מצרכים להכנת קינוח קצפת
לתחתית:
- 1 כוס פצפוצי אורז/ ביסקוויטים/ קורנפלקס – טחונים
- 2 כפות גדושות ממרח שוקולד
לקצפת:
- 1 מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית
- 3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל או שוקולד
לקישוט:
- שוקולד מגורד (לא חובה)
איך מכינים קינוח קצפת?
- מערבבים היטב את כל חומרי התחתית עד שכל התערובת מכוסה בשוקולד (יש להוסיף עוד ממרח שוקולד במידת הצורך). משטחים בתבנית שקעים או בעזרת רינג עגול ומהדקים היטב (חשוב להדק אחרת התחתיות עשויות להתפורר). מכניסים למקפיא להתייצבות למשך 10 דקות.

- מקציפים בקערה את חומרי הקצפת עד לקבלת קצפת יציבה. ממלאים השקית זילוף ומזליפים על התחתיות. מפזרים מעל שוקולד מגורד. מאחסנים בכלי אטום במקרר כ-3 שעות לפחות לפני ההגשה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
141 תגובות
כניסה
141 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות










