שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15-20 דקות

מס’ מנות: 2-3 מנות

סוג: פרווה

מצרכים:

600 גרם נתחי סלמון טרי או קפוא שהופשר

2-3 כוסות שעועית ירוקה מופשרת משקית קפואה (מומלץ להשתמש בשעועית ירוקה עדינה)

תיבול:

3 כפות מיץ לימון

3 כפות רוטב סויה

2 כפות דבש

2 כפות שמן זית

3 שיני שום כתושות

אופן הכנה:

מחממים תנור מראש ל-200 מעלות ומניחים את נתחי הדג והשעועית הירוקה בתבנית (מומלץ לרפד את התבנית בנייר אפיה).

-מערבבים בקערית את חומרי הרוטב ומתבלים את נתחי הדג  והשעועית הירוקה ברוטב (יש להשאיר 2 כפות רוטב בצד).

-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 15 דקות (אם זה דג קפוא מופשר – 10 דקות).

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

-פותחים בזהירות את דלת התנור, מברישים את הדג ביתרת הרוטב (הכוונה ל-2 הכפות שהשארנו בצד) וממשיכים לאפות במשך כ-5 דקות נוספות. מוציאים ומגישים.

*מומלץ להגיש עם לימון.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

טיפים והערות

מחפשים תוספת טעימה לצד הדג? לחצו כאן – תוספות לדגים.

ראו גם
חמוצים יפנייםחמוצים יפניים
פשטידת תרד ובטטה פשטידת תרד ובטטה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
יפעת (11:18 2.01.2025)

הי,
רציתי לדעת האם מתאים להכין את המתכון עם דג שלם ולא פרוס לחתיכות.
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:09 2.01.2025)

את מתכוונת לנתח סלמון שלם? אם כן אז אפשר. זמן האפיה עשוי להתארך לכ-40 דקות.

avatar
ישראל (10:17 8.11.2024)

היי אפרת אין לי שעועית ירוקה קפואה האם אפשר להשתמש משעועית ירוקה מקופסת שימורים או שעדיף לוותר

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:23 8.11.2024)

כן אפשר

avatar
סיגל (11:30 1.11.2024)

היי אפרת.
הכנתי את הדג ויצא מעולה פלוס.
רציתי לשאול אם אפשר להכין את המתכון עם פילה פורל.
תודה רבה ושבת שלום

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:50 1.11.2024)

שמחה שיצא טעים:)
כן אפשר עם פילה פורל.

avatar
אפרת (16:21 14.08.2024)

הי, אפרת. אני מכינה בדיוק את הרוטב. יצא חמוץ מידיי לטעמי. פעלתי על פי המתכון. טרם משכתי את הדג עם הרוטב. רק רוצה לוודא לפני. האם כשהדג מוכן הוא גם יוצא מאוד חמוץ או שהטעם משתנה באפייה? תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:11 14.08.2024)

היי אפרת,
זה לא יוצא חמוץ לאחר האפיה.

avatar
מיטל (19:58 22.03.2024)

יצא טעים מאד! וממש פשוט לביצוע! הכנתי 8 חתיכות פילה עם שעועית ירוקה חתוכה. שמתי טריאקי במקום דבש. אצלי היה צריך 25 דקות אפייה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:10 23.03.2024)

תודה שחזרת לעדכן💜

avatar
‪or (10:29 28.07.2023)

היי אפשר בימקום דבש להשתמש בסילאן?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:08 28.07.2023)

כן אפשר:)

avatar
ליטל (22:47 24.04.2023)

היי אפרת היקרה יש לי שאלה שלא קשורה למתכון הזה . אני רוצה להכין דג סלמון במנגל אשמח להמלצתך לתיבול מתאים ואם יש המלצות לאופן הכנה
תודה מראש ❤️

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:50 25.04.2023)

היי,
אפשר להכין את המתכון הזה על האש עם סלמון.
אם יש לך רשת צלייה אפשר להניח את הדג עליה ולצלות כ-7-8 דקות מכל צד או עד לדרגת העשייה הרצויה.

avatar
גילית (07:33 27.11.2022)

היי יקרה, מה אפשר לשים במקום רוטב סויה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:47 27.11.2022)

היי,
אפשר לשים כף רוטב טריאקי או כף נוספת דבש+כף מים.

avatar
מירי (20:53 8.02.2024)

אפשר להעתיק גם למתכונים אחרים, לשים טריאקי במקום סויה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:46 9.02.2024)

כן.

avatar
הדסה (18:08 2.08.2022)

הכנתי בעלי כנראה שיצא טעים
זה נראה טוב וגם הריח טוב

דג סלמון בתנור
avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:32 2.08.2022)

שמחה שיצא מוצלח, נראה מעולה! תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
רחלי (09:55 6.07.2022)

היי
האם לכסות בנייר כסף תדג?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:05 6.07.2022)

היי,
אין צורך לכסות(:

avatar
חיה (20:58 22.06.2022)

אפשר להוסיף בצל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:52 22.06.2022)

היי,
אם אוהבים את המרקם של בצל אפוי בתנור- אפשר להוסיף(:

avatar
חיה (22:01 22.06.2022)

תודה בסוף עשיתי בלי ויצא מהמם
מה אפשר לעשות פעם הבאה בשביל שהשעועית הירוקה תיצא יותר רכה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:58 22.06.2022)

שמחה שיצא טעים!
השעועית יוצאת תמיד מעט קריספית באפייה כזו, אם תרצי אותה רכה תצטרכי לבשל אותה בסיר.

avatar
רבקה (14:41 22.04.2022)

היי אפרת,
האם אפשר להוסיף גם גזר? מה דעתך?
תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:59 23.04.2022)

היי,
אפשר להוסיף גזר(:

avatar
תהילה (12:49 21.04.2022)

לא היה לי רוטב סויה, ויתרתי עליו.. יצא אליפות!
תודה🤍

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:17 21.04.2022)

שמחה מאד שיצא מוצלח! חג שמח🌺

avatar
לירון שירה (13:00 29.03.2022)

איך מפשירים דג קפוא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:30 29.03.2022)

היי,
מוציאים מהמקפיא ומפשירים על השיש.

avatar
דודו טפירו (15:25 3.12.2021)

היי . אין לי לימון . האם אפשר לוותר או להשתמש במשהו אחר.
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:42 3.12.2021)

היי,
פחות מומלץ, אבל אפשר להמיר את הלימון בחצי כף חומץ מעורבב עם כף מים.

avatar
עדי (18:04 5.09.2021)

היי אפרת, אם אני עושה 2 נתחי דגים שלמים של 600 גרם כל אחד מהם, בלי השעועית הירוקה . האם זמן האפיה מתארך? ועל איזה פונקציה שמים בתנור קו עליון וקו תחתון? או משהו אחר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:16 5.09.2021)

היי עדי,
זמן האפייה לא משתנה. את יכולה לאפות גם במצב טורבו.
בהצלחה!

avatar
עדי (00:34 6.09.2021)

תודה רבה !! ושנה טובה!
אין על המתכונים שלך

avatar
שלומי (20:29 22.06.2021)

האם אפשר אבקת שום במקום השום?

תודה ענקית!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:22 22.06.2021)

כן, בוודאי:)

avatar
ליטל (19:46 17.06.2021)

היי אפרת יקרה,
אני נוהגת להשרות דגים בלימון (אמא שלי משרה בחומץ) לנטרול ריח וטעם לא רצוי, לאחר מכן שוטפת במים ואז מניחה בתבנית עם הרוטב. אשמח ללמוד ממך מה הסיבה שאת לא עושה את זה?

avatar
ליטל (19:53 17.06.2021)

שכחתי לציין שמדובר בדג קפוא שהופשר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:54 17.06.2021)

כן, זה תקף לגבי דגים קפואים:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:53 17.06.2021)

היי ליטל,
הדיעות בנושא באמת חלוקות, אבל אלו שלא שוטפים עושים זאת מכיוון שחיידקים מתים בהקפאה, ושטיפה לאחר ההפשרה עלולה לגרום לחיידקים להתפתח בדג.

avatar
שלומי (14:50 15.06.2021)

מה היחס להכנת מנה אחת?
תודה על האוצר הבלום הזה ושמו מתכונים ב10 דקות!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:13 15.06.2021)

היי,
בהנחה שמנה אחת =דג אחד, יש להכין שליש כמות.😊

avatar
מיכל (14:42 28.05.2021)

האם לשטוף את הנתחים לפני?
מעוניינת במתכון בסיסי לדג סלומון בתנור…
תודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:13 28.05.2021)

היי מיכל,
אין צורך לשטוף את הדג😊

avatar
מלכי (15:31 14.05.2021)

משובח ביותר!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:56 14.05.2021)

שמחה שאהבת😊 שבת שלום

avatar
גילת (15:13 14.05.2021)

הי אפרת,
הייתי רוצה להוסיף שכבה של פאנקו למעלה, האם זה מתאים?
עלול לצאת מלוח מדי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:19 14.05.2021)

היי,
אפשר בהחלט לפזר פנקו מעל הדג, רק קחי בחשבון שהפנקו לא יידבק לחלוטין כציפוי לדג כמו בטיגון😊

avatar
גילת (16:20 14.05.2021)

תודה רבה על המענה המהיר! אנסה
שבת שלום

avatar
מזל צייאדה (17:52 4.05.2021)

היי אפרת אפשר להשתמש בדג סלומון טרי עם עור ועצמות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:39 4.05.2021)

היי מזל,
אפשר😊 (כמובן שלא מומלץ אם המנה מיועדת גם לילדים קטנים…)

avatar
דניאל (05:07 11.03.2021)

היי אפרת,
האם צריך “להבריש” את הדג והשעועית או ממש לשפוך מהרוטב מעל? כי נראה לי שאני מכין כמות גדולה יותר, אז אני תוהה.
ואם אין מקום בתבנית, אני יכול לשים את השעועית ומעל זה את הדג? או שעדיף להפריד ביניהם בתבנית?
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:29 11.03.2021)

היי דניאל,
אם הכנת את הרוטב לפי הכמויות במתכון זה בסדר:)
יש לשפוך את הרוטב מעל הדג כך שיצפה אותו. לאחר 15 דקות אפייה צריך להבריש את הדגים ברוטב שמשאירים.
אפשר לשים את הדג מעל השעועית ולא להפריד.

avatar
אביבה (21:04 17.02.2021)

היי אפרת!
אפשר להשרות את הסלמון במרינדה ולהכין אותו מחר בצהריים?
תודה על אחלה אתר!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:25 17.02.2021)

היי אביבה,
אני חושבת שפחות מומלץ. ההשרייה עלולה “לבשל” את הדג.

avatar
איריתהיי (09:44 16.02.2021)

היי אפרת. האם סלמון קפוא לא צריך להשרות בלימון ואם כן איך עם מלח גם וכמה זמן ? כי בעבר עשיתי מקפוא והיה טעם לוואי. בתודה ויום נעים

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:55 16.02.2021)

כן, אפשר להשרות במיץ מחצי לימון ורבע כפית מלח במשך 10-15 דקות.

avatar
חני קפלן (18:31 10.02.2021)

יוצא טעייייייים מעדן! פשוט רוטב קל וטעים. הכנתי בלי השעועית. גם כך הדג מעולה!
תודה אפרת על כל המתכונים המעולים. נהיתי מכורה לאפליקציה שלך, פשוט כיף וקל להכין מאכלים מכל הקטגוריות, וגם העצות שאת נותת בסוף לתגובות של אנשים מאוד עוזרים.

דג סלמון בתנור
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:09 10.02.2021)

תודה יקרה, כיף לשמוע ❤️️

avatar
Hani Teleman (20:37 8.02.2021)

הי, אפשר להשתמש בשעועית ירוקה טריה? לא משקית. והאםזה משנה זמן אפיה? תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:57 8.02.2021)

היי,
אפשר אבל מומלץ לבשל אותה קודם במים רותחים במשך כ-5 דקות, לסנן ולייבש היטב. לאחר מכן ניתן להשתמש בה למתכון.

avatar
שיפי (11:45 2.12.2020)

היי אפרת,
אין לי רוטב סויה. יש לי רוטב ברביקיו וצ’ילי מתוק. מה עדיף?
ומה לגבי כמות המלח, במידה ואני מתכננת להכין 8 מנות סלומון?
חייבת לציין שלימדת אותי לבשל! אין כמעט יום שאני לא נכנסת לאתר שלך! תודה יא מושלמת!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:55 2.12.2020)

היי שיפי,
הכמות במתכון היא ל-2-3 מנות, תכפילי רכיבים לפי כמות האנשים
תוכלי להחליף את הסויה בצ’ילי מתוק ובמקום הדבש כדאי לשים סילאן אם יש לך (בשביל הצבע).
בהצלחה❤️

avatar
טל (10:41 3.11.2020)

אם משתמשים בשעועית קפואה אבל לא עדינה, יש שינוי כלשהוא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:50 3.11.2020)

אין שינוי יקירה, כרגיל

——–
מזמינה אתכם לרכוש את ספרי המתכונים האהובים עלייכם, במבצע מיוחד ועם שליח עד הבית-

ספרי מתכונים ב-10 דקות

avatar
נוי (19:17 5.10.2020)

שלום!
במתכון לא מופיע בכלל מלח, לא צריך?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:08 5.10.2020)

רוטב הסויה מלוח כך שאין צורך להוסיף מלח.

avatar
נוי (21:14 5.10.2020)

תודה רבה! חג שמח!!

avatar
שרה סתהון (20:54 23.08.2020)

יצא שלמות!!
תודה אפרת💕

דג סלמון בתנור
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:13 23.08.2020)

מהמם 🙂
תודה שרה

avatar
אושרת (12:39 27.07.2020)

הי אפרת
לא כך כך אוהבים אצלי סוייה אפשר צילי מתוק במקום

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:19 27.07.2020)

כן, אפשר.
במקום דבש כדאי לשים סילאן אם יש לך (בשביל הצבע).

avatar
חני (12:47 14.06.2020)

הי
תודה רבה על המתכונים המוצלחים שלך! האם האפייה בסהכ היא 10 דק? הדג מוכן ככ מהר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:28 14.06.2020)

היי חני,
את צודקת. כנראה שהשתמשתי בנתח דק יחסית ולכן רשמתי זמני אפיה קצרים.
סלמון הוא בדר”כ מגיע בנתחים עבים ויש לאפות אותו במשך 16-20 דקות. עדכנתי במתכון 🙂

avatar
לירון (13:16 27.06.2020)

הכנתי עשרות פעמים את המתכון הנפלא הזה – נתח שלם של לפחות קילו (מהקפואים), בזמן אפייה של 10 דקות ויצא מצויין…

avatar
מזלי (23:47 10.05.2020)

הכנתי שבוע שעבר,
יצא פיצוץ :)*
תודה לך

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:50 11.05.2020)

שמחה לשמוע ❤️

avatar
מוש (14:33 24.04.2020)

וואו יצא מעולה !!!! תודההה ⁦♥️⁩⁦♥️⁩
יש לך רעיון אולי איך לגרום לו להראות קצת שחום יותר בלי לייבש אותו ? מצב גריל בדקות האחרונות יהיה טוב?

דג סלמון בתנור
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:12 24.04.2020)

נראה מצוין 😍
כן, אפשר לנסות פעם הבאה להפעיל על מצב גריל בכמה דקות האחרונות.

avatar
snaron90 (09:11 12.01.2020)

היי אפרת, תתחדשי על עיצוב האתר קודם כל!!
המתכון פגז, האם עובר טוב הקפאה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:30 12.01.2020)

תודה 🙂
לגבי הקפאה, אני חושבת שכן בתנאי שהדג היה טרי ולא קפוא.
בכל מקרה, לא מומלץ להקפיא יותר משבוע.
שבוע נפלא

avatar
snaron90 (12:06 12.01.2020)

ואם הוא קפוא אז אין מצב להקפיא? (אין לי אפשרות לקנות טרי)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:55 12.01.2020)

אפשר אבל זה ייצא פחות טעים.

avatar
תמר (21:17 9.01.2020)

יש שינוי במתכון אם אני רוצה להכין רק את הדג בלי השעועית?
תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:15 9.01.2020)

לא, אין שינוי.

avatar
חיה (22:43 5.01.2020)

היי אפרת
האם צריך לשים את הדג במים ולימון ליפני כניסתו לתנור?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:53 6.01.2020)

אין צורך להשרות, מספיק לתבל וישר להכניס לתנור.

avatar
אדם לב ארי (13:16 5.01.2020)

אחלה של מתכון, מת על המתכונים שלך! תודה רבה:) אעדכן כשאטעם, בטוח שיצא טוב.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:41 5.01.2020)

תודה אדם 🙂
בתאבון! ושיהיה שבוע מעולה

avatar
עדי (12:35 1.01.2020)

שלום אפרת. אוהבת את האתר שלך ויצא לי להכין כמה מתכונים. ממש תודה.
עכשיו הכנתי את הסלומון, איך יודעים שזה מוכן? כי זה עדין ורדרד..

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:09 1.01.2020)

היי עדי 🙂
הסלמון מוכן כאשר הוא מתפורר בקלות בנגיעת מזלג ואם הצבע שלו ורוד-לבן אטום. אם הוא ורוד שקוף הוא עדיין לא מוכן.

avatar
אילנה הייזלר (10:30 24.11.2019)

אפשר במקום דבש להשתמש בסילאן?
יש תינוק בבית

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:44 24.11.2019)

כן אפשר.

avatar
חני (10:35 14.11.2019)

הכנתי ויצא טעים בטרוףף!! כמו כל המתכונים באתר!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:01 14.11.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
דבורה ר. (21:46 4.08.2019)

אפשר לעשות את זה עם ברוקולי סנפרוסט במקום שעועית?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:16 5.08.2019)

כן.

avatar
מיכל (14:39 22.06.2019)

היי, האם להניח את הדג עם העור כלפי מעלה או מטה?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:25 22.06.2019)

עם העור כלפי מטה.

avatar
רחלי (10:06 4.06.2019)

הי אפרת משתמשת מלא באתר שלך ואת המתכון הזה הכנתי בלי סוף כבר… כל פעם שאני מכינה אבל זה לא יוצא לי שחום.. יש אפשרות לתת לסלמון מראה יותר שחום מבלי לייבש אותו?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:21 4.06.2019)

היי רחלי,
נכון, זה לא אמור לצאת שחום אבל כדי לתת לו קצת יותר צבע כדאי להשאיר קצת רוטב בצד ולהבריש את הדג לאחר כ-8 דקות אפיה. לאחר מכן להחזיר לתנור.

avatar
רינה (23:45 2.07.2019)

היי רחלי

בכדי שזה יצא שחום ב 2-3 דקות האחרונות לאחר ההברשה החוזרת תעלי את הדגים לחלק העליון של התנור
יצא לי ממש שחום עם מראה אפילו של גריל ומצד שני ממש לא יבש !!!
תנסי 🙂

avatar
לירז (01:45 1.03.2019)

שלום וברכה
איזה תוספת מומלצת עם הדג ?שתהיה ארוחה ממש?(סעודה שלישית)
תודה מראש
וחייבת לציין שמכינה הרבה מתכונים ואת פזוט אלופה.הכל קליל ולא מסובך.עם דברים שכמעט תמיד יש בבית.תבורכי!שבת שלום!!

avatar
הדס (11:40 4.02.2019)

הי אפרת,
תודה על האתר השימושי!!
האם ל-7 פרוסות סלמון ללא שעועית ירוקה יהיה צורך להפחית או להוסיף מהרוטב? (אני שואלת כי אני רואה שמה שנותן את המליחות לדג במתכון הוא רוטב הסויה ואין מלח במתכון).

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:09 4.02.2019)

היי הדס,
ל-7 נתחי סלמון יהיה כדאי להכפיל את כמויות הרוטב ב-2.

avatar
נאוית (18:55 30.01.2019)

האם אפשר להוסיף פולי סויה ולהקפיץ יחד עם השעועית?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:51 30.01.2019)

כן אפשר.

avatar
אביבית (10:37 11.12.2018)

שאלה נוספת,
אני יכולה להכין בו זמנית בתנור עוף עם תפוחי אדמה וסלמון, כמובן שכל אחד מהם במגש מופרד.
אם כן, האם כדאי לכסות את העוף בכדי שלא יקבל את הריחות של הדג ולהפך? או שזה לא כזה משנה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:15 11.12.2018)

היי אביבית,
בגלל שהאפיה של הסלמון קצרה עדיף לאפות אותו לחוד. סיבה נוספת היא שהוא זקוק ל”מכת חום” וכשאופים איתו מגש נוסף הטמפ’ בתנור יורדת.
לגבי כמות, זה תלוי. זו מנה ראשונה או שיש מנות נוספות שמוגשות איתה? כי אם כן מספיק להכין כמות כפולה.

avatar
אביבית (10:31 11.12.2018)

היי אפרת,
מה הכמות שאני צריכה לקנות בעבור 6 מבוגרים ו 2-3 ילדים?
תודה!

avatar
מרים (08:07 11.12.2018)

הכנתי כמה פעמים, יצא מאוד טעים, תודה רבה!
יש לי שאלה כלית לגבי מתכונים עם סלמון: בדרך כלל אני קונה פילה קפוא עם עור, כך שיש לחתוך אותו ולהסיר את העור. אני די מסתבכת עם זה. האם יש דרך קלה להכין נתחים מוכנים לאפיה מפילה של חתיכה גדולה עם עור? או שפשוט לקנות כבר חתוך וללא עור ולא להסתבך? תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:54 11.12.2018)

היי מרים,
אפשר לאפות/לבשל את הסלמון עם העור ולהסיר את העור לפני ההגשה כי אז הוא מתנתק בקלות.
אפשרות נוספת היא לקנות פילה ללא עור כי כשהוא קפוא באמת קשה להסיר ממנו את העור.
יום מקסים 🙂

avatar
דבי (00:29 16.11.2018)

לילה טוב,

אופים ואופים ולא נאפה.

שמתי על גריל 275 מעלות לפי הזמן שלך וחלק נשאר נא.

במתכון הרגיל שלי: תיבול וירקות (בלי טיפת שמן), אני אופה כעשרים דקות בגריל 275 וזה

מתבשל מעולה.

האם הרוטב משפיע על משך האפיה?

תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:36 16.11.2018)

היי דבי,
275 על מצב גריל זה צריך להיות מוכן. הרוטב לא אמור להשפיע על זמן האפיה. ממש מוזר.
אולי כדי שהם יאפו כמו שצריך מבפנים כדאי לשנות את מצב התנור לחום עליון וחום תחתון.
הם היו עבים במיוחד או עובי כמו תמיד?

avatar
דבי (09:20 16.11.2018)

בסוף (וסוף ארוך) יצא ממש מעדן!מומלץ בחום!

העובי רגיל חושבני. כנראה התנור משחק לי.

שאלה לא דחופה ללפני שבת: אני מחפשת מתכונים לעוגיות בחומרים הכי פשוטים וכמה שפחות

חומרים (צריה שיהיו אורגנים) אבל טעימות! אם תוכלי לתת לי קישורים מה טוב.

תודה לך ושבת שלום!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:45 16.11.2018)

היי דבי,
שמחה שבסוף ההמתנה השתלמה.
את מחפשת עוגיות טבעוניות או שזה יכול להיות מבוסס על ביצים, סוכר, שמן וכו’?

avatar
דבי (20:37 17.11.2018)

שבוע טוב!

חושבת שהנקודה היא אורגניות וקשה להשיג חומרים כאלו אז אני מחפשת עוגיות עם מינימום חומרים.

הרבה תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:20 17.11.2018)

שבוע טוב!
מצרפת מתכונים לעוגיות טעימות עם 5 מצרכים בלבד:
עוגיות מייפל
עוגיות מקמח כוסמין
עוגיות קינמון
עוגיות טחינה

avatar
גניה (11:28 8.11.2018)

שלום, האם מתאים להוסיף כוסברה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:46 8.11.2018)

אפשר להוסיף מעט עלים קצוצים דק.

avatar
יממ (00:17 23.09.2018)

האם צריך לכסות את התבנית

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:30 23.09.2018)

לא, אין צורך.
חג שמח 🌺

avatar
סיר (21:34 12.09.2018)

הכנתי לר”ה ויצא ט ע י ם ברמות,
תודה רבה ,
זה האתר הכי שימושי אצלי בדפדפן

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:30 13.09.2018)

כיף לשמוע 🙂
תודה ויום מקסים 🌺

avatar
נסטיה (22:53 4.09.2018)

היי אפרת אני רוצה להכין סלמון ברוטב טריאקי בתנור.. ראיתי שיש לך מתכון למחבת.. אפשר לקחת את הרוטב של המחבת ולשים בתנור? זה הולך?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:40 5.09.2018)

כן אפשר.

avatar
ליאה (12:45 17.08.2018)

מעולה. הכנתי כבר מספר פעמים, עם השעועית ובלי השעועית ויוצא מצויין.
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:26 17.08.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה ליאה

avatar
חנה (18:15 17.07.2018)

יצא מצוין! תודה רבה

עשיתי בלי שעועית.. הרבה רוטב אבל גם מעולה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:27 17.07.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה חנה

avatar
שפית (19:51 16.07.2018)

נגמר לי השמן זית… אפשר עם שמן אחר, אגוזים\קנולה?
תודה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:09 16.07.2018)

כן, קנולה.

avatar
יוליה (18:12 22.06.2018)

תודה רבה על המתכון! יצא טעים!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:13 22.06.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה יוליה.

avatar
תמר (14:44 22.06.2018)

היי
רוטב סויה כהה או בהירה? יש הבדל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:22 22.06.2018)

אין הבדל משמעותי. אם יש לך את הכהה אז שימי אותו.

avatar
דניאלה (08:07 5.04.2018)

בוקר טוב, אני רוצה להשתמש בהצעה של לימון-שמן-מלח-פלפל שחור, כי במוצרים האחרים אני לא משתמשת בפסח.
תוכלי בבקשה לתת לי כמויות? ואני חושבת להוסיף גם סוכר (תחליף קצת עלוב לדבש…), נראה לך? ואם כן – כמה?
תודה רבה על כל המתכונים, אני די חדשה באתר וזה המתכון השני שאני מכינה. הראשון היה עוגת קרם קפואה לפורים, יצא מעולה וקצרה מחמאות!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:39 5.04.2018)

היי דניאלה,
את יכולה לתבל את הדג ב-3 כפות מיץ לימון, 2 כפות שמן, מלח ופלפל שחור לפי הטעם. אין צורך להוסיף סוכר אם לא שמים סויה. אם את אוהבת ומשתמשת בשום אפשר להוסיף גם 3 שיני שום כתושות.
חג שמח 🙂

avatar
אודליה (23:22 1.03.2018)

היי אפרת! קודם כל תודה רבה על כל המתכונים הנפלאים! הכנתי אולי חצי מהאתר לכבוד פורים (ומסתבר שלא רק אני, גם גיסתי הגיעה עם עוגה ואמרה שזה “מהאתר שלך” – זאת אומרת האתר הכל כך אהוב עלי שאני לא מפסיקה לדבר עליו 🙂 ) כמובן שהכל יצא מושלם! שאלי לי: אני מאוד רוצה להכין את הסלמון הזה, אבל תמיד כשאני אופה סלמון בתנור, עולה שכבה או גושים גדולים של שומן לבן למעלה וזה ממש הורס את המראה של התבשיל. האם זה קורה גם לך? ואם כן, יש לך אולי איזה טריק איך אפשר למנוע את זה?? תודה רבה ושושן פורים שמח 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:02 2.03.2018)

היי אודליה,
שמחה שהכל יצא טעים 🙂
לגבי הסלמון, זה חלבון שמופרש מהדג בזמן האפיה. זה קורה בדר”כ לכל מי שאופה סלמון, גם בדגים טריים וגם קפואים.
אין לי טריק מיוחד אבל שמעתי פעם על שיטה של השריית הדג במי מלח כ-10 דקות לפני האפיה (כוס מים מעורבב עם כף מלח). חייבת לציין שלא ניסיתי בעצמי.

avatar
אסתי (19:10 22.02.2018)

יצא טעים מאוד תודה !

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:29 22.02.2018)

תודה אסתי, שמחה לשמוע 🙂

avatar
יובל (13:38 11.02.2018)

שלום!
אם אני משתמשת בסלומון אפוי, האם אני צריכה להפשיר אותו לפני שאני מכניסה אותו לתנור? או אפשר להשתמש בו ישר גם כשהוא קפוא?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:00 11.02.2018)

כן, יש להפשיר אותו לפני.

avatar
אורלי (09:50 2.02.2018)

הי אפרת,
מה נשמע
הכנתי סלמון צריבה במחבת עם פטריות
אני מעוניינת להכין לזה רוטב ,
תוכלי להמליץ על רוטב טוב.
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:31 2.02.2018)

היי אורלי,
אני חושבת שהרוטב פטריות שבמתכון בורקס תפו”א יכול להתאים.

avatar
אירה (22:41 21.01.2018)

הכנתי לפי המתכון.. אבל לא היה לי דבש אז השתמשתי בסילאן.. יצא מאוד מאוד טעים..
הכנתי לצד זה גם כרובית בתנור לפי המתכון שלך וגם יצא מאוד מאוד טעים.. היה טוב לאכול אותם ביחד.. מעדן!!!
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:49 21.01.2018)

שמחה שנהנית!
תודה על העדכון 🙂

avatar
ליטל (15:34 31.12.2017)

האם אפשר לעשות את המתכון עם סטייק סלמון עם עצם?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:23 31.12.2017)

כן, אפשר.

avatar
ליטל (18:24 31.12.2017)

תודה 🙂

avatar
ליטל (12:02 1.01.2018)

היי אפרת
אני שמחה לעדכן שהדג יצא פשוט נפלא !!
טעים בטירוף !!
ועכשיו שאלה – האם ניתן להקפיא אותו? נשארו לי 3 חתיכות סטייק גדולות וטעימות ואין מי שיאכל בימים הקרובים..
תודה לך !
אני מכורה לאתר שלך 🙂
גם השניצלים בתמונה הם ממתכון נהדר שלך 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:11 1.01.2018)

זה נראה ממש טוב! 🙂
אם הדג היה טרי אז אין בעיה להקפיא אותו. אם הוא היה קפוא והופשר פחות מומלץ.

avatar
ליטל (13:34 1.01.2018)

היה קפוא והופשר 🙁
ההקפאה תפגע רק בטעם או גם עלולה לקלקל את הדג ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:42 1.01.2018)

גם הטעם וגם אומרים שמבחינה בריאותית זה פחות מומלץ.

avatar
קרינה (01:05 15.12.2017)

היי אפרת,
האם יש תחליף לרוטב סויה או שאפשר להמעיט ברוטב הסויה? והאם ניתן לא לשים דבש?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:25 15.12.2017)

היי קרינה,
אם את רוצה לוותר על הסויה והדבש פשוט תתבלי בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור. את יכולה גם לשים כמה עלי פטרוזיליה קצוצים.

avatar
רוני (00:22 19.11.2017)

היי, אם אני רוצה להוסיף את התפוחי האדמה לתבנית? ולא רוצה להכין בנפרד?
אפשר לחמם אותם במיקרו 2 דק לפני?
ראיתי את זה במתכון שלך עם החזה עוף והבטטה
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:10 19.11.2017)

היי רוני,
אפשר אבל כדאי לשים אותם במיקרוגל יותר זמן עד שיהיו רכים לגמרי ורק אז לשים אותם בתנור עם הדג.
שבוע נפלא 🙂

avatar
ילנה (15:25 18.11.2017)

שלום,
יש לי כמה שאלות לגבי המתכון.
אם אני משתמשת בנתחי סלמון (5 פרוסות), אז זמן ההכנה עדיין 12 דקות (פרוסות בעובי שונה)?
אם אני גם רוצה להכין תפו”א מוקרם , מה הסדר של הכנה. מה להכין קודם סלמון או תפו”א.
אשמח לתשובה מהירה.
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:49 18.11.2017)

היי ילנה,
זמן האפיה אינו משתנה.
קודם כדאי להכין את תפו”א.

avatar
ילנה (23:04 18.11.2017)

תודה רבה

avatar
אביבית (21:58 3.11.2017)

סיימתי להכין לפני כמה דקות וואו יצא מצויין.מצטרפת להמלצות לפניי!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:43 4.11.2017)

תודה אביבית, שמחה לשמוע 🙂

avatar
דנה (14:18 31.10.2017)

היי 🙂 תודה על המתכון! רציתי לשאול.. מה הכמויות אם אני מכינה קילו וחצי? פשוט להכפיל בשלוש בערך?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:07 31.10.2017)

כן, להכפיל ב-3.

avatar
שירה (21:54 29.10.2017)

הי אפרת יקירה! הכנתי את הדגים ללא התוספת, וחזרתי לעדכן שיצא טעים ברמות! ממש אהבנו…
תודה לך על הכל ותמשיכי במה שאת עושה כי זה עושה פלאות בהרבה בתים… 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:49 29.10.2017)

תודה שירה! ❤

avatar
אסנת (19:46 29.10.2017)

היי אפרת,
חייבת לומר שאני מאוד ניהנת מהמתכון, הכנתי אותו מספר פעמים והמשפחה בכל פעם משבחת,
תודה רבה, אסנת

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:52 29.10.2017)

תודה אסנת, שמחה לשמוע 🙂

avatar
אירית (18:23 8.10.2017)

היי אפרת הכנתי את הדג ובגלל שהנתח היה עבה אפיתי אותו כמעט חצי שעה. הוא יצא מתקתק כדי שיהיה פחות מתוק אז לשים 1 כף דבש או לא לשים בכלל וגם אחרי שהיה מוכן המלחתי כי לא היה מספיק מלוח אולי כי הנתח היה גדול בערק קילו.הדג והשעועית טעים וקל הכנה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:40 8.10.2017)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
גלית (08:34 4.10.2017)

קודם כל תודה רבה על המתכונים.
האם אפשר להשתמש בפרוסות ולא בפילטים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:35 4.10.2017)

כן. כל עוד הדג פרוס ללא עצמות אז אין בעיה.

avatar
יאמי (05:39 4.10.2017)

הכנתי עם סילאן במקום דבש כי לא היה, יצא מאוד טעים!!
הלימון מוסיף המון.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:24 4.10.2017)

תודה על העדכון!
חג שמח 🙂

avatar
רוני (21:06 25.09.2017)

היי, רציתי לדעת אם אפשר להוסיף פפריקה או שזה לא קשור?
והאם יש לך המלצה נוספת לסלמון בתנור בתיבול קצת שונה? ללא סויה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:28 25.09.2017)

היי רוני,
אפשר לתבל את הסלמון ב 2 כפות שמן זית/קנולה, כפית גדושה פפריקה מתוקה, 1-2 שיני שום, מעט מלח ופלפל שחור.

avatar
אוה (10:56 15.09.2017)

הי, אם אני רוצה להכין אותו מראש כדי שיהיה מוכן שהאורחים מגיעים, כמה זמן צריך כדי לחמם אותו והאם נשאר בסדר?
תודה,
אוה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:19 15.09.2017)

אם יש לך אפשרות לאפות לפני ההגשה זה עדיף (זאת אפיה קצרה של כ-12 דקות) ואז את יכולה להכין את הדג עם התיבול בתבנית ולשמור במקרר עד האפיה.
אם לא, אפשר לאפות את הדג כ-10 דקות ואח”כ לעטוף את התבנית בנייר כסף ולשמור בחוץ. לפני ההגשה אפשר לחמם 5-7 דקות.

avatar
שמחה (זכר) פרידמן (11:38 29.08.2017)

אני מתפלא שיש כאלה שעדיין לא יודעים שדגים ולימון זה שידוך כמעט מחייב

avatar
מילה (18:17 25.08.2017)

רציתי לשאול,אם אין לי לימון אפשר לוותר או אולי יש משהו אחר שיכול להחליפו?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:40 25.08.2017)

היי מילה,
הלימון מוסיף טעם, בעיקר בדגים. לא יודעת איך זה ייצא בלי.

avatar
לוליק (20:14 22.08.2017)

ואווו טעם מושלם! אפילו בעלי (הלא אוכל שום דבר חוץ מבשר) אמר שיצא מאוד טעים!! תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:44 22.08.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
עדנה (16:08 12.08.2017)

יצא נפלא. תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:44 12.08.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
תמי (09:50 12.08.2017)

יצא מעולה.. (טוב יותר מסלמון שאכלתי בארוע במסעדה) תודה לך

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:41 12.08.2017)

תודה תמי, שמחה שאהבת 🙂

avatar
דנה (21:22 9.08.2017)

היי!

ניתן להכין את הדג עם ברוקולי טרי מקום שעועית ואיך מכינים אם כן?

תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:16 10.08.2017)

היי דנה,
אפשר להכין עם ברוקולי טרי. יש לחתוך לפרחים, לשטוף במים ולאחר מכן לבשל במים רותחים עד שניתן לנעוץ מזלג בברוקולי בקלות. לאחר מכן לסנן ולשים בתנור יחד עם הדג.
יום מקסים 🙂

avatar
ציפו (12:35 21.07.2017)

קניתי דג טרי והקפאתי האם חייבים להפשיר לפני הכניסה לתנור?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:16 21.07.2017)

רצוי להפשיר.

avatar
נועה (17:49 17.07.2017)

היי,
תודה על כל המתכונים המעולים!!
שאלה האם ניתן לוותר על הדבש? או מה אפשר לשים במקום? (אין לי גם סילאן ????)
תודה מראש!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:15 17.07.2017)

היי נועה,
יש לך במקרה סירופ מייפל? אם כן אפשר לשים במקום. אם אין, אני מניחה שאת יכולה לשים סוכר (כ-2 כפות שטוחות).

avatar
מלכי (12:59 14.07.2017)

יצא מושלם ברוך ה וכל כך קל להכנה.
נעזרת המון במתכונים שלך
אתר מצוין.
תודה ושבת שלום!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:29 14.07.2017)

תודה מלכי, שבת שלום 🙂

avatar
מאור (13:04 4.07.2017)

תודה על המתכון, עשיתי מדג קפוא (שהופשר), יצא מושלם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:02 4.07.2017)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
שרון (13:16 30.05.2017)

היי אפרת, כל שולחן שבועות שלי ממך .. שאלה את הסלמון צריך להשרות קודם במלח גס ולימון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:22 30.05.2017)

היי שרון,
לא חובה במקרה הזה.
חג שמח 🙂

avatar
תמר (21:47 29.05.2017)

הי. תודה..
ציך לכסות את הדג כשמכניסים לתנור? או להכניס פתוח?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:57 29.05.2017)

אין צורך לכסות.
חג שמח 🙂

avatar
רפי (16:30 29.05.2017)

וואוו, רציתי לומר לך שיצא מאוד טעים… פשוט התחסל… ממש תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:27 29.05.2017)

תודה רפי, שמחה לשמוע 🙂
חג שמח!

avatar
רפי (10:21 26.05.2017)

היי, רציתי לשאול האם אפשר להשתמש ברוטב סויה בסגנון סיני במקום רוטב סויה רגיל??

תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:22 26.05.2017)

כן, אפשר בהחלט.

avatar
איתי (08:11 25.05.2017)

היי
האם ניתן להכין את הדג גם בטוסטר אובן ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:06 25.05.2017)

כן איתי, אפשר.

avatar
איתי (11:58 25.05.2017)

היי
תודה על התגובה המהירה , שאלה נוספת : האם צריך להפשיר לפני את השעועית הקפואה ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:36 25.05.2017)

כן רצוי להפשיר. כדי לזרז את ההפשרה אפשר פשוט להשרות את השעועית במים רותחים כדקה ולסנן.

avatar
דינה (13:10 21.05.2017)

יצא מוצלח במיוחד!
מאמצת את המתכון

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:43 21.05.2017)

תודה דינה, שמחה שיצא טעים 🙂
שבוע נפלא

avatar
אפרת (16:58 17.03.2017)

הי, תודה על מתכונים מצוינים. מה אפשר להוסיף במקום שעועית ירוקה? יש לי מעט…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:18 17.03.2017)

האמת שכל ירק כמעט יכול להתאים. תשתמשי במה שיש לך. תחתכי את הירקות לקוביות קטנטנות כדי שיאפו מהר. ראי מתכון סלט ירקות אפויים.
אם יש לך אפונה משקית קפואה אפשר לשלב עם השעועית הירוקה.
שבת שלום 🙂

avatar
ענת (15:46 7.03.2017)

היי אפרת,
הכנתי את המתכון הזה ואת המתכון של סלמון עם רוטב טריאקי
ולא מבינה למה הדג תמיד יוצא לי לא לעיס ולא רך בכלל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:01 7.03.2017)

היי ענת,
הוא יוצא לך קשה/יבש?
את קונה סלמון טרי או קפוא? אם קפוא, את מפשירה אותו לגמרי לפני הבישול?
זה גם יכול להיות כתוצאה מאפית או בישול יתר. כמה זמן אפית אותו?

avatar
ענת (20:34 7.03.2017)

אני משתמשת בקפוא בד”כ בנתח בינוני-עבה. תמיד מפשירה לילה לפני במקרר.
אחרי האפייה או הבישול הוא לא רך בכלל, יוצא קשה (כמו שלועסים מסטיק).
אני הולכת לפני הזמן שבמתכון לפעמים מוסיפה עוד דקה-שתיים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:19 7.03.2017)

לדעתי זה קשור בסוג הסלמון ובעובדה שהוא קפוא. אני ממליצה שתנסי פעם אחת לקנות סלמון טרי. זה אמנם עולה יקר יותר אבל את מיד תבחיני בהבדל.

avatar
ענת (22:07 7.03.2017)

אני אנסה בלי נדר עם טרי.
מודה לך!

avatar
דניאלה (15:30 22.02.2017)

שלום,
האם אפשר להשתמש בשעועית ירוקה טרייה?
האם אופן ההכנה זהה או שצריך להרתיח אותה לפני?
תודה, דניאלה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:37 22.02.2017)

היי דניאלה,
אפשר אבל מומלץ לבשל אותה קודם במים רותחים במשך כ-5 דקות, לסנן ולייבש היטב. לאחר מכן ניתן להשתמש בה למתכון.

avatar
Dorazabi10 (08:47 17.02.2017)

יש תחליף לדבש? לא כזה מת עליו. ..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:10 17.02.2017)

אפשר לשים סילאן או סירופ מייפל.

avatar
מיכל (18:10 10.02.2017)

היי : ) , רציתי לדעת אם אפשר במקום השעועית,אדממה קפוא ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:40 10.02.2017)

היי מיכל,
לדעתי זה פחות מתאים לאכול עם הדג כי להבדיל משעועית ירוקה שאוכלים את כולה, כשמדובר באדממה אוכלים רק את פולי הסויה מבפנים.

avatar
אביבה (17:14 3.02.2017)

פעם ראשונה שהכנתי סלמון יצא מעולהההה 🙂
תודה על מתכון נהדר ובכלל על אתר נפלא 🙂
משתמשת המון במתכונים באתר.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:42 3.02.2017)

תודה אביבה, שמחה לשמוע 🙂
שבת שלום

avatar
דבי (12:07 29.01.2017)

שכחתי לדווח לך שקצת צרבתי את זה ונראה לי שזה דווקא רעיון לא רע.
שוב תודה ויום טוב לך!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:29 29.01.2017)

שמחה לשמוע!
תודה דבי ושבוע נפלא 🙂

avatar
דבי (12:06 29.01.2017)

יצא מקסים. מאד אהבו את זה. קל כ”כ להכנה!

תודה לך אפרת!

avatar
דבי (16:16 26.01.2017)

כמובן, תודה רבה!

יוצא צבע יפה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:04 26.01.2017)

היי דבי,
זמן האפיה משתנה בהתאם לעובי הסלמון. אם יוצא לך מוצלח תאפי כמו שאת רגילה.
אני אופה בתוכנית הרגילה (קו עליון וקו תחתון).
מומלץ להבריש את הדג לאחר כ-8 דקות אפיה ואז יש לו צבע יפה.

avatar
דבי (16:08 26.01.2017)

הי אפרת
אני רגילה לאפות סלמון ב220 מעלות 20 דק’
את מתכוונת לאפיה בגריל?

avatar
גליה שרייבר (12:00 2.02.2017)

שלום אפרת,

אני שידרגתי את המתכון המעולה שלך, עם כפית חרדל .
מוסיף המון טעם. אני גם מוסיפה ענף של רוזמרין, מבשם את הדג
והטעם נפלא.

גליה שרייבר,
חיפה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:21 2.02.2017)

נשמע מעולה 🙂
תודה דליה ויום מקסים

avatar
רונה (21:37 5.01.2017)

הכנתי הערב. יצא פיצוץ, אפילו הילד שלא ממש חובב דגים אמר שזה הדבר הכי טעים בעולם. תודה רבה על השיתוף. הגשתי על מצע של אורז שבושל עם תרד והיתה ארוחה נפלאה. תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:42 5.01.2017)

תודה רונה, שמחה לשמוע 🙂

avatar
רונה (20:35 13.01.2017)

גם השאריות ישר מהמקרר היו טעימות, והיום הכנתי עם פטריות שמפיניון טריות ופרוסות דקיקות של קישואים ויצא נהדר.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:07 13.01.2017)

נשמע מעולה 🙂
תודה רונה

avatar
בקי אשטה (14:56 4.01.2017)

האם ניתן להשתמש בשעועית מקופסת שימורים? והאם זה יהרוס את הטעם?
וחייבת לציין שהאתר הזה מווושלם….הכל יוצא לי טעים , כל המתכונים שלך.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:17 4.01.2017)

כן בקי, אפשר. כדאי לשטוף אותה היטב ולסנן כדי שלא יישאר טעם לוואי של השימורים.
המשך יום נפלא 🙂

avatar
רונה (19:05 13.01.2017)

בקי שעועית ירוקה משומרת? יש דבר כזה?

avatar
Or (10:51 16.12.2016)

אפשר מפילה סלמון קפוא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:45 16.12.2016)

כן אור, אפשר.
שבת שלום 🙂

avatar
סהר (12:19 10.11.2016)

הי,
האם מניחים את נתחי הסלמון על השעועית בתבנית או זה לצד זה? תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:36 10.11.2016)

היי סהר,
מניחים בתבנית זה לצד זה.
יום נפלא 🙂

avatar
הילה (09:47 10.11.2016)

היי
אפשר לשים במקום סויה רוטב טריאקי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:00 10.11.2016)

היי הילה,
אם את שמה רוטב טריאקי אפשר לוותר על הדבש. שימי 4-5 כפות טריאקי.
יום נפלא 🙂

avatar
הילה (10:28 10.11.2016)

תודה רבה!!!
עליי לציין שכל מתכון שהכנתי מהאתר יצא מוצלח ביותר!

avatar
רגינה (18:38 1.11.2016)

הדג יוצא עסיסי ולא יבש בכלל, הרוטב מעלף!!
תודה רבה על עוד מתכון נפלא, כל כך טעים – ללקק את האצבעות.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:10 1.11.2016)

שמחה שאהבת 🙂
תודה על העדכון!

avatar
שירה (22:32 6.10.2016)

זה קשור להוסיף פטרוזיליה או כוסברה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:49 7.10.2016)

היי שירה,
אפשר להוסיף מעט כוסברה קצוצה דק.
שבת שלום 🙂

avatar
מלי (21:19 1.10.2016)

היי,
תודה על המתכונים המעולים!
לגבי דג סלומון,האם ניתן להכינו מראש יום לפני החג, ואז לחמם בחג ולהגיש?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:34 1.10.2016)

כן מלי, אפשר.
חג שמח ושנה טובה 🙂

avatar
מאיה (16:11 30.09.2016)

האם צריך לכסות את התבנית במהלך האפיה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:13 30.09.2016)

לא מאיה, אין צורך.

avatar
מאיה (16:30 30.09.2016)

תודה רבה על התגובה המהירה!! שבת שלום ושנה טובה 🙂

avatar
אנה (13:59 23.09.2016)

תודה רבה לך!!!! הרוטב קטלני ביותר והדג יוצא עסיסי וטעים (רק שבמקרה שלי האפייה נמשכה 20 דק אחרת היה חי בפנים)(((:

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:18 23.09.2016)

היי אנה,
שמחה שיצא טעים!
יכול להיות שהנתחים היו גדולים/עבים ולכן זה לקח יותר זמן.
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום 🙂

avatar
מיכאל (14:29 16.09.2016)

אפשר לשלב פלפל שחור גרוס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:29 16.09.2016)

כן מיכאל, אין בעיה.

avatar
שרה (15:26 9.09.2016)

האם אפשר לשים סילאן במקום דבש?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:34 9.09.2016)

היי שרה,
אני חושבת שכן.
שבת שלום 🙂

avatar
סמי פרץ (16:05 1.09.2016)

נהניתי להכין,היה פשוט וקל,ובסוף יצא מאוד טעים.כולם נהנו!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:29 1.09.2016)

תודה סמי, שמחה לשמוע 🙂

avatar
אורנה (09:12 26.08.2016)

הכנתי את הסלמון.
קל, פשוט ובעיקר טעים
מומלץ בחום!!!
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:23 26.08.2016)

תודה אורנה!
שבת שלום 🙂

avatar
רונית (19:07 25.08.2016)

היי, זה לא זמן קצר מדי? מפחדת שהדג ייצא נא.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:16 25.08.2016)

היי רונית,
הזמן תלוי בעובי הפילה. אם הוא יחסית עבה אז מומלץ לשים אותו בתנור שחומם מראש כ-12 דקות. בכל מקרה, אפשר לאפות עד 15 דקות מבלי שהוא יתחיל להתייבש.

avatar
zpi (19:50 17.08.2016)

אלפי שבחים….תודה רבה….יצא מעולה…טעים…קליל… לימי הקיץ המהבילים…תבורכי והעשירי אותנו בעוד ועוד.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:59 17.08.2016)

תודה ציפי 🙂

avatar
רחלי דיסקינד (19:22 14.08.2016)

יצא מעולה! ממש כמו כל המתכונים שלך! תודה רבה על האתר! כל פעם שאני מחפשת מתכון אני יודעת שאצלך אני אמצא!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:28 14.08.2016)

תודה רחלי! איזה כיף לשמוע 🙂

avatar
ישעיה (16:55 14.08.2016)

המתכון יצא מיוחד.
תודה על המתכון הזה ועל כל האחרים.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:11 14.08.2016)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
ענת (17:43 21.07.2016)

היי אפרת,
אפשר לוותר על השעועית?
או לשים ירק אחר במקום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:53 21.07.2016)

היי ענת,
אין בעיה לוותר על השעועית. זה רק תוספת לדג.
את יכולה להגיש את הדג כמו שהוא או לצד ירקות אפויים או מבושלים.

avatar
שיר (20:15 14.07.2016)

הי:) האם אפשר ללא רוטב סויה?אולי משהו במקום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:41 14.07.2016)

היי שיר,
אם אין לך סויה, את יכולה לוותר ולשים במקום מלח (פשוט פזרי מלח עם המלחייה על כל נתח).

avatar
שיר (20:52 14.07.2016)

תודה 🙂

avatar
אלכס (17:02 3.06.2016)

יצא פשוט מדהים! מתכון נהדר ! טעים ביותר !
תודה רבה המתכון מומלץ
בעלי מאוד מאוד מאוד אהב 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:24 3.06.2016)

שמחה לשמוע אלכס 🙂
תודה ושבת שלום

avatar
מאיר (13:47 19.05.2016)

תבורכי
מפי עליון שבת שלום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:53 19.05.2016)

תודה רבה מאיר!
שבת שלום

avatar
מאיר אסולין (15:59 19.05.2016)

מתכון מעולה וקל להכנה

avatar
ארקין נחמה (12:23 19.05.2016)

תודה על המתכונים שמתאימים לי קל ומהיר וטעימים

במילה שתבורכי ותמשיכי
המון תודה והצלחה בכל אשר תפני.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:26 19.05.2016)

תודה רבה נחמה יקרה!

avatar
אצילה בנטון (11:16 19.05.2016)

דג הסלומון יצא מעולה.
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:25 19.05.2016)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אצילה ויום נפלא

avatar
zipi (09:54 19.05.2016)

מתכון פשוט וקל ובטוח טעים. האם אפשרי להכין גם מפילה דג אחר כמו אמנון? תןדה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:27 19.05.2016)

כן אפשר 🙂

avatar
שי (02:30 1.10.2016)

היי שבת שלום .האם את הסלמון לשים בתנור על העור או על הבשר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:32 1.10.2016)

היי שי,
יש לשים על הצד של העור (כשהעור כלפי מטה).
שנה טובה 🙂

לקריאת כל התגובות