מצרכים להכנת עוגת שקדים ושוקולד
- תבנית אינגליש קייק
- 2 ביצים
- חצי כוס (100 ג’) סוכר
- שליש כוס (65 ג’) שמן
- חצי כפית (3 מ”ל) תמצית וניל
- רבע כוס (60 מ”ל) מים
- כוס (100 ג’) קמח שקדים
- 2 כפות (20 ג’) אבקת קקאו
- כפית שטוחה (4 ג’) אבקת אפיה
- שליש כוס (30 ג’) קוקוס
ציפוי:
- 50 גרם שוקולד מריר + כף שמן + כף מים
איך מכינים עוגת שקדים ושוקולד?
- מחממים תנור מראש ל175 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- מערבבים בעזרת כף או מטרפה ביצים עם סוכר. מוסיפים שמן, תמצית וניל ומים ומערבבים.
- בקערה נפרדת מערבבים את קמח השקדים, קקאו, קוקוס ואבקת אפיה. מוסיפים לתערובת הנוזלים ומערבבים קלות עד לאיחוד חומרים.
- יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומכניסים לתנור למשך 30-35 דקות, עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
- בינתיים מכינים את הציפוי: מניחים בקערית את קוביות השוקולד עם כף מים וכף שמן וממיסים כ-15 שניות במיקרוגל. מוציאים ומערבבים לתערובת חלקה. יוצקים את הציפוי על העוגה כ-5 דקות לאחר שיצאה מהתנור.

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
505 תגובות
כניסה
505 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














