זמן הכנה
10 דקות
בישול/אפייה
20 דקות
מס׳ מנות
4-5 מנות
מצרכים להכנת שיפודי הודו בתנור
- 500-600 גרם נתחי חזה הודו בגודל כ-3 ס”מ
תיבול:
- 2 כפות שמן זית, חצי כפית כמון, כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח, כפית פטרוזיליה/ כוסברה מיובשת (מומלץ לשלב), קמצוץ פלפל שחור
- מקלות שיפודים
איך מכינים שיפודי הודו בתנור?
- מתבלים את נתחי ההודו, מכסים בניילון נצמד ומשרים במקרר לפחות כחצי שעה.
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
- משפדים את הנתחים ומניחים בתבנית על נייר אפיה משומן. מכניסים לתנור החם וצולים במשך 15 דקות.
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
- הופכים בזהירות צד וצולים כ-5 דקות נוספות (חום עליון וחום תחתון).
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
53 תגובות
כניסה
53 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

