מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

פירה כרובית

פירה כרוביתFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On אוקטובר 28, 2014
Last modified:פברואר 19, 2017

Summary:

פירה כרובית

מצרכים:

1 ק"ג כרובית מפורקת לפלחים

1 תפוח אדמה גדול מאוד חתוך לקוביות (בגודל 2X2 ס"מ)

1 כפית שמן זית

1/2 כפית מלח, קורט פלפל שחור

אופן הכנה:

-מבשלים את פרחי הכרובית וקוביות תפוח האדמה במים רותחים עד שמזלג ננעץ בקלות בירקות (זמן בישול: 20-30 דקות).

-מסננים מהמים ומעבירים לקערה. מצננים מעט וטוחנים (רצוי בבלנדר ידני) עד לקבלת מרקם חלק ורך. מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל ומערבבים.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

13 תגובות

הוסף תגובה
    1. אפשר למעוך ידנית, המרקם פשוט יכול לצאת מעט גרגירי ולא חלק.

  1. הכנתי עכשיו פעם ראשונה את הפירה כרובית.. הוספתי קישוא 1 למתכון.. טעיםםםםם 😋😋😋😋
    מאוד אוהבת את המתכונים שלך, תודה!!!

    1. היי אירית,
      אפשר אבל צריך לקחת בחשבון שכרובית קפואה מכילה יותר נוזלים והפירה יכול לצאת יותר רך כתוצאה מכך.
      אם זו כרובית קפואה מספיק לבשל כ-5 דקות במים רותחים ולסנן היטב.

  2. עשיתי עם חתיכת דלעת שהייתה לי במקום תפוח אדמה, יצא מאוד טעים. הוספתי אגוז מוסקט טחון

    1. היי ימית,
      זה שילוב שיכול לעבוד אבל בסופו של דבר זה עניין של טעם אישי 🙂

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר