מצרכים להכנת קינוח שוקולד
תבנית אינגליש קייק
לשכבת הבסיס:
- *השתמשו במקרה זה בגודל של כוס פלסטיק חד פעמית.
- 2 כוסות קורנפלקס רגיל (ללא תוספת סוכר)
- 1/4 כוס שומשום
- 3/4 כוס אגוזי מלך
- 50 גרם חמאה
- 2 כפות גדושות ממרח נוטלה/ שוקולד
- 2 כפיות דבש
לשכבה העליונה:
- 100 גרם שוקולד מריר
- 1/2 מיכל שמנת מתוקה (125 גרם)
איך מכינים קינוח שוקולד?
- מניחים קורנפלקס, שומשום ואגוזי מלך במעבד מזון, טוחנים לפירורים גסים ומעבירים לקערה.
- ממיסים חמאה במיקרוגל, מוציאים ומערבבים עם ממרח הנוטלה. מוסיפים לקערת הפירורים ומערבבים היטב יחד עם הדבש.
- פורשים נייר אפיה על תבנית, משטחים את העיסה ומאחסנים במקפיא.
- מניחים בקערה חצי מיכל שמנת וקוביות שוקולד ומכניסים למיקרוגל לכ-40 שניות. מוציאים ומערבבים לקבלת בלילת שוקולד חלקה (שימו לב לא לחמם יותר מידי שהשוקולד לא יישרף). מצננים מעט.
- יוצקים את בלילת השוקולד על שכבת הבסיס, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לפחות ל-3 שעות.
- מחלצים את העוגה מהתבנית (בעזרת נייר האפיה) ומניחים על קרש חיתוך. חותכים אצבעות בעובי 2-3 ס”מ (השתמשו בסכין ארוכה וחדה וטבלו אותה בכוס מים רותחים אחרי כל חיתוך). במידה שאתם לא מגישים מיד, החזירו למקפיא עד להגשה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
55 תגובות
כניסה
55 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

