שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 10 דקות

מצרכים:

2 פרוסות של חזה עוף עבות חתוכות לקוביות

2 כפות קורנפלור, מלח, פלפל

חומרי הרוטב:

1/3 כוס מיץ תפוזים סחוט (מתפוז טרי)

1 כפית מיץ לימון טרי

2 כפות סילאן

1 כף רוטב צ’ילי מתוק

1 שן שום כתושה

מלח ופלפל שחור

*מעט גרידת קליפת תפוז (לא חובה)




אופן הכנה:

-מערבבים בקערה את קוביות חזה העוף עם הקורנפלור ומתבלים במלח ופלפל. מטגנים עם מעט שמן את חזה העוף כדקה מכל צד ומעבירים לצלחת.

-מניחים במחבת את כל חומרי הרוטב. כשהתערובת מבעבת מחזירים את קוביות העוף ומערבבים עד לכיסוי מלא של חזה העוף ברוטב.  מבשלים על אש נמוכה כ-5 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם.

*מומלץ להגיש עם אורז לבן.

 

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
סלט אבוקדו עשירסלט אבוקדו עשיר
עוגת שוקולד וחלבה עוגת שוקולד וחלבה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
צילה (12:37 6.12.2023)

מתכון מדהיםץ טעים ברמות. טעם התפוז נותן טוויסט מיוחד. תודה רבה לך

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:50 6.12.2023)

שמחה שאהבת❤️
תודה צילה

avatar
ליויה (22:15 27.07.2023)

מישהו מבני המשפחה השאיר את דלת המקפיא פתוחה והכל הפשיר🥴. בניסיון להציל את הבשר והעוף, אני מבשלת הכל ומה שניתן חוזר להקפאה אחרי הבישול. באיזה שלב של המתכון שלך אפשר להקפיא?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:37 28.07.2023)

היי
מומלץ להקפיא לאחר ההכנה.

avatar
זהבה (13:28 12.05.2023)

עשיתי עכשיו. עם שינויים קלים, אחרי שהוצאתי את העוף מהמחבת (לא נשאר הרבה שמן, אז הוספתי טיפה שמן), טיגנתי בצל חתוך לרצועות, כשטיפה התרככו הוספתי 3 שיני שום קצוצות לקוביות, עוד 30 שניות טיגון ושפכתי את מיץ התפוזים- לא מדדתי- סחטתי תפוז אחד וקצת לימון לפי הטעם ושפכתי פנימה אז היו הרבה נוזלים (השתמשתי רק בחזה עוף אחד לדעתי כ- 300-400 גרם), ואז הוספתי כף סילאן, כף רוטב צ’ילי, ערבבתי והוספתי את העוף – מעט מלח ופלפל לפי הטעם. היה הרבה מיץ אז נתתי לזה להצטמצם. יצא מעולה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:17 12.05.2023)

איזה כיף שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
יפה (19:49 5.02.2023)

אני רוצה לעשות עם אננס במקום תפוזים גם מיץ אננס וגם הפרי.
זה נראה לך קשור?

avatar
יפה (20:27 5.02.2023)

עכשיו ראיתי שיש מתכון מאד דומה עם אננס, תודה על האתר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:36 5.02.2023)

כתבתי לך בדיוק(:
בהצלחה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:32 5.02.2023)

היי,
אפשר להכין לפי המתכון לעוף באננס. אפשרי לשים את האננס+ המיץ רק קחי בחשבון שטעם האננס יהיה מאד דומיננטי.

avatar
יפה (22:03 5.02.2023)

יצא טעים מאד

חזה עוף ברוטב תפוזים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:02 5.02.2023)

נראה מעולה! שמחה שיצא מוצלח😊

avatar
Judith Shuva-Maman (15:13 1.02.2022)

יצא מעולה!
החסרון היחיד – לא יצא הרבה רוטב.
כדי שפעם הבאה יהיו יותר נוזלים – ניתן להוסיף מים או שעדיף להוסיף חומרים לרוטב?

תודה רבה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:17 1.02.2022)

היי,
איזה כיף שיצא מוצלח!
כדי לקבל יותר רוטב ניתן להוסיף עוד כף מיץ תפוזים+ כף מים+ חצי כף רוטב צ’ילי+ חצי כף סילאן.

avatar
זהבה (13:29 12.05.2023)

לדעתי פשוט תוסיפי עוד מיץ תפוזים. לדעתי צריך תפוז אחד לכל חזה עוף אחד- אז אם את משתמשת בשניים תשתמשי בשני תפוזים

avatar
דניאלה (19:17 16.05.2021)

לא טעיםםםםם בלשון המעטה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:10 17.05.2021)

אם תרצי אשמח לעזור ולהבין מה הייתה הבעיה, לשם כך כדאי שתכתבי מה בדיוק לא יצא בסדר- הטעם? המרקם?…

avatar
slil (14:05 7.08.2020)

אפשר בלי הפילפל?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:12 9.08.2020)

כן

avatar
מתכונים ב-10 דקות (06:28 21.02.2021)

תודה אור😊

avatar
שני (14:09 23.05.2019)

היי
אם אני קונה מהקצב רצועות חזה עוף- כמה גרם לבקש לכמות כזו של רוטב?
כמה מנות זה נותן?
והאם זה בכלל מתאים עם רצועות..

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:33 23.05.2019)

כן, אפשר. 250-300 גרם.
הכמות מספיקה לכ-2 מנות.

avatar
דבי (21:17 12.01.2019)

שבוע טוב!

יצא נהדר! פשוט מקסים (וקל להכנה למרות שלב הטיגון!).

גם שאר הדברים יצאו מצוין. הדג, הסלטים ועוגת הגבינה (זוכרת את המלצת הבצק שלי? יצא אין מילים!).

תודה לך!

אגב, את מעדיפה שיגיבו לכל מאכל במקומו או שזה מדי טרחה בשבילך ולהגיב להכל ביחד?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:00 13.01.2019)

שמחה שהכל יצא טעים 🙂
לי זה לא משנה (הטרחה היא של מי שמגיב) אבל אני מאמינה שגולשים כן קוראים את התגובות לפני שהם מכינים את המתכון לכן עבורם עדיף להגיב לכל מתכון במקומו.
תודה ❤️

avatar
דבי (13:20 11.01.2019)

עשיתי פי שלוש רוטב ואיני יודעת אם זה מספיק.

יש לך סימן לתת לי? אמורים לראות הרבה רוטב?
איך אדע?

תודה לך וסליחה על הנדנודים!

השבת הסלמון, סלט הפלפלים, החצילים, העוף, העוגיות ומילוי עוגת הגבינה שלך. (אולי שכחתי משהו??)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:23 11.01.2019)

לא אמורים לראות הרבה רוטב כי הוא נספג בחזה העוף.
כמה חזה עוף הכנת ביחס לרוטב?

avatar
דבי (22:14 10.01.2019)

סליחה, שוב אני!

רוצה להכין לשבת.

האם מורגש מאד טעם התפוז?

אם אין רוטב צילי רק תבלין מה עושים?

תודות!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:45 10.01.2019)

טעם התפוז מורגש אבל לא מאוד.
אפשר להכין גם בלי רוטב צ’ילי. תטעמי בסוף ואם תרצי אפשר להוסיף קמצוץ מהתבלין.

avatar
דבי (16:01 3.01.2019)

שלום לך אפרת,

לגמרי לא דחוף ללפני שבת:

שבוע שעבר קיבלתי מתכון של חזה מאובק בקמח, טיגון קל ואחר כך רוטב של סוכר חום, סויה

וקטשופ. מאד טעים ו… בריא!

חשבתי אולי יש תיבול אחר?!

מה משנה קורנפלור או קמח? האם אפשר לתבל לא במתוק? במה?

הרבה תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:42 3.01.2019)

היי דבי,
לא משנה אם זה קמח או קורנפלור.
זה צריך להיות רוטב מקורמל או סמיך כדי שידבק בחזה העוף לכן מומלץ להוסיף סילאן או דבש. הרוטב שבמתכון הזה הוא חמצמץ-מתקתק, לא מתוק מידי.
אם את משתמשת ברוטב סויה סמיך כמו רוטב בסגנון סיני את יכולה לשים במקום כף אחת של סילאן וזה יפחית מהמתיקות.

avatar
נעה (22:21 24.12.2018)

חיפשתי מתכון פשוט וטעים לחזה עוף היות וכבר מיצינו את השניצלים ורצינו לגוון…
ניסיתי את המתכון הזה והוא פשוט נחטף. יצא מצוין, ברמה גבוה כמו מסעדה…
האמת היא, שהילדים התחילו לנשנש את החזה עוף עוד בשלב של אחרי הטיגון עם הקורנפלור והמלח והפלפל…
החתיכות היו מספיק קטנות כך שהיו בשלות כבר אז וזה יצא מעדן… (נראה לי שזה יהיה התחליף שלנו לשניצל מעכשיו)
אח”כ עם הרוטב הם סיימו את מה שנשאר…
תודה רבה על מתכונים מצוינים בלי סוף…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:17 25.12.2018)

שמחה שנהניתם!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
שני (16:34 7.08.2018)

אפשר להכין בלי קורנפלור?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:31 7.08.2018)

כן אפשר.

avatar
שרון (22:53 25.07.2018)

יצא פגז! תודה רבה על מתכונים נהדרים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:57 25.07.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שרון

avatar
שרה (18:34 10.04.2018)

שמתי על העוף את כל מרכיבי הרוטב. האם אפשר לעשות בתנור?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:46 10.04.2018)

היי שרה,
אפשר אבל לדעתי זה ייצא פחות מוצלח כי המחבת שומרת גם על העסיסיות וגם החזה עוף סופג יותר טוב את הרוטב.

avatar
קלרה (08:25 5.03.2018)

הי אפרת,
הרוטב פשוט מעולה!!
אני רוצה להכין פרגיות עם הרוטב הזה, איך מכינים?
אפשר להשרות את הפרגיות כמה שעות ברוטב ולטגן ללא שימוש בקונפלור או שאת ממליצה בכל זאת?

תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:21 5.03.2018)

היי קלרה,
את יכולה לוותר על הקורנפלור. לא חובה להשרות את הפרגיות (לעיתים זה דווקא יכול לדלל את הרוטב בגלל הנוזלים שמופרשים מהפרגיות). אפשר להכין באותו אופן רק בלי הקורנפלור. לחמם את הרוטב במחבת ולהוסיף את הפרגיות. זמן הבישול – 7-9 דקות.
יום מקסים 🙂

avatar
קלרה (07:38 6.03.2018)

אפרת, שכחתי לשאול- כמה פרגיות צריך בשביל הכמות הזו?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:12 6.03.2018)

לדעתי בסביבות 300-400 גרם.
יום מקסים 🙂

avatar
קלרה (07:57 14.02.2018)

הי אפרת,
אני מכינה את המתכון לילד קטן, נראה לי מעט מידי לטגן עוף טרי 5 דקות בלבד.
אם אני ארתיח אותו קודם ואז אפעל לפי המתכון נראה לך שזה יהרוס?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:11 14.02.2018)

היי קלרה,
את יכולה לבשל את העוף יותר זמן או להרתיח לפני.
יום נפלא 🙂

avatar
שרה (11:05 8.12.2017)

מושלם!
פשוט נחטף – גם הילדים וגם המבוגרים אהבו מאד!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:01 8.12.2017)

תודה שרה, שמחה לשמוע 🙂
שבת שלום!

avatar
אלה (18:27 14.02.2017)

הי אפרת,
מחכה לתשובתך בקשר לפרוסדור עוף.

תודה,
אלה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:26 14.02.2017)

היי אלה,
הכוונה לחלק אחד שלם שפרוס לשני חלקים.

avatar
אלה (17:30 14.02.2017)

במתכון שלך מדובר בפרוסת חזה עוף שלמה או חצי (כי מוכרים גם חצי)?
כי אם זה שלם, אז 2 פרוסות. ואם זה חציים אז 4
פרוסות? אז מה נכון?

תודה.

avatar
שפרה (14:09 5.12.2016)

שלום אפרתוש ותודה על כל המתכונים המעולים… רציתי לשאול אם אין לי רוטב צילי
ולא תבלין צילי. זה נורא? ומה במקום . סליחד על ההפרעה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:49 5.12.2016)

היי שפרה,
את יכולה להכין גם בלי.
המשך יום נפלא 🙂

avatar
אביבית (15:13 16.11.2016)

היי
מה שלומך?הכנתי את המתכון הזה וזה ממש אבל ממש טעים וקל להכין.
יש לי רק שאלה סתם לידע כללי למה שמים את הקורנפלור?(כמובן ששמתי)
ועוד שאלה בתמונה זה ניראה משגע ואצלי יצא די חיוור בצבע ושמתי כל מה שכתוב ,יש לך מושג מה יכול להיות?
תודה מראש וסליחה על החפירה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:23 16.11.2016)

היי אביבית,
הקורנפלור בעצם יוצר ציפוי עדין על חזה העוף שגורם לרוטב להספג בו יותר טוב (אפשר לוותר על הקורנפלור).
מה שצובע את חזה העוף זה בעיקר הסילאן. שמת 2 כפות סילאן? נתת לתערובת לבעבע ורק אז הוספת את חזה העוף, נכון?

avatar
אביבית (15:34 16.11.2016)

שמתי דבש במקום סילאן אולי בגלל זה יצא חיוור,בכל אופן זה טעים מאוד,תודה רבה על המענה

avatar
חן (22:10 10.11.2016)

היי 🙂
מה ניתן לשים במקום הקורנפלור?
קמח ואבקת אפיה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:49 10.11.2016)

היי חן,
אפשר לשים קמח. אין צורך באבקת אפיה.

avatar
חן (23:11 10.11.2016)

היי 🙂
שמתי בלי… יצא מעולה!!
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:06 11.11.2016)

שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
שרון (14:47 28.09.2016)

הכנתי שלשום ויצא מדהים!הרוטב יצא קרמלי ובניחוח תפוזים משגע!מנה מיוחדת ומתאימה לפינוק מיוחד וכמובן לאירוח!תודה רבה וחג שמח ושנה טובה לכולנו!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:55 28.09.2016)

תודה שרון 🙂
חג שמח ושנה טובה!

avatar
שרון (14:51 26.09.2016)

אפרת המקסימה כמה כפות שמן לשים לטיגון החזה לכמות כפולה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:03 26.09.2016)

היי שרון,
מספיק 2-3 כפות שמן, רק מומלץ להשתמש במחבת או סיר עם ציפוי שאינו נדבק.

avatar
שרון (09:50 26.09.2016)

אפרת לאיזה גודל קוביות לחתוך את החזה וכמה גרידת תפוז לשים לכמות כפולה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:22 26.09.2016)

היי שרון,
יש לחתוך את העוף לגודל של כ-3 ס”מ.
לכמות כפולה מספיק חצי תפוז מגורד.

avatar
שרה (12:21 24.08.2016)

קל וטעים! אחלה ארוחה עם אורז לבן..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:23 24.08.2016)

תודה שרה ויום נפלא!

avatar
אביטל (17:40 28.07.2016)

הכנתי,
מתכון מעולה! כמו של מסעדות אסיאתיות!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:46 28.07.2016)

תודה אביטל, שמחה שאהבת 🙂

avatar
ג (10:01 26.07.2016)

בוקר טוב,
את האורז אפשר לבשל אם הרוטב של העוף? זה יוצא טעים?
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:18 26.07.2016)

היי,
מה הכוונה לבשל את הרוטב? מבשלים אותו עם חזה העוף.

avatar
ג (11:29 26.07.2016)

אחרי הבישול של העוף אם אפשר לשפוך את הרוטב על האורז ולבשל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:56 26.07.2016)

כן. אפשר לשים את הרוטב על אורז מבושל או לבשל אותו קצת עם הרוטב.

avatar
ג (11:26 28.07.2016)

יצא מעולה, שפכתי את הרוטב של העוף על האורז ובישלתי אותו, כל הילדים לקקו את האצבעות,
תודה רבה למתכונים שלך זה עוזר לי מאוד.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:30 28.07.2016)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן ויום נפלא 🙂

avatar
שרון (09:33 15.07.2016)

אפרת המקסימה מה כמות כל אחד מהמרכיבים אם מכינה כמות כפולה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:56 15.07.2016)

היי שרון,
כמות כפולה:
4 פרוסות של חזה עוף עבות חתוכות לקוביות
4 כפות קורנפלור, רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
2/3 כוס מיץ תפוזים סחוט (מתפוז טרי)
2 כפיות מיץ לימון טרי
4 כפות רוטב סילאן
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
2 שיני שום כתושות
רבע כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור
*מעט גרידת קליפת תפוז (לא חובה)

avatar
אורלי (10:44 31.05.2016)

יצא מושלם! הכנתי קילו ונטרף. אתר מעולה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:54 31.05.2016)

תודה אורלי! שמחה שיצא מוצלח 🙂

avatar
שיר (10:33 26.03.2016)

היי!!! יש לי שאלה אני רוצה להכין את האורז עם הפטריות גם מהאתר הזה… מה הכי ילך ליד העוף בתפוז או העוף באננס.. (הכל מהאתר) או אף אחת מהן??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:58 26.03.2016)

היי שיר,
העוף עם האננס יותר מזכיר מבחינת טעם את האורז עם הפטריות בגלל התיבול (סילאן וסויה) אבל האמת ששני סוגי העוף יכולים להתאים אז לכי על מה שבא לך יותר 🙂

avatar
שני (14:15 11.02.2016)

המתכון הזה פשוט אליפות!!!!!

בחיים לא אכלנו חזה עוף כ”כ טעים!!

בע”ה אני אכין אותו שוב לשבת

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:34 11.02.2016)

תודה שני, כיף לשמוע!
המשך יום נפלא 🙂

avatar
גיטי (12:54 31.01.2016)

שלום, אני מאוד נהנת מהמתכונים שלך, ממש טעים. ותודה על האתר.

חייבים קורנפלור על העוף? פשוט אני בדיאטה.
תודה רבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:01 31.01.2016)

היי גיטי,
שמחה שאת נהנת מהאתר 🙂
הקורנפלור יוצר מן ציפוי על העוף שגורם לרוטב להיספג יותר טוב אבל אין בעיה לוותר על הקורנפלור ולהכין בלי.
שבוע נפלא!

avatar
דבי (19:01 23.01.2016)

שבוע טוב אפרת! יצא מאד טעים!
למרות שזה חזה זה נשאר עסיסי ולא התייבש.
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:37 23.01.2016)

שמחה לשמוע דבי!
תודה ושבוע טוב 🙂

avatar
דבי (17:59 21.01.2016)

ערב טוב אפרת!

לחמש מנות פי כמה להכפיל?
מה אפשר במקום רוטב צילי? (אולי יש לי תבלין צילי.)

avatar
דבי (17:59 21.01.2016)

הרבה תודה!

avatar
דבי (18:04 21.01.2016)

הי, מה זה רוטב סילאן? יש לי סילאן. תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:33 21.01.2016)

היי דבי,
ל5 מנות כדאי להשתמש בקילו חזה עוף ולהכפיל את כמות הרוטב ב-3.
במקום רוטב צ’ילי את יכולה לשים מעט תבלין צילי לפי הטעם.
והכוונה לסילאן רגיל.
בהצלחה 😉

avatar
שר (17:50 13.01.2016)

הי. האם במקום תפוז אפשר קלמנטינה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:20 13.01.2016)

כן אפשר.

avatar
שר (16:47 13.01.2016)

הי. כמה גרם זה 2 חזה עוף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:29 13.01.2016)

היי שר,
בסביבות 250 גרם.

avatar
סיון (11:28 17.12.2015)

היי,

האם ניתן להשתמש במיץ תפוזים טרי שקנוי? ולא לסחוט?
תודה,
סופ”ש נעים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:32 17.12.2015)

כן סיון, אין בעיה 🙂

avatar
דבי (19:35 29.11.2015)

יצא מושלם!!!אני כלכך אוהבת את המתכונים שלך!תודה רבה !

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:41 29.11.2015)

תודה דבי! שמחה לשמוע 🙂

avatar
גלר ורדה (15:58 8.11.2015)

מתכון מעולה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:01 8.11.2015)

שמחה שאהבת 🙂
תודה ושבוע נפלא!

avatar
אפרת (13:35 15.10.2015)

הי
זה נראה שגעון ואני רוצה לנסות!
נראה לך שיעבור טוב הקפאה?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:57 15.10.2015)

היי אפרת,
לא ניסיתי אבל אני לא רואה בעיה (למרות שתמיד יותר טעים טרי 😉 )

avatar
אורנה (09:01 4.10.2015)

שוש שלום,
לחמישה איש, האם לקילו חזה עוף קוביות, יש להכפיל פי 4 את כל החומרים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:34 4.10.2015)

היי אורנה,
אם את מכינה 1 ק”ג חזה עוף, לדעתי מספיק להכפיל את שאר החומרים ב-3.
חג שמח 🙂

avatar
גולייט (13:45 30.07.2015)

אני רוצה להכין את החזה עוף בתפוזים האם אפשר להכין מראוש ולחמם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:46 30.07.2015)

כן גולייט, אפשר 🙂

avatar
אתי (23:46 27.06.2015)

היי האתר מיוחד במינו אני נהנת ממנו מאד בלגוון בארוחות ובעוגות
אם אין לי זמין תפוז או לימון טריים איזה תחליף ניתן?
והאם זה כ”כ נורא
תודה רבה והרבה הצלחה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:50 28.06.2015)

היי אתי,
אני מאוד שמחה לשמוע שאת נהנת מהאתר 🙂
המתכון הוא עוף ברוטב תפוזים לכן אם אין לך תפוז זאת קצת בעיה למתכון הזה 🙂 אבל אם את אוהבת טעם מתקתק ומעט פיקנטי, את יכולה להכין עם שאר החומרים ולהכפיל את הכמויות (4 כפות סילאן, 2 כפות צ’ילי מתוק, שן שום כתושה, מלח ופלפל ותוסיפי לזה מעט מים במידת הצורך).
שבוע מעולה!

avatar
אורלי (11:58 12.05.2015)

היי. יופי של אתר. תמיד אפשר להתחדש.
אצלי למשל לא אוהבים סילאן. במה אפשר להחליף אותו.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:09 12.05.2015)

תודה אורלי 🙂
את יכולה לשים דבש במקום.
יום נעים!

avatar
בתיה (19:56 10.03.2015)

פשוט מעולה וכל כך קל להכנה. מצאתי את האתר הזה לא מזמן ומאז רמת הארוחות שלי קפצה כמה מדרגות והפרגונים בהתאם. תודה תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:02 10.03.2015)

היי בתיה,
אני שמחה מאוד לשמוע!
תודה לך על העדכון והשיתוף וערב נעים 🙂

avatar
שביט (22:10 7.10.2014)

התמונה לא משקפת את המציאות, אך הטעם בכל זאת מצוין

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:38 7.10.2014)

הכי חשוב שיצא טעים 😉
חג שמח!

avatar
אורלי (16:16 23.09.2014)

טעים!! אהבו גם הגודלים וגם הקטנים 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:21 23.09.2014)

מעולה! אני שמחה לשמוע 🙂
חג שמח ושנה טובה!

avatar
דינה (17:53 10.04.2014)

כמה זה במשקל בערך שתי פרוסות עבות של חזה עוף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:37 10.04.2014)

הי דינה, בערך 250-300 גרם. אפשר גם להשתמש במקום ב-4 פרוסות דקות (שניצלים).

avatar
רונית (20:13 4.03.2014)

היי, האם ניתן להחליף את הקורנפלור בקמח לבן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:26 4.03.2014)

היי רונית, אפשר.

avatar
רות (23:39 17.02.2014)

לכמה מנות מיועד המתכון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:28 18.02.2014)

היי רות, 2-3 מנות.

avatar
שוש (21:51 5.02.2014)

מתכון קל להכנה, מזין בריא וקוצר מחמאות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:18 5.02.2014)

תודה שוש 🙂

לקריאת כל התגובות