מצרכים להכנת תפוחי אדמה בתנור
- שקית תפוח אדמה למיקרוגל עם הקליפה (750 גרם)
- רבע כוס שמן זית
- חצי כפית תבלין בזיליקום מיובש
- חצי כפית תבלין אורגנו מיובש
- 2 שיני שום כתושות
- שליש כפית מלח
איך מכינים תפוחי אדמה בתנור?
- מחממים תנור ל200 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
- מערבבים בקערית שמן, מלח, אורגנו, בזיליקום ושום.
- שוטפים את תפוחי האדמה ומייבשים. חוצים אותם לאורכם ומניחים על נייר האפיה. מתבלים בתערובת התיבול בצורה אחידה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך חצי שעה.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
- לאחר מכן מנמיכים ל180 מעלות וממשיכים לאפות במשך כחצי שעה נוספת עד שתפוחי האדמה נעשים רכים מבפנים (יש לנעוץ מזלג ולבדוק).
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
99 תגובות
כניסה
99 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

