שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 13-16 דקות

מס’ מנות: 3-4 מנות

סוג: פרווה

מצרכים:

כוס בורגול עבה/גס

2 בצלים גדול קצוצים

2 סלסלות פטריות שמפיניון טריות קצוצות (*אפשר גם פורטבלו)

תיבול:  רבע כפית מלח, 4 כפות רוטב סויה, כף סילאן, קמצוץ פלפל שחור, כפית שטוחה תבלין צ’ילי חריף (לא חובה)

אופן הכנה:

-מניחים את הבורגול במסננת ושוטפים כחצי דקה מתחת לברז. מעבירים לקערה ושופכים 2 כוסות מים רותחים. משרים למשך 15-20 דקות, עד שהבורגול נעשה רך למאכל (אין צורך לבשל).  מעבירים למסננת עד להכנת תערובת הפטריות.

-מטגנים בצל עם 2 כפות שמן זית עד להזהבה קלה. מוסיפים את הפטריות הקצוצות, ממליחים מעט עם המלחייה ומערבבים. מכסים ומבשלים על אש בינונית במשך 6-8 דקות, עד שהפטריות מצטמצמות (יש להרים את המכסה ולערבב מידי פעם).

-מוסיפים את הבורגול ומתבלים במלח, סויה, סילאן, פלפל שחור וצ’ילי. מבשלים תוך כדי ערבוב במשך 2-3 דקות, לספיגת הטעמים.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
קישואים בציפוי פריך
בראוניז שוקולד ופרג

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
מיכל (13:31 8.08.2021)

אפשר לשים רוטב טריאקי במקום רוטב סויה? אם כן, לשים את אותה כמות או פחות?

מתכונים ב-10 דקות (14:01 8.08.2021)

היי מיכל,
אפשר להמיר את הסויה ב-5 כפות רוטב טריאקי ולוותר על הסילאן.

רון (11:54 24.02.2021)

בטעות קניתי בורגול רגיל, איך להתנהג?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (14:52 24.02.2021)

היי רון,
אפשר להשתמש בבורגול רגיל. עם בורגול עבה לדעתי המרקם יוצא קצת יותר מוצלח:)

רויטל (16:36 23.11.2020)

היי הכנתי את המתכון הזה ונשפך לי בטעות המון סילאן וכעת זה ממש מתוק יש אפשרות לתקן ?

מתכונים ב-10 דקות (18:07 23.11.2020)

אני חושבת שכדאי לך להוסיף עוד קצת בורגול בלי תיבול ולערבב.
אחר כך לטעום ולשפר מליחות לפע הטעם (ע”י הוספת רוטב סויה).

מיקי (13:11 2.06.2020)

מה התחליף לסויה וסילאן שאין לי כרגע?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:19 2.06.2020)

אני מניחה שאפשר לתבל בתבלינים רגילים ולשים כפית שטוחה מלח, חצי כפית כמון, חצי כפית פפריקה, פלפל שחור לפי הטעם. זה ייצא קצת יותר יבש.
אפשר גם להוסיף 2 שיני שום כתושות לאחר טיגון הבצל.

אילה (12:38 7.05.2020)

הי אפרת,
אני מכינה מהמתכונים שלך הרבה ותמיד יוצא מושלם!!! תודה רבה!!!
רציתי לשאול אם אפשר להשתמש בבצל סגול במקום בצל רגיל (כי זה מה שנשאר לי בבית…)
אשמח לתשובה מהירה
ושוב תודה על האוכל!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:26 7.05.2020)

כן אפשר 🙂

הניוש (22:14 30.04.2020)

מתכון מצויין!!!
פשוט וטעים ממש 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:31 30.04.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂

דינה (15:23 15.03.2020)

מתכון מושלם! יצא מעולה, טעים ממש. תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:25 15.03.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה דינה

דבורה רות (18:40 9.01.2020)

אפרת,
כמה טעים שזה יצא!!!!!!!
בפעם הראשונה שהכנתי – יצא מושלם. היום הכנתי פעם שנייה, והפעם הוספתי תבלין צ\’ילי – שדרוג!
ושוב תודה על אתר נפלא 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:47 9.01.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה לך

ינון (14:43 22.11.2019)

מתכון נהדר. הכנתי היום פעם שנייה, מאוד נהנה ממנו, ובאופפן כללי מהאתר.
תודה ענקית!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:00 22.11.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ינון

אסי (07:02 15.08.2019)

יצא טעים!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:22 15.08.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אסי

אילת (16:22 28.07.2019)

מתכון מדהים, טעים ופשוט ובריא
נראה לך שאפשר להוסיף רוטב צ’ילי במקום רוטב סויה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:15 28.07.2019)

היי אילת,
לדעתי לא כדאי לוותר על רוטב הסויה. הוא ממש מוסיף טעם. אפשר לשים כף רוטב צ’ילי בנוסף.

תמי (10:11 4.06.2019)

הי אפרת, הכנתי בעבר את המתכון ויצא נהדר. האם אפשר להכין עם גריסי פנינה או חיטה במקום בורגול(שגיליתי שנגמר לי..)? אם כן, מה ההנחיות? תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:39 4.06.2019)

היי תמי,
אפשר להכין עם גריסי פנינה. לבשל אותם במים רותחים 20-30 דקות עד לריכוך ולסנן. להמשיך לפי המתכון.

ורד (15:36 21.03.2019)

היי אפרת,
אני בדיוק מכינה, כרגע אני בשלב של הפטריות, והפטריות הגירו הרבה נוזלים. מה עושים עם הנוזלים האלה? חיכיתי מעל 8 דק’ והן כבר הצטמצמו, ועדיין יש נוזלים. מה לעשות במצב כזה?

תודה,
ורד

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:31 21.03.2019)

זה בסדר, תמשיכי רגיל.

דנה (19:31 11.12.2018)

מושלם כרגיל💕

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:24 11.12.2018)

תודה דנה 😍

דורית (12:38 15.11.2018)

יש לי סלסלה אחת פטריות. חשבתי להוסיף שקית ערמונים בוואקום ולהוסיף לפטריות עם הבצל..מה דעתך?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:08 15.11.2018)

נשמע טוב 🙂

אורה (11:20 1.10.2018)

הכנתי אתמול בערב ויצא טעים מאד!!
השתמשתי בשתי קופסאות של פטריות חתוכות.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:31 1.10.2018)

שמחה לשמוע!
תודה אורה 🙂

דנה ברכה אמסלם (15:27 14.08.2018)

אני מכינה את המתכון כבר כמה פעמים,הפעם הוספתי גם שבבי סויה(ולא כי אנחנו צמחונים…כי זה פרווה וטעים) להוספת בריאות ויצא ממש טעים, ממליצה.
תודה רבה לך

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:43 14.08.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה דנה

רבקה (10:18 22.03.2018)

בעז”ה
הרגע הכנתי…
טעם אלוקי, תוך כמה דקות
תודה רבה על המתכון הזה ועל האתר בכלל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:22 22.03.2018)

שמחה שאהבת 🙂
תודה רבקה ויום מקסים

רבקה (07:22 12.03.2018)

היי תודה על המתכון נראה 9שוט להכנה 🙂
אפשר פטאיות מקופסת שימורים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:08 12.03.2018)

היי רבקה,
יותר טעים עם פטריות טריות אבל אפשר גם להשתמש בפטריות משימורים.
יום מקסים 🙂

אלה (14:16 27.01.2018)

היי, נראה מעולה, לצערי יש לי רק סלסלת פטריות אחת. להכין חצי כמות של הכל? או שהיחס לא קריטי ועדיין יהיה טעים גם עם פחות פטריות לדעתך?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:54 27.01.2018)

היי אלה,
את יכולה להכין עם סלסלה אחת, פשוט יהיה יותר בורגול ופחות פטריות.

נחמה (14:53 18.01.2018)

היי, אפשר אולי להכין בלי בצל? או לשים משהו אחר במקום…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:14 18.01.2018)

אפשר למרות שהוא בהחלט מוסיף טעם.
אני חושבת שאפשר לשים במקום 2-3 שיני שום כתושות. יש לטגן קודם את הפטריות ורק לאחר שהן מבושלות יש להוסיף את השום ולהמשיך כרגיל.

הודיה (12:23 16.01.2018)

סליחה עוד שאלה אפילו שהבורגול כבר מבושל ניתן לעשות את הקציצות?

הודיה (12:15 16.01.2018)

זה רעיון אני רוצה לנסות את הקציצות בורגול ובטטה אבל אם אני יוסיף ביצה זה לא יהיה יותר דביקי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:00 16.01.2018)

זה בסדר שזה דביק, כך הקציצות יהיה יציבות.
וכן, זה בסדר שהבורגול מבושל.

הודיה (21:29 15.01.2018)

הכנתי כמה פעמים ויצא מדהים זה אוכל קבע אצלנו היום נתקעתי בלי בורגול עבה והתעקשתי להכין את המתכון הזה ולכן הכנתי עם גריש-בורגול דק ויצא דייסה אכזב אותי מאוד יש לזה תקנה? יש לך רעיון מה ניתן לעשות איתה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:34 16.01.2018)

היי הודיה,
זה בגלל המרקם שלו.
לדעתי הוא מתאים יותר לקציצות: קציצות בורגול ובטטה, קציצות בורגול והודו.
יום נפלא 🙂

אנסטסיה (12:38 6.12.2017)

מתכון מעולה, יצא מאוד מאוד טעים וכל כך פשוט! השתמשתי בבורגול דק, ובמקום סילאן הוספתי דבש. תודה רבה על המתכון, מוסיפה אותו לרפרטואר הקבוע!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:03 6.12.2017)

תודה אנסטסיה, שמחה שאהבת 🙂

תמר (13:00 15.08.2017)

הי
ראיתי בתגובות שאפשר להשתמש בקינואה איך לעשות לבשל לפני או הכל יחד?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:48 15.08.2017)

היי תמר,
בדומה לבורגול, מומלץ לבשל את הקינואה בנפרד ואז לערבב עם יתר החומרים.

תמר (16:07 16.08.2017)

תודה

מלי (17:02 6.08.2017)

היי אפרת,
מה היחס לגבי 2 כוסות של בורגול?
תודה:-)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:43 6.08.2017)

היי מלי,
מומלץ להכפיל את כל הכמויות ב-2, גם של התיבול.

שרון (09:32 12.07.2017)

היי אפרת, אני רוצה להוסיף גם עדשים למתכון, איזה עדשים הכי יתאימו לתבשיל?

מתכונים ב-10 דקות (09:45 12.07.2017)

היי שרון,
עדיפות לעדשים שחורות. אח”כ – עדשים ירוקות (חומות).
יש לבשל את העדשים לפני ובנפרד.
יום מקסים 🙂

רוזה (12:17 18.04.2018)

הי אפרת, אני מעוניינת לשלב עדשים שחורות. כמה זמן לבשל אותם לפני ההוספה? תודה ענקית!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:32 18.04.2018)

היי רוזה,
יש לבשל את העדשים במים עד לריכוך ואז לסנן. בסביבות 30 דקות בישול. בכל מקרה כדאי לטעום ולוודא שמוכן.

galimaor (23:15 19.06.2017)

מאוד מוצלח. גם בריא וגם טעים וגם קל להכנה. תודה.

מתכונים ב-10 דקות (06:44 20.06.2017)

שמחה שאהבת 🙂
תודה שחזרת לעדכן

הודיה (20:17 8.06.2017)

הכנתי ויצא יותר טעים ממה שחשבתי,כתוספת הכנתי סלט ויצא מדהים יישר כח

מתכונים ב-10 דקות (21:41 8.06.2017)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה הודיה

עינת (14:25 21.04.2017)

במקום סילן אפשר לשים סוכר חום או סוכר רגיל?

מתכונים ב-10 דקות (15:43 21.04.2017)

היי עינת,
אפשר לשים כף שטוחה סוכר חום.

רון (00:14 2.03.2017)

יצא מצויין! תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (10:06 2.03.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
יום נפלא

רון (12:32 1.03.2017)

היי, האם אפשר להשתמש בבורגול דק?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (14:09 1.03.2017)

היי רון,
אפשר למרות שעם עבה לדעתי המרקם יוצא יותר מוצלח.

אביטל (15:25 10.01.2017)

המתכון נראה מעולה, אבל אין לי פיטריות. ניתן להמיר אותן בפלפלים אדומים?

מתכונים ב-10 דקות (15:37 10.01.2017)

היי אביטל,
הפטריות מוסיפות המון טעם לתבשיל וגם התיבול מתאים לפטריות.
אם את בכל זאת רוצה להכין בורגול אני ממליצה להכין בורגול עם עדשים וגזר (אם אין לך עדשים את יכולה לשים פלפל אדום קצוץ במקום).

אביטל (15:39 10.01.2017)

אני אנסה את המתכון שהצעת.
תודה על התגובה המהירה 🙂

אודליה (20:40 7.01.2017)

שבוע טוב אפרת! הכנתי אתמול ויצא ממש ממש טעים! אין כמו המתכונים שלך, נותנים לי חשק לגוון ולנסות דברים חדשים, שיוצאים מעולים 🙂

מתכונים ב-10 דקות (21:07 7.01.2017)

היי אודליה, שבוע טוב 🙂
שמחה שיצא טעים! תודה שחזרת לעדכן.

קריסטינה (11:34 19.12.2016)

היי יקירתי. ראיתי את המתכון באתר אחר ושמחתי לראות את תמונתך 🙂 עדכונים בהמשך

מתכונים ב-10 דקות (12:22 19.12.2016)

נכון, יש לי פינה באתר Xnet.
יום נפלא יקירה 🙂

מוטק'ה (16:25 26.11.2016)

שלום. אצלנו לא אוהבים רטבי סויה וטריאקי ובעיקרון לא מתים על תיבול אסיאתי סיני. כך שמתוקים כמו סילאן מיפל ודבש גם לא באים בחשבון. מעדיפים טעמים נקיים.
אנו מעדיפים תיבול מזרחי מקומי כמו שום פלפל ושמן זית, כורכום פפריקה כמון ודומיהם.
מה נראה לך הכי מתאים מאלו שרשמתי?

וכמובן תודה מראש על האתר והמתכונים המעולים.

מתכונים ב-10 דקות (16:29 26.11.2016)

היי מוטקה,
אני מניחה שאפשר לתבל בכפית שטוחה מלח, חצי כפית כמון, חצי כפית פפריקה, פלפל שחור לפי הטעם.
אפשר גם להוסיף 2 שיני שום כתושות לאחר טיגון הבצל.

מוטק'ה (19:56 12.05.2021)

חיב לעדכן ולהודות, אין עליך. את תמיד קולעת בול בטעמים וניסיתי לבסוף את שתי הגירסאות. עם הרוטב סויה והסילאן אהבתי במיוחד. כנראה שפסיכולוגיה ותזונה הן חברות מאוד טובות. מזכיר לי את סלט הגזר עם העירית חמוציות והפקאנים שלא רציתי לטעום אך כשטעמתי חיסלתי את כל הקערה.

מתכונים ב-10 דקות (20:27 12.05.2021)

איזה כיף שאהבת! תודה לך מוטקה🌺

אוסנת (18:47 10.11.2016)

במידה ואני רוצה לבשל את הבורגול עם הפטריות במקום להשרות, איך לעשות זאת?

מתכונים ב-10 דקות (20:20 10.11.2016)

היי אוסנת,
מה הכוונה? הבורגול מבושל כבר עם הפטריות. אין פה השרייה.

אוסנת (19:35 16.11.2016)

במתכון רשמת שיש להוסיף לו מים חמים ואח”כ לסנן וכו’.
אם אני רוצה להתחיל מטיגון הפטריות ואז לשים את הבורגול ישר בסיר עם מים ולבשל ביחד עם הפטריות, כמה מים לשים כדי שיתבשל טןב ולא יהיה דייסה?

מתכונים ב-10 דקות (20:11 16.11.2016)

הבנתי, את רוצה לבשל ביחד.
יש לשים 2 כוסות מים רותחים, להביא לרתיחה על אש גבוהה. להנמיך את האש ולבשל עם מכסה 20 דקות. לאחר מכן לכבות את האש ולהשאיר את הסיר מכוסה במשך 10 דקות נוספות.

אודליה (16:03 13.03.2017)

היי אפרת. רוצה להכין שוב את המתכון הזה, שהיה כל כך טעים! השיטה הזאת (הכל ביחד) מוצאת חן בעיני! חוסכת כלים וזמן ומתאים יותר לעצלנים כמוני! האם זה על חשבון הטעם/מרקם או שאת חושבת שזה יוצא אותו דבר? תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (20:33 13.03.2017)

היי אודליה,
דווקא במקרה הזה השיטה במתכון יותר קלה כי לא צריך לבשל את הבורגול, רק להשרות במים רותחים ואז להוסיף לפטריות המטוגנות ולבשל אבל אם נוח לך יותר להכין הכל בסיר אחד אין בעיה. זה גם ייצא טעים אבל התיבול יורגש קצת פחות כי הוא נספג במי הבישול.

אודליה (20:45 13.03.2017)

תודה רבה אפרת! חושבת שאנסה את שיטת ה”סיר אחד” ונראה איך יצא. אולי אוסיף עוד טיפה תיבול כדי להשלים. אעשה השוואה ואחליט איזה שיטה יותר מתאימה לי, כי בטוח שאכין את זה עוד הרבה פעמים מרוב שהוא טעים 🙂 תודה!

מתכונים ב-10 דקות (21:00 13.03.2017)

מעולה, מחכה לעדכון איך יצא 😉

אודליה (12:46 21.11.2017)

אוקיי, אז עבר קצת זמן 🙂 אבל סוף סוף הכנתי שוב! (את אשמה כי את מעלה המון מתכונים ואני סקרנית ורוצה לנסות הרבה מהם (אומנם לא עומדת בקצב!) ואז אין לי זמן לחזור למתכונים קצת יותר “ישנים” כדי להכין שוב 🙂 אז הכנתי אתמול בסיר אחד, הוספתי עוד כף רוטב סויה ועוד חצי כף סילאן ויצא מעולה! וגם היו פחות כלים לשטוף אחר כך! תודה רבה ויום מקסים 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:58 21.11.2017)

שמחה שהצלחת להגיע לזה ושיצא טעים 🙂
תודה יקירה

Daria829 (18:40 4.11.2016)

היי,
הכנתי ויצא מושלם! הוספתי גם שום בתור מכורת שום… וזה הוסיף המון טעם. תודה <3

מתכונים ב-10 דקות (00:14 5.11.2016)

שמחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לעדכן.

keren (02:06 4.11.2016)

can I use barley instead of Burgul? thx

מתכונים ב-10 דקות (09:00 4.11.2016)

,Hi Keren
I guess you could

אליה (09:49 30.10.2016)

היי, המתכון מצוין קליל ומהיר – תודה רבה!
יש לי שאלה קטנה, לכמה זמן זה יכול להשאר במקרר? ואם אקפיא – אוכל להשאיר בערך כשבוע?

מתכונים ב-10 דקות (09:54 30.10.2016)

היי אליה,
שמחה שיצא מוצלח 🙂
ניתן לשמור במקרר בקופסה אטומה במשך 3-4 ימים.
ניתן להקפיא ליותר משבוע.
שבוע נפלא!

ורד (14:37 2.10.2016)

שלום.. רציתי לדעת אם אפשר להחליף את הפטריות הטריות בפטריות משומרות מהקופסא.
תודה.וחג שמח לך ולמשפחתך!

מתכונים ב-10 דקות (14:56 2.10.2016)

היי ורד,
אפשר להשתמש בשתי קופסאות אבל אני חייבת לציין שזה ייצא פחות טעים (כי בפטריות הטריות יש המון טעם).
חג שמח ושנה טובה ומתוקה 🙂

מוטק'ה (20:12 12.05.2021)

היי. סליחה שאני מגיב על מענה של אחרים אך בגלל שזו שאלה שחוזרת על עצמה ניסיתי עם פטריות פורצ’יני שיטאקי ופורטבלו יבשות ומושרות, והטעם שלהן עז מספיק בכדי לספק חלופה לטריות אז הכל הולך לבסוף. אני אהבתי ושמח לשתף. תודה.

איריס (23:29 29.09.2016)

הי, עשיתי את הבורגול , ממש קל להכנה וטעים כל כך!
תודה

מתכונים ב-10 דקות (00:43 30.09.2016)

תודה איריס, שמחה לשמוע 🙂
חג שמח ושנה טובה!

רות (09:19 16.09.2016)

היי
האם אפשר להגיש את תבשיל הבורגול קר?

מתכונים ב-10 דקות (09:38 16.09.2016)

היי רות,
קר פחות טעים. מומלץ להגיש חם או לפחות פושר/בטמפ’ החדר.

עדי (12:46 7.09.2016)

היי, מאוד נהנית מהמתכונים שלך. מבשלת אותם על בסיס יומיומי!
האם אפשר להחליף את הבורגול בקינואה או אורז או פתיתים? אלרגיים לבורגול 🙁

מתכונים ב-10 דקות (15:25 7.09.2016)

תודה עדי, כיף לשמוע 🙂
אפשר להכין עם כוס קינואה מבושלת. אם מכינים עם פתיתים כדאי לשים 2 כוסות פתיתים ולבשל אותם יחד עם הבצל והפטריות. הכוונה לטגן בצל, אח”כ להוסיף פטריות ולבשל עד שהן מצטמצמות. לאחר מכן להוסיף פתיתים ולתבל. להוסיף 2.5 כוסות מים רותחים, לערבב, להביא לרתיחה לכסות ולבשל על אש נמוכה במשך 10 דקות. לאחר מכן לכבות את האש ולהשאיר את הסיר מכוסה 5 דקות נוספות.
לגבי אורז, יש מתכון לאורז עם פטריות.

ליאת (09:15 22.08.2016)

שלום,
במידה ואין לי סויה, במה ניתן להשתמש?
והאם דבש יכול להוות תחליף לסליאן?

מתכונים ב-10 דקות (09:47 22.08.2016)

היי ליאת,
לא ממליצה לוותר על הסויה כי זה מה שנותן את הטעם המיוחד. במיוחד סילאן אפשר לשים כף שטוחה דבש.
אם יש לך רוטב טריאקי אפשר לשים 5 כפות במקום הסויה והסילאן.
יום נפלא 🙂

ציפי (11:48 11.08.2016)

הכנתי קלי קלות טעים וטוב לכל השבוע מעולה

מתכונים ב-10 דקות (12:38 11.08.2016)

תודה ציפי 🙂

כהן יהודית (17:14 28.07.2016)

בישלתי האורז המלא עם תרד ועגבניות
קלי קלות וטעים באטרף
תמשיכו לתת מרשמים קלים קלים וטעימים

מתכונים ב-10 דקות (17:31 28.07.2016)

תודה יהודית, שמחה שיצא טעים 🙂

רויטל (11:36 28.07.2016)

היי אפרת רציתי לדעת במה אפשר להשתמש במקום סילאן, כי גם הדבש נגמר לי.

מתכונים ב-10 דקות (11:48 28.07.2016)

היי רויטל,
את יכולה לשים רוטב מייפל או סוכר. אם את שמה סוכר אני ממליצה להתחיל בחצי כף סוכר ולהוסיף יותר רק לפי הצורך/הטעם.
בהצלחה 😉

רויטל (11:51 28.07.2016)

תודה רבה על התשובה המהירה… אני משתמשת במתכונים שלך על בסיס יומי והם ממש טובים.

מתכונים ב-10 דקות (11:53 28.07.2016)

תודה 🙂 כיף לשמוע.

zipi (07:48 28.07.2016)

תודה רבה הפחתתי מכמות הסויה ל 2 כפות והוספתי לבסוף פטרוזיליה קצוצה יצא מושלם.

המשיכי להעשיר אותנו בידע הנפלא שלך. מחכה בקוצר רוח לעוד…..

מתכונים ב-10 דקות (08:54 28.07.2016)

מעולה 🙂 שמחה שיצא טעים.
תודה ויום נפלא!

יוסי (21:22 27.07.2016)

הי,
שאלה לגבי פטריות: האם צריך להוריד את הקליפה החיצונית או שפשוט לשטוף אותם וזהו?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (22:27 27.07.2016)

היי יוסי,
מספיק רק לשטוף את הפטריות.

מתיה (15:28 27.07.2016)

יצא ממש טעים , הילדים גם מאוד אהבו . השתמשתי בבורגול דק כי זה מה שהיה וחוץ מזה שיצא מעט מלוח היה מעולה

מתכונים ב-10 דקות (15:42 27.07.2016)

תודה מתיה, שמחה שיצא טעים 🙂
בעקבות ההערה שלך, הפחתתי את כמות המלח לרבע כפית.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.