זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 7 דקות
מצרכים:
500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
חומרי הטמפורה:
1/2 כוס קמח תופח
1/4 כוס מי סודה (מים מוגזים)/ מים קרים
1 ביצה
מלח, פלפל
*2 כפות שמן זית (לטיגון העוף)
רוטב חמוץ מתוק:
2 כפות סוכר
2 כפות דבש
4 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
4 כפות מים
2 כפות מיץ לימון
1 שן שום כתושה
1 כפית קורנפלור
אופן הכנה:
-מערבבים את כל חומרי הטמפורה בקערה למרקם אחיד ומערבבים בפנים את קוביות חזה העוף.
-מחממים מחבת עם 2 כפות שמן ומטגנים את קוביות העוף במחבת כ-2 דקות מכל צד. מעבירים לצלחת.
–הכנת הרוטב: מבשלים את כל חומרי הרוטב במחבת ומערבבים כ-2 דקות. טובלים בפנים את העוף ומערבבים עם הרוטב עוד כדקה ומסירים מהאש.
*מומלץ להגיש עם אורז לבן.
עוף בטמפורה, חזה עוף חמוץ מתוק, חזה עוף בטמפורה
ראו גם
- פילה עוף במחבת |
- עוף ברוטב קארי |
- בורקס חזה עוף |
- חזה עוף ברוטב חמאת בוטנים |
- חזה עוף מקורמל בסילאן |
- חזה עוף עם שעועית ירוקה
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים לארוחת צהריים
היי האם אפשר להשתמש בקצת מלח לימון במקום מיץ לימון?
במקרה הזה עדיף מיץ לימון.
שלום אפרת. מעונינת לעשות עם קילו חזה עוף. איזה כמויות עלי לשנות? תודה.
תכפילי את כמויות הרוטב.
היי אפרת,
תודה על מתכון מושלם!!
אפשרי להכין עם פילה עוף?
כן אפשר:)
יצא מדהים! תודה על כל המתכונים תמיד טעימים ומדוייקים
תודה סיגל❤️
שלום אפרת,
כשאני מטגנת את העוף בטמפורה הוא מתקלף/ נפרד מהעוף… מה אפשר לעשות?
זה בדר”כ קשור למחבת.
יש להשתמש במחבת עם ציפוי נון סטיק.
תודה רבה על התשובה.
המחבת נון סטיק ועדיין זה קורה, יש לך עוד רעיון?
אני כן ממליצה לנסות במחבת אחרת אם יש לך או בסיר סוטאז’.
יש לי גם מחבת נון סטיק שכשאני מכינה בה הציפוי מתקלף לי וכשאני מכינה בוסיר סוטאג’ נון סטיק זה לא קורה.
טיפ נוסף: חשוב שהעוף יהיה יבש לפני שמערבבים אותו עם הרוטב (את שוטפת אותו לפני? אם כן חשוב לנגב היטב בנייר מגבת)
תודה רבה
יצא מעולה, עשיתי כמות כפולה של הרוטב כדי שיהיה לאורז
נראה מעולה:)
תודה איילת
מיוחד
תודה:)
היי,
אני רוצה לעשות את זה עם כרעיים, נראה לך ילך? ואם כן האם הזמנים של הטיגון והבישול שונים?
תודה מראש!!
בגדול אפשר אבל קחי בחשבון שכרעיים כדאי לבשל במשך שעה וחצי לפחות.
אפשר גם לוותר על שלב הטיגון, לתבל אותם רק ברוטב ולאפות בתנור במשך כשעה וחצי-שעתיים ב180 מעלות..
היי,
תודה לך על המתכונים
בזכותך אוכלים פה בבית משהו מעבר לפסטה או פתיתים – תבורכי
האם ניתן להקפיא לאחר ההכנה?
(ראיתי בתגובות שאלה של הקפאה לפני טיגון, אני מתכוונת להקפאה לאחר טיגון כשהכל מוכן)
היי
אפשר להקפיא.
תודה על המילים הטובות😊
יש לי סודה בטעם לימון
האם אפשר לשים?
טעם הלימון יהיה מורגש או יפריע?
או שאין ככ הבדל בין מים לסודה ועדיף לשים מים וזהו?
היי
סודה לימון לא מומלצת כאן, עדיף מים.
שלום
אני רוצה להכין אורז חמוץ מתוק
האם את חושבת שאפשר לבשל אורז ובסיום הבישול לשפוך עליו את הרוטב מהמתכון הזה ולערבב?
היי,
כן, אפשר(:
היי
שנים לא הכנתי את זה, לילד שלי יש אלרגיה לביצים.
במקום להמשיך להימנע (הילד בן 4) אפשר להכין ללא ביצים?
אם כן, האם להוסיף עוד נוזלים או שעדיף תחליף או מיונז טבעוני?
היי,
עם ביצה הציפוי נתפס יותר טוב אבל אפשר גם לוותר עליה.
אפשר עם פילה עוף? ואם כן לחתוך כל חתיכה ל 2 או ל3?
אפשר להכין עם פילה עוף, לחתוך ל-2-3 חתיכות (לפי העדפתך האישית).
שלום אפרת.
עכשיו סיימתי לטגן את העוף בטמפורה ועשיתי בטעות עם קמח רגיל ללא אבקת אפיה.
זה נורא? או שזה יצא טוב גם כך?
תודה רבה
חן
היי,
זה לא קריטי, הטמפורה יצא קצת שונה אבל הטעם לא ייפגע.
יצא מעולה! תודה.
שמחה מאד לשמוע!
תודה חן❤
שלום אפרת, האם ניתן להכין עוף בטמפורה ולהקפיא ?
היי,
לפני הטיגון פחות כדאי (הטמפורה עלולה לצאת פחות פריכה) אבל אפשר. לאחר מכן אפשר בהחלט.
יצא טעים אם כי הררגיש לנו קצת פחות מתוק. פעם הבאה אולי אשנה קצת בכמויות אבל הטמפורה רכה ונעימה ומאכל. אכן מומלץ רולי להוסיף במתכון שאת החזה עוף כדאי להניח לטיגון אחד ואחד ולא לשפוך עם הבלעלה.למזלע קלטתי את זה דיי מהר . והוספתי גם בצל ירוק ובוטנים שידרג לנו בטעם
שמחה שיצא מוצלח❤ נראה מדהים!
תודה שחזרת לשתף😊
האם להשתמש בחזה עוף בצורתו המקורית או קודם לשטח / “לדפוק” עם פטיש שניצל?
היי,
אין צורך לשטח את העוף, רק לחתוך לקוביות(:
תודה רבה (:
כל מתכון שלך יותר מוצלח מהשני! תמיד קל, תמיד טעים… וגם המתכון הזה יצא מעולה!!! תודה תודה תודה ❤️
נראה טעים ביותר(: תודה שחזרת לשתף😊
היי המתכון לכמה סועדים?
היי,
המתכון מתאים לכ-3-4 סועדים.
היי, הכנתי מספר פעמים מתכון מצוין קל וטעים. מתכננת להכין היום ואין לי קמח תופח.אפשר להשתמש בקמח רגיל? תודה.
היי,
שמחה שאהבת את המתכון!
תערבבי חצי כוס קמח עם חצי כפית אבקת אפייה(:
זה יצא מצוין!!!! בעלי חיסל את הכל…. תודה רבה!! המתכונים שלך מדהימים!!
איזה כיף שאהבתם את המתכון! תודה על הפרגון🌺
ייצא טוב בלי קורנפלור?
מומלץ לא לוותר על הקורנפלור, אבל אפשר להכין גם בלעדיו.
יצא מעולה ממש!
הכנתי כבר כמה פעמים וכל פעם יצא מוצלח מאוד
שמחה שאהבת את המתכון!
תודה על השיתוף🌺
מאוד טעים! מומלץ בחום!
שמחה שיצא מוצלח, נראה מעולה!
תודה על הפרגון❤
וואי זה יצא מעדןןןןן!!!
תודה על כל המתכונים המעולים שלך
כל מה שאני מכינה זה מהאתר שלך
מוצלח ברמות !
איזה כיף שיצא מוצלח(: תודה על השיתוף❤
הכנתי ויצא מהמםםםם באמת עם עובדים לפי המתכון יוצא טעים מאוד😋 אהבתי ושמרתי☺️ סליחה אין תמונה נחטף איך שהיה מוכן 🤭.
שמחה מאד שיצא מוצלח ושאהבת את המתכון! תודה על השיתוף❤
יצא לי דוחה ברמות!!!! מזעזע, אני רואה פה את כל התגובות הטובות ולא ברור לי מה קרה, הבלילה יצאה דייסית ועשיתי את כל הכמויות הצורה מדויקת, זה לא נהיה מטוגן ובטח שלא הזהיב והרוטב גם לא יצא טעים, חצי קילו חזה עוף לפח. ניסיתי לטגן את זה כבר 20 דקות וזה לא הלך, המחבת כמעט נשרפה, בקיצור על הפנים, לא ברור לי מה עשיתי לא נכון
היי,
קחי בחשבון שבמתכון הזה הציפוי של העוף יוצא רך מעט, ואמור להיות גם רוטב (המרקם יוצא שונה משניצל רגיל למשל).
כמה שאלות:
האם השתמשת בכוס מדידה- בנפח 240 מ”ל?
העוף שהשתמשת בו לא היה רטוב מאד?
יכול להיות שהעברת למחבת את העוף יחד עם כל הטמפורה ולא רק את קוביות העוף?
טיגנת את העוף וגם את הרוטב 2 דקות לפחות במחבת?
ודבר אחרון שיכול לקרות- האם כל הרטבים היו טריים ובתוקף?
קודם כל תודה רבה על המענה, כן השתמשתי בכוס של 240 מל
אני חושבת שבאמת הוספתי יותר מדי מהבלילה לתוך המחבת והייתי צריכה לנער את העוף קצת, ואולי גם באמת העוף היה רטוב מדי מהשטיפה ולכן זה לא נדבק.
הבלילה יצאה לי ממש נוזלית יחסית, זה לא היה אמור להיות ככה?
וטיגנתי את העוף עם הרוטב באזור ה20 דק׳, וכל הרטבים היו טריים
הבלילה אמורה לצאת די נוזלית, אבל כנראה שבאמת הבעיה הייתה בהכנסת עודף בלילה למחבת וכן בעוף הרטוב.
מקווה שעזרתי(:
קמח כוסמין לבן יעבוד? ואם יש לי 1.1 קילו שניצל עוף פשוט להכפיל את הכמויות של הכל?
היי הדס,
קמח כוסמין לבן+ אבקת אפייה גם יהיה בסדר.
וכן, ל1.1 קילו תכפילי כמויות(:
תודה רבה שאת עונה! גם מתכונים מטורפים וגם שירות אישי לכל משתמש.. ממש חוויה לבשל מהמתכונים שלך!
שקית שלמה של אבקת אפייה?
בשמחה יקירה, שמחה שאת נהנית מהמתכונים(:
חצי כפית אבקת אפייה תספיק.
אחד הדברים הטעימים!!!!! אליפות!!!!!!
איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה על הפרגון(:
יצאה מצויין! היה טעים לכולנו!
הכנתי מקמח כרגיל – לנמנעים מגלוטן
תודה רבה וחודש טוב!
שמחה מאד שיצא מוצלח! תודה על השיתוף❤
נראה מגרע…
האם חייבים רוטב סויה?
היי,
הסויה מאד מוסיף אבל לא חייב, אפשר להמיר אותו בכף רוטב טריאקי או לשים סה”כ 6 כפות מים.
בוקר טוב מתכננת להכין הבוקר ומגלה שנגמר לי צ’ילי מתוק. מה אפשר לשים במקום. תודה
היי,
אפשר לוותר על הצ’ילי או להוסיף במקומו כף סילאן.
הי שאלה 🙂
הציפוי יורד אחרי ששמים את העוף ברוטב. איך אפשר לערבב את זה בלי שהציפוי יתפרק מהעוף?
היי רחל,
הציפוי יורד מעט וזה בסדר, הנה כמה טיפים כדי למנוע כמה שאפשר מהציפוי להתפרק:
1. להשתמש במחבת עם ציפוי נון סטיק כדי למנוע מהעוף להידבק.
2. להשתמש במחבת גדולה מספיק כדי שחתיכות העוף יתבשלו פחות בצפיפות וכך הציפוי פחות ירד.
3. לערבב בתנועות עדינות את חתיכות העוף.
בהצלחה!
היי אפרת.
אני מחפשת בנרות מתכון לחזה עוף עסיסי,
והמתכון שלך מאוד מדבר אלי:)
את חושבת שיתאים שאוסיף לו פטריות, ואמלא את זה בתוך טורטייה מגולגלת?
תודה אלופה אחת!!
כן, זה יכול לצאת מושלם! רק דבר אחד- אם את רואה שנוצר רוטב בתערובת כדאי שתסנני, כדי שהטורטיות לא יצאו מדי רטובות…
בהצלחה😊
תודה מתוקה אחת!
ה’ יברך אותך…
💗
תודה מהממת, מתכון מושלם וטעיםםםםםם ללקק אצבעות, מכינים עכשיו פעם שניה
שמחה לשמוע תודה❤️
הי אפרת
אפשר להקפיא את החזה לאחר שהוא מוכן?
אפשר להקפיא אבל קחי בחשבון שלעיתים הקפאה יכולה לפגוע בעסיסיות שלו.
אפרת, תודה על עוד מתכון מנצח. יצא טעים, חזה העוף היה עסיסי ועטוף ברוטב…והצבע- משגע. מומלץ להכנה
נראה מושלם!! 😍
תודה אורנה
האם ניתן להחליף את הדבש בסילאן?
היי רחל אפשר 🙂
האם אפשר להוסיף טריאקי במקום סויה? ואם כן באיזה כמות
היי נופר 🙂
אפשר להכין את הרוטב מ- 2 כפות דבש, 6 כפות טריאקי, 4 כפות מים, 1-2 כפות מיץ לימון (לפי הטעם), 1 שן שום כתושה ו-1 כפית קורנפלור.
ערב נעים 🙂
האם חייב להשתמש בקונפלור? יש תחליף אם אין לי בבית?
היי סיוון 🙂
במקום קורנפלור אפשר לשים כפית קמח רגיל.
דבר ראשון קניתי תספרים פשוט מהמם כייף לבשל עם זה הכל ממש ברור שם.
עכשיו לגבי המתכון הכנתי אותו עכשיו ואני רוצה את זה למחר לארוחת צהריים. לשמור במקרר או מקפיא?
אפשר לשמור במקרר עד 3 ימים
המון המון תודה יוכי, שמחה לקרוא שאת נהנת ❤️
אפשר להשתמש הקמח רגיל במקום קמח תופח?
חוץ מזה, אתר נהדר! התחלתי לבשל לא מזמן והכל מפה!
כן 🙂
מומלץ לערבב חצי כוס קמח רגיל עם חצי כפית אבקת אפיה.
עוד שאלה. במקום אורז לבן. ממליצה על פסטה? ואם כן. אז מתכון😅
אפשר להכין גם עם פסטה.
אפשר פסטה ברוטב עגבניות או פסטה מתובלת.
היי, כתבת לטגן שתי דקות מכל צד והתבלבלתי, האם צריך לטגן את החזה עוף בשמן עמוק או לצרוב על מחבת. תודה מראש.
מספיק לצרוב במחבת עם כף שמן.
מעדן.
תמיד חשבתי שלהכין חזה עוףבטמפורה זה מסובך, והנה גיליתי כמה קל וטעים.
אין על המתכונים שלך, אלופה!
תודה מלי 🙂
אפרת היקרה,
אנחנו חיים בבית על המתכונים הנהדרים שלך ואני כבר לא מגיבה כי כמה אפשר לכתוב שדברים הם מושלמים, זה כבר הפך למובן מאליו :-P
אבל הפעם, וואו! הצלחת להתעלות על השלמות הרגילה שלך! כמה קל וכמה טעים, נחטף בשניות מהצלחת 🙂 בפעם הבאה נשלש כמויות כדי שישאר משהו למחר 🙂
שמחה שנהניתם ❤️
תודה יסמין
למה תמיד שאני מכינה עוף או פרגיות בקוביות הן יוצאות לא עשויות טוב- קצת חיות בפנים.? איך עושים את הבשר כמו שצריך?
היי מירב,
כדאי לבשל קצת יותר זמן או לבשל עם מכסה.
עם מיכסה זה רעיון טוב. אבל איך יודעים כמה זמן שלא ישרף מבחוץ או יתייבש.?
יש לטגן קודם כ-2 דקות מכל צד ללא מכסה ואח”כ לכסות ולבשל על אש בינונית במשך 4-5 דקות. להוציא אחד ולחתוך באמצע כדי לראות אם מוכן.
אין לי חזה עוף אבל יש שניצל עוף פרוס זה גם טוב?
כן.
היי אפשר להחליף את הקולנפלור במשהו? או שאפשר לוותר?
ואם אין לי קמח תופח
אני יכולה להכין מקמח רגיל ואבקת שמרים(נמסים)?
במקום קורנפלור אפשר לשים כפית קמח רגיל.
במקום קמח תופח אפשר לשים חצי כוס קמח רגיל + חצי כפית אבקת אפיה. אם אין לך אבקת אפיה תכיני בלי.
יצא ממש טעייייים
כל המשפחה שלי עפה על זה
אפילו הבכורה שלי שהיא ממש בררנית.
תודה על עוד מתכון מעולה❤
איזה כיף לשמוע ❤️
תודה אורית
המתכונים שלך פשוט מעולים❤
אפשר פרגיות במקום חזה עוף?
כן אפשר 🙂
האם במקום סודה יועיל אבקת סודה לשתייה?
לא. אפשר לשים מים קרים במקום.
תודה! וסילאן במקום דבש אפשר?
כן אפשר.
בתור אחת שעד לא מזמן לא ידעה להכין חביתה .. ניסיתי בפעם הראשונה ויצא מעולה כמו במסעדה סינית .. מושלם! 🙂 תודה רבה רבה … על מתכונים מדהימים אחד אחד!
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה רותם
היי אפרת, האם אפשר להשתמש פשוט בקמח טמפורה מוכן? לערבב אותומעם מים וביצה פשוט? זה יעבוד? תודה!
אני חושבת שכן.
סוף סוף מתכון מהיר וטעים להכנת Orange Chicken כמו במסעדות הסיניות ! טעים ומומלץ
נראה מעולה 😍
תודה
אופ!! את לא מבינה מה קרה לי! במקום לערבב את חזה העוף בטמפורה ערבבתי ברוטב:(( מה אעשה עכשיו???
אז העוף עכשיו בלי ציפוי? לא נורא.
דבר ראשון מתכון טעים מאודד!!
גם לי התפרקה הטמפורה בבישול והגעתי למסקנה שצריך לטגן את העוף בכמויות קטנות כל פעם כדי שהטמפורה לא תתפרק וכמובן לא לערבב יותר מידי בזמן הבישול.
חוץ מזה אתר מדהים! משתמשת בו מלא! תודה רבה!!!
תודה שובל 🙂
יצא מושלם מבחינת הטעם והנראות! שמתי טריאקי במקום סויה/צ׳ילי מתוק. בתוספת ׳אורז צהוב בניחוח שום׳- מתכון מהספר שלך אפרת.
מעולה 🙂
תודה לילך
הי אפרת
הכנתי עכשיו לצהריים לילדים ויצא טעים מאוד! אמנם הצבע לא מהמם כמו שלך 😊 אבל הילדים אמרו שטעים וחיסלו הכל…
רק שאלה: הטמפורה התפרקה בטיגון. למה? עשיתי לפי המתכון והכמויות…
בכל מקרה תודה על המתכונים הנפלאים שלך. ויישר כח!!!
שמחה שיצא טעים, זה מה שחשוב 🙂
לגבי הטמפורה, השתמשת בכוס זכוכית רגילה עם ידית?
כל הטמפורה מתפרקת לי בטיגון. מה יכולה להיות הסיבה?
הטמפורה כנראה יצאה נוזלית מידי. השתמשת בכוס בנפח 240 מ”ל?
האם לטגן בשמן עמוק?
דחוף
לא. מספיק לשים 2-3 כפות שמן במחבת.
התכונתי ברוטב הזה שלך.
בכל מקרה בישלתי תפו”א במים ואז שמתתי מעליהם את החזה עם הרוטב שלו וזה יצא מאד מתאים רק שהיה חסר לי רוטב סויה כך
שהטעם הפעם יצא לא מאוזן אולי מדי מתוק, משהו לא כמו פעם קודמת.
מה אפשר לעשות כעת?
תודה רבה!
נכון, רוטב הסויה מאזן את הטעמים. בלעדיו זה יוצא פחות מוצלח.
אין לי רעיון לתחליף שיעשה את העבודה כמו רוטב סויה אבל אולי אפשר להוסיף כמה כפות מים, כף נוספת של מיץ לימון ומלח לפי הטעם.
ערב טוב אפרת,
אפשר לבשל ברוטב תפוחי אדמה ולהוסיף את החזה אחרי טיגונו?
תודה רבה ושבת שלום!
הכוונה לרוטב שיש בו תפוחי אדמה? אם כן אז אפשר.
שבת שלום 🌷
היי אפרת, אין לי קמח תופח, איך אפשר להמיר לקמח+אבקת אפיה? תודה רבה מראש!
היי מיטל,
אפשר לערבב חצי כוס קמח רגיל + חצי כפית אבקת אפיה.
היי אפרת, מועדים לשמחה!
האם ניתן להחליף את הקמח בקמח תופח לפסח? ניתן להכין את המתכון כשל״פ?
היי דנית,
עדיף להמיר בקורנפלור.
חג שמח 💝
מומלץ לשים את החזה עוף זמן מסוים בטמפורה?
לא, אין צורך.
בקשר לשניצלים: פירורי לחם במקום הקמח?! פשוט אני מחפשת דרך קצרה לעטוף השניצל וחשבתי
אולי.
החזה במתכון הזה לגמרי עטוף. יהיה טעים אם רק יטגנו?
בקשר לשאלתי השנייה, אולי המתכון שהצעת “חזה עוף ברוטב” באמת יכול להתאים אחרי
קימוח, כי יש בו רוטב, השאלה אם זה מאד טעים?
או אולי להוריד מהדבש והסוכר במתכון שעשיתי?!
הרבה תודה!
לא בטוחה אם פירורי לחם כל כך יתאימו. אפשר פשוט לפזר קמח מעל קוביות חזה העוף ולערבב עם הידיים. לא חייבים לעטוף לגמרי עם כל הטמפורה.
אפשר להכין בלי ציפוי או קימוח בכלל אבל כן מומלץ לקמח לפחות כי זה מעניק גם עסיסיות ורכות לעוף וגם הרוטב נתפס בעוף טוב יותר.
לגבי המתכון של “חזה עוף ברוטב”, הרוטב די טעים. תסתכלי על המרכיבים של הרוטב ותראי אם את אוהבת.
את יכולה להשאר עם הרוטב במתכון הזה, לוותר על הסוכר ולשים כף אחת של דבש. לפני שאת מוסיפה את העוף אני ממליצה לטעום ולשפר תיבול לפי הטעם.
יש לי 2 שאלות:
אפשר להכין בצורה כזו שניצלים תערובת אחת לציפוי וזהו? היה מאד מקל.
יש חזה בסגנון כזה (טמפורה או קמח) אבל לא מתוק?
תודות!
מה הכוונה שניצלים? עם פירורי לחם? איפה נכנס הרוטב?
את יכולה לקמח חזה עוף בקמח או קורנפלור ולטגן כדקה מכל צד. להעביר לצלחת. לאחר מכן לטגן בצל, להוסיף את חזה העוף ולתבל במה שאת רוצה. ראי מתכון שפירסמתי היום – חזה עוף עם בצל.
או שאפשר להכין את הרוטב במתכון הזה – חזה עוף ברוטב .
שבוע טוב!
מאד מאד טעים!
תודה לך!
שמחה שיצא טעים 🙂
שבוע נפלא
היי!
קצת דחוף!
מתאים עם שווארמה?
אפשר בלי רוטב הצ’ילי? יש לי תבלין.
מה עושה הטמפורה? מה ההבדל מציפוי של קמח או קורנפלור?
אם אני מכינה לתשעה אנשים? להכפיל פי?
היי דבי,
מתנצלת על העיכוב בתשובה, רק עכשיו ראיתי.
פחות מתאים עם שווארמה. עדיף חזה עוף.
אפשר לוותר על הצ’ילי המתוק ולשים ממש קמצוץ תבלין צ’ילי.
הטמפורה מעניקה רכות לעוף. קמח או קורנפלור- לא משנה. תשתמשי במה שיש לך.
מבחינת כמויות, אם זו המנה העיקרית היחידה תכפילי ב-3 (קילו וחצי חזה עוף). אם זו מנה שמוגשת לצד מנה/מנות בשר/עוף נוספות מספיק להכפיל ב-2 (קילו עוף).
מתכון מעולה, הגנה בצ׳יק צ׳אק וכולם ליקקו אצבעות
שמחה לשמוע 🙂
תודה אתי
יצא טעים מאוד תודה רבה אפרת,בזכותך אני כבר לא צריך ללכת למסעדות סיניות
שמחה לשמוע 🙂
תודה יוחאי
אפשר להכין תמתכון בחמישי ולשים במקרר עד שבת או שזה חייב שזה יהיה טרי,תודה רבה והמתכונים מאוד טעימים!!
כן אפשר.
יום מעולה 🙂
היי אפרת,
את קוביות חזה העוף לטגן בשמן עמוק (כמו צ’יפס) או במעט שמן?
במעט שמן.
אפשר לשים משהו במקום קורנפלור ?
אפשר לשים קמח רגיל.
היי. אח אני רות הלהכין את החזה עוף בלי הטמפורה איך אני מכינה את זה? צריך לטגן קודם את חתיכות החזה עוף, לבשל אותם? צריך להשרות ברוטב או לבשל את הרוטב ולזרוק לשם את חתיכות החזה עוף?
אפשר להכין באותו אופן רק בלי הטמפורה. כלומר לטגן את העוף קודם בנפרד ואז עם הרוטב.
האם ניתן להכין עם טופו לילד צמחוני?
לא ניסיתי אבל נראה לי שכן.
היי
הכנתי ויצא מעולה!!
אבל יצא בצבע לבן וממש לא מגרה ולא חום כמו בתמונה.. מה עשיתי לא נכון??
בישלת את חומרי הרוטב במחבת כ-2 דקות? היה חסר לך מרכיב מסוים?
יצא ממש רך וטעים! תודה! אני רוצה להכין שוב, אך הייתי רוצה להתבסס על טריאקי או משהו אחר במקום הצילי והסויה (יש בין ה’קליינטים’ שלי מתנגדים לטעם של הסויה והצילי מתוק). אני יודעת שיש לך מתכון אחר של חזה עוף בטראיקי, הכנתי אותו פעמיים וכולם התלהבו, אך עכשיו אני מחפשת מתכון בסגנון הזה – של טיגון מקדים, כי נראה לי שאוכל להקפיא אחרי הטיגון ולהכין את הרוטב סמוך לארוחה וזה יכול להיות אידיאלי לחגים. אם יש לך רעיון איך להמיר את המתכון הזה ,מאד אשמח.
תודה!
היי,
אפשר להכין את הרוטב מ- 2 כפות דבש, 6 כפות טריאקי, 4 כפות מים, 1-2 כפות מיץ לימון (לפי הטעם), 1 שן שום כתושה ו-1 כפית קורנפלור.
הכנתי בשישי, הרוטב יצא מצויין אבל כשטיגנתי את העוף בטמפורה במחבת כל הטמפורה ירדה… יש לך מושג למה? מה עשיתי לא בסדר? תודה!
באיזה סוג מחבת השתמשת? העוף נדבק למחבת?
השתמשתי במחבת….העוף לא נדבק פשוט בערבוב של העוף כדי להפוך אותו הציפוי של הטמפורה התקלף. יכול להיות יותר מדי שמן? או שיותר מדי חתיכות עוף? עשיתי כמות כפולה קילו וגם הכפלתי את הכמויות של הטמפורה.
אז יכול להיות שזה בגלל כמות גדולה וצפיפות במחבת. גם כשאני מכינה יש חתיכות בודדות שהציפוי בהן מתקלף באופן חלקי אבל רוב חתיכות העוף נשארות בסדר.
הכנתי לשבת, אז עשיתי כמות רוטב כפולה, חבל שלא עשיתי גם כמות עוף כפולה!
היו אורחים וההתלהבות היתה גדולה!
תודה ושבוע נפלא
שמחה שיצא טעים!
תודה מלכי
שבוע מקסים 🙂
יש אפשרות להחליף את הקמח במשהו האחר בשסיל צליאקים?
אני מניחה שאפשר להמיר בחצי כוס קמח ללא גלוטן + חצי כפית אבקת אפיה.
הי נראה טעים רוצה להכין אל אין ברשותי קמח תופח אלה רגיל ויש לי שמרים בבית
תוכלי לומר לי אם יש דרך אחרת להכין?
תודה ליאת
היי ליאת,
אם זה בקשר למתכון הזה אז אפשר לערבב חצי כוס קמח רגיל עם חצי כפית אבקת אפיה (שמרים לא מתאימים כאן). אם אין לך אבקת אפיה שימי רק חצי כוס קמח רגיל.
יצא ככ טעים!!! וממש פשוט להכנה.. בתור אישה ללא מוטיבציה לבישול את מצילה אותי כל פעם מחדש..
נראה מעולה!!
תודה על השיתוף 🙂
וואו יצא מעולה
תמיד רציתי לדעת איך להכין את זה ולא ידעתי בכלל שזה המתכון:)
שמחה שאהבת 🙂
מומלץ להוסיף לעוף החמוץ מתוק גם פלחי אננס בשלב הבישול עם הרוטב, פלחי בצל (ברוחב 1-2 ס”מ) ופלפל אדום (כ-2X2 ס”מ). את הפלפל והבצל יש לטגן 2-3 דקות לפני שמבשלים עם הרוטב – יאמי!!!
נשמע מצוין 🙂
תודה משה.
האם אפשר לוותר על הקורנפלור?
כן, אפשר.
אפרת אהובה, הכנתי עם פרגית, וללא צ’ילי מתוק. יצא מושלם!!
הילדים נהנו והתלהבו.
תודה רבה על עוד מתכון מוצלח.
אפרת אהובה, הכנתי אתמול את חזה העוף ברוטב חמוץ מתוק.
יצא ממש מושלם! הילדים מאוד אהבו.
תודה רבה יקירתי, על עוד מתכון מוצלח מהאתר המקסים שלך.
תודה יקירה!! ❤️
הי אפרת,
יש לי שניצלים ולא חזה עוף. אפשרי להשתמש בהם למתכון זה?
וגם.. אין לי צילי חמוץ מתוק.
מה דעתך?
היי גליה,
אפשר להכין עם שניצלים.
הצ’ילי המתוק מוסיף טעם אבל אם אין לך אני מניחה שזה ייצא טעים גם בלי.
מושלם ממש טעים 🙂
תודה דפנה 🙂
גם את המאפה פטריות שלך… אפשר להקפיא..??
סעודת ליל שבת שלי מורכבת השבת מהמתכונים שלך… יישר כוח גדול..!
בגדול אפשר אבל צריך לקחת בחשבון שבצק עלים אפוי משנה קצת את המראה והטעם שלו לאחר הקפאה.
שלום,
אני מאוד נהנת מהמתכונים שלך- תןדה רבה.
האם ניתן לשמור בהקפאה את החזה לאחר הטיגון ללא הרוטב…. (שמתי לב שיצא לי יותר מידי ואני לא אוהבת שנשאר..)
תודה רבה…
אני חושבת שכן.
שבת שלום 🙂
מתכון מעולה ופשוט. טעם של מסעדה.
תודה יפעת, שמחה שאהבת 🙂
היי אפרת
המתכון יצא מעולה
כל המשפחה התענגה, אז תודה רבה!!!
אגב אחלה אתר נחמד להכיר
תודה אסנת, שמחה שכולם נהנו 🙂
יום נפלא
אם אני רוצה להשרות את החזה עוף במירנדת חמוץ-מתוק מה בדיוק יהיה סדר הפעולות שלי?
או שזה לא הולך ביחד, או טמפורה או השריה במירנדה?
היי, ראי תשובתי בתגובה הקודמת.
יום מקסים 🙂
אם אני רוצה להשרות את החזה עוף במירנדת חמוץ-מתוק מה בדיוק יהיה סדר הפעולות שלי?
היי,
אם את מכינה את המתכון כמו שהוא עם הטמפורה אין צורך להשרות את העוף לפני. זה לא ישנה את הטעם בצורה משמעותית.
אחד המתכונים המדוייקים והטעימים שהכנתי מהרשת!!!!
תודה ויקי, נראה מצוין 🙂
חג שמח!
אין לי רוטב צילי. זה בסדר?
ואם כן, מה אפשר במקום?
היי,
הצי’לי מוסיף לטעמים אבל אם אין לך אני מניחה שאפשר להכין גם בלי.
היי
הכנתי את המתכון ויצא מאוד טעים, פרט לטמפורה שיצאה מעט דייסתית…יש לך מושג למה זה קורה? האם הייתי אמורה לטגן את הנתחים בטיגון עמוק?
היי טליה,
מה הכוונה דייסתית? המרקם צריך לצאת לבן ומעט סמיך. לא היה צורך לטגן בשמן עמוק. מספיק היה לטגן במחבת עם מעט שמן.
בסוף הטיגון העוף היה צריך לקבל מין ציפוי עדין כזה.
חג שמח 🙂
היי,
הכוונה שלאחר הטיגון, הטמפורה לא נעשתה קריספית אלא קיבלה מרקם דייסתי.
תודה וחג שמח!
נכון, הציפוי יוצא מעט רך ופחות קריספי. אבל זה בסדר כי בסופו של דבר מערבבים אותו עם הרוטב והרוטב גם ככה מרכך אותו.
היי תודה על התגובה.
אז במידה ואני מוותרת על הטמפורה, לטגן את העוף עד שמלבין ואז עוד כשלוש דקות עם הרוטב?
או שעליי להוציא את העוף לאחר הטיגון ולתת לרוטב להתבשל ללא העוף ורק לאחר מכן להוסיפו?
ודבר אחרון- האם הגיוני צבלינת שילוב הטעמים להוסיף לרוטב של העוף גם מלח ופלפל?
תודה!
נכון, לטגן את העוף עד שמלבין מבחוץ, להעביר לצלחת. לבשל רוטב ולהוסיף את העוף בלי הנוזלים שהצטברו.
את העוף יש לטגן עם מעט מלח ופלפל שחור ואז אין צורך להוסיף גם לרוטב.
שלום
כמה מלח/פלפל בטמפורה?
תודה רבה
אין צורך לשים מלח ופלפל שחור. אם אתה בכל זאת רוצה לשים אז ממש קמצוץ מכל אחד.
חג שמח 🙂
אפשר לא להוסיף ביצה ???
עם ביצה הציפוי נתפס יותר טוב אבל אפשר גם לוותר.
אפרת המהממת, זו אחת המנות המעלפות!!!
תודה יקירה, שמחה שאהבת 🙂
היי, אין לי סויה וקורנפלור, יש תחליף?
היי,
לגבי הקורנפלור, אפשר לוותר אבל לגבי הסויה אני לא בטוחה כי הסויה מוסיפה טעם.
הכנתי ויצא מצוין ממש
קל וטעים!
תודה מיכל, שמחה לשמוע 🙂
הכנתי את המתכון הזה יצא מעולה כמו שאר המתכונים באתר שלכם…
שאלה: האם אפשרי להכין ללא טיגון החזה אלא בצליה במחבט פסים או רגיל?
היי קארין,
אם את מכינה את העוף בלי הטמפורה אז אפשר לצלות במחבת פסים ואח”כ לערבב עם הרוטב.
מווושלם כמו כל דבר שיש באתר!!
שבת שלום ❤❤
תודה אוריני 🙂
שבת שלום
היי,
אם אבשל את העוף ברוטב ללא הטמפורה, זה עדיין ייצא טעים?
כן, זה ייצא טעים.
היי אפרת
רוצה להגיש לאורחים
האם אפשא להכין את העוף ואת הרוטב מראש ולפני ההגשה לשים ברוטב
או שיש לך רעיון אחר
תודה עך המתכונם הנפלאים שלך,תמיד מוצאת פה מה שאני צריכה בלי סיבוכים
היי ג’וליה,
אפשר להכין מראש את העוף והרוטב ולערבב לפני ההגשה אבל קחי בחשבון שכשמערבבים זה צריך להיות במחבת מחוממת כדי שהעוף ימשיך להתבשל והטעמים ייספגו כמו שצריך.
אפשרות נוספת היא מה שהצעתי לנאוה בתגובה קודמת (ראי כמה תגובות קודמות).
שבת שלום 🙂
אפשר להכין מראש?
רוצה להכין לארוחת ערב
כן, אפשר.
תודה
ואיך לחמם שיהיה פריך כפי שזה מיד לאחר הבישול ?
איך שאת רגילה לחמם. על הפלטה או בתנור.
קחי בחשבון שזה חזה עוף בציפוי חמוץ מתוק ולא אמור להיות רוטב. בכל אופן, כשמחממים אולי כדאי להוסיף מעט מים כדי לרענן את המנה. אפילו אפשר להכין כמות נוספת של רק של הרוטב ולשמור אותה בצד למקרה הצורך. אולי תרצי להוסיף לעוף במהלך החימום.
שבת שלום 🙂
הייתי חייבת לחזור ולהגיב.
יצא מעולה. קל וטעים.
תודה רוזי, שמחה שיצא טעים 🙂
אים אין לי מיץ לימון זה בסדר אגב המתכונים מעולים
היי אודל,
מיץ לימון מוסיף טעם חמוץ למנה. אם אין לך כדאי לפחות לשים 2 כפות מיץ הדרים כלשהו כמו תפוזים.
הי, האם אפשר להשתמש ברוטב חמןץ-מתוק מוכן (קניתי בסופר ונשאר לי )
כן גל, אפשר.
עשיתי ויצא מצויין. אפשר עם דג?
היי ורד,
האמת שאין לי מושג איך זה ייצא עם חתיכות דג. זה משהו שצריך לנסות 🙂
מאד טעים עם רצועות של סלמון מניביון
היי
הכנתי היום ויצא ממש ממש טעים! תודה רבה!
היתה רק בעיה קטנה – הרוטב נספג לתוך הטמפורה ולא נשאר רוטב לאורז…
העוף לעומת זאת היה עסיסי וטעיייייםםם!
למה זה קרה לי? יש לך השערה?
היי לילי,
שמחה שיצא טעים.
הרוטב לפעמים נספג לתוך הציפוי וזה בסדר גמור (זאת המטרה של הטמפורה). אם רוצים שיישאר רוטב גם לאורז כדאי להכין כמות כפולה של רוטב (להכפיל את כל חומרי הרוטב ב-2).
יום מקסים 🙂
תודה על התשובה.
הכנתי בורסיה נוספת – לאחר טיגון העוף בטמפורה טיגנתי בצל ופלפל אדום ורק אז הוספתי את רכיבי הרוטב (כמות כפולה).
יצא מעולה!! מומלץ לנסות למי שאוהב פלפלים.
נשמע מעולה 🙂
היי אפשרת.
ממש אוהבת את המתכונים ומכינה אותם לעיתים קרובות .
תכננתי להכין את המתכון לכבוד שבת ופתאום …טרגדיה נוראה ^_^
כבר הכנתי טמפורה ואני קולטת שהפשרתי חזה עוף טחון במקום נתחים.
מה הסיכוי שזה יצא מעניין ? או שלא אצליח ליצור בכלל כדורים ולטבול אותם בטמפורה?.
כדאי פשןט לזרוק ולהכין קציצות ?
היי מור,
אני לא בטוחה אם זה יעבוד עם עוף טחון. אם כבר הכנת טמפורה את יכולה לנסות ואם לא, תכיני קציצות 🙂
יצא מושלם!! תודה רבה על השיתוף במתכונים מוצלחים.
שאלה- אני טבלתי את העוף בקמח טמפורה קנוי. והציפוי לא יצא רך כמו במסעדות 🙁
האם עלי להוסיף לתרכובת ביצה?
תודה
היי מיטל,
שמחה שיצא טעים 🙂
מומלץ להוסיף ביצה כי היא מרככת את הציפוי.
חג שמח
אפשר להקפיא??
היי חני,
אני מניחה שכן.
שנה טובה 🙂
יצא מעולה כמו כל המתכונים באתר!
תודה שני 🙂
אחד המתכונים שהכי מככבים אצלנו בבית!!
תודה!
איזה כיף לשמוע!
תודה יעל ושבת שלום 🙂
האם אפשר להכין עם שווארמה פטם?
היי דליה,
מה שיש לך זה בעצם פרגית. את יכולה להשתמש בזה, זה פשוט חלק שהוא יותר שומני.
שלום
כל כך רוצה להכין וללקק אצבעות כמו שתיארו כאן..אז הוצאתי קופסה מהמקפיא שבהחלט היה נראה כמו חזה עוף ורק עכשיו שמתי לב שזה שווארמה פטם..האם אפשרי להכין את המתכון עם החלק הזה ?
תודה על כל המתכונים המעלפים שלך
טעים מאד!!! תודה!
תודה שרה, שמחה שאהבת 🙂
הכנתי היום וחזרתי כדי לכתוב, מושלם ומהיר, כמו כל המתכונים באתר המעולה הזה
היי הילה,
אני שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן!
שלום, עשיתי כבר כמה מהמתכונים שלך ויצא מדהים, ותודה על האתר, אני לא יודעת מה האיתי עושה בלעדיך.
חייבים לטגן את העוף?
היי גיטי,
שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
את יכולה לוותר על טיגון העוף עם חומרי הטמפורה ולהכין בדרך הרגילה. לחמם מחבת עם כף שמן ולבשל את קוביות העוף כמו שהן כ-2 דקות מכל צד ואז להוסיף את מרכיבי הרוטב ולערבב עם העוף במשך 3-5 דקות נוספות.
יום נפלא!
הדבר הכי מושלם שיש!!!! ככ רך ככ טעים!!! פשוט לגמור קערה שלמה!! מוששששששש….
שמחה לשמוע הדר 🙂
תודה שחזרת לעדכן וחג שמח!
הייי, נתקעתי בלי קמח תופח. יש משהו שאפשר לשים במקום?
היי הילה,
את יכולה לערבב חצי כוס קמח רגיל עם חצי כפית אבקת אפיה. אם אין לך אבקת אפיה שימי רק חצי כוס קמח.
שבת שלום 🙂
היי, רציתי לומר תודה 🙂
שבוע שעבר הכנתי את המתכון והוא יצא ממש כמו במסעדות!! 🙂
שמחה לשמוע עינב 🙂
תודה על העדכון ושבת שלום!
הכנתי ויצא מושלם,יש לציין שהכנתי כבר כמה מתכונים שלך והכל יוצא מושלם!!
תודה דפנה, שמחה לשמוע!
יום מקסים 🙂
התפריט הזה פשוט מעדן. לא צריך מסעדה. תודה לכם על אתר מושלם. מחכים לאפליקציה
תודה אסף, שמחה שאתה נהנה מהאתר 🙂
הי,
אני רוצה להכין את זה לשבת.
ולחמם על הפלטה. אשמח לעצתך איך לעשות את זה שזה יישאר עסיסי וטעים..
תודה על שלל המתכונים.
היי הודיה,
לדעתי כדאי להכין כמות גדולה יותר של רוטב ולהשאיר כחצי כמות בצד וכשאת מחממת על הפלטה תוסיפי לעוף את הרוטב.
אפשרות אחרת היא לבשל בנפרד את העוף ואת הרוטב כמו שרשום במתכון ולערבב בניהם רק כשאת מחממת.
בהצלחה ושבת שלום 😉
היי אפרת, האם ניתן להכין ללא תוספת סוכר? אם כן, אצטרך לשים יותר סילאן או שזה בסדר גם ככה? לא אוהבת שמתוק מדי וגם מנסה לחסוך בקלוריות ; )
היי סתיו,
אפשר לוותר על הסוכר ולהגדיל את כמות הדבש/סילאן ל-3 כפות.
המשך יום מקסים 🙂
שמעי, יצא מצוין!
מאוד טעים. עשיתי כמות קטנה יחסית של בשר, אבל כל חתיכה – מלמיליאן! 🙂 בשביל בשלנית מתחילה כמוני זה זה ממש בוסט לאגו. תודה! משתמשת באתר שלך מ-ל-א!
נשאר לי מהבלילה של הטמפורה אז חתכתי פורטבלו לקוביות לתוכה וטיגנתי, יצא ממש נחמד.
שמחה שיצא טעים!
ואהבתי את הרעיון עם הפורטבלו 😉
יצא מעולה. מומלץ בחום!
תודה אוסנת 🙂
מתכון מעולה, יצא מושלם!
תודה נועה, שמחה שיצא טעים 🙂
תודה תודה
יצא טעים אש הרגשית במסעדה
אני אישית גם הוספתי בטטה
מעולה! שמחה שנהנת מהמתכון ותודה שחזרת לעדכן 🙂
אתר מלא במתכונים מעולים, אז תודה
רציתי לשאול האם אפשר לעשות את המתכון הזה לחלוטין בתנור? אם כן אשמח לדעת באיזה עוצמה וכו
ואיך להתאים את המתכון
היי הילה,
אני לא בטוחה אם אפשר להכין את המתכון כמו שהוא בתנור בלבד.
אם בכל זאת רוצים הייתי ממליצה לוותר על הטמפורה ופשוט לתבל את העוף עם הרוטב ואז לשים בתנור אבל אז מומלץ לחתוך את העוף לרצועות יותר גדולות כדי שהוא לא יתייבש. מחממים תנור מראש ל200 מעלות ואופים כ-10 דקות מכל צד.
בהצלחה 😉
אפשר להוסיף פירורי לחם?
היי שרון,
אני לא בטוחה אם זה מתאים במקרה הזה.
נשמע מעולה אבל אין לי קורנפלור, מה אפשר לשים במקום? אפשר לשים קמח (תופח/רגיל- זה משנה?) במקום?
בכל אופן אתר מעולה הכנתי מפה המון דברים שיצאו מעולים!
היי אדם,
אפשר לשים קמח רגיל.
בהצלחה 😉
אפשר במקום דבש להשים מייפל?
כן, אפשר.
יצא טעים מאוד!!! הוספתי למחבת גם מיקס של שעוית ירוקה,אםונה,תירס וגזר ויצא טעים טעים!!
נשמע מעולה!
תודה שחזרת לעדכן ושבוע נפלא 🙂
הכנתי עכשיו, יצא מעולה! תודה רבה!
שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂
היי זה נראה מעולה ,
ואני מתה להכין את זה לשישי.
מסקרן אותי למה משמש הקמח והקונפלור ?
* וסתם אף פעם לא יוצא לי להגיב אז אני חייבת להגיד לך כל הכבוד על האתר.
לא ממזמן התחתנתי ולא ידעתי כלום על המטבח ועזרת לי המון 🙂
היי ליאת,
שמחה לשמוע שהאתר מועיל עבורך 🙂
הקמח בטמפורה משמש כציפוי (לאחר שתטגני את העוף תראי שיש ציפוי מסביב לעוף).
הקורנפלור ברוטב משמש להסמכת הרוטב.
המשך ערב נעים 🙂
אם אין לי קמח תופח? ניתן לשים קמח רגיל ולהוסיף אבקת אפיה? כמה?
כן חלי, תערבבי חצי כוס קמח רגיל + חצי כפית אבקת אפיה.
היי
אפשר במקום עם אורז לשים את זה בתוך טורטייה או שזה לא מתאים?
היי רונה,
אם רוצים לשים בתוך טורטייה אני ממליצה לוותר על הציפוי (הכוונה לטמפורה) ולהכין את קוביות חזה העוף רק עם הרוטב.
מדהים תודה רבה
שמחה שאהבת 🙂
יצא מצויין! תודה
שמחה לשמוע רונה 🙂
היי, האם אפשר להכין את הרוטב ולהשאיר במקרר שאריות (לגג 3 ימים), וכשאכין שוב אחרי יום-יומיים להשתמש באותו הרוטב? (כמובן שאטגן אותו לפני שאשים עם העוף שיהיה חם)
בכל אופן הכנתי ויצא ממש טעים!
כן דן, אין בעיה עם זה 🙂
חג שמח!
איך בתמונה החזה חום ?
אצלי בהיר יצא ,מה אפשר לעשות ?’
היי חנה,
הצבע נוצר כתוצאה מהבישול עם הרוטב. יש משהו ממרכיבי הרוטב שויתרת עליו?
בישלת את הרוטב במחבת 2 דקות לפני שהוספת את העוף?
כן.
עשיתי בדיוק כמו שרשום.
נראה חיוור….
מוזר. פעם הבאה תנסי לשים סילאן במקום הדבש. הסילאן נותן יותר צבע.
את יכולה לנסות גם עכשיו להוסיף כף סילאן ולערבב.
תודה רבה.
אני אנסה נשמע רעיון טוב
הכנתי ויצא מעולה! אפילו הבת הקטנה שלי שלא אוכלת כמעט כלום התלהבה!!
רציתי לשאול האם ניתן לטגן עם הטמפורה, לשים במקרר ויום למחרת לבשל עם הרוטב?
שמחה לשמוע רחל 🙂
לדעתי אפשר אבל קחי בחשבון שמאחר ומדובר בחזה עוף, העוף עצמו עלול להתייבש מעט במקרר ולהיות פחות עסיסי.
שבוע מעולה
הי,
האם בשלב שמטגנים את קוביות העוף במחבת למשך 2 דקות צריך פשוט להעביר את הטמפורה יחד עם החזה עוף למחבת או לברור ולשים רק את החזה עוף במחבת?
תודה!!
היי אמיר,
תניח במחבת רק את חזה העוף, מה שנשאר בקערה- שישאר שם 🙂
תודה עלל האתר פשוט אתר הכי מעשי שיכול להיות לא רק לראות ולא לעשות כי דורש הרבה מאמץ והחמוץ מתוק הזה פשוט מעדן אין מילים.
שלום רק שבוע הכרנו את האתר. ופשוט מדהים היום הכנו את החמוץ מתוק הזה כולם פשוט חשבו שהזמנו להם אוכל כי יצא מעדן.אז אין מילים רק תודה רבה
תודה אסף! אני מאוד שמחה לשמוע 🙂
היי
כשמטגנים את העוף הוא צריך להיות עשוי לגמרי גם מבפנים או שהוא מתבשל גם בהמשך עם הרוטב?
היי אינאס,
בטיגון הראשוני מספיק 2 דקות מכל צד. מבפנים הוא לא צריך להיות מבושל לגמרי מאחר והוא ממשיך להתבשל אחר כך גם עם הרוטב.
בהצלחה 😉
יצא מעולה!
תודה רבה =)
אגב
הכנתי סלט עגבניות שרי בצד ממתכון מהאתר וגם יצא טעים מאד!
איזה כיף שחזרת לעדכן! 🙂
המתכון מנצח טעים מאד תודה
תודה בלה, שמחה שאהבת 🙂
תודה על התגובה המהירה,אכין לי עכשיו 🙂
האם במקום הדבש אפשר לשים סילאן?
כן יאיר, אפשר.
מתכון מצויין ומומלץ בחום! זה הפך להיות המאכל הקבוע שלנו כל שישי
תודה:-)
כיף לשמוע! תודה אורית 🙂
איזה ירקות אפשר להקפיץ עם הרוטב והעוף?
הכנתי את המנה ויצא טעים אבל קצת עצוב וריק בלי ירקות בכלל
היי ליליה,
אפשר תמיד להגיש עם סלט טרי ליד 😉
ואם את רוצה לשלב ירקות בתוך המנה אז אפשר לשים בצל לבן, גזר, גמבה, פלפל צהוב, בצל ירוק.
אין לי קורנפלור, אפשר להשתמש בקמח תפוחי אדמה במקום?
כן גלית, אפשר.
שבת שלום 🙂
הכנתי אתמול, יצא מעולה!!! וקליל להכנה.
תודה רבה אני ממליצה על המתכון מאוד.
הוספתי גם למחברת המתכונים שלי 😉
מעולה!
תודה עדי ושבוע טוב 🙂
יצא באמת טעים מאד ברוטב של העוף לא הוספתי סוכר כלל והפחתתי בכמות של הדבש לכף אחת בלבד במקום זה הוספתי עוד קצת סויה ועוד קצת צילי מתוק ולשים לב לכמות המים כדי שיהיה קצת רוטב אולי צריך להוסיף עוד קצת מים..
מצוין! תודה שחזרת לשתף ולעדכן 🙂
ניסיתי עם קמח ללא גלוטן וזה נדבק . איזו אפשרות ישנה נוספת ללא גלוטן
הי רות,
אפשר להשתמש בקורנפלור.
אפשר ללא ביצה???
הבן אלרגי לביצה
מה אפשר במקום?
היי ענבל,
תכיני בלי הביצה.
אפשר להחליף את הדבש במשהו אחר?
היי לין,
אפשר להחליף בסילאן או סירופ מייפל.
זה המתכון הראשון שלך שניסיתי. יצא מעולה והתחסל כמעט מיד 😛
כמו בסיני ספיד רק יותר טעים מה שבטוח החבר יהיה מבסוט תודה אני מאוד אוהבת את האתר ועכשיו נעבור להכנת הקציצות ברוטב העגבניות;)
היי ענבל, אני שמחה לשמוע! בהצלחה עם הקציצות 😉
שלום,
יש לי קצת יותר מ1 ק”ג חזה עוף (חתיכות שפרוסות לשניצל)
האם להכפיל את הכמויות של הטמפורה ושל הרוטב או שאפשר להשתמש במה שרשום במתכון? אני קצת חדשה בעסקי הבישול 😉
תודה
היי שי,
תצא לך כמות מאוד גדולה, אבל אם יש לך קליינטים לכל זה אז מעולה 😉
לגבי הרוטב- בטוח שיש להכפיל אבל לגבי הטמפורה אני ממליצה להכין כמו שזה רשום ומקסימום אם את רואה שזה לא מספיק, תוסיפי עוד (גם ככה אני מאמינה שתצטרכי להכין ב 2-3 פעמים, תלוי ברוחב המחבת כי לפחות בטיגון הראשוני לא כדאי שחזה העוף יהיה אחד על השני).
בהצלחה ושבת שלום!
תודה רבה!
כן כן יש קליינטים, אנחנו 3 רעבים
כבר הכנתי את המתכון בעבר אבל 500 גרם ולא 1100.
תודה רבה על המתכון המעולה ועל שאר המתכונים החמודים שיש באתר 🙂
בשמחה שי! תהנו מהארוחה ובתאבון 🙂
אהלן התגובות היו טובות אז אמרתי יאללה ננסה המתכון מנצח גם בין הבשלנים הטובים תודה
תודה דבי!
מעולה מעולה מעולה! פשוט וטעים 🙂
תודה איתמר! שמחה לשמוע 🙂
יצא מהמם תודה! וגם כיף כל הקטע של הטיגון 🙂
בשמחה עדי! שמחה שאהבת 😉
האם צריך להכין את זה במחבת מיוחד או אפשר רגיל?
היי טלי,
אפשר להכין במחבת רגיל.
מדהים הכנתי עכשיו הוספתי בוטנים מעל עם אורז קל להכנה גם.
תודה שלומי, שמחה לשמוע שאהבת 😉
מאוד טעים כמו במסעדות והכנה מהירה
מתכון מעולה! קל וטעים, הבנות שלי ליקקו את הצלחת בהנאה!
תודה
ובהזדמנות זאת חייבת לפרגן על האתר המקסים הזה והמתכונים הנפלאים … יצא לי כבר להשתמש בכמה מתכוניםמוכולם מוצלחים וברורים לשימוש. כל הכבוד!
תודה ענבר, איזה כיף לשמוע!
שבוע נפלא 🙂
קל להכנה וטעים מאוד.
תודה:)
בשמחה ותודה אורנה!
שבת שלום 🙂
ואו…אחד המתכונים הקלים והטעימים שהכנתי . המחמאה באה משני ילדים שדי קשה לרצות אותם אז תודה לך
איזה כיף לשמוע 😉
תודה. השתמשתי במחבת נירוסטה ובאש בינונית. אנסה להוסיף שמן.
טיגנתי עם שתי כפיות שמן וממש נדבק לי כל העסק והתחיל להשרף. בלאגן שלם. גירדתי מה שאפשר והחלפתי מחבת. עדיין יצא טעים מאוד. אך מה עושים שלא ידבק?
הי נאוה,
ככל הנראה זה בגלל סוג המחבת שהשתמשת בה או בגלל שלא היה מספיק שמן (למרות שבמחבתות מסוימות גם בלי שמן בכלל זה לא אמור להדבק).
כנראה גם שטיגנת על אש גבוהה מידי ולכן זה נשרף מהר. פעם הבאה תנמיכי את האש לבינונית לאחר הוספת חזה העוף.
אני שמחה לשמוע שבכל זאת יצא טעים 😉
יום נפלא!
האם אפשר להשתמש בפרוסות חזה עוף (של שניצל)?
אפשר בהחלט 🙂
יצכ פשוט מעולה!!! כמו במסעדה סינית!!! תודה
הי סיון, שמחה שאהבת!
נראה טעים מאוד!
תודה מיכל, זה באמת טעים 😉
הי,
האם אפשר לוותר על רוטב הצ׳ילי? אין לי פשוט…
הי לימור,
רוטב הצ’ילי מוסיף אבל אם אין לך אז תוותרי.
יצא ממש דוחה אבל נראה לי שזה באשמתי 😉 תודה בכל אופן;)
למה?? הכנת לפי מה שרשום במתכון?
האם תופס גם עם כרעי עוף או רק עם חזה עוף?
הי מיטל, אם את מכינה עם כרעיים אני מציעה לוותר על חומרי הטמפורה כי זה פחות מתאים ולתבל היטב את הכרעיים רק עם הרוטב ולשים בתנור.
שבת שלום 🙂
הכנתי לפי המתכון אחד לאחד ופשוט יצא מלוח ברמה שזה לא אכיל
מצויין!!
מתכון מהממם!! וואו יצא ממש כמו במסעדה!
תודה אודיה, שמחה שאהבת 🙂
היי, תודה על האתר המקסים! אם יש לי 1.2 ק”ג עוף – מומלץ להכפיל את כמויות הרוטב או שאפשר להסתפק במקור?
היי לירן, מומלץ להכפיל את כמויות הרוטב.
שבת נפלאה!
היי, ניתן להקפיא את העוף והרוטב (בנפרד) ואז לחמם ולהגיש?
היי לאה, לגבי הרוטב אין בעיה ולגבי העוף אפשר להקפיא אבל קחי בחשבון שלעיתים הקפאה יכולה לפגוע בעסיסיות שלו.
יצא סוף הדרך… מעל ומעבר לציפיות
היי לאה, שמחה מאוד לשמוע:) זה בטח כבר לא רלוונטי, אך אין צורך לטגן בשמן עמוק.
טיגון העוף בשמן עמוק?
אם אין סויה? זה בעייתי?
היי נועה, לא כ”כ מומלץ אבל אם אין ברירה תשימי במקום יותר רוטב צ’ילי מתוק ומלח(לפי הטעם).
יצא טעים מאוד, מתכון מומלץ.
גם אני הוספתי לרוטב כף חמאת בוטנים, משדרג.
היי אלינור, שמחה לשמוע. תודה על השיתוף:)
אפשר לקבל את אותו המתכון רק שיהיה לזוג ? הכמות של המצרכים מתאימה לכמה אנשים
היי סיגל, את יכולה להכין את המתכון עם כמות של חזה עוף לפי בחירתך. אני ממליצה להכין את הרוטב כמו שהוא רשום וגם אם יהיה יותר רוטב זה תמיד טוב:)
יצא מעולה!
שמחה לשמוע:)
האם אפשר להשתמש בקמח רגיל בציפוי ולא בקמח תופח?
היי, כן אפשר להשתמש בקמח רגיל.
מדהים! הכנתי כרגע ויצא נורא טעים
היי אלינה, שמחתי לשמוע:)
תודה רבה. מתכון מצויין. פעם ראשונה שיצא לי עוף חמוץ מתוק כמו במסעדות. תודה
בשמחה:)
מה האפשרויות במקום סודה לשתיה ובמקום קורנפלור?
היי אילנה, במקום מי סודה אפשר לשים 1/4 כוס מים קרים ובמקום קורנפלור אפשר לשים כפית קמח. שבוע נפלא:)
הקורפלור, הכוונה לקמח טירס, או לקמח תפוח תפוח אדמה?
היי דינה,
הכוונה למוצר שרשום עליו קורנפלור (עמילן תירס). זה לא קמח תפו”א או קמח תירס. אם אין ברשותך את יכולה להשתמש גם בקמח רגיל.
ממש ממש טעים!
ניתן לאפות בתנור במקום לטגן?
היי דלית, מומלץ שלא לאפות מחשש שהעוף יתייבש. אם כוונתך להמעיט בשימוש בשמן, את יכולה לוותר על ציפוי הטמפורה (שסופח מעט יותר שמן) ולטגן את קוביות חזה העוף במחבת עם כף שמן בלבד כדקה מכל צד ואז להוסיף את הרוטב. אם בכל זאת את רוצה להכין את המתכון כמו שהוא עם ציפוי הטמפורה, מספיק להשתמש ב-2 כפות שמן בלבד.
יצא נהדר, מאוד טעים.
הכנתי ואכלתי! טעים ברמות! אשמח לעוד מתכונים בסגנון
למה יצא לי ככה? 🙁
היי דוד,
אם תפרט למה הכוונה אוכל לעזור(:
נשאר הרבה רוטב? לא יצא שחום מספיק?