מצרכים להכנת תפוחי אדמה פריכים בשום
- שקית תפוחי אדמה קטנים עם הקליפה – “תפוחי אדמה למיקרוגל” (750 גרם)
- 3 כפות שמן זית
- 3 שיני שום כתושות
- 2 כפות עלי פטרוזיליה/כוסברה קצוצים (מומלץ לשלב)
- שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
- שליש כוס פירורי לחם (*לנמנעים מגלוטן- ניתן להשתמש בפירורי לחם ללא גלוטן או לוותר על פירורי הלחם)
איך מכינים תפוחי אדמה פריכים בשום?
- חוצים את תפוחי האדמה. מניחים את חצאי תפוחי האדמה בסיר ושופכים מעל מים רותחים באופן שיכסה אותם. מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית-גבוהה במשך 15-20 דקות, עד לריכוך חלקי. מעבירים למסננת ושוטפים במי ברז.
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
- מחממים תנור ל200 מעלות.
- מרפדים תבנית בנייר אפיה ומניחים את תפוחי האדמה. מערבבים בקערית שמן זית, שום, עלים קצוצים, מלח ופלפל. שופכים את התערובת על תפוחי האדמה ומערבבים היטב. מפזרים מעל פירורי לחם ומערבבים.
- מכניסים לתנור במשך כ-30 דקות, עד שתפוחי האדמה מתרככים ומזהיבים.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
123 תגובות
כניסה
123 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

