מצרכים להכנת שיפודי סלמון
- 1 קילו דג סלמון ללא עור חתוך לקוביות קטנות בגודל 2-3 ס”מ
תיבול:
- 2 כפות מיץ לימון, 2 כפות שמן זית, 2 כפות סויה, 2 כפות דבש, 2 שיני שום כתושות, כף מלאה רוטב צ’ילי מתוק
איך מכינים שיפודי סלמון?
- מערבבים בקערה את חומרי התיבול ומתבלים את קוביות הסלמון (למי שיש זמן- מומלץ להשרות לחצי שעה במקרר).
- מחממים תנור ל190 מעלות (חשוב שהתנור יהיה חם).
- משפדים את קוביות הסלמון בשיפודי עץ קטנים (3-4 חתיכות בכל שיפוד)
- מרפדים תבנית בנייר אפיה ומניחים עליה את שיפודי הסלמון.
- מכניסים לתנור החם ואופים בתנור במשך כ-12 דקות.
הפעל טיימר (12 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
מחפשים תוספת טעימה לצד הדג? לחצו כאן – תוספות לדגים.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
118 תגובות
כניסה
118 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

