מצרכים להכנת שניצל תירס וחומוס
- 3/4 כוס גרגירי חומוס מבושלים מקופסת שימורים (מסוננים מנוזלים)
- כוס וחצי גרגירי תירס מקופסת שימורים (מסוננים מנוזלים)
- חצי כוס קמח רגיל (אפשר להשתמש בקמח כוסמין מלא)
- כף וחצי שמן זית/קנולה
- חצי כפית מלח
- *פירורי לחם לציפוי
איך מכינים שניצל תירס וחומוס?
- טוחנים במעבד מזון או בלנדר מוט ידני 3/4 כוס חומוס + 3/4 כוס תירס.
- מעבירים לקערה ומוסיפים 3/4 כוס גרגירי תירס שלמים, קמח, שמן ומלח. מערבבים לתערובת אחידה.
- מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה. משמנים בנדיבות את נייר האפיה.
- יוצרים קציצות בקוטר כ-5 ס”מ ובעובי עד 1 ס”מ, טובלים בצלחת עם פירורי לחם משני הצדדים ומניחים על נייר האפיה המשומן. מרססים או מברישים את החלק העליון בשמן ואופים בתנור במשך כ-20 דקות.
הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
- הופכים צד ואופים 10 דקות נוספות.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
מחפשים תוספת טעימה לצד השניצל? לחצו כאן – תוספות לשניצל.
רעיון להגשה מושלמת:שניצל תירס וחומוס הוא שילוב מנצח, ואפשר להשלים את הארוחה עם מנת חומוס ביתי קרמי כתוספת צד. הטעמים של השניצל מתחברים נהדר עם עומק הטעמים של החומוס הטרי. למי שבלחץ זמן, המתכון המהיר לחומוס משימורים שלנו מוכן ב-10 דקות בלבד. הגישו את השניצלים על מצע חומוס או לצדו בצלחת נפרדת לארוחה צמחונית עשירה ומשביעה.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
85 תגובות
כניסה
85 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

