,בזכותך אני כבר לא צריך ללכת למסעדות סיניות

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:43 21.12.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה יוחאי

יוחאי (10:47 20.12.2018)

אפשר להכין תמתכון בחמישי ולשים במקרר עד שבת או שזה חייב שזה יהיה טרי,תודה רבה והמתכונים מאוד טעימים!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:30 20.12.2018)

כן אפשר.
יום מעולה 🙂

מארי (23:01 18.12.2018)

היי אפרת,
את קוביות חזה העוף לטגן בשמן עמוק (כמו צ’יפס) או במעט שמן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:47 19.12.2018)

במעט שמן.

הילה (15:32 8.12.2018)

אפשר לשים משהו במקום קורנפלור ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:12 8.12.2018)

אפשר לשים קמח רגיל.

אלה (22:21 30.11.2018)

היי. אח אני רות הלהכין את החזה עוף בלי הטמפורה איך אני מכינה את זה? צריך לטגן קודם את חתיכות החזה עוף, לבשל אותם? צריך להשרות ברוטב או לבשל את הרוטב ולזרוק לשם את חתיכות החזה עוף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:38 1.12.2018)

אפשר להכין באותו אופן רק בלי הטמפורה. כלומר לטגן את העוף קודם בנפרד ואז עם הרוטב.

יפעת (13:25 14.10.2018)

האם ניתן להכין עם טופו לילד צמחוני?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:45 14.10.2018)

לא ניסיתי אבל נראה לי שכן.

אור (20:36 11.09.2018)

היי
הכנתי ויצא מעולה!!
אבל יצא בצבע לבן וממש לא מגרה ולא חום כמו בתמונה.. מה עשיתי לא נכון??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:24 11.09.2018)

בישלת את חומרי הרוטב במחבת כ-2 דקות? היה חסר לך מרכיב מסוים?

חיה (16:45 19.08.2018)

יצא ממש רך וטעים! תודה! אני רוצה להכין שוב, אך הייתי רוצה להתבסס על טריאקי או משהו אחר במקום הצילי והסויה (יש בין ה’קליינטים’ שלי מתנגדים לטעם של הסויה והצילי מתוק). אני יודעת שיש לך מתכון אחר של חזה עוף בטראיקי, הכנתי אותו פעמיים וכולם התלהבו, אך עכשיו אני מחפשת מתכון בסגנון הזה – של טיגון מקדים, כי נראה לי שאוכל להקפיא אחרי הטיגון ולהכין את הרוטב סמוך לארוחה וזה יכול להיות אידיאלי לחגים. אם יש לך רעיון איך להמיר את המתכון הזה ,מאד אשמח.
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:35 19.08.2018)

היי,
אפשר להכין את הרוטב מ- 2 כפות דבש, 6 כפות טריאקי, 4 כפות מים, 1-2 כפות מיץ לימון (לפי הטעם), 1 שן שום כתושה ו-1 כפית קורנפלור.

ניצן (16:42 19.08.2018)

הכנתי בשישי, הרוטב יצא מצויין אבל כשטיגנתי את העוף בטמפורה במחבת כל הטמפורה ירדה… יש לך מושג למה? מה עשיתי לא בסדר? תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:13 19.08.2018)

באיזה סוג מחבת השתמשת? העוף נדבק למחבת?

ניצן (01:41 20.08.2018)

השתמשתי במחבת….העוף לא נדבק פשוט בערבוב של העוף כדי להפוך אותו הציפוי של הטמפורה התקלף. יכול להיות יותר מדי שמן? או שיותר מדי חתיכות עוף? עשיתי כמות כפולה קילו וגם הכפלתי את הכמויות של הטמפורה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:43 20.08.2018)

אז יכול להיות שזה בגלל כמות גדולה וצפיפות במחבת. גם כשאני מכינה יש חתיכות בודדות שהציפוי בהן מתקלף באופן חלקי אבל רוב חתיכות העוף נשארות בסדר.

מלכי (22:44 12.05.2018)

הכנתי לשבת, אז עשיתי כמות רוטב כפולה, חבל שלא עשיתי גם כמות עוף כפולה!
היו אורחים וההתלהבות היתה גדולה!
תודה ושבוע נפלא

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:13 13.05.2018)

שמחה שיצא טעים!
תודה מלכי
שבוע מקסים 🙂

רותם (09:38 27.04.2018)

יש אפשרות להחליף את הקמח במשהו האחר בשסיל צליאקים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:14 27.04.2018)

אני מניחה שאפשר להמיר בחצי כוס קמח ללא גלוטן + חצי כפית אבקת אפיה.

ליאת (17:13 21.03.2018)

הי נראה טעים רוצה להכין אל אין ברשותי קמח תופח אלה רגיל ויש לי שמרים בבית
תוכלי לומר לי אם יש דרך אחרת להכין?
תודה ליאת

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:15 21.03.2018)

היי ליאת,
אם זה בקשר למתכון הזה אז אפשר לערבב חצי כוס קמח רגיל עם חצי כפית אבקת אפיה (שמרים לא מתאימים כאן). אם אין לך אבקת אפיה שימי רק חצי כוס קמח רגיל.

אסתר (00:45 16.02.2018)

יצא ככ טעים!!! וממש פשוט להכנה.. בתור אישה ללא מוטיבציה לבישול את מצילה אותי כל פעם מחדש..

אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:49 16.02.2018)

נראה מעולה!!
תודה על השיתוף 🙂

שרה (21:03 11.02.2018)

וואו יצא מעולה
תמיד רציתי לדעת איך להכין את זה ולא ידעתי בכלל שזה המתכון:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:12 11.02.2018)

שמחה שאהבת 🙂

משה (19:43 2.01.2018)

מומלץ להוסיף לעוף החמוץ מתוק גם פלחי אננס בשלב הבישול עם הרוטב, פלחי בצל (ברוחב 1-2 ס”מ) ופלפל אדום (כ-2X2 ס”מ). את הפלפל והבצל יש לטגן 2-3 דקות לפני שמבשלים עם הרוטב – יאמי!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:53 2.01.2018)

נשמע מצוין 🙂
תודה משה.

מיכל (15:54 2.01.2018)

האם אפשר לוותר על הקורנפלור?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:25 2.01.2018)

כן, אפשר.

חפצי (09:40 26.12.2017)

אפרת אהובה, הכנתי עם פרגית, וללא צ’ילי מתוק. יצא מושלם!!
הילדים נהנו והתלהבו.
תודה רבה על עוד מתכון מוצלח.

חפצי (09:36 26.12.2017)

אפרת אהובה, הכנתי אתמול את חזה העוף ברוטב חמוץ מתוק.
יצא ממש מושלם! הילדים מאוד אהבו.
תודה רבה יקירתי, על עוד מתכון מוצלח מהאתר המקסים שלך.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:24 26.12.2017)

תודה יקירה!! ❤️

גליה (14:57 6.12.2017)

הי אפרת,
יש לי שניצלים ולא חזה עוף. אפשרי להשתמש בהם למתכון זה?
וגם.. אין לי צילי חמוץ מתוק.
מה דעתך?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:36 6.12.2017)

היי גליה,
אפשר להכין עם שניצלים.
הצ’ילי המתוק מוסיף טעם אבל אם אין לך אני מניחה שזה ייצא טעים גם בלי.

דפנה (15:53 17.11.2017)

מושלם ממש טעים 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:58 17.11.2017)

תודה דפנה 🙂

לבנת (09:48 17.11.2017)

גם את המאפה פטריות שלך… אפשר להקפיא..??
סעודת ליל שבת שלי מורכבת השבת מהמתכונים שלך… יישר כוח גדול..!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:09 17.11.2017)

בגדול אפשר אבל צריך לקחת בחשבון שבצק עלים אפוי משנה קצת את המראה והטעם שלו לאחר הקפאה.

לבנת (09:45 17.11.2017)

שלום,
אני מאוד נהנת מהמתכונים שלך- תןדה רבה.
האם ניתן לשמור בהקפאה את החזה לאחר הטיגון ללא הרוטב…. (שמתי לב שיצא לי יותר מידי ואני לא אוהבת שנשאר..)
תודה רבה…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:46 17.11.2017)

אני חושבת שכן.
שבת שלום 🙂

יפעת (13:17 2.11.2017)

מתכון מעולה ופשוט. טעם של מסעדה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:23 2.11.2017)

תודה יפעת, שמחה שאהבת 🙂

אסנת (12:19 25.10.2017)

היי אפרת
המתכון יצא מעולה
כל המשפחה התענגה, אז תודה רבה!!!
אגב אחלה אתר נחמד להכיר

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:36 25.10.2017)

תודה אסנת, שמחה שכולם נהנו 🙂
יום נפלא

ElinorF (11:54 17.10.2017)

אם אני רוצה להשרות את החזה עוף במירנדת חמוץ-מתוק מה בדיוק יהיה סדר הפעולות שלי?
או שזה לא הולך ביחד, או טמפורה או השריה במירנדה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:16 17.10.2017)

היי, ראי תשובתי בתגובה הקודמת.
יום מקסים 🙂

ElinorF (10:56 17.10.2017)

אם אני רוצה להשרות את החזה עוף במירנדת חמוץ-מתוק מה בדיוק יהיה סדר הפעולות שלי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:19 17.10.2017)

היי,
אם את מכינה את המתכון כמו שהוא עם הטמפורה אין צורך להשרות את העוף לפני. זה לא ישנה את הטעם בצורה משמעותית.

ויקי (17:22 11.10.2017)

אחד המתכונים המדוייקים והטעימים שהכנתי מהרשת!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:46 11.10.2017)

תודה ויקי, נראה מצוין 🙂
חג שמח!

ר (20:09 5.10.2017)

אין לי רוטב צילי. זה בסדר?
ואם כן, מה אפשר במקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:40 5.10.2017)

היי,
הצי’לי מוסיף לטעמים אבל אם אין לך אני מניחה שאפשר להכין גם בלי.

טליה (14:05 4.10.2017)

היי
הכנתי את המתכון ויצא מאוד טעים, פרט לטמפורה שיצאה מעט דייסתית…יש לך מושג למה זה קורה? האם הייתי אמורה לטגן את הנתחים בטיגון עמוק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:06 4.10.2017)

היי טליה,
מה הכוונה דייסתית? המרקם צריך לצאת לבן ומעט סמיך. לא היה צורך לטגן בשמן עמוק. מספיק היה לטגן במחבת עם מעט שמן.
בסוף הטיגון העוף היה צריך לקבל מין ציפוי עדין כזה.
חג שמח 🙂

טליה (20:26 4.10.2017)

היי,
הכוונה שלאחר הטיגון, הטמפורה לא נעשתה קריספית אלא קיבלה מרקם דייסתי.
תודה וחג שמח!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:31 5.10.2017)

נכון, הציפוי יוצא מעט רך ופחות קריספי. אבל זה בסדר כי בסופו של דבר מערבבים אותו עם הרוטב והרוטב גם ככה מרכך אותו.

טליה (23:08 5.10.2017)

היי תודה על התגובה.
אז במידה ואני מוותרת על הטמפורה, לטגן את העוף עד שמלבין ואז עוד כשלוש דקות עם הרוטב?
או שעליי להוציא את העוף לאחר הטיגון ולתת לרוטב להתבשל ללא העוף ורק לאחר מכן להוסיפו?
ודבר אחרון- האם הגיוני צבלינת שילוב הטעמים להוסיף לרוטב של העוף גם מלח ופלפל?
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:36 6.10.2017)

נכון, לטגן את העוף עד שמלבין מבחוץ, להעביר לצלחת. לבשל רוטב ולהוסיף את העוף בלי הנוזלים שהצטברו.
את העוף יש לטגן עם מעט מלח ופלפל שחור ואז אין צורך להוסיף גם לרוטב.

משה (12:36 4.10.2017)

שלום
כמה מלח/פלפל בטמפורה?
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:58 4.10.2017)

אין צורך לשים מלח ופלפל שחור. אם אתה בכל זאת רוצה לשים אז ממש קמצוץ מכל אחד.
חג שמח 🙂

נאדין (13:08 25.09.2017)

אפשר לא להוסיף ביצה ???

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:28 25.09.2017)

עם ביצה הציפוי נתפס יותר טוב אבל אפשר גם לוותר.

ענת (20:09 6.09.2017)

אפרת המהממת, זו אחת המנות המעלפות!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:40 6.09.2017)

תודה יקירה, שמחה שאהבת 🙂

maayan1 (20:05 29.08.2017)

היי, אין לי סויה וקורנפלור, יש תחליף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:14 29.08.2017)

היי,
לגבי הקורנפלור, אפשר לוותר אבל לגבי הסויה אני לא בטוחה כי הסויה מוסיפה טעם.

מיכל (18:42 4.08.2017)

הכנתי ויצא מצוין ממש
קל וטעים!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:15 5.08.2017)

תודה מיכל, שמחה לשמוע 🙂

קארין (12:49 26.06.2017)

הכנתי את המתכון הזה יצא מעולה כמו שאר המתכונים באתר שלכם…
שאלה: האם אפשרי להכין ללא טיגון החזה אלא בצליה במחבט פסים או רגיל?

מתכונים ב-10 דקות (15:20 26.06.2017)

היי קארין,
אם את מכינה את העוף בלי הטמפורה אז אפשר לצלות במחבת פסים ואח”כ לערבב עם הרוטב.

אוריני (13:20 16.06.2017)

מווושלם כמו כל דבר שיש באתר!!
שבת שלום ❤❤

מתכונים ב-10 דקות (14:09 16.06.2017)

תודה אוריני 🙂
שבת שלום

דריה (14:10 11.04.2017)

היי,
אם אבשל את העוף ברוטב ללא הטמפורה, זה עדיין ייצא טעים?

מתכונים ב-10 דקות (15:11 11.04.2017)

כן, זה ייצא טעים.

ג'וליה (05:33 24.02.2017)

היי אפרת
רוצה להגיש לאורחים
האם אפשא להכין את העוף ואת הרוטב מראש ולפני ההגשה לשים ברוטב
או שיש לך רעיון אחר
תודה עך המתכונם הנפלאים שלך,תמיד מוצאת פה מה שאני צריכה בלי סיבוכים

מתכונים ב-10 דקות (09:13 24.02.2017)

היי ג’וליה,
אפשר להכין מראש את העוף והרוטב ולערבב לפני ההגשה אבל קחי בחשבון שכשמערבבים זה צריך להיות במחבת מחוממת כדי שהעוף ימשיך להתבשל והטעמים ייספגו כמו שצריך.
אפשרות נוספת היא מה שהצעתי לנאוה בתגובה קודמת (ראי כמה תגובות קודמות).
שבת שלום 🙂

נאוה (19:00 23.02.2017)

אפשר להכין מראש?
רוצה להכין לארוחת ערב

מתכונים ב-10 דקות (21:05 23.02.2017)

כן, אפשר.

נאוה (23:05 23.02.2017)

תודה
ואיך לחמם שיהיה פריך כפי שזה מיד לאחר הבישול ?

מתכונים ב-10 דקות (09:09 24.02.2017)

איך שאת רגילה לחמם. על הפלטה או בתנור.
קחי בחשבון שזה חזה עוף בציפוי חמוץ מתוק ולא אמור להיות רוטב. בכל אופן, כשמחממים אולי כדאי להוסיף מעט מים כדי לרענן את המנה. אפילו אפשר להכין כמות נוספת של רק של הרוטב ולשמור אותה בצד למקרה הצורך. אולי תרצי להוסיף לעוף במהלך החימום.
שבת שלום 🙂

רוזי (13:50 21.02.2017)

הייתי חייבת לחזור ולהגיב.
יצא מעולה. קל וטעים.

מתכונים ב-10 דקות (13:58 21.02.2017)

תודה רוזי, שמחה שיצא טעים 🙂

אודל (23:21 2.02.2017)

אים אין לי מיץ לימון זה בסדר אגב המתכונים מעולים

מתכונים ב-10 דקות (00:12 3.02.2017)

היי אודל,
מיץ לימון מוסיף טעם חמוץ למנה. אם אין לך כדאי לפחות לשים 2 כפות מיץ הדרים כלשהו כמו תפוזים.

גל (12:15 14.01.2017)

הי, האם אפשר להשתמש ברוטב חמןץ-מתוק מוכן (קניתי בסופר ונשאר לי )

מתכונים ב-10 דקות (14:32 14.01.2017)

כן גל, אפשר.

ורד (11:40 2.12.2016)

עשיתי ויצא מצויין. אפשר עם דג?

מתכונים ב-10 דקות (12:12 2.12.2016)

היי ורד,
האמת שאין לי מושג איך זה ייצא עם חתיכות דג. זה משהו שצריך לנסות 🙂

יהודית (14:45 9.12.2016)

מאד טעים עם רצועות של סלמון מניביון

לילי (07:16 8.11.2016)

היי
הכנתי היום ויצא ממש ממש טעים! תודה רבה!
היתה רק בעיה קטנה – הרוטב נספג לתוך הטמפורה ולא נשאר רוטב לאורז…
העוף לעומת זאת היה עסיסי וטעיייייםםם!
למה זה קרה לי? יש לך השערה?

מתכונים ב-10 דקות (08:58 8.11.2016)

היי לילי,
שמחה שיצא טעים.
הרוטב לפעמים נספג לתוך הציפוי וזה בסדר גמור (זאת המטרה של הטמפורה). אם רוצים שיישאר רוטב גם לאורז כדאי להכין כמות כפולה של רוטב (להכפיל את כל חומרי הרוטב ב-2).
יום מקסים 🙂

לילי (15:18 9.11.2016)

תודה על התשובה.
הכנתי בורסיה נוספת – לאחר טיגון העוף בטמפורה טיגנתי בצל ופלפל אדום ורק אז הוספתי את רכיבי הרוטב (כמות כפולה).
יצא מעולה!! מומלץ לנסות למי שאוהב פלפלים.

מתכונים ב-10 דקות (15:27 9.11.2016)

נשמע מעולה 🙂

מור (14:23 27.10.2016)

היי אפשרת.
ממש אוהבת את המתכונים ומכינה אותם לעיתים קרובות .
תכננתי להכין את המתכון לכבוד שבת ופתאום …טרגדיה נוראה ^_^
כבר הכנתי טמפורה ואני קולטת שהפשרתי חזה עוף טחון במקום נתחים.
מה הסיכוי שזה יצא מעניין ? או שלא אצליח ליצור בכלל כדורים ולטבול אותם בטמפורה?.
כדאי פשןט לזרוק ולהכין קציצות ?

מתכונים ב-10 דקות (17:01 27.10.2016)

היי מור,
אני לא בטוחה אם זה יעבוד עם עוף טחון. אם כבר הכנת טמפורה את יכולה לנסות ואם לא, תכיני קציצות 🙂

מיטל (11:09 24.10.2016)

יצא מושלם!! תודה רבה על השיתוף במתכונים מוצלחים.
שאלה- אני טבלתי את העוף בקמח טמפורה קנוי. והציפוי לא יצא רך כמו במסעדות 🙁
האם עלי להוסיף לתרכובת ביצה?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (11:49 24.10.2016)

היי מיטל,
שמחה שיצא טעים 🙂
מומלץ להוסיף ביצה כי היא מרככת את הציפוי.
חג שמח

חני (23:19 29.09.2016)

אפשר להקפיא??

מתכונים ב-10 דקות (00:39 30.09.2016)

היי חני,
אני מניחה שכן.
שנה טובה 🙂

שני (16:35 19.09.2016)

יצא מעולה כמו כל המתכונים באתר!

מתכונים ב-10 דקות (17:13 19.09.2016)

תודה שני 🙂

יעל (15:27 19.08.2016)

אחד המתכונים שהכי מככבים אצלנו בבית!!
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (16:21 19.08.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה יעל ושבת שלום 🙂

דליה (15:20 15.08.2016)

האם אפשר להכין עם שווארמה פטם?

מתכונים ב-10 דקות (15:24 15.08.2016)

היי דליה,
מה שיש לך זה בעצם פרגית. את יכולה להשתמש בזה, זה פשוט חלק שהוא יותר שומני.

דליה (15:09 15.08.2016)

שלום
כל כך רוצה להכין וללקק אצבעות כמו שתיארו כאן..אז הוצאתי קופסה מהמקפיא שבהחלט היה נראה כמו חזה עוף ורק עכשיו שמתי לב שזה שווארמה פטם..האם אפשרי להכין את המתכון עם החלק הזה ?
תודה על כל המתכונים המעלפים שלך

שרה (00:54 28.07.2016)

טעים מאד!!! תודה!

מתכונים ב-10 דקות (08:49 28.07.2016)

תודה שרה, שמחה שאהבת 🙂

הילה (22:46 13.07.2016)

הכנתי היום וחזרתי כדי לכתוב, מושלם ומהיר, כמו כל המתכונים באתר המעולה הזה

מתכונים ב-10 דקות (22:53 13.07.2016)

היי הילה,
אני שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

גיטי (09:41 6.07.2016)

שלום, עשיתי כבר כמה מהמתכונים שלך ויצא מדהים, ותודה על האתר, אני לא יודעת מה האיתי עושה בלעדיך.

חייבים לטגן את העוף?

מתכונים ב-10 דקות (10:30 6.07.2016)

היי גיטי,
שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
את יכולה לוותר על טיגון העוף עם חומרי הטמפורה ולהכין בדרך הרגילה. לחמם מחבת עם כף שמן ולבשל את קוביות העוף כמו שהן כ-2 דקות מכל צד ואז להוסיף את מרכיבי הרוטב ולערבב עם העוף במשך 3-5 דקות נוספות.
יום נפלא!

הדר (12:44 9.06.2016)

הדבר הכי מושלם שיש!!!! ככ רך ככ טעים!!! פשוט לגמור קערה שלמה!! מוששששששש….

מתכונים ב-10 דקות (12:46 9.06.2016)

שמחה לשמוע הדר 🙂
תודה שחזרת לעדכן וחג שמח!

הילה (12:11 18.03.2016)

הייי, נתקעתי בלי קמח תופח. יש משהו שאפשר לשים במקום?

מתכונים ב-10 דקות (12:51 18.03.2016)

היי הילה,
את יכולה לערבב חצי כוס קמח רגיל עם חצי כפית אבקת אפיה. אם אין לך אבקת אפיה שימי רק חצי כוס קמח.
שבת שלום 🙂

עינב (10:09 11.03.2016)

היי, רציתי לומר תודה 🙂
שבוע שעבר הכנתי את המתכון והוא יצא ממש כמו במסעדות!! 🙂

מתכונים ב-10 דקות (10:21 11.03.2016)

שמחה לשמוע עינב 🙂
תודה על העדכון ושבת שלום!

דפנה (11:15 29.02.2016)

הכנתי ויצא מושלם,יש לציין שהכנתי כבר כמה מתכונים שלך והכל יוצא מושלם!!

מתכונים ב-10 דקות (12:12 29.02.2016)

תודה דפנה, שמחה לשמוע!
יום מקסים 🙂

אסף (20:50 24.02.2016)

התפריט הזה פשוט מעדן. לא צריך מסעדה. תודה לכם על אתר מושלם. מחכים לאפליקציה

מתכונים ב-10 דקות (22:02 24.02.2016)

תודה אסף, שמחה שאתה נהנה מהאתר 🙂

הודיה (13:30 18.02.2016)

הי,

אני רוצה להכין את זה לשבת.
ולחמם על הפלטה. אשמח לעצתך איך לעשות את זה שזה יישאר עסיסי וטעים..

תודה על שלל המתכונים.

מתכונים ב-10 דקות (14:16 18.02.2016)

היי הודיה,
לדעתי כדאי להכין כמות גדולה יותר של רוטב ולהשאיר כחצי כמות בצד וכשאת מחממת על הפלטה תוסיפי לעוף את הרוטב.
אפשרות אחרת היא לבשל בנפרד את העוף ואת הרוטב כמו שרשום במתכון ולערבב בניהם רק כשאת מחממת.
בהצלחה ושבת שלום 😉

סתיו (11:09 15.02.2016)

היי אפרת, האם ניתן להכין ללא תוספת סוכר? אם כן, אצטרך לשים יותר סילאן או שזה בסדר גם ככה? לא אוהבת שמתוק מדי וגם מנסה לחסוך בקלוריות ; )

מתכונים ב-10 דקות (12:00 15.02.2016)

היי סתיו,
אפשר לוותר על הסוכר ולהגדיל את כמות הדבש/סילאן ל-3 כפות.
המשך יום מקסים 🙂

סתיו (20:31 15.02.2016)

שמעי, יצא מצוין!
מאוד טעים. עשיתי כמות קטנה יחסית של בשר, אבל כל חתיכה – מלמיליאן! 🙂 בשביל בשלנית מתחילה כמוני זה זה ממש בוסט לאגו. תודה! משתמשת באתר שלך מ-ל-א!

נשאר לי מהבלילה של הטמפורה אז חתכתי פורטבלו לקוביות לתוכה וטיגנתי, יצא ממש נחמד.

מתכונים ב-10 דקות (20:41 15.02.2016)

שמחה שיצא טעים!
ואהבתי את הרעיון עם הפורטבלו 😉

אוסנת הראל (09:08 14.02.2016)

יצא מעולה. מומלץ בחום!

מתכונים ב-10 דקות (09:38 14.02.2016)

תודה אוסנת 🙂

נועה (16:40 30.01.2016)

מתכון מעולה, יצא מושלם!

מתכונים ב-10 דקות (19:11 30.01.2016)

תודה נועה, שמחה שיצא טעים 🙂

הלה עם ה (22:42 27.01.2016)

תודה תודה

יצא טעים אש הרגשית במסעדה
אני אישית גם הוספתי בטטה

מתכונים ב-10 דקות (22:48 27.01.2016)

מעולה! שמחה שנהנת מהמתכון ותודה שחזרת לעדכן 🙂

הילה (22:42 13.12.2015)

אתר מלא במתכונים מעולים, אז תודה
רציתי לשאול האם אפשר לעשות את המתכון הזה לחלוטין בתנור? אם כן אשמח לדעת באיזה עוצמה וכו
ואיך להתאים את המתכון

מתכונים ב-10 דקות (00:10 14.12.2015)

היי הילה,
אני לא בטוחה אם אפשר להכין את המתכון כמו שהוא בתנור בלבד.
אם בכל זאת רוצים הייתי ממליצה לוותר על הטמפורה ופשוט לתבל את העוף עם הרוטב ואז לשים בתנור אבל אז מומלץ לחתוך את העוף לרצועות יותר גדולות כדי שהוא לא יתייבש. מחממים תנור מראש ל200 מעלות ואופים כ-10 דקות מכל צד.
בהצלחה 😉

שרון (15:32 9.12.2015)

אפשר להוסיף פירורי לחם?

מתכונים ב-10 דקות (15:37 9.12.2015)

היי שרון,
אני לא בטוחה אם זה מתאים במקרה הזה.

אדם (11:15 5.12.2015)

נשמע מעולה אבל אין לי קורנפלור, מה אפשר לשים במקום? אפשר לשים קמח (תופח/רגיל- זה משנה?) במקום?
בכל אופן אתר מעולה הכנתי מפה המון דברים שיצאו מעולים!

מתכונים ב-10 דקות (15:11 5.12.2015)

היי אדם,
אפשר לשים קמח רגיל.
בהצלחה 😉

Rebeca (18:07 22.11.2015)

אפשר במקום דבש להשים מייפל?

מתכונים ב-10 דקות (18:16 22.11.2015)

כן, אפשר.

שי (16:56 22.11.2015)

יצא טעים מאוד!!! הוספתי למחבת גם מיקס של שעוית ירוקה,אםונה,תירס וגזר ויצא טעים טעים!!

מתכונים ב-10 דקות (17:16 22.11.2015)

נשמע מעולה!
תודה שחזרת לעדכן ושבוע נפלא 🙂

אביטל (14:44 19.11.2015)

הכנתי עכשיו, יצא מעולה! תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (14:50 19.11.2015)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

ליאת (18:04 27.10.2015)

היי זה נראה מעולה ,
ואני מתה להכין את זה לשישי.
מסקרן אותי למה משמש הקמח והקונפלור ?

* וסתם אף פעם לא יוצא לי להגיב אז אני חייבת להגיד לך כל הכבוד על האתר.
לא ממזמן התחתנתי ולא ידעתי כלום על המטבח ועזרת לי המון 🙂

מתכונים ב-10 דקות (18:51 27.10.2015)

היי ליאת,
שמחה לשמוע שהאתר מועיל עבורך 🙂
הקמח בטמפורה משמש כציפוי (לאחר שתטגני את העוף תראי שיש ציפוי מסביב לעוף).
הקורנפלור ברוטב משמש להסמכת הרוטב.
המשך ערב נעים 🙂

חלי (13:06 26.10.2015)

אם אין לי קמח תופח? ניתן לשים קמח רגיל ולהוסיף אבקת אפיה? כמה?

מתכונים ב-10 דקות (13:08 26.10.2015)

כן חלי, תערבבי חצי כוס קמח רגיל + חצי כפית אבקת אפיה.

רונה (16:20 22.10.2015)

היי
אפשר במקום עם אורז לשים את זה בתוך טורטייה או שזה לא מתאים?

מתכונים ב-10 דקות (16:27 22.10.2015)

היי רונה,
אם רוצים לשים בתוך טורטייה אני ממליצה לוותר על הציפוי (הכוונה לטמפורה) ולהכין את קוביות חזה העוף רק עם הרוטב.

בת 7 (17:44 20.10.2015)

מדהים תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (20:02 20.10.2015)

שמחה שאהבת 🙂

רונה (02:12 30.09.2015)

יצא מצויין! תודה

מתכונים ב-10 דקות (09:33 30.09.2015)

שמחה לשמוע רונה 🙂

דן (11:10 28.09.2015)

היי, האם אפשר להכין את הרוטב ולהשאיר במקרר שאריות (לגג 3 ימים), וכשאכין שוב אחרי יום-יומיים להשתמש באותו הרוטב? (כמובן שאטגן אותו לפני שאשים עם העוף שיהיה חם)
בכל אופן הכנתי ויצא ממש טעים!

מתכונים ב-10 דקות (11:20 28.09.2015)

כן דן, אין בעיה עם זה 🙂
חג שמח!

חנה (12:02 10.09.2015)

איך בתמונה החזה חום ?
אצלי בהיר יצא ,מה אפשר לעשות ?’

מתכונים ב-10 דקות (12:12 10.09.2015)

היי חנה,
הצבע נוצר כתוצאה מהבישול עם הרוטב. יש משהו ממרכיבי הרוטב שויתרת עליו?
בישלת את הרוטב במחבת 2 דקות לפני שהוספת את העוף?

חנה (13:14 10.09.2015)

כן.
עשיתי בדיוק כמו שרשום.
נראה חיוור….

מתכונים ב-10 דקות (13:19 10.09.2015)

מוזר. פעם הבאה תנסי לשים סילאן במקום הדבש. הסילאן נותן יותר צבע.
את יכולה לנסות גם עכשיו להוסיף כף סילאן ולערבב.

חנה (13:28 10.09.2015)

תודה רבה.
אני אנסה נשמע רעיון טוב

רחל (09:37 6.09.2015)

הכנתי ויצא מעולה! אפילו הבת הקטנה שלי שלא אוכלת כמעט כלום התלהבה!!

רציתי לשאול האם ניתן לטגן עם הטמפורה, לשים במקרר ויום למחרת לבשל עם הרוטב?

מתכונים ב-10 דקות (09:40 6.09.2015)

שמחה לשמוע רחל 🙂
לדעתי אפשר אבל קחי בחשבון שמאחר ומדובר בחזה עוף, העוף עצמו עלול להתייבש מעט במקרר ולהיות פחות עסיסי.
שבוע מעולה

אמיר (12:12 2.09.2015)

הי,

האם בשלב שמטגנים את קוביות העוף במחבת למשך 2 דקות צריך פשוט להעביר את הטמפורה יחד עם החזה עוף למחבת או לברור ולשים רק את החזה עוף במחבת?

תודה!!

מתכונים ב-10 דקות (12:17 2.09.2015)

היי אמיר,
תניח במחבת רק את חזה העוף, מה שנשאר בקערה- שישאר שם 🙂

אסף (19:38 26.08.2015)

תודה עלל האתר פשוט אתר הכי מעשי שיכול להיות לא רק לראות ולא לעשות כי דורש הרבה מאמץ והחמוץ מתוק הזה פשוט מעדן אין מילים.

אסף (19:33 26.08.2015)

שלום רק שבוע הכרנו את האתר. ופשוט מדהים היום הכנו את החמוץ מתוק הזה כולם פשוט חשבו שהזמנו להם אוכל כי יצא מעדן.אז אין מילים רק תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (19:55 26.08.2015)

תודה אסף! אני מאוד שמחה לשמוע 🙂

אינאס (13:47 17.08.2015)

היי
כשמטגנים את העוף הוא צריך להיות עשוי לגמרי גם מבפנים או שהוא מתבשל גם בהמשך עם הרוטב?

מתכונים ב-10 דקות (13:50 17.08.2015)

היי אינאס,
בטיגון הראשוני מספיק 2 דקות מכל צד. מבפנים הוא לא צריך להיות מבושל לגמרי מאחר והוא ממשיך להתבשל אחר כך גם עם הרוטב.
בהצלחה 😉

אינאס (16:14 17.08.2015)

יצא מעולה!
תודה רבה =)

אינאס (16:16 17.08.2015)

אגב
הכנתי סלט עגבניות שרי בצד ממתכון מהאתר וגם יצא טעים מאד!

מתכונים ב-10 דקות (16:19 17.08.2015)

איזה כיף שחזרת לעדכן! 🙂

בלה (12:03 1.08.2015)

המתכון מנצח טעים מאד תודה

מתכונים ב-10 דקות (12:32 1.08.2015)

תודה בלה, שמחה שאהבת 🙂

יאיר (18:19 15.07.2015)

תודה על התגובה המהירה,אכין לי עכשיו 🙂

יאיר (17:38 15.07.2015)

האם במקום הדבש אפשר לשים סילאן?

מתכונים ב-10 דקות (18:03 15.07.2015)

כן יאיר, אפשר.

אורית (10:01 11.07.2015)

מתכון מצויין ומומלץ בחום! זה הפך להיות המאכל הקבוע שלנו כל שישי
תודה:-)

מתכונים ב-10 דקות (10:25 11.07.2015)

כיף לשמוע! תודה אורית 🙂

ליליה (23:17 21.06.2015)

איזה ירקות אפשר להקפיץ עם הרוטב והעוף?
הכנתי את המנה ויצא טעים אבל קצת עצוב וריק בלי ירקות בכלל

מתכונים ב-10 דקות (23:27 21.06.2015)

היי ליליה,
אפשר תמיד להגיש עם סלט טרי ליד 😉
ואם את רוצה לשלב ירקות בתוך המנה אז אפשר לשים בצל לבן, גזר, גמבה, פלפל צהוב, בצל ירוק.

גלית (16:42 17.04.2015)

אין לי קורנפלור, אפשר להשתמש בקמח תפוחי אדמה במקום?

מתכונים ב-10 דקות (17:45 17.04.2015)

כן גלית, אפשר.
שבת שלום 🙂

עדי (18:23 7.03.2015)

הכנתי אתמול, יצא מעולה!!! וקליל להכנה.
תודה רבה אני ממליצה על המתכון מאוד.

הוספתי גם למחברת המתכונים שלי 😉

מתכונים ב-10 דקות (20:33 7.03.2015)

מעולה!
תודה עדי ושבוע טוב 🙂

אמא (12:59 15.01.2015)

יצא באמת טעים מאד ברוטב של העוף לא הוספתי סוכר כלל והפחתתי בכמות של הדבש לכף אחת בלבד במקום זה הוספתי עוד קצת סויה ועוד קצת צילי מתוק ולשים לב לכמות המים כדי שיהיה קצת רוטב אולי צריך להוסיף עוד קצת מים..

מתכונים ב-10 דקות (13:08 15.01.2015)

מצוין! תודה שחזרת לשתף ולעדכן 🙂

רות (12:09 7.01.2015)

ניסיתי עם קמח ללא גלוטן וזה נדבק . איזו אפשרות ישנה נוספת ללא גלוטן

מתכונים ב-10 דקות (12:23 7.01.2015)

הי רות,
אפשר להשתמש בקורנפלור.

ענבל (20:16 19.12.2014)

אפשר ללא ביצה???
הבן אלרגי לביצה
מה אפשר במקום?

מתכונים ב-10 דקות (23:33 19.12.2014)

היי ענבל,
תכיני בלי הביצה.

לין (14:43 14.12.2014)

אפשר להחליף את הדבש במשהו אחר?

מתכונים ב-10 דקות (14:55 14.12.2014)

היי לין,
אפשר להחליף בסילאן או סירופ מייפל.

דנה (19:31 8.12.2014)

זה המתכון הראשון שלך שניסיתי. יצא מעולה והתחסל כמעט מיד 😛

ענבל (12:40 14.11.2014)

כמו בסיני ספיד רק יותר טעים מה שבטוח החבר יהיה מבסוט תודה אני מאוד אוהבת את האתר ועכשיו נעבור להכנת הקציצות ברוטב העגבניות;)

מתכונים ב-10 דקות (12:54 14.11.2014)

היי ענבל, אני שמחה לשמוע! בהצלחה עם הקציצות 😉

שי (12:22 7.11.2014)

שלום,
יש לי קצת יותר מ1 ק”ג חזה עוף (חתיכות שפרוסות לשניצל)
האם להכפיל את הכמויות של הטמפורה ושל הרוטב או שאפשר להשתמש במה שרשום במתכון? אני קצת חדשה בעסקי הבישול 😉

תודה

מתכונים ב-10 דקות (12:31 7.11.2014)

היי שי,
תצא לך כמות מאוד גדולה, אבל אם יש לך קליינטים לכל זה אז מעולה 😉
לגבי הרוטב- בטוח שיש להכפיל אבל לגבי הטמפורה אני ממליצה להכין כמו שזה רשום ומקסימום אם את רואה שזה לא מספיק, תוסיפי עוד (גם ככה אני מאמינה שתצטרכי להכין ב 2-3 פעמים, תלוי ברוחב המחבת כי לפחות בטיגון הראשוני לא כדאי שחזה העוף יהיה אחד על השני).
בהצלחה ושבת שלום!

שי (18:23 7.11.2014)

תודה רבה!
כן כן יש קליינטים, אנחנו 3 רעבים
כבר הכנתי את המתכון בעבר אבל 500 גרם ולא 1100.

תודה רבה על המתכון המעולה ועל שאר המתכונים החמודים שיש באתר 🙂

מתכונים ב-10 דקות (18:36 7.11.2014)

בשמחה שי! תהנו מהארוחה ובתאבון 🙂

דבי (18:53 30.10.2014)

אהלן התגובות היו טובות אז אמרתי יאללה ננסה המתכון מנצח גם בין הבשלנים הטובים תודה

מתכונים ב-10 דקות (18:59 30.10.2014)

תודה דבי!

איתמר (20:54 25.10.2014)

מעולה מעולה מעולה! פשוט וטעים 🙂

מתכונים ב-10 דקות (22:52 25.10.2014)

תודה איתמר! שמחה לשמוע 🙂

עדי (16:05 22.10.2014)

יצא מהמם תודה! וגם כיף כל הקטע של הטיגון 🙂

מתכונים ב-10 דקות (16:10 22.10.2014)

בשמחה עדי! שמחה שאהבת 😉

טלי רון (19:08 12.10.2014)

האם צריך להכין את זה במחבת מיוחד או אפשר רגיל?

מתכונים ב-10 דקות (19:13 12.10.2014)

היי טלי,
אפשר להכין במחבת רגיל.

שלומי י (19:53 9.10.2014)

מדהים הכנתי עכשיו הוספתי בוטנים מעל עם אורז קל להכנה גם.

מתכונים ב-10 דקות (20:03 9.10.2014)

תודה שלומי, שמחה לשמוע שאהבת 😉

יא ה (06:51 20.09.2014)

מאוד טעים כמו במסעדות והכנה מהירה

ענבר (16:19 14.09.2014)

מתכון מעולה! קל וטעים, הבנות שלי ליקקו את הצלחת בהנאה!
תודה

ובהזדמנות זאת חייבת לפרגן על האתר המקסים הזה והמתכונים הנפלאים … יצא לי כבר להשתמש בכמה מתכוניםמוכולם מוצלחים וברורים לשימוש. כל הכבוד!

מתכונים ב-10 דקות (16:25 14.09.2014)

תודה ענבר, איזה כיף לשמוע!
שבוע נפלא 🙂

אורנה (23:16 11.09.2014)

קל להכנה וטעים מאוד.
תודה:)

מתכונים ב-10 דקות (08:04 12.09.2014)

בשמחה ותודה אורנה!
שבת שלום 🙂

יפה (09:20 5.09.2014)

ואו…אחד המתכונים הקלים והטעימים שהכנתי . המחמאה באה משני ילדים שדי קשה לרצות אותם אז תודה לך

מתכונים ב-10 דקות (11:39 5.09.2014)

איזה כיף לשמוע 😉

נאוה (00:30 5.09.2014)

תודה. השתמשתי במחבת נירוסטה ובאש בינונית. אנסה להוסיף שמן.

נאוה (07:56 4.09.2014)

טיגנתי עם שתי כפיות שמן וממש נדבק לי כל העסק והתחיל להשרף. בלאגן שלם. גירדתי מה שאפשר והחלפתי מחבת. עדיין יצא טעים מאוד. אך מה עושים שלא ידבק?

מתכונים ב-10 דקות (08:38 4.09.2014)

הי נאוה,
ככל הנראה זה בגלל סוג המחבת שהשתמשת בה או בגלל שלא היה מספיק שמן (למרות שבמחבתות מסוימות גם בלי שמן בכלל זה לא אמור להדבק).
כנראה גם שטיגנת על אש גבוהה מידי ולכן זה נשרף מהר. פעם הבאה תנמיכי את האש לבינונית לאחר הוספת חזה העוף.
אני שמחה לשמוע שבכל זאת יצא טעים 😉
יום נפלא!

רות (18:43 15.08.2014)

האם אפשר להשתמש בפרוסות חזה עוף (של שניצל)?

מתכונים ב-10 דקות (19:09 15.08.2014)

אפשר בהחלט 🙂

סיון (00:01 5.07.2014)

יצכ פשוט מעולה!!! כמו במסעדה סינית!!! תודה

מתכונים ב-10 דקות (09:33 5.07.2014)

הי סיון, שמחה שאהבת!

מיכל (19:04 24.06.2014)

נראה טעים מאוד!

מתכונים ב-10 דקות (20:43 24.06.2014)

תודה מיכל, זה באמת טעים 😉

לימור (13:19 20.06.2014)

הי,

האם אפשר לוותר על רוטב הצ׳ילי? אין לי פשוט…

מתכונים ב-10 דקות (13:32 20.06.2014)

הי לימור,
רוטב הצ’ילי מוסיף אבל אם אין לך אז תוותרי.

מתכון (21:36 16.06.2014)

יצא ממש דוחה אבל נראה לי שזה באשמתי 😉 תודה בכל אופן;)

מתכונים ב-10 דקות (21:52 16.06.2014)

למה?? הכנת לפי מה שרשום במתכון?

מיטל (12:03 16.05.2014)

האם תופס גם עם כרעי עוף או רק עם חזה עוף?

מתכונים ב-10 דקות (12:07 16.05.2014)

הי מיטל, אם את מכינה עם כרעיים אני מציעה לוותר על חומרי הטמפורה כי זה פחות מתאים ולתבל היטב את הכרעיים רק עם הרוטב ולשים בתנור.
שבת שלום 🙂

אריג׳ (12:55 6.05.2014)

הכנתי לפי המתכון אחד לאחד ופשוט יצא מלוח ברמה שזה לא אכיל

חנן (08:50 25.03.2014)

מצויין!!

אודיה (16:17 13.03.2014)

מתכון מהממם!! וואו יצא ממש כמו במסעדה!

מתכונים ב-10 דקות (16:28 13.03.2014)

תודה אודיה, שמחה שאהבת 🙂

לירן (09:37 22.02.2014)

היי, תודה על האתר המקסים! אם יש לי 1.2 ק”ג עוף – מומלץ להכפיל את כמויות הרוטב או שאפשר להסתפק במקור?

מתכונים ב-10 דקות (10:09 22.02.2014)

היי לירן, מומלץ להכפיל את כמויות הרוטב.
שבת נפלאה!

לאה (22:30 19.02.2014)

היי, ניתן להקפיא את העוף והרוטב (בנפרד) ואז לחמם ולהגיש?

מתכונים ב-10 דקות (23:18 19.02.2014)

היי לאה, לגבי הרוטב אין בעיה ולגבי העוף אפשר להקפיא אבל קחי בחשבון שלעיתים הקפאה יכולה לפגוע בעסיסיות שלו.

לאה (20:16 22.01.2014)

יצא סוף הדרך… מעל ומעבר לציפיות

מתכונים ב-10 דקות (23:01 22.01.2014)

היי לאה, שמחה מאוד לשמוע:) זה בטח כבר לא רלוונטי, אך אין צורך לטגן בשמן עמוק.

לאה (17:23 22.01.2014)

טיגון העוף בשמן עמוק?

נועה (17:48 14.01.2014)

אם אין סויה? זה בעייתי?

מתכונים ב-10 דקות (18:00 14.01.2014)

היי נועה, לא כ”כ מומלץ אבל אם אין ברירה תשימי במקום יותר רוטב צ’ילי מתוק ומלח(לפי הטעם).

אלינור (12:09 8.01.2014)

יצא טעים מאוד, מתכון מומלץ.
גם אני הוספתי לרוטב כף חמאת בוטנים, משדרג.

מתכונים ב-10 דקות (17:49 8.01.2014)

היי אלינור, שמחה לשמוע. תודה על השיתוף:)

סיגל (20:54 6.01.2014)

אפשר לקבל את אותו המתכון רק שיהיה לזוג ? הכמות של המצרכים מתאימה לכמה אנשים

מתכונים ב-10 דקות (21:03 6.01.2014)

היי סיגל, את יכולה להכין את המתכון עם כמות של חזה עוף לפי בחירתך. אני ממליצה להכין את הרוטב כמו שהוא רשום וגם אם יהיה יותר רוטב זה תמיד טוב:)

limorom (21:11 31.12.2013)

יצא מעולה!

מתכונים ב-10 דקות (21:23 31.12.2013)

שמחה לשמוע:)

limorom (15:55 30.12.2013)

האם אפשר להשתמש בקמח רגיל בציפוי ולא בקמח תופח?

מתכונים ב-10 דקות (16:02 30.12.2013)

היי, כן אפשר להשתמש בקמח רגיל.

אלינה (16:55 29.12.2013)

מדהים! הכנתי כרגע ויצא נורא טעים

מתכונים ב-10 דקות (16:58 29.12.2013)

היי אלינה, שמחתי לשמוע:)

סיגל (16:04 28.12.2013)

תודה רבה. מתכון מצויין. פעם ראשונה שיצא לי עוף חמוץ מתוק כמו במסעדות. תודה

מתכונים ב-10 דקות (16:46 28.12.2013)

בשמחה:)

אילנה (20:23 30.11.2013)

מה האפשרויות במקום סודה לשתיה ובמקום קורנפלור?

מתכונים ב-10 דקות (20:47 30.11.2013)

היי אילנה, במקום מי סודה אפשר לשים 1/4 כוס מים קרים ובמקום קורנפלור אפשר לשים כפית קמח. שבוע נפלא:)

דינה (13:52 14.10.2014)

הקורפלור, הכוונה לקמח טירס, או לקמח תפוח תפוח אדמה?

מתכונים ב-10 דקות (15:17 14.10.2014)

היי דינה,
הכוונה למוצר שרשום עליו קורנפלור (עמילן תירס). זה לא קמח תפו”א או קמח תירס. אם אין ברשותך את יכולה להשתמש גם בקמח רגיל.

משי (22:58 16.11.2013)

ממש ממש טעים!

דלית (22:41 12.11.2013)

ניתן לאפות בתנור במקום לטגן?

מתכונים ב-10 דקות (23:40 12.11.2013)

היי דלית, מומלץ שלא לאפות מחשש שהעוף יתייבש. אם כוונתך להמעיט בשימוש בשמן, את יכולה לוותר על ציפוי הטמפורה (שסופח מעט יותר שמן) ולטגן את קוביות חזה העוף במחבת עם כף שמן בלבד כדקה מכל צד ואז להוסיף את הרוטב. אם בכל זאת את רוצה להכין את המתכון כמו שהוא עם ציפוי הטמפורה, מספיק להשתמש ב-2 כפות שמן בלבד.

רותי (16:10 12.11.2013)

יצא נהדר, מאוד טעים.

לימור (13:37 12.11.2013)

הכנתי ואכלתי! טעים ברמות! אשמח לעוד מתכונים בסגנון

דוד (16:29 28.08.2021)

למה יצא לי ככה? 🙁

מתכונים ב-10 דקות (20:10 28.08.2021)

היי דוד,
אם תפרט למה הכוונה אוכל לעזור(:
נשאר הרבה רוטב? לא יצא שחום מספיק?

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.