מצרכים להכנת גלידת בננה בטעם שוקולד
- 2 בננות בשלות קפואות
- כפית שטוחה אבקת קקאו
- 1-2 כפות אבקת סוכר (לפי הטעם)
- כרבע כוס שוקולד צ’יפס או שוקולד מריר קצוץ
איך מכינים גלידת בננה בטעם שוקולד?
- מניחים את כל החומרים במעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם גלידתי אחיד.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
מומלץ להקפיא את הבננות לפחות יום לפני. יש לחתוך את הבננות לפרוסות ולשים בשקית סגורה (אני תמיד מחזיקה במקפיא שקיות עם בננות שהקפאתי רגע לפני שנעשו כבר בשלות מידי לאכילה).
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
56 תגובות
כניסה
56 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














