מצרכים להכנת פאד תאי קל להכנה
- טופו/עוף חתוך לקוביות
- 1 גזר חתוך לרצועות
- 1/2 כרוב חתוך לרצועות
- 4 בצלים ירוקים חתוכים למקלות
- חבילה של נבטים
- 2 ביצים מקושקשות
- חבילה של אטריות אורז במים חמים עד לריכוך
רוטב:
- 3 כפיות סוכר
- 150 סמ”ק סויה דל מלח (כ-3/4 כוס)
- 50 סמ”ק רוטב פטריות (כ-1/4 כוס)
- 2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
איך מכינים פאד תאי קל להכנה?
- מחממים שמן בווק, מוסיפים את הביצה ועושים מקושקשת.
- מוסיפים את שאר הירקות, טופו/עוף, 2 כפות מים, מקפיצים את שאר הרטבים (סוכר, סויה, צ’ילי ועוד..)
- מוסיפים את האטריות ומקפיצים עד שמתרכך. בסוף מוסיפים את הנבטים.*מומלץ לקשט בבוטנים.
המתכון באדיבות מסעדת “סוהו”- SOHO, רח’ משה בקר 15, ראשון לציון.
*הערה: המתכון נמסר על-ידי המסעדה ואינו נבדק על ידי האתר.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
4 תגובות
כניסה
4 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

