שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 20 דקות

זמן בישול/אפייה: 30 דקות

מס’ מנות: 25-30 יחידות

סוג: בשרי

רכיבים

בצק אמפנדס:

3 כוסות (420 ג’) קמח רגיל או קמח לחם

כפית מלאה (5 ג’) שמרים יבשים

¾ כוס (180 מ”ל) מים חמימים

שליש כוס (80 מ”ל) שמן

כפית שטוחה מלח

מילוי בשר טחון:

250 גרם בשר בקר טחון

בצל קטן

כפית גדושה רסק עגבניות

חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

לציפוי:

ביצה טרופה

שומשום (לא חובה)

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מערבבים בקערה את הקמח עם השמרים. מוסיפים מים חמימים ומערבבים כדקה. מוסיפים שמן ומלח ולשים את הבצק במשך 2-3 דקות, עד לקבלת בצק גמיש ונוח לעבודה. משאירים את הבצק בקערה, מכסים במגבת ומתפיחים במשך כ-20 דקות.

-בינתיים מכינים את המילוי: אפשר לטגן ואפשר שלא לטגן. אם לא מטגנים, המילוי יוצא כגוש אחד (כמו קציצה קטנה), אם מטגנים, המילוי יוצא מפורר.

*אם בחרתם שלא לטגן – מרסקים או מגרדים את הבצל דק ומערבבים עם הבשר, הרסק, המלח ופלפל שחור.

*אם בחרתם לטגן – מחממים מחבת רחבה עם כף שמן ומטגנים בצל קצוץ עד להזהבה קלה. מוסיפים בשר טחון ומטגנים תוך כדי ערבוב, עד שהבשר משנה את צבעו (3-4 דקות). מתבלים ברסק עגבניות, מלח ופלפל שחור ומסירים מהאש.

-מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.

-בעזרת מערוך מרדדים את הבצק על נייר אפיה וקורצים עיגולים בעזרת כוס רחבה (קוטר של כ-7 ס”מ). מניחים כפית שטוחה מהמלית במרכז כל עיגול, מקפלים לחצי עיגול ומהדקים היטב בעזרת האצבעות (אם לא תהדקו היטב זה ייפתח במהלך האפיה). מעטרים את הקצוות בעזרת שיני המזלג ומניחים על נייר אפיה. מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום.

-אופים במשך כ-30 דקות עד להזהבה.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

 

אמפנדס בשר

ראו גם
עוגת בננה מקמח כוסמיןעוגת בננה מקמח כוסמין
פנקוטה פנקוטה
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
אוריה (11:28 14.06.2024)

נראה מצויין למרות שאני צמחונית נראה בערב מה יגידו

אמפנדס במילוי בשר
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:59 14.06.2024)

❤️

avatar
ליאת אלכביר (13:31 18.12.2023)

אוף ניסיתי להכין את המתכון הזה שוב שמסתבר שהגבתי פה בעבר וגם אז לא הלך לי למה זה ככה ?? הבצק היה דווקא מעולה וסגרתי אותם טוב סורי פשוט מיואשת כי המתכונים שלך מעולים ! לא יכולה בלעדיהם ורק במה שקשור לאפייה אני נופלת לא משנה מה אני עושה

אמפנדס במילוי בשר
avatar
ליאת אלכביר (13:32 18.12.2023)

וזה לפני שזה נכנס לאפייה .

אמפנדס במילוי בשר
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:26 18.12.2023)

היי ליאת,
זה לא נורא, זה פשוט נראה שזה תפח יותר ממה שצריך וזה גרם לזה להפתח.
כמה זמן התפחת את הבצק? יכול להיות שיותר מ-20 דקות?
הידקת היטב את הקצוות?
איך הטעם? זה מה שחשוב:)

avatar
ליאת אלכביר (15:19 18.12.2023)

עשיתי בשיטה של הטיגון בשר טעמתי זה לא מגעיל או משהו למעלה קצת קריספי כזה. זה לא כזה גרוע אבל מבאס שזה לא יצא כמו שצריך .
בעיקרון נראה לי ש20 דק הבצק היה נראה סבבה דווקא. ובתור אחת שיש לה נסיון גרוע עם בצקים ! הוא היה ממש נוח לשימוש.
פשוט מתוסכלת כי מכינה מתכונים ממש מסובכים של אוכל ויוצא מושלם ! כל מה שקשור באפייה ובצקים לא משנה מה אני עושה לא יוצא טוב

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:52 18.12.2023)

אולי בקרוב אעשה סדנאות אפיה למתחילים. אם כן, תבואי🙂

avatar
שירין (12:41 19.11.2023)

היי אפרת, קודם כל תודה רבה!
שאלה, השתמשתי בכל הבצד אבל נשאר לי קצת מהמלית של הבשר.. יש מה לעשות עם זה ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:40 19.11.2023)

אפשר לאכול עם פסטה, פתיתים או אורז לבן.

avatar
עדי וארז (15:54 12.10.2023)

מתכון קל וטעים מאוד! פעם הבאה אוסיף טיפה יותר בשר 🙂 שיהיה יותר עסיסי! תודה רבה על אתר נהדר!!

אמפנדס במילוי בשר
avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:35 12.10.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
רות (15:12 11.09.2023)

נראה מצוין
בגלל שהכמות גדולה בשבילי (אנחנו רק זוג) אני רוצה להכין את הבצק ואז לחלק לשתים, חצי להכין עכשיו וחצי להקפיא ולהכין בפעם אחרת
אפשרי? אם כן – באיזה שלב להקפיא את הבצק ואיך להפשיר אותו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:24 12.09.2023)

הי
אפשר להקפיא לפני התפחה, להפשיר על השיש כ-3 שעות ואז להתפיח בקערה מכוסה עוד 20 דקות.

avatar
מיכל (13:21 15.07.2023)

אפשר להשתמש בבצק שפירסמת ל: כיסונים במילוי פטריות רק עם מילוי בשר כמו במתכון זה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:35 15.07.2023)

כן(:

avatar
שרי ב. (19:05 28.05.2023)

הכנתי פעם שניה כי בעלי ממש ביקש😏
יצא ממש מוצלח הפעם הוספתי עוד טיפ’לה נוזלים שלא יצא לי יבש,
עשיתי לזה מטבל שהמצאתי כמו מן מטבוחה זריזה…
טיגנתי בצל הוספתי עגבניות ופלפל חריף שמתי כף רסק מלח פלפל… על האש…
אח”כ טחנתי בבלנדר ידני יצא מעדן.
מוסיפה תמונה.
אני אישית גם אוהבת את הבשר יותר פיקנתי אז כשטיגנתי אותו הוספתי קצת צ’ילי גרוס וגריל עוף.

אמפנדס במילוי בשר
avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:56 28.05.2023)

שמחה מאד שיצא מוצלח! נראה מעולה(:
תודה שחזרת לשתף😊

avatar
שרי ב. (13:51 28.05.2023)

הי הכנתי בעבר זוכרת שהיה לי קצת יבש ורציתי מטבל, יש לך רעיון למטבל,
אז אילתרתי משו עם עגבניות כמו מן מטבוחה…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:37 28.05.2023)

היי
אפשר להשתמש בממרח עגבניות בדומה למה שעשית או רוטב צ’ימיצ’ורי או טחינה.

avatar
רוני (18:15 18.05.2023)

עשיתי ויצא מדהים!!

אמפנדס במילוי בשר
avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:33 19.05.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון, נראה מעולה!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
טלי (19:43 27.04.2023)

היי..
הכנתי וצא מעולה!
רק חבל שלא הכפלתי כמויות 🙁
יש לך רעיון איזו תוספת אפשר להגיש עם זה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:28 27.04.2023)

שמחה שיצא מוצלח!
אפשר להגיש עם צ’יפס מתנפח, כרובית שלמה בתנור, פטריות מוקפצות, שעועית ירוקה בתנור, ועוד תוספות קלילות בסגנון…

avatar
תמר (19:22 27.04.2023)

היי אפרת,
מה דעתך, אפשר להכין היום, לשמור במקרר ולאפות מחר? או שיצא פחות טעים?
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:27 27.04.2023)

היי,
עדיף לשמור במקרר או במקפיא לאחר אפייה(:

avatar
אלישבע נ. (10:04 20.03.2023)

הכנתי לארוחת ערב, יצא מדהים!!!!
דרך מגניבה לגוון כשיש קצת זמן להשקיע ונראה כמו משהו שמגישים במסעדה. חבל שלא הספקתי לצלם, הכל נגמר מהר:)
הכנתי אותם גדולים כי ככה יותר קל לעצב אותם יפה. לפני שהכנסתי את המילוי, השטחתי קצת עם האצבע את כל הקצוות וזה עזר לי לסגור אותם בסוף ביותר יעילות, אף אמפנדה לא נפתחה למרות ששמתי מילוי נדיב של בשר.
פיזרתי קצח מעל – מאוד מוסיף לטעם!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:49 20.03.2023)

שמחה שיצא מוצלח!
תודה על השיתוף בדגשים להכנה ובתוצאות🙂

avatar
אוסי (19:42 25.02.2023)

הי הכנתי כמה פעמים
אבל הבצק נורא קשה לרידוד או שמשהו אני עושה לא נכון?
גם בהתחלה כשמכינה את הבצק את כותבת שאמורים להגיע לבצק רך
אז גם זה לא עובד אצלי
הבצק לא ממש רך אלא קצת קשה
וגם אחרי 20 ד אצלי זה מוכן
יש לציין שזה יוצא טעים אבל הרידוד ממש קשה ומתיש אותי( אני מכינה הרבה עוגות שמרים ככה שאין לי בעיה עם רידוד חח)
אשמח לתובנות תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:19 25.02.2023)

היי,
האם את משתמשת בכוס מדידה בנפח 240 מ”ל?
את מקפידה שהמים יהיו חמימים (ולא פושרים/קרים או רותחים)?
הבצק הזה אמור לצאת קצת פחות רך ו’עוגתי’ בגלל שהוא מיועד למרקם של האמפנדס.
אגב, אם הלישה קשה לך מומלץ לעבוד עם מיקסר, חבל על המאמץ😊

avatar
אוסי (06:53 26.02.2023)

מים חמימים כן
כוס מידה 240 מל כן
הלישה לא קשה
הרידוד של הבצק אחרי ההתפחה קשה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:35 26.02.2023)

הבנתי. גם זה הגיוני בגלל מרקם הבצק ובגלל שיש לרדד אותו יחסית דק.

avatar
אוסי (13:11 26.02.2023)

אוקי תודה רק רציתי לוודא שזה אמור להיות ככה 🙂🙏

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:55 26.02.2023)

בשמחה🌺

avatar
אביטל (12:29 21.02.2023)

היי
המתכון פצצה ואני מכינה אותו כמה פעמים, תודה
האם אני יכולה להכין את הבצק בצהריים ולהכניס לתנור בערב? או שהוא יהרס אם לא יכנס מיד

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:56 21.02.2023)

היי,
שמחה שאהבת את המתכון(:
לא מומלץ להשהות את הבצק יותר משעתיים במקרר. את יכולה להקפיא את הבצק יום לפני ההכנה ולהפשיר כמה שעות לפני האפייה.

avatar
מוניקה (17:53 7.02.2023)

הי אפרת,
יצא פשוט נהדר!
נחטף ונעלם אחרי רבע שעה.
האם יש לך רעיון למילוי חלבי בבצק הזה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:20 7.02.2023)

היי
איזה כיף שיצא מוצלח!
אפשר להכין מילוי גבינה כמו של עוגת שמרים, מילוי של פרג או גנאש שוקולד.

avatar
חיה (10:30 4.01.2023)

האם אפשר לעשות את זה מבצק עלים וחזה עוף במקום בשר ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:06 4.01.2023)

אפשר, זה כמו המתכון לבורקס חזה עוף.

avatar
רוני (21:46 22.12.2022)

יצא ממש טעים. רק הטעות שלי הייתה שלא רידדתי כנראה מספיק את הבצק ויצא קצת שמנמן

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:17 22.12.2022)

שמחה שיצא מוצלח, גם אם יצא קצת עבה זה לא נורא(:
תודה שחזרת לשתף וחנוכה שמח❤

avatar
אביגיל (15:00 6.12.2022)

היי
באיזה מהירות ללוש את הבצק במיקסר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:36 6.12.2022)

היי,
על מהירות גבוהה.

avatar
גלי (11:51 19.11.2022)

אפשר להקפיא לאחר האפייה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:04 19.11.2022)

היי,
אפשר להקפיא(:

avatar
גלי (18:09 19.11.2022)

ואיך להפשיר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:31 19.11.2022)

כמה שעות לפני ההגשה להוציא מהמקפיא, ומומלץ לחמם כמה דקות בתנור על 170 מעלות.

avatar
חיה (11:32 16.11.2022)

האם אפשר בחזה עוף ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:50 16.11.2022)

כן, אפשר😊

avatar
יערה (13:09 4.10.2022)

יש לי קוביית שמרים. באיזו כמות להשתמש?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:38 4.10.2022)

היי,
תשתמשי ב3 כפיות מחוקות שמרים.

avatar
יעל (14:43 14.09.2022)

שלום ותודה רבה על המתכונים הטעימים:)
האם אפשר לשים תחליף לרסק עגבניות? -לבעלי אסור עגבניות..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:03 14.09.2022)

היי,
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים!
אפשר לוותר על רסק עגבניות ולהוסיף לבשר מעט פפריקה או תבלין אחר שאוהבים.

avatar
ריצל (13:21 7.07.2022)

אפשר להכין מקמח מלא 80%?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:49 7.07.2022)

היי,
אפשר, המרקם יצא שונה מעט (קצת יותר כבד).

avatar
מיכל (18:48 6.07.2022)

שאלה.
אפשר להוסיף ביצה למלית?
אם כן, כמה לכל אחד וכיצד?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:56 6.07.2022)

היי,
את מתכוונת לביצה קשה מבושלת או לביצה שמערבבים יחד עם תערובת הבשר כדי לאחד אותה?
אפשר לבשל 2-3 ביצים, לקצוץ גס, ולפזר על כל אמפנדס יחד עם תערובת הבשר.
אם התכוונת לביצה לא מבושלת- זה אפשרי אבל אין סיבה להוסיף.

avatar
מיכל (10:04 7.07.2022)

1.התכוונתי למבושלת.
כי אכלתי כזה אך עם ביצה קשה.
לדעתך אפשרי.
אך כמה לשים על כל אחד?

2. כמה זמן נשמר במקרר.

3. האם אפשר עם בצק שמרים קנוי / בצק עלים/ בצק ביתי שלא שמרים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:27 7.07.2022)

אוקי,
אז כמו שכתבתי- לפזר מעל הבשר (לפי העין, קשה להעריך אבל מניחה שזו כמות של עד חצי כפית ביצים קצוצות).
עם הביצים מומלץ לשמור במקרר כ-3 ימים.
אפשר להשתמש בבצק שמרים מלוח קנוי, ואפשר למלא בכל בצק אחר.

avatar
תהלה (20:23 28.06.2022)

יצא מעולה תודה רבה!!!!

אמפנדס במילוי בשר
avatar
תהלה (20:25 28.06.2022)

נ.ב עשיתי מקמח כוסמין ובמקום רסק עגבניות שמתי קצת קטשופ,סילאן, וקצת כמון

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:06 28.06.2022)

נראה מעולה! איזה יופי שיצא מוצלח גם עם קמח כוסמין…
תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
רחלי (04:28 26.03.2022)

היי אפרת, תודה על המתכון, בגדול יצא מעולה, אם כי פה ושם צצו קשיים ואשמח לתשובות כדי שבפעם הבאה יצליח אף יותר 🙂
ראשית – הבצק לא טפח הרבה, משהו כמו 30% – איך אפשר לשפר את זה? לא כדאי להאכיל את השמרים בקצת סוכר כדי שיחזירו לנו בהטפחה? (כך לימדו אותי הסבתות)
שנית – חלק מהאמפנדס נפתחו במהלך האפיה ובאמת שלא העמסתי אותם יותר מידי (לפי הילדים היה נחמד אם היה אף יותר מילוי בכל יחידה), איך אפשר להימנע מזה?
תודה – את אלופה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:43 26.03.2022)

היי,
שמחה שאהבת את המתכון(:
הבצק לא נועד לתפוח כמעט משום שכך סוג המאפה- אמפנדס אינם מאפה שמרים בצקי אלא כיסונים מבצק דק יחסית.
לגבי הפתיחה של האמפנדס חשוב ממש להדק את הבצק, אפילו עד שהסימון של הקצוות מתאחד.
בכל מקרה, זו בעיה נפוצה במאפים עם מילוי ולא תמיד אפשר להימנע מפתיחה במהלך האפייה (זה גם תלוי בכמות המילוי) אבל זה בסדר גמור שנפתח קצת😊

avatar
רחלי (22:11 26.03.2022)

תודה אפרת, אין כמוך ואת לגמרא צודקת – פתוח או סגור, העיקר שיצא טעים 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:15 26.03.2022)

שבוע טוב❤

avatar
רותי (16:16 16.03.2022)

היי
רוצה להכין את המתכון ויש לי שאלות:)
יילך טוב בצורת אוזן המן או משולש סגור?
ואני רוצה להכין מהיום (רביעי) ליום שישי בצהריים. מלעשות?
תודה רבה רבה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:48 16.03.2022)

היי,
אפשר להכין בצורת אוזן המן אך יש להקפיד להדק את השוליים לחלוטין.
אפשר להכין היום, לשמור במקרר או במקפיא ולהפשיר לפני ההגשה.
אם את מקפיאה אפשר לתת אפייה של כמה דקות בסיום ההפשרה.
פורים שמח!

avatar
רותי (21:41 16.03.2022)

תודה רבה
הבצק אמור לתפוח???

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:24 16.03.2022)

הבצק לא תופח משמעותית.

avatar
רותי (22:32 16.03.2022)

תודה!!!!!

avatar
מלי (11:13 8.02.2022)

שלום אפרת.
אשמח לדעת האם אפשר להחליף את הבשר בהודו טחון? אם כן באיזה טיבול?
תודה על המתכונים המושלמים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:40 8.02.2022)

היי,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים!
אפשר להשתמש בהודו טחון ללא שינוי בתיבול.

avatar
איל (18:50 13.01.2022)

שלום! האם אפשר להכין מקמח כוסמין?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:19 13.01.2022)

היי,
אפשר, אבל המרקם ישתנה מעט(:

avatar
איל (00:11 14.01.2022)

תודה רבה! יצא מאד גם עם הכוסמין 😉

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:00 14.01.2022)

שמחה לשמוע(:

avatar
גליה (16:25 6.01.2022)

אפרת המקסימה
תודה ענקית❤
אתמול עשיתי שבע ברכות , כמעט הכל מהאתר שלך
והאמפנדס עלה על כולם …בלי סוף מחמאות
את אלופה !!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:06 6.01.2022)

איזה כיף שיצא מוצלח! תודה על הפרגון ושחזרת לשתף🌺

avatar
יהודית (01:57 22.09.2021)

שלום רב. האם אפשר להכין מראש ולהקפיא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:16 22.09.2021)

היי יהודית,
כן, אפשר.
חג שמח!

avatar
רות גולד (23:37 25.07.2021)

יצא ממש טעים!
חלק קצת נפתחו אבל זה אולי בגלל ששתי מידי הרבה, בנגלות האחרונות היה יותר טוב.
תודה!

אמפנדס במילוי בשר
avatar
מתכונים ב-10 דקות (02:06 26.07.2021)

נראה פשוט מעולה! שמחה שיצא מוצלח ותודה ששיתפת🌺

avatar
יעל (12:43 25.06.2021)

הבצק יצא קשה מדי ולא נעים למגע, מה לעשות?

אמפנדס במילוי בשר
avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:36 25.06.2021)

היי יעל,
האם השתמשת בכוס מדידה?
אפשר להוסיף מעט מים וללוש עד לקבלת בצק גמיש ונוח.

avatar
תמר (12:58 16.05.2021)

אין לי שמרים , מה אפשר לעשות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:05 16.05.2021)

היי,
האמת שאין כל כך מה לעשות מלבד להכין בצק אחר… את יכולה לעשות את המילוי שכאן, ולהכין בצק מהמתכון של כיסונים במילוי פטריות.
חג שמח🌷

avatar
בתשבע (15:59 9.05.2021)

היי אפרת צהריים טובים. רציתי להודות על המתכון הקל והטעים במיוחד.
עם איזה תוספת את מציעה להגיש? יש רוטב מסוים שיתאים כמו רוטב פטריות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:46 9.05.2021)

היי בתשבע,
אמפנדס נהוג להגיש עם רוטב צ’ימיצ’ורי (רוטב המבוסס על חומץ, שמן, פטרוזיליה, שום, בצל וגמבה), אבל גם רוטב פטריות מתאים מאד!

avatar
תמר (13:45 21.05.2021)

איך מכינים רוטב צ’ימצ’ורי? יש לי תבלין צ’ימצ’ורי, אז להוסיף לו רק חומץ ושמן? כמה כמויות? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:59 21.05.2021)

היי תמר,
לא ניסיתי להכין מתבלין, אבל אני חושבת שאפשר לערבב 3 כפות תבלין צ’ימיצ’ורי+ 3 כפות חומץ+ חצי כוס שמן זית, ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.

avatar
תמר (16:03 21.05.2021)

הכנתי, יצא טעים!! גם האמפנדס וגם הרוטב, רק שמרגישים בו מדי הרבה חומץ, אז הוספתי סוכר טיפה… תודה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:30 21.05.2021)

תודה על השיתוף ושבת שלום:)

avatar
יוסף (09:53 9.04.2021)

יצא לנו טעים ויפה.
פעם בשבוע אני מכין עם הבן שלי (בן 3) אחד המתכונים שלך הפך לנו את האפייה לחוויה. קל פשוט וטעים.

אמפנדס במילוי בשר
avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:44 9.04.2021)

שמחה שאהבתם🌷

avatar
יוסף (09:42 9.04.2021)

עשיתי כמות כפולה, השתמשתי בשמן זית לבצר, לטיגון הבשר הוספתי פטרוזליה שום תבלינים יצא מעולה.

תודה רבה נהנו מאוד, המתכונים שלך 10.

אמפנדס במילוי בשר
avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:43 9.04.2021)

נראה פשוט מעולה! תודה על השיתוף😊

avatar
איריס (15:16 25.02.2021)

הכנתי במילוי בשרי יצא נהדר.
האם אפשר למלא את הבצק הזה במילוי גבינות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:10 25.02.2021)

היי איריס,
אפשר למלא בכל מילוי שרוצים🙂

avatar
לינה (10:32 14.01.2021)

היי, האם אפשר לעשות את האמפנדס עם בצק עלים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:42 14.01.2021)

היי לינה, אפשר 🙂
תוכלי גם לעשות לפי המתכון כאן- בורקס בשר

avatar
פירה (16:46 12.01.2021)

מתכון מעולה!!!
נגמר תוך שניה, אלופה!!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:52 12.01.2021)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן

avatar
ברכה (20:41 11.01.2021)

חוזרת לעדכן:
עשיתי את הבצק בדיוק לפי המתכון אבל יצא ממש נורא, הוספתי קצת מים ובקושי היה ניתן ללוש, לרדד ולקפל
לא יודעת מה עשיתי לא בסדר אבל אני ישמח להמלצה של בצק אחר
יצא בטעם נחמד בתכלס

אמפנדס במילוי בשר
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:17 11.01.2021)

היי ברכה,
הבצק אמור לצאת גמיש ונוח לעבודה.
באיזו כוס השתמשת? לפי התיאור שלך היו חסרים בבצק נוזלים.
את מחפשת בצק עם שמרים או ללא שמרים?

avatar
ברכה (17:36 16.02.2021)

אפיה אני תמיד עושה עם כוסות מדידה
עם שמרים, בלי שמרים ממש שלא מפריע לי, אני בד”כ עובדת עם שמרים

אני מאוד רוצה לנסות שוב את המתכון, מה את יכולה להציע לי שהבצד יצא נח לעבודה?
תודה מראש

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:37 16.02.2021)

יש לך כוס זכוכית כזאת?

אמפנדס במילוי בשר
avatar
ברכה (07:31 11.01.2021)

שלום אפרת
1.האם אפשר להשתמש בבצק כרולדה, לחתוך לעיגולים ולאפות בתנור, אם כן כמה זמן נראה לך?
2. אני משתמש בעוף טחון כי נגמר לי הבשר, האם התיבול משתנה?
תודה מראש:)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:14 11.01.2021)

בוקר טוב 🙂
1. אני חושבת שכן (באותם זמנים), רק קחי בחשבון שהמילוי יהיה חשוף ואולי קצת יתייבש.
2. אין שינוי בתיבול.

avatar
ברכה (18:06 11.01.2021)

תודה רבה אני יחזור לעדכן איך יצא
שאלה נוספת, הבצק ממש יבש ולא מתאחד בכלל, כמה מים מומלץ להוסיף שאני לא יאבד את המרקם של הבצק?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:44 11.01.2021)

תתחילי מהכמות שמופיעה במתכון ותוכלי להוסיף כפות מים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד

avatar
Ilan Kaikov (09:16 16.12.2020)

מים פושרים מהתמי 4 זה בסדר? או לשים מים רותחים ולחכות קצת?
תודה
אילן

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:00 16.12.2020)

לדעתי תיקח כוס מים רותחים ותחכה מעט שיתקררו

avatar
ליאת אלכביר (09:37 6.12.2020)

היי רציתי לדעת עשיתי את הבצק על קמח חדש ושמרים חדשים שרק עכשיו פתחתי. למה הבצק יצא ככה?? עם נקודות לבנות?

אמפנדס במילוי בשר
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:54 6.12.2020)

היי ליאת,
שמת מים רותחים או חמימים?
תלושי את הבצק כמה דקות טובות.

avatar
ליאת אלכביר (11:14 6.12.2020)

חמימים אני תמיד עושה בדיוק מה שכתוב במתכון.
אין באפיה אני כשלון , כל המתכונים שלך מעולים !!!! ומוצלחים , רק באפיה שזה לעשות צ’יק צ’אק לא משנה מה לא מצליח לי 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:20 6.12.2020)

אל תתייאשי ותמשיכי לנסות. אני בטוחה שתצליחי גם באפיה 🙂
הכי חשוב זה להשתמש בכוס נכונה ולעקוב אחרי ההוראות.
תמשיכי עם הבצק, אל תזרקי אותו. תלושי כמה דקות ותמשיכי רגיל עם המתכון.
עדכני איך יצא:)

avatar
ליאת אלכביר (11:22 6.12.2020)

עשיתי איזה 3 יחי’ בנוניות (בלי לטגן את הבשר) בטוח לא יצא כמו שצריך לצאת , אבל טעמתי וסבבה ממש 🙂

avatar
דנה מירק (00:10 3.12.2020)

איזה מילוי צמחוני ניתן לעשות? ירקות מבושלים או כאלה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:43 3.12.2020)

תוכלי לטגן הרבה בצל ופטריות ולתבל, או פלפלים קלויים או כל ירקות אחרים שאת אוהבת 🙂

avatar
ציפי (12:30 19.11.2020)

נראה ממש טוב!
רוצה להכין בגרסה ללא גלוטן. איזה קמח את ממליצה?

avatar
ציפי (12:42 19.11.2020)

ועוד שאלה:
בצק מ3 כוסות קמח מספיק רק ל250 גרם בשר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:02 19.11.2020)

כן, בגלל הגודל של האמפנדס.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:42 19.11.2020)

יש ברשתות קמח “כרגיל” של אשבל או “כמו קמח” של ברילי
שניהם יכולים לעבוד 🙂

avatar
נעמי (11:21 11.11.2020)

אם אני משתמשת בכוס חד פעמית רגילה כמה כוסות קמח אני צריכה לשים?תודה!😄

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:51 11.11.2020)

כל כוס של 240 מ”ל שווה לכוס ושליש של כוס חד פעמית
תכפילי הכל ב1.33- למשל לכמות הקמח תצטרכי לשים 4 כוסות ( כוסות חד פעמיות )
בהצלחה♥

avatar
אוריה דוד (07:51 6.11.2020)

היי אפרת , הכנתי את האמפנדס יצא ממש טוב המתכונים שלך ממש טובים

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:15 7.11.2020)

תודה אוריה, נראה מעולה ❤️

avatar
אאא (22:36 10.10.2020)

וואו זה יצא כ”כ מושלם!!
שנה טובה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:53 11.10.2020)

שמחה לשמוע ❤️
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
דוד אלפסי (14:55 7.10.2020)

מה אפשר לעשות עם בצק אמפנדס שנשאר לי מיותר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:28 7.10.2020)

אפשר להקפיא. יש לעטוף היטב בניילון נצמד.

avatar
דוד אלפסי (12:37 7.10.2020)

אפשר להכין את זה בכמות קטנה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:21 7.10.2020)

אפשר להכין מחצית מהכמויות.

avatar
שלומית (12:14 27.09.2020)

היי אפרת גמר חתימה טובה ותודה רבה על כל המתכונים הנפלאים.
1.איזה בשר אפשר לשים במקום בשר טחון?
תודה ויום טוב

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:30 29.09.2020)

היי שלומית,
אפשר לשים גם עוף טחון או הודו טחון.

avatar
itzik30 (10:35 15.09.2020)

תודה, על התשובה המהירה ועוד שאלה, לגבי השמרים יש לי שקית שמרים אינסטנט קפואים במקרר (נראים כמו אבקה כזו) זה יתאים למתכון או שעדיף טריים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:06 15.09.2020)

אפשר להשתמש בשמרים אינסטנט.

avatar
רותם (08:36 15.09.2020)

הי, אפשר להשתמש בקמח תופח? או שצריך קמח רגיל?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:11 15.09.2020)

אפשר להשתמש בקמח תופח רק אם אין לך קמח רגיל (כי עדיף רגיל).

avatar
חני (22:49 14.09.2020)

יש לי מתכון זהה לחלוטין רק ללא שמרים. מה ההבדל בתוצאה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:01 14.09.2020)

עם שמרים המרקם יוצא קצת שונה. יותר כמו מאפה.

avatar
מיכל (22:30 14.09.2020)

נראה טעים… עם איזה תוספת את ממליצה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:03 14.09.2020)

אני ממליצה להגיש את זה כמנה ראשונה או כתוספת לכל ארוחה בשרית.
אפשר גם לאכול את זה כארוחה בפני עצמה לצד טחינה וסלט קצוץ.

avatar
itzik30 (20:38 14.09.2020)

תודה על המתכון, האם ניתן להקפיא?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:53 14.09.2020)

כן אפשר.

avatar
רננה (14:34 10.09.2020)

אפשר למלאות בזה דברים אחרים למשל גבינות או שוקולד?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:39 10.09.2020)

כן.

avatar
חן שגב (13:55 10.09.2020)

היי אפרת,
הכנתי את המתכון ויצא ממש טעים😋
נשאר לי מהבשר טחון, הכנתי בערך 500 גרם בשר בשיטה של הטיגון.
יש לך רעיון מה אני יכולה לעשות עם מה שנשאר?

אמפנדס במילוי בשר
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:31 10.09.2020)

קודם כל נראה מושלם 🙂
נשאר לך בשר שטיגנת או בשר טחון לפני טיגון?

avatar
חן שגב (16:54 10.09.2020)

תודה😊
נשאר לי בשר שטיגנתי

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:17 10.09.2020)

אז אפשר להכין פטריות ממולאות או צילי קון קרנה או להפוך את זה לרוטב בולונז.

avatar
חני (10:37 10.09.2020)

אני יחסית חדשה בהכנת בצק… 🙂 מה ההבדל אם אשתמש בקמח שכבר יש בתוכו שמרים, או שחייב להשתמש בקמח לחוד ושמרים ככתוב לחוד?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:37 10.09.2020)

אין בעיה להשתמש בקמח שמרים ולשים 3 כוסות ולוותר על השמרים. אין הבדל.

avatar
שולמית (10:35 10.09.2020)

יכול לשמש כמנת פתיחה עם רוטב פטריות מעל אולי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:37 10.09.2020)

כן 🙂

avatar
רבקי (09:51 10.09.2020)

אפשר גם עם חזה עוף טחון

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:38 10.09.2020)

כן.

avatar
ענתי (08:32 10.09.2020)

מושלם . אבל 2 עד 3 דקות מספיק ללישת בצק? בדרכך כלל לשה 10 דקות.תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:43 10.09.2020)

במקרה הזה כמה דקות מספיקות.

avatar
ענתי (10:02 13.09.2020)

תודה רבה

avatar
יהודית (08:25 10.09.2020)

ניתן לעשות עם כוסמין מלא לדעתך?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:44 10.09.2020)

אפשר אבל בתור התחלה כדאי לשלב כוס וחצי קמח כוסמין מלא עם כוס וחצי קמח לבן.

לקריאת כל התגובות