מצרכים להכנת ריבועי קוקוס
- 3 כוסות קוקוס טחון (270 גרם)
- מיכל קצפת צמחית (250 מ”ל)
- 100 גרם שוקולד מריר
- כף שמן
- אבקת סוכר (כף + כפית)
איך מכינים ריבועי קוקוס?
- מניחים בקערה 50 גרם שוקולד מריר + 7 כפות קצפת צמחית וממיסים כמה שניות במיקרוגל. מוציאים ומערבבים לתערובת חלקה. מוסיפים כוס וחצי קוקוס וכפית אבקת סוכר ומערבבים היטב עד לתערובת אחידה (אמורה להתקבל תערובת לחה). מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפיה ויוצקים את התערובת לתבנית. משטחים היטב לגובה אחיד.
- ממיסים במיקרוגל כמה שניות 50 גרם שוקולד מריר עם כף מים וכף שמן, מערבבים לתערובת חלקה ויוצקים האופן אחיד מעל שכבת הקוקוס.
- מערבבים בקערה כוס וחצי קוקוס עם כף מלאה אבקת סוכר ומוסיפים את שארית הקצפת צמחית. מערבבים עד לתערובת אחידה ולחה. יוצקים את התערובת מעל שכבת השוקולד ומיישרים בעזרת ידיים רטובות.
- מכניסים למקפיא ל 2-3 שעות, מחלצים מהתבנית וחותכים לקוביות קטנות (מומלץ לחתוך ל-3 חלקים לאורך ואז לקוביות).
- *שומרים במקרר. ניתן גם להקפיא בקופסה אטומה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
123 תגובות
כניסה
123 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

