שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15 דקות

מס’ מנות: 18-20 עוגיות

סוג: פרווה

מצרכים:

1 ביצה קטנה (M)

כף (12 ג’) סוכר

רבע כוס (60 מ”ל) שמן

רבע כוס (60 מ”ל) סילאן

כוס קמח (125 ג’) כוסמין מלא

חצי כוס (50 ג’) קמח שקדים או שקדים טחונים דק (*ניתן להמיר באגוזים טחונים דק)

כפית שטוחה (4 ג’) אבקת אפיה

רבע כפית (2 ג’) אבקת סודה לשתיה

כפית שטוחה (4 ג’) אבקת קינמון

*אבקת סוכר לציפוי (כ-2 כפות מלאות)




אופן הכנה:

-מערבבים בקערה בעזרת כף: ביצה, סוכר, שמן וסילאן.

-מערבבים בקערית נפרדת: קמח כוסמין מלא, קמח שקדים, אבקת אפיה, אבקת סודה לשתיה ואבקת קינמון.

-מוסיפים את תערובת הקמחים לתערובת הנוזלים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ורכה.

-מכניסים למקפיא לחצי שעה (ניתן גם לשים במקרר כמה שעות).

-מחממים תנור ל-180 מעלות (חשוב לחמם את התנור לפחות 7 דקות לפני האפיה).

-פורשים נייר אפיה על תבנית התנור. יוצרים כדורים קטנים בקוטר של 2.5 ס”מ, מצפים באבקת סוכר ומניחים על נייר האפיה במרווחים קלים. משטחים בעזרת האצבעות לעוגיות בעובי של כ-1 ס”מ.

-אופים בתנור במשך 15 דקות. מוצאים ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי.

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
כרוב וירקות בתנור
פילה סלמון ברוטב עגבניות

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
עידית (19:20 27.07.2021)

שלום אפרת
רציתי להחליף את הסוכר בסילאן
אבל בטעות שמתי יותר מידי…
סה”כ שמתי שלושת רבעי כוס סילאן
העיסה יצאה גם רכה יותר אז הוספתי עוד שקדם טחונים (מעט פחות מרבע כוס)
מקווה שאחרי המקפיא יהיה מרקם מתאים..
האם עדיין כדאי לצפות באבקת סוכר או שיהיה מתוק מידי?
תודה רבה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (19:38 27.07.2021)

היי עידית,
אבקת הסוכר נותנת את המראה המושלג של העוגיות, אבל אפשר לוותר אם את חוששת שיצא מתוק מדי.
אגב, את יכולה להכין עוגיה אחת עם ציפוי אבקת סוכר ולאפות רק אותה כניסיון- אם תראי שיוצא מתוק מדי תעשי את שאר העוגיות ללא הציפוי.
בהצלחה😊

עידית (19:42 27.07.2021)

תודה רבה רבה
איזו תשובה מהירה!

אביטל (23:30 17.06.2021)

שלום אפרת העיסה יצאה רכה מדי גם אחרי ההקפאה.מה ניתן לעשות? להוסיף קמח או להכין ממנה עוגה?
תודה לך

מתכונים ב-10 דקות (00:00 18.06.2021)

היי אביטל,
אפשר להוסיף קמח עד להתייצבות הבצק.

ליזה (13:44 30.04.2021)

היי אפרת,
אין ביצים m רק L אפשרי או שיש צורך בשינוי כלשהו?
תודה מראש ושבת שלום🌺🌺

מתכונים ב-10 דקות (14:36 30.04.2021)

היי ליזה,
אפשר לשים ביצה L😊 שבת שלום!

מוריה (00:07 14.04.2021)

היי אפרת ☺️
תודה על עוד מתכון! נראה מעולה, הבצק כבר מחכה במקפיא.
שאלה, אפשר להקפיא אחרי ההכנה? (אם נצליח להתאפק ולא לאכול הכל…)
וכמה זמן יכול להשמר לא במקפיא?

מתכונים ב-10 דקות (07:40 14.04.2021)

היי מוריה,
אפשר לשמור בהקפאה אחרי ההכנה כשבוע-שבועיים😊 יתכן שהמרקם ישתנה מעט, אך עדיין יהיה טעים:)

מוריה (19:58 14.04.2021)

תודה רבה!
יצא מצוין😋

מתכונים ב-10 דקות (20:30 14.04.2021)

כיף לשמוע, תודה על העדכון:)

נחמה (16:19 11.01.2021)

אחד המתכונים האהובים עליי! כל המעלות בעוגיה נחמדה אחת

מתכונים ב-10 דקות (16:45 11.01.2021)

תודה נחמה!
שמחה לקרוא שאת נהנת❤️

דבי (20:34 22.11.2020)

סליחה, עוד דבר!
במה אפשר להחליף את אבקת הסוכר אם אני אופה עם תחליף סוכר?
תודה!

דבי (20:15 22.11.2020)

ערב טוב!
במה אפשר להחליף את קמח השקדים?
אולי את יודעת אם תמצית וניל אמיתית מצויה רק בחנויות טבע?
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (21:19 22.11.2020)

היי דבי
תוכלי להמיר את קמח השקדים בשקדים טחונים דק או כל אגוז אחר שאת אוהבת
ובד”כ רק בחנויות טבע ניתן למצוא תמצית וניל אמיתית
לגבי שאלתך בנוגע לאבקת סוכר, תוכלי לוותר..
בהצלחה 🙂

דבי (22:14 22.11.2020)

אי אפשר לוותר על הקטע של השקדים?
תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:18 23.11.2020)

בוקר טוב דבי,
אם את לא רוצה לשים בכלל שקדים או אגוזים את יכולה לוותר על זה ולהוסיף כשליש כוס קמח.

תמר (14:15 15.11.2020)

העוגיות האלה פשוט טעימות!! יש להן מתיקות עדינה והסילאן מודגש
הוספתי לרשימת המתכונים האהובים!

מתכונים ב-10 דקות (14:55 15.11.2020)

שמחה לקרוא שאת נהנת תמר 🙂
שבוע נפלא ❤️

דינה (20:40 8.11.2020)

הי אפרת,
הכנתי עם מייפל.
העוגיות טעימות והילדים אהבו ממש אך בעלות מרקם פירורי בתוכו. האם ניתן להמיר חלק מהקמח ולשים יותר שקדים טחונים עדי לקבל טעם ומרקם רך ורטוב יותר של שקדים?
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:44 9.11.2020)

היי דינה,
המרקם הפירורי הוא מקמח השקדים.
לא ניסיתי להכין עם יותר קמח שקדים אבל אני חושבת שאפשר לנסות להרטיב את העוגיות בסירופ (מים מבושלים עם סוכר) לאחר שהן יוצאות מהתנור כדי שיתרככו ויהיו רטובות יותר.

שחר (19:08 25.10.2020)

אפרת היקרה ! אחד הדברים הטובים שיצאו מהסגר הוא: שהכרתי את האתר שלך! תודה על כל המתכונים .

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:17 25.10.2020)

תודה שחר ❤️
נראה מעולה!

צופית (23:35 15.10.2020)

יש לי רק מקלות שקדים, אפשר לרסק אותם קצת או שחייבים דווקא טחונים? ואם לא, במה אפשר להחליף?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:47 16.10.2020)

היי צופית,
כדאי לטחון את השקדים. יש לך מעבד מזון או מכשיר שתוכלי לטחון באמצעותו?

ספיר כהן (14:34 7.10.2020)

היי אפרת
מתכון מהמם
יצא מושלם😍

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:28 7.10.2020)

תודה ספיר 🙂

גבי (10:39 1.10.2020)

נראה מענין ממש . האם לצפות באבקת סוכר הכוונה לגלגל באבקת סוכר?
תודה וחג שמח!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:12 1.10.2020)

כן.
חג שמח 🌺

אסנת (10:38 25.09.2020)

היי אפרת,
זה נראה ממש טוב
אפשר לשים קוקוס במקום שקדים/ אגוזים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:12 25.09.2020)

במקום השקדים אפשר להוסיף בין רבע כוס קמח + רבע כוס קוקוס.

שירה (15:40 25.09.2020)

יצא מדהיםםם נראות מעולההה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:46 25.09.2020)

מהמם 😍
תודה שירה

לינור (18:36 16.05.2020)

טעים ,טעים ,טעים
תודה ❣

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:25 16.05.2020)

מהמם 😍
תודה לינור

מזלי (21:36 10.05.2020)

תודה לך על מתכון מעולה וטעים:))

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:45 11.05.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה על השיתוף

מיכל (15:04 5.05.2020)

אפרת, האם אפשר להחליף את קמח הקוסמין בקמח מלא?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:09 5.05.2020)

כן.

יעל (00:41 30.04.2020)

סיימתי עכשיו להכין, יצא מושלם!!!
חייבת להחביא מהר, אחרת אחסל הכל בעצמי 😉
תודה, אפרת, על עוד מתכון קל וטעים.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:17 30.04.2020)

שמחה שיצא טעים!
תודה יעל 🙂

יוני (19:35 21.04.2020)

היי, מה מטרת ההקפאה והרעיון מאחורי? למה זה חשוב?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:31 21.04.2020)

היי יוני,
התערובת יוצאת רכה ודביקה מידי ליצירת עוגיות. יש להקפיא את התערובת עד שהיא מתייצבת ואז קל ליצור ממנה כדורים.

שון (14:37 21.04.2020)

היי, אפשר להשתמש בסוכר וניל במקום סוכר רגיל? מה יחס ההמרה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:38 21.04.2020)

כן. אפשר לשים שקית סוכר וניל במקום כף סוכר.

שירה (04:04 3.02.2020)

האם אפשר לשים רק קמח שקדים אם אין לי קמח כוסמין?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:38 3.02.2020)

אפשר לשים קמח רגיל במקום כוסמין.

חני (20:22 12.01.2020)

יש אפשרות לשים סילאן טבעי? או לוותר על הסילאן ולשים דבש
אם כן מה הכמות??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:11 13.01.2020)

בטח, אני תמיד משתמשת בסילאן טבעי.

שירן (17:37 30.12.2019)

הי אפרת!אם אין יש לי קמח תופח רק אז כמה לשים מהאבקת אפיה והקמח?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:32 30.12.2019)

אפשר לשים כוס קמח תופח במקום כוס קמח כוסמין מלא וכפית שטוחה אבקת אפיה.

יהודית (14:01 29.11.2019)

היי אפרת, קמח מלא מתאים כאן? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:57 29.11.2019)

אני חושבת שכן.

חני (17:30 20.11.2019)

היי, אפרת
אני נהנית כל פעם מחדש לנסות את המתכונים המדהימים שלך..
רציתי לשאול…
במתכון שרשום סילאן הכוונה לסילאן טבעי?
יש אפשרות להמיר את הסילאן במשהו אחר?
אשמח להתעדכן
תודה….

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:15 20.11.2019)

היי חני,
עדיף סילאן טבעי אבל אפשר כל סילאן.
במקום סילאן אפשר לשים דבש או סירופ מייפל.

חגיתי (20:31 16.11.2019)

אפרת פעם שניה שאני עושה את העוגיות שלך והם יוצאות לי קשות אבן

למה זה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:15 16.11.2019)

כמה זמן אפית הפעם?

חגיתי (00:35 12.11.2019)

הכנתי את העוגיות לפי ההוראות שכתבת
ושמתי במקום שקדים אגוזים
ואני ממש התאכזבתי יצאו עוגיות קשות אבן

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:05 12.11.2019)

העוגיות אמורות לצאת פריכות מבחוץ ורכות מבפנים. אם הן יצאו קשות זה אומר שהן נאפו בטמפ’ גבוהה מידי או שנאפו יותר מידי זמן.
אפית בתוכנית רגילה של חום עליון וחום תחתון? כמה זמן אפית?

חגיתי (17:57 16.11.2019)

אפיתי 15 דקות כמו שרשמת על 180 מעלות

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:18 16.11.2019)

אם אפית בחום עליון וחום תחתון אז כנראה שהתנור שלך חזק. פעם הבאה כדאי לאפות כ-10 דקות ולא יותר.

בילי (11:24 20.10.2019)

הי,
הדובשניות נראות נהדר!
שאלה: האם ניתן להכין ללא סודה לשתיה?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:55 21.10.2019)

כן אפשר.

מרה (07:35 20.09.2019)

שלום! אני גרה בלוס אנגלס ואין לי מוסג מה זה קמח כוסמין. באיזה קמח אפשר לה ישתמש במקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:25 20.09.2019)

בכל מתכון שיש בו קמח כוסמין אפשר להשתמש בקמח לבן רגיל.

טליה אמונה (19:41 26.08.2019)

שלום,
האם יש אפשרות לשים משהו אחר במקום הביצה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:45 26.08.2019)

יכול להיות שיעבוד עם רבע כוס רסק תפוחים.

ניצן (14:32 21.08.2019)

שלום! התחלתי להכין וראיתי שנגמר הדבש והסוכר…מייפל 100% טבעי יעבוד כאן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:04 21.08.2019)

כן.

הדס (17:56 5.08.2019)

אפשר להמיר את הכוסמין בקמח תפו”א.
תודה על כל המתכונים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (01:18 6.08.2019)

לא בטוחה אם אפשר (לא ניסיתי).
בכל מקרה יש מתכון לעוגיות מקמח תפו”א.

דבורי (10:37 24.07.2019)

הי.
האם ניתן להחליף את השקדים בבוטנים טחונים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:37 24.07.2019)

אפשר אבל כדאי שהבוטנים יהיו טחונים כמה שיותר דק.

חני (20:47 18.07.2019)

העיסה יצאה מידי רכה-ככה זה צריך להיות ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:20 18.07.2019)

באיזה כוס השתמשת?
העיסה יצאה רכה מאוד גם אחרי שהיתה במקפיא?

קרן (00:36 11.06.2019)

אפרת, האם אפשר להכין מקמח טף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:17 11.06.2019)

לא יודעת, לא ניסיתי.

יעל (14:33 23.04.2019)

ממש תודה על כל המתכונים המעולים! האם נראה לך אפשר להמיר לפסח- עם קמח מצות כוסמין?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:08 23.04.2019)

אני חושבת שאפשר לשים חצי כוס קמח מצות כוסמין + רבע כוס קמח תפו”א.

נופר (19:47 1.04.2019)

ואוווו טעים בטירוף ! נימוחות בעלי עף על זה
הייתי מוותרת רק על כמות הסוכר לי אישית זה ממש מתוק

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:21 1.04.2019)

שמחה שאהבתם 🙂

סיון (11:38 13.03.2019)

הייי אפרת 🙂
יצאו עוגיות מדהימות!
גם יום אחרי זה הם עדיין נמסות כאלה בפה!
מתכון מושלםם, שמור כבר במחברת מתכונים 🙂
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:38 13.03.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה סיון

חני (18:20 17.02.2019)

מושלם!!! אני באמצע הנגלה השניה כי אין לי מושג לאן נעלמו העוגיות מהתבנית:) בקושי הוצאתי אותה מהתנור….
אפרת את ענקית!!!
כל מתכון באתר שלך יותר מוצלח מקודמו, את באמת נדירה!
פתחת לי את העיניים במטבח ואין מי שלא עףףף – ( במיוחד בעלי 🙂 …)
תודה ענקית ומלא הצלחות!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:52 17.02.2019)

כיף לשמוע! תודה חני ❤️

הינדה (11:50 13.02.2019)

אפשר להשתמש עם דבש במקום סילאן שאין לי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:11 13.02.2019)

כן.

עדי (17:02 11.02.2019)

היי אפרת, אני לא משתמשת בסוכר באופן כללי, רק בדבש, האם זה מתאים פה וכמה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:38 11.02.2019)

היי עדי,
במקום כף סוכר שימי חצי כף דבש (+רבע כוס סילאן שיש במתכון).

אניטה (06:44 7.02.2019)

אבקת קינמון זה התבלין קינמון,?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:56 7.02.2019)

נכון 🙂

שפית בת 13 (19:00 23.01.2019)

עוגיות ממכרות ומטורפות!
תודה רבה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:38 23.01.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

מיכל ארליך (07:03 16.01.2019)

אפרת מתכון מעולה תודה נחטף אצלי בבית לאו דוקא על ידי שוחרי הבריאות.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:31 16.01.2019)

מעולה 🙂
תודה מיכל ויום נפלא 🌷

שושי (20:28 3.01.2019)

היי אפרת,
אפשר לשים סוכר חום (ולא סוכר לבן) או שזה ייצא פחות טעים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:58 3.01.2019)

כן אפשר.

מירי (12:39 3.01.2019)

אפשר להכין את המתכון ללא סודה לשתיה או משהוא אחר במקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:33 3.01.2019)

אן אין לך תכיני בלי.

אפרת ברזילאי (10:41 1.01.2019)

לאוכלי בריאות מה אפששר לשים במקום הסוכר למעלה?-רוצה להכין לאמא שלי …..
והאם אפשר להמיר סילאן באגבה….

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:02 1.01.2019)

את יכולה לוותר על אבקת הסוכר בחלק העליון.
לגבי אגבה, לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר.

יערית (20:40 31.12.2018)

ערב טוב אפרת
אפשר להשתמש בקמח קונדיטור ואורז?
ואם אפשר גם ביצת לארג’- זה מה שיש לי?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:10 31.12.2018)

היי יערית,
אני מניחה שכן. שימי ⅔ כוס קונדיטור ושליש כוס קמח אורז.
את יכולה לטרוף את הביצה בקערית ולהוסיף רק שני שליש מהבלילה בתור התחלה. התערובת אמורה לצאת רכה ומעט דביקה אבל לא דביקה מידי. לפי זה תדעי אם להוסיף את השליש הנוסף או לא.

ליבי (21:29 30.12.2018)

היי (:
אפשר קמח רגיל במקום הכוסמין? תודה (:

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:50 30.12.2018)

כן בטח.

זוהר (19:42 30.12.2018)

היי אפרת, יש לך מתכונים להכנת יוגורט עם פרות או מעדני וניל/שוקו עם 0% שומן? כמו אלו שמשווקים, רק בהכנה ביתית ואולי בריאה יותר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:57 30.12.2018)

היי זוהר,
אין לי מתכון ליוגורט אבל יש לי מתכון למעדן ביתי אבל הוא לא 0% שומן.

אלה (06:43 28.12.2018)

היי אפרת, תודה על עוד מתכון לא שגרתי
כמה שאלות:
1. באיזה גודל תבנית להשתמש הגדולה או הענקית?
2.חייב ביצה מדיום או שאם יש לארג’ זה גם בסדר?
3. באיזה שמן להשתמש?
4. לגרסה ללא גלוטן אפשר להשתמש בקמח כרגיל ללא גלוטן? אם כן כמה לשים והאם משהו נוסף משתנה במתכון (כמות אבקת אפייה למשל)
5. אשמח להכוונה לגבי יצירת הכדורים – כמה מהתערובת צריך לכל כדור (כפית או כף או משהו אחר, אני ממש לא מנוסה בזה)
6. את הכדורים יוצרים עם הידיים?
7. לצורך תכנון זמנים כמה זמן לדעתך יקח להם עד שיתרררו לגמרי?
המון המון תודה לך

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:21 28.12.2018)

היי אלה,
1. תבנית ענקית
2. זה בסדר גם לארג’ (*התערובת פשוט תצא קצת יותר דביקה ואולי יהיה צורך לתת לה עוד רבע שעה במקפיא)
3. קנולה
4. אני חושבת שאפשר. אין שינוי בכמויות
5. בסביבות כפית
6. כן
7. כרבע שעה

איילת (06:20 28.12.2018)

אפשר להשתמש בקמח חיטה מלא במקום קמח כוסמין?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:14 28.12.2018)

כן.

דנה (18:50 27.12.2018)

האם ניתן לבצע חלק או כל ההמרות הבאות?
שמן קוקוס במקום קנולה
“כמו סוכר” במקום סילאן
שיפון במקום כוסמין
אם כן (גם חלקי), האם זה יגרור שינויים נוספים? תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:04 27.12.2018)

היי דנה,
אפשר לשים רבע כוס שמן קוקוס נוזלי במקום שמן קנולה.
לגבי “כמו סוכר”, אני מתלבטת כי למעשה הסילאן מוסיף טעם. אם את מנסה אז כדאי להוסיף לתערובת כמה כפות מים לפי הצורך.
אני פחות אוהבת את הטעם של קמח השיפון בעוגיות ועוגות אבל זה אפשרי.

דבי (16:44 27.12.2018)

הי,

חייבים שקדים או אגוזים?
אם כן אפשר קלויים?

תודה ושבת שלום!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:41 27.12.2018)

במקום השקדים אפשר לשים כשליש כוס קמח אבל יותר מוצלח עם אגוזים/שקדים. אפשר להשתמש בקלויים בתנאי שהם לא מלוחים.
שבת שלום 🌷

עומר (13:58 27.12.2018)

היי, אפשר להשתמש בקמח מלא במקום הקמח כוסמין?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:49 27.12.2018)

אני חושבת שכן.

מירב (13:40 27.12.2018)

היי,
באיזה קמח נטול גלוטן ניתן להמיר את קמח הכוסמין ?
תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:56 27.12.2018)

אני מניחה שקמח כרגיל או תמי.

לאה (12:06 27.12.2018)

היי…
האם לשטח את העוגיות אחרי שמפזרים אבקת סוכר? או לפני ואז לפדר?

תודה!!
אתר מקסים:)
והתשובות המהירות והמפורטות והיחס המעולה לכולם… תמיד מזמין להיכנס ולנסות.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:37 27.12.2018)

לא משנה. מה שנוח לך 🙂

רעיה (11:13 27.12.2018)

היי:)
מה אפשר לשים במקום ביצה?
תודה מראש…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:53 27.12.2018)

לא ניסיתי אבל אולי רבע כוס רסק תפוחים.

goldi (10:16 27.12.2018)

עשיתי את העוגיות לצערי לא היה לי קמח כוסמין השתמשתי בקמח תופח
יצא נהדר
תודה
נ.ד לא הצלחתי ליצר ססמה ולהתחבר למתכונים שלי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:56 27.12.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
*נשלח אליך מייל עם פרטי התחברות.
יום מקסים 🌷

ענת לוי (09:59 27.12.2018)

מאתמול בלילה אני מחפשת מתכון של עוגיות ללא סוכר וללא תחליפי סוכר סינתטיים כך שמאד שמחתי למצוא את המתכון. עוגת התפוז שלך עם דבש וסילאן הפכה לעוגה הקבועה בבית. אשמח לעוד מתכונים כאלו ! ובעיקר אם אפשר עוגיות חמאה עם תחליפי סוכר טבעיים ??? תודה האתר שלך נהדר אני מכינה משם דברים כל הזמן ! ענת

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:02 27.12.2018)

היי ענת,
אעלה בהמשך מתכונים דומים נוספים.
בינתיים יש את המתכונים האלה:
עוגת בננה וסילאן
מאפינס דבש וקינמון
עוגיות מייפל
עוגיות בריאות
עוגיות אגוזים
יום נפלא 🙂

sarah zippora (09:47 29.11.2020)

הי אפרת,
שמעתי על האתר הזה מאמא שלי, והתלהבתי כל כך! אתר טוב, עם מתכונים טעימים, וסבלנות גדולה, לענות, ולהגיב.. אשרייך!
אתר מהמם!

מתכונים ב-10 דקות (10:23 29.11.2020)

תודה רבה לך אהובה! ♥
שמחה לקרוא שאת נהנת

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.