זמן הכנה
10 דקות
בישול/אפייה
18 דקות
מס׳ מנות
3-4 מנות
מצרכים להכנת תבשיל כרוב וגזר
- חצי בצל בינוני קצוץ
- 300 גרם כרוב לבן חתוך לרצועות דקות (כ-4.5 כוסות דחוסות)
- 2 גזרים בינוניים מגורדים בפומפיה גסה (כ-100 גרם)
- רבע כפית מלח
- 2-3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
תיבול:
- כף גדושה רוטב סויה, רבע כפית סוכר, רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים תבשיל כרוב וגזר?
- מחממים מחבת רחבה עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הבצל במשך 2-3 דקות.
- מוסיפים את הכרוב הגזר, ממליחים ברבע כפית מלח ומבשלים על אש בינונית במשך כ-10 דקות עם מכסה, עד שהכרוב מאבד מנפחו והירקות מתרככים (יש לערבב מידי פעם).
- מוסיפים בצל ירוק ומתבלים ברוטב סויה, סוכר, מלח וקמצוץ פלפל שחור. מבשלים תוך ערבוב (ללא מכסה) במשך 4-5 דקות ומסירים מהאש (מומלץ לטעום ולשפר תיבול לפי הטעם).
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
34 תגובות
כניסה
34 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














