שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 40 דקות

מס’ מנות: 12 יחידות

סוג: פרווה

מצרכים:

בראוניז:

רבע כוס רסק תפוחים (70 גרם) (*למי שרוצה בכל זאת להשתמש בביצה- ראו הערה בתחתית המתכון).

רבע כוס שמן (50 מ”ל)

50 גרם שוקולד מריר

חצי כוס סוכר (100 גרם)

כפית תמצית וניל (לא חובה)

2 כפות גדושות קורנפלור (40 גרם)

כף גדושה אבקת קקאו

3/4 כוס אגוזי מלך טחונים – 80 גרם (אפשר להשתמש בכל אגוזים אחרים או שקדים)

קצפת:

חצי מיכל קצפת צמחית (125 מ”ל)

2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל

רבע כוס חלב סויה/קוקוס

*לקישוט: 2-3 קוביות שוקולד מגורדות (לא חובה)




אופן הכנה:

הכנת הבראוניז:

-מחממים תנור ל180 מעלות. מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפיה ומשמנים את הנייר.

-ממיסים במיקרוגל כמה שניות את קוביות השוקולד עם השמן ומערבבים.

-מערבבים בקערה (בעזרת כף) את רסק התפוחים עם תערובת השוקולד. מוסיפים סוכר ותמצית וניל ומערבבים.

-מוסיפים את הקורנפלור, הקקאו והאגוזים ומערבבים לתערובת אחידה.

-יוצקים את התערובת בתבנית, מכניסים לתנור ואופים במשך כ-40 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

הפעל טיימר (40 דק’)
+
טיימר פועל

הכנת הקצפת:

-מקציפים קצפת צמחית עם אינסטנט פודינג וניל וחלב עד לקבלת קצפת יציבה.

-לאחר שעוגת הבראוניז התקררה לגמרי יוצקים מעליה את הקצפת, מפזרים מעל שוקולד מגורד ושומרים במקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה.

*ניתן להכין מראש, לעטוף היטב ולהקפיא. להעביר למקרר כשעה לפני ההגשה.

הערה: ניתן להמיר את רסק התפוחים בביצה גדולה, לוותר על הקורנפלור ולהוסיף כף מים. זמן האפיה עשוי להתקצר לכ-30 דקות.

בראוניז טבעוני ללא גלוטן

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
מאפינס תפוזים לפסחמאפינס תפוזים לפסח
לחם טחינה ללא גלוטן לחם טחינה ללא גלוטן
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
מירי (17:54 26.08.2024)

האם חייב לשים חלב בקרם כי אין לי חלב פרווה
ומה אפשר לשים במקום?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:02 26.08.2024)

אפשר לשים 3 כפות מים קרים במקום

avatar
רעות (15:29 28.04.2024)

היי, הכנתי את שכבת הבררוניז והיא יצאה לי מאוד שומנית, ממש יש שמן שיוצא החוצה לאחר האפייה.. ייתכן שהכמוץ של השמן לא היתה מדויקת כיוון שבפסח אני עובדת עם כוס רגילה ולא עם כוסות מדידה… האם לדעתך זה אמור לפגום בתוצאה הסופית? חג שמח!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:24 28.04.2024)

זה לא אמור לפגוע בתוצאה.
חג שמח:)

avatar
רעות (17:26 28.04.2024)

תודה רבה על המענה!! הנחתי מעל העיר סופג שיספוג קצת את השומן וזה נראה טוב. מחכה לטעום הערב 😋

avatar
גל (08:02 14.04.2022)

היי אפרת,
עוגת הבראוניז כעת בתנור, אגיש את אותה מחר בערב. כמה שאלות:
1. האם לשים את הקצפת על העוגה כבר היום?
2. ניתן לשמור במקרר עד מחר בערב?
תודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:11 14.04.2022)

היי גל,
1. את יכולה לצפות בקצפת מהיום ואת יכולה גם מחר- לבחירתך(:
2. אפשר.
חג שמח!

avatar
גל (10:34 14.04.2022)

תודה רבה על תשובתך😊😀
בנתיים הבראוניז היו בתנור מעל שעה (בגרסת הביצה), והקיסם עדיין יוצא עם הבלילה עליו (מהתחתית).
הוצאתי לאחר זמן רב ואחרי שהשוליים התחילו להשרף, והנחתי לו להתייבש. מה דעתך, האם יהיה לזה לאחר צינון וקירור מרקם מתאים? או לוותר ולהכין משהו אחר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:50 14.04.2022)

האם השתמשת בכוס מדידה ודייקת בכמויות? אפית בחום הנכון ובתבנית הנכונה?
אם כן, הבראוניז אמורים להתייצב לאחר קירור.

avatar
גל (13:42 14.04.2022)

תודה רבה על תגובתך.
אני מאמינה שזה ייצא טוב, העוגה יצאה כמקשה אחת לאחר צינון (ולא התפרקה), נראה טוב כשהקצפת מעל, מסתירה מה שצריך (ניקובים מרובים של קיסם).. 🙂 מצרפת תמונה.

בראוניז שוקולד וקצפת
avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:19 14.04.2022)

נראה מעולה! תודה שחזרת לעדכן😊

avatar
גל (05:26 17.04.2022)

התגובות היו מעולות 🙂 תודה רבה על פסח יפה, טעים ומגוון🙏🙏

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:01 17.04.2022)

שמחה שאהבתם את המתכון! תודה שחזרת לשתף וחג שמח(:

avatar
עינת (17:45 27.12.2021)

היי אפרת
כדי להחליף את הקורנפלור (כן משתמשת ברסק תפוחים) אפשר קמח כוסמין 70 אחוז או שיש חשש לדחיסות יתר?
בתודה מראש על המענה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:32 27.12.2021)

היי עינת,
היות ומדובר רק ב-2 כפות קמח זה אמור להיות בסדר(:

avatar
Ronron1 (17:24 24.03.2021)

היי,
רציתי לשאול בבקשה חייב לשים נייר אפיה או שאפשר רק לשמן טוב את התבנית וזה מספיק? זוכרת שבעבר עשיתי היה מעולה אבל לא יכולתי להוציא את הנייר אפיה מלמטה.
המתכונים שלך מעולים וקלים.
תודה וחג שמח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:09 24.03.2021)

היי,
אפשר גם לשמן את התבנית:)

avatar
נטע (20:21 20.03.2021)

באיזה גודל התבנית?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:44 20.03.2021)

היי נטע,
תבנית אינגליש קייק – 10X31 (עומק 5 ס”מ).

avatar
Atzmona (13:55 8.03.2021)

היי, האם אפשר להחליף את חלב הסויה בחלב שקדים והאם אפשר למרוח את הקצפת הזו מעל המתכון של הבראוניז ללא גלוטן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:18 8.03.2021)

היי,
אפשר חלב שקדים, ואפשר למרוח קצפת על הבראוניז ללא גלוטן:)

avatar
בתאל (17:03 28.01.2021)

חייבת לציין שהעוגה יצאה לי ממש טובה וטעימה .
אפיתי בחום יותר נמוך וקיבלתי מלא מחמאות…
תודה רבה לך!☺

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:01 28.01.2021)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן

avatar
kuper chana (12:40 28.01.2021)

אפשר לשים את הקצפת על העוגה כשהיא חמה עדין?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:26 28.01.2021)

היי יקירה,
שימי לב להערות : לאחר שעוגת הבראוניז התקררה לגמרי יוצקים מעליה את הקצפת, מפזרים מעל שוקולד מגורד ושומרים במקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה.
הקצפת תימס אם תשימי כשהעוגה עדיין חמה.

avatar
קורל (19:00 11.11.2020)

עשיתי בדיוק לפי המתכון והעוגה נשרפה לי. יצא קשה כמו אבן!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:13 12.11.2020)

היי קורל,
באיזו תוכנית בתנור אפית? מה מצויר על האייקון?
כמה זמן אפית?

avatar
שיר (17:02 12.04.2020)

אחרי יותר משעה בתנור נשרף מהצדדים ונשאר נוזלי מבפנים. מבעבע בזמן האפייה, הלך לפח

בראוניז שוקולד וקצפת
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:10 12.04.2020)

אל תזרקי, תמשיכי לאפות בטמפ’ נמוכה יותר. את הצדדים שנשרפו אפשר להסיר עם סכין.
באיזה כוס השתמשת? התנור היה חם מאוד כשהכנסת את העוגה?
הכפלת כמויות? באיזו תבנית השתמשת?

avatar
ים (18:23 7.04.2020)

אוף התחתית יצאה לי קשה כמו אבן!! האם הקצפת מעל תאכל אותה? יש איך לתקן? (שמתי כבר קצפת)

avatar
ים (18:25 7.04.2020)

האם הקצפת תרכך*

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:27 7.04.2020)

היי ים,
למה היא יצאה קשה כל כך?
אפית בתוכנית רגילה (חום עליון וחום תחתון)? כמה זמן אפית?
הקצפת כן אמורה לרכך קצת את התחתית אבל תלוי עד כמה היא קשה.

avatar
ים (22:34 7.04.2020)

כן בתוכנית רגילה במשך חצי שעה. כנראה שזה היה יותר מידי… שמתי במקום אגוזים עוגיות יין של פסח מרוסקות. זה גם השפיע אולי? הכנתי בתבניות מאפינס מנייר. זרקתי 3 שהיו ממש קשים ואת השאר השארתי בתקווה שיתרככו…

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:58 8.04.2020)

נשמע כאילו התנור שלך חזק. פעם הבאה כדאי לאפות ב170 מעלות במקום 180.
מקווה שזה ייצא בסדר 🙂
חג שמח

avatar
ים (10:39 8.04.2020)

תודה רבה!!! המתכונים שלך תמיד יוצאים נפלא!!! בכל אופן אני מכינה קינוח נוסף שלך לערב החג אז מקווה שלפחות אחד יצליח לי. חג שמח!

avatar
Ronron1 (22:18 30.03.2020)

היי רציתי לשאול האם אפשר להחליף את הקקאו בשוקולית באותה כמות בעוגת הבראוניז?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:44 31.03.2020)

כן אפשר.

avatar
Erez Sinvany (19:28 21.02.2020)

המרתי את השמן לשמן קוקוס.
לקצפת השתמשתי בחלב שקדים.
למרות שהעוגה התייבשה קצת אני ואישתי לא הפסקנו לאכול!!
מתכון קל, מהיר וטעייים.
תודה לך אפרת.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:57 22.02.2020)

מעולה 🙂
תודה ארז

avatar
אורטל (13:14 10.02.2020)

היי אפרת, העוגה כרגע בתנור כבר כמעט שעה אבל היא לא ממש מתקשה.. כלומר היא קצת התייצבה אבל הקיסם לא יוצא יבש ושכבת השמן צפה למעלה. עקבתי אחרי ההוראות ולא רואה שפיספסתי משהו. יש משהו לעשות במצב הנוכחי? העברתי כרגע לטורבו אולי משהו ישתנה..

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:17 10.02.2020)

הכנת עם רסק תפוחים או ביצה?
באיזה תבנית השתמשת?
השתמשת בכוס בנפח 240 מ”ל?
חיממת את התנור מראש? חום עליון ותחתון?

avatar
אורטל (14:43 10.02.2020)

עם רסק תפוחים. הכפלתי כמויות ושמתי ב2 אינגליש קייק, וכן השתמשתי בכוס מדידה וגם התנור חומם מראש.. אחרי הטורבו אגב היא דיי נשרפה 🙁

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:53 10.02.2020)

כשמכינים עם רסק תפוחים לוקח לעוגה קצת יותר זמן להאפות.
טורבו זאת תוכנה חזקה מידי לעוגות. אם היא נשרפה רק בחלק העליון תסירי את החלקים שנשרפו בעזרת סכין.

avatar
אפרת (14:08 25.04.2019)

כרגיל, מתכון טעים להפליא!
לא עשיתי את הקרם מכל מיני סבות. טעים בכל מקרה!
פסח שמח!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:03 25.04.2019)

שמחה שיצא טעים גם בלי הקרם 🙂
תודה וחג שמח!

avatar
אליזבט (10:43 25.04.2019)

ראשית תודה על המתכונים, אימצתי כבר כמה מהם.
שאלה: אפשר לוותר על הקרם? כלומר העוגה תהיה טובה גם ללא הקרם?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:55 25.04.2019)

כן. העוגה יוצאת קצת לחה אז אין בעיה. קחי רק בחשבון שהיא תצא נמוכה בלי קצפת.
חג שמח 💝

avatar
ענת (12:37 18.04.2019)

האם ניתן להחליף את האגוזים בקוקוס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:59 18.04.2019)

במקום האגוזים אפשר לשים כחצי כוס עוגיות יין לפסח מפוררות דק. לא בטוחה איך זה ייצא עם קוקוס.

avatar
לינוי (10:20 18.04.2019)

הי אפרת,

אם אני מכינה את המתכון עם ביצה והייתי רוצה להוסיף את הקורנפלור,
האם אפשר להוסיף או כדאי לוותר עליו מבחינת הטעם?

תודה וחג פסח שמח

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:31 18.04.2019)

היי לינוי,
הקורנפלור סופח נוזלים ואם את רוצה שהתחתית תהיה פאדג’ית ולחה אז לא כדאי להוסיף קורנפלור או להוסיף רק כפית אחת (בגרסה הטבעונית הקורנפלור טוב כי יש רסק תפוחים שמרטיב מאוד את התערובת).
חג שמח ❤️

avatar
שרה (21:01 11.04.2019)

ערב טוב איזה תחליף יש לחלב לעוגת פרווה? בפסח לא נוכל להשתמש בחלב קןקוס או סויה. האם מים יכול להתאים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:28 11.04.2019)

במקום רבע כוס חלב קוקוס/סויה אפשר לשים 2-3 כפות מים קרים.

avatar
Inbal (21:34 29.10.2018)

למה צריך את הקונפלור?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:58 29.10.2018)

הקורנפלור נותן נפח וסופח נוזלים. אפשר לשים במקום קמח רגיל.
אם את מכינה עם ביצה אפשר לוותר על הקורנפלור ולהוסיף כף מים.

avatar
שריאל (14:18 28.10.2018)

היי, אפשר לוותר על הרסק תפוחים? מה התפקיד שלו במתכון?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:50 28.10.2018)

הרסק הוא במקום ביצה.
אפשר להמיר את רסק התפוחים בביצה גדולה, לוותר על הקורנפלור ולהוסיף כף מים. זמן האפיה עשוי להתקצר לכ-30 דקות.

avatar
לאה (09:20 20.09.2018)

הי,
אפשר לוותר על האגוזים?
אני לא אוהבת אגוזים, מה התפקיד שלהם פה במתכון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:07 20.09.2018)

היי לאה,
במקום אגוזים אפשר לשים שני שליש כוס פירורי ביסקוויטים (אפשר להשתמש גם בביסקוויטים ללא גלוטן).

avatar
מיכל (15:23 21.08.2018)

הי אפרת,
האם יש דרך להקציף בלי מיקסר? (כי אין לי),
או שכבר עדיף לוותר על הקצפת ואולי לצפות את הבראוניז במשהו אחר?
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:29 21.08.2018)

היי מיכל,
בלי מיקסר יהיה קשה להגיע לקרם יציב.
אפשר להכין ציפוי שוקולד אבל קחי בחשבון שבלי קצפת הם ייצאו נמוכים.

avatar
שיר (13:38 5.04.2018)

רוצה לומר לך תודה באופן אישי, אני מאוד נהנת מהמתכונים באתר ומההסברים הפשוטים !
ניסיתי את הבראוניז ומשום מה זה לא נאפה לי טוב,מעל הבלילה היתה שכבה עבה של שמן ..
והבלילה לא התגבשה למשהו אחיד בחום, נשארה נוזלית . בדקתי מספר פעמים אם פעלתי על פי כל ההוראות ואכן פעלתי.האם יודעת מדוע זה קרה כך ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:35 5.04.2018)

היי שיר,
הכנת עם רסק תפוחים? כמה זמן אפית?
לתחתית לוקח זמן להאפות. יש לאפות עד שהתחתית מוכנה, כמה זמן שזה לוקח.

avatar
osnat (13:35 27.03.2018)

הי אפרת,
אני רוצה רק לראות שהבנתי.. 🙂
לוותר על רסק תפוחים וקורנפלור ולהוסיף ביצה ומים במקום, אבל מה בעצם יגרום לעוגה לתפוח מעט?..
ושאלה נוספת- בתמונה זה נראה ריבועים קטנים.. איך זה יוצא ככה מתבנית אינגליש קייק?
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:18 27.03.2018)

נכון. למעשה המתכון של התחתית הוא:
1 ביצה
רבע כוס שמן
50 גרם שוקולד מריר
חצי כוס סוכר
כפית תמצית וניל
כף גדושה אבקת קקאו
3/4 כוס אגוזי מלך טחונים
כף מים
*העוגה לא תופחת יותר מידי כי זה בראוניז. התחתית יוצאת רכה ופאדג’ית אך יציבה.
לגבי הריבועים, הכנתי בתבנית אינגליש קייק. חציתי את העוגה לאורך ואז לריבועים.
חג שמח 🙂

avatar
חיה (11:56 18.08.2017)

תודה אפרת על המתכונים המוצלחים אחד אחד! את מדהימה, שה’ יחזיר לך בשפע רב על כל העזרה בכל כך הרבה בתים… 🙂

המתכון מושלם וטעים.
הכנתי שבת שעברה וקיבלתי אינספור מחמאות, היום מכינה שוב, וכמובן מכפילה כמויות!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:37 18.08.2017)

תודה רבה יקירה 🙂
שבת שלום!

avatar
אורטל (14:24 27.04.2017)

רציתי לומר שהעוגה יצאה ממש טעימה!!!

ובלי קשר רציתי לשאול שאלה. בכל המתכונים באתרים רשום לשפוך את הבלילה של העוגה על תבנית קפיצית או 26 או 24 . רציתי לדעת איך אני ממירה את זה לתבנית חד פעמית ז”א איזה מהתבניות החד פעמיות זה 24 ו26?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:23 27.04.2017)

היי אורטל,
שמחה שיצא טעים 🙂
המתכונים באתר הם דווקא מתייחסים לתבניות חד פעמיות ולא לקפיציות שהן יותר גדולות בנפח.
המתכון הזה למשל יש להכפיל את כל הכמויות ב-2 כדי להכין בתבנית עגולה 24 חד פעמית.
המשך יום נפלא

avatar
אלינור (19:52 16.04.2017)

האם אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:33 16.04.2017)

כן, הכמות מתאימה לתבנית אנגליש קייק.

avatar
דבי (10:57 13.04.2017)

דבש (אפשר להחליף לסילאן? )ותבלינים.

אני כל כך מודה לך אפרת על העזרה.

שיהיה לך חג מקסים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:03 13.04.2017)

אז את יכולה לוותר על הסויה ולתבל רק בסילאן, תבלינים וכמובן מלח.
את יכולה לגרד גם 2-3 שיני שום אם את אוהבת, זה מוסיף לטעם.

avatar
דבי (10:37 13.04.2017)

כן, לא לגמרי קיררתי אבל אולי לא נכון כך לעשות.

מ’תאומרת על שוקולד ממולא?

אגב, בבישול של עוף מה יכול להחליף רוטב סויה בפסח?

תודה, תודה ושוב תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:54 13.04.2017)

אז לא אמורה להיות בעיה להכין משוקולד ממולא בקרם. דווקא יכול להיות יותר טעים.
לגבי העוף, זה תלוי מה עוד מרכיבי התיבול שלו? חוץ מהסויה.

avatar
דבי (10:10 13.04.2017)

בוקר אור ומועדים לשמחה,

קצת דחוף, עשיתי מוס שוקולד ללא ביצים רק עם שוקולד, מים וסוכר.

נראה לך שאפשר לעשות אותו דבר בשוקולד ממולא קרם אגוזים, או שהקרם לא מתאים?

תודה, אפרת וחג שמח!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:16 13.04.2017)

היי דבי,
לגבי המוס שהכנת- המסת את השוקולד עם המים והסוכר, קיררת ואז הקצפת?

avatar
דבורי המושלמת!!!!!!! (00:19 12.04.2017)

וואו!!!
ניראה מושלם!!! 🙂
אפשר להשתמש בחלב רגיל, נכון?
תודה על המתכונים, כרגיל……
ופסח כשר ושמח!!!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:47 12.04.2017)

כן בטח.
חג שמח יקירה 🙂

avatar
דבורי המושלמת!!!!!!! (18:48 13.04.2017)

בכל אופן לא ניראה לי שאני אכין את זה הפסח כי יש פה יותר מדי חומרים שמחמירים כמונו לא אוכלים 🙁
לא נורא, יש לנו מספיק דברים טעימים לאכול ומקסימום נצא קצת רזות מהחג הזה……. 😉

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:20 13.04.2017)

לא נורא, תכיני אחרי פסח בהזדמנות 🙂

avatar
לריסה (14:38 10.04.2017)

היי, אם מחליפים את הרסק תפוחים צריך להחליף גם את הקורנפלור?
תודה וחג שמח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:07 10.04.2017)

היי לריסה,
אם מכינים עם ביצה במקום רסק יש לוותר על הקורנפלור ולהוסיף כף מים.
חג שמח 🙂

avatar
נעמה (10:00 10.04.2017)

אפשר לשים במקום החלב מים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:28 10.04.2017)

היי נעמה,
אפשר לשים 3 כפות מים קרים במקום רבע כוס חלב.
חג שמח 🙂

avatar
לימור (23:57 9.04.2017)

היי,
איך ניתן להמיר את החלב סויה לחלב רגיל?
וכמו כן את הביצה עדיין להוסיף עם מים או עם חלב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:40 10.04.2017)

היי לימור,
אין בעיה להשתמש בחלב רגיל.
אם את שמה ביצה השינויים היחידים הם שיש לוותר על הקורנפלור ולהוסיף לבלילה כף מים או חלב.
חג שמח 🙂

avatar
ליאורה (19:09 9.04.2017)

היי, מה אפשר לשים במקום חלב קוקוס/ חלב סויה? והאם קרם קוקוס הוא תחליף הגיוני? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:34 9.04.2017)

היי ליאורה,
אפשר לשים במקום החלב רבע כוס קרם קוקוס.
חג שמח 🙂

avatar
יעל אלבז (09:45 10.04.2017)

ליאורה, קרם קוקוס, זה מוצר זהה לחלב קוקוס, ההבדל הוא באחוזי השומן, קרם קוקוס לרוב הינו על 17-19% שומן לעומת נוזל קוקוס/ חלב קוקוס שבדרכ נמצע עם 5-7% שומן,
ולכן ברור שניתן להחליף בניהם

avatar
רחלי (11:41 9.04.2017)

יש תחליף לאינסטנט פודינג ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:47 9.04.2017)

היי רחלי,
לא ממליצה לוותר על פודינג וניל.

לקריאת כל התגובות