זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 15-20 קציצות
סוג: פרווה
מצרכים:
2 כוסות פתיתים מוכנים (לאחר בישול)
1 כף רסק עגבניות
2 ביצים
4 כפות פירורי לחם
מלח, פלפל
אופן הכנה:
-מערבבים היטב את כל החומרים בקערה.
-יוצקים קציצות ומטגנים במחבת עם שמן כדקה וחצי מכל צד עד שהקציצות משחימות מעט.







היי 🙂 מעולה כדי לסיים חמץ. יש חלופה אם אין לי רסק עגבניות? תודה!
אפשר לשים כף קטשופ או לוותר על זה:)
ממש טעים הילדים טורפים את זה ורוצים עוד
איזה כיף לשמוע❤️
יצא מעולה, אבל מבחינת כמות יותר לכיוון ה15 קציצות יצא
תודה שחזרת לשתף:)
היי אפרת,
הכנו את הקציצות ויצא נדיררר
הוספנו קצת קמח כדי שיותר יתאחה, והגשנו לצד רוטב צ'ילי מתוק.
תודה על עוד מתכון מוצלח!!!
איזה כיף שאהבתם את המתכון!
תודה שחזרת לשתף😊
הרציחות לא התחברו בכלל הכל התפרק 🙁
היי יעל,
שמת מספיק פירורי לחם ו-2 ביצים? לא אמור להתפרק...
היי אפרת, הכנתי את המתכון שלך של הפתיתים הפיקנטים (הכנתי המון! יצא ממש טעים!!! תודההה) ונשארו לי 2 כוסות.
האם אני יכולה להשתמש בזה למתכון של הקציצות?
במידה וכן, האם תוכלי לכתוב לי בבקשה איך אני עושה את זה..? (:
היי ענאל
תוכלי להכין פשוט עם הפתיתים שיש לך ולוותר על הרסק במתכון 🙂
לוותר גם על המלח והפלפל או שבכל מקרה צריך להוסיף בגלל הביצים ופירורי הלחם?
הייתי מוסיפה בכל מקרה 🙂
היי, יש תחליף לביצים ?
היי אנט,
הביצים למעשה מדביקות את הפתיתים לקציצה. לא בטוחה שתחליף אחר יעשה את העבודה.
שלום וברכה ושבוע טוב
היכנתי את קציצות הפתיתים יצא טוב מאוד אמנם בלי טעם האם אפשר להכין רוטב ואיזה או מה עוד אפשר להוסיף כדי לקבל טעם
תודה מראש
דורית לס
היי דורית,
אפשר להוסיף לתערובת הפתיתים גזר או בטטה מגורדים. אפשר להוסיף בצל מטוגן.
כדאי אולי להוסיף פעם הבאה יותר מלח או אבקת מרק.
אפשר להכין לזה רוטב עגבניות כמו של קציצות.
יום מקיסם 🙂
היי
פעם היה לך קציצות עם אורז אבל בלי בשר עכשיו אני לא מוצאת אותו ובא לעיניי חחחחח
היי מוריה,
את זוכרת במקרה מה עוד היה בקציצות? ירק מסוים?
היי חייב פירורי לחם????
יכול להיות שבלי פירורי לחם הקציצות לא יהיו יציבות.
היי
צריך לבשל את הפתיתים לפני?
או איך שהם ישר לטיגון
כן רות, יש לבשל את הפתיתים לפני במים (לפי ההוראות שעל גבי האריזה).
היי אפרת
האם אפשר לאפות את הקציצות?
היי צילה,
לא ניסיתי. אם את מנסה אני ממליצה להוסיף לתערובת כף שמן ולהבריש את הקציצות בשמן לפני האפיה.