מצרכים להכנת סלט קינואה של מסעדה
- 1 ק”ג קינואה
- רימונים
- חמוציות
- עלי נענע ופטרוזיליה
- אגוזים
- 1 כף שמן זית
- מלח דק (קמצוץ)
- מיץ לימון
איך מכינים סלט קינואה של מסעדה?
- מבשלים את הקינואה (על כל כוס קינואה 2 כוסות מים, למשך 20 דק’) ומסננים את המים.
הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
- מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים ומגישים על מצע של עלי חסה.
–
המתכון באדיבות “קופי האוס”, בית קפה מסעדה ובר, שד’ רוטשילד 21, ת”א.
הערה: המתכון נמסר על-ידי המסעדה ואינו נבדק על ידי האתר.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
30 תגובות
כניסה
30 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

