מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

עוגת גבינה ללא גלוטן

עוגת גבינה ללא גלוטןFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On אוקטובר 17, 2013
Last modified:אוגוסט 2, 2018

Summary:

עוגת גבינה ללא אפיה וללא גלוטן

עוגת גבינה ללא גלוטן

תבנית אלומיניום מלבנית בגודל 30X20

מצרכים:

250 גרם ביסקוויט ללא גלוטן של אסם (1+1/4 חבילה) מפוררים

100 גרם חמאה

2 חבילות שמנת מתוקה (סה"כ 500 גרם)

1/2 כוס חלב

1/4 כוס סוכר

חבילת אינסטנט פודינג וניל (95 גרם)

500 גרם גבינה לבנה

לקישוט: פירורי ביסקוויטים (לא חובה)

אופן הכנה:

-ממסים את החמאה במיקרוגל ומערבבים בקערה עם פירורי הביסקוויטים. מהדקים שכבה אחידה בתחתית התבנית.

-מקציפים בקערה את שאר המצרכים (מלבד הגבינה) עד לקבלת קצפת יציבה.

-מקפלים היטב ובעדינות את הגבינה עם הקצפת.

-מעבירים את התערובת לתבנית (מעל פירורי הביסקוויט) ומשטחים לגובה אחיד. מפזרים מעל פירורי ביסקוויטים.

-מניחים במקרר ל-6 שעות לפחות.

 

עוגת גבינה ללא גלוטן, עוגה ללא גלוטן, עוגות ללא גלוטן, עוגת גבינה ללא קמח

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

17 תגובות

הוסף תגובה
  1. היי
    חייבת לומר לך שכל המתכונים שלך קלילים ועושים חשק להכנס למטבח .. תודה רבה רבה
    לגבי השמנת מתוקה.. יש אפשרות להחליף בקרם קוקוס ?

    1. היי אילנית,
      קודם כל תודה, כיף לשמוע 🙂
      אפשר להמיר בקרם קוקוס (למרות שלדעתי שמנת מתוקה משתלבת יותר טוב עם גבינה).
      כדי להקציף קרם קוקוס בצורה מוצלחת יש לשים אותו במקרר כל הלילה ולהקציף רק את החלק הלבן הסמיך. את הנוזל המימי יותר יש לשפוך.
      יום מקסים 🌷

    1. היי תמי,
      לתבנית ענקית (בגודל של התנור) יש להכפיל את כל הכמויות ב-2.
      לתבנית מלבנית בינונית בגודל 25X32 יש להכפיל כמויות ב1.5 (375 גרם ביסקוויטים, 150 גרם חמאה, 3 מיכלי שמנת, 3/4 כוס חלב, שליש כוס סוכר, חבילה וחצי פודינג וניל, 750 גרם גבינה לבנה, ביסקוויטים מפוררים לקישוט).

  2. יצא מעולה! עשיתי עם בסקוויטים ללא גלוטן. נטרף כל כך קל ופשוט באמת 10 דקות וזכתה להמון מחמאות.
    תודה על מתכונים מעולים. האתר הראשון שאני מחפשת בו מתכונים

  3. היי 🙂
    האם אפשר להשתמש בפיצפוצי אורז או בשקדים טחונים במקום הביסקוויטים? ואיזה כמות אם כן?
    תודה 🙂

    1. היי תמר,
      אני מניחה שאפשר ואפילו מומלץ לשלב פצפוצי אורז עם שקדים טחונים. כדי להוסיף טעם לתחתית מומלץ להמיס את החמאה עם כ-50 גרם שוקולד לבן או שוקולד חלב ואז לערבב עם הפצפוצים והשקדים.
      הכמות צריכה להיות בסביבות 3 כוסות.
      בהצלחה 🙂

    1. היי משה,
      הכמות מתאימה לתבנית בינונית בגודל 20X30 כך שתבנית אינגליש קייק תהיה קטנה מידי.

  4. היי אפרת,
    רציתי לדעת מה אפשר לשים במקום שמנת מתוקה?
    וכמה כפות פודינג וניל לשים? כי יש לי קופסא של קילו…
    תודה על הכל

    1. היי אוריה,
      לצערי במקרה הזה לא מומלץ לוותר על השמנת המתוקה. זה מה שעושה את כל המרקם.
      שימי 5 כפות אינסטנט פודינג.
      המשך יום מקסים 🙂

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר