מצרכים להכנת קינוח קרם קפה וגבינה
לתחתית:
- 80 גרם ביסקוויטים מסוג “פתי בר” מפוררים (לרגישים לגלוטן- ניתן להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן)
- שליש כפית אבקת נס קפה
- 25 גרם חמאה/ מרגרינה מומסת
קרם קפה:
- מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל)
- 2 כפיות אבקת נס קפה
- כפית אבקת קקאו
- 2 כפות מלאות אבקת פודינג וניל
- 2-3 כפות אבקת סוכר (לפי הטעם)
קרם גבינה:
- מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל)
- רבע כוס חלב קר
- 4 כפות אבקת פודינג וניל
- 1-2 כפות אבקת סוכר (לפי הטעם)
- 125 גרם גבינה לבנה (*אפשר להוסיף יותר לפי הטעם)
לפיזור מעל:
- 5-6 קוביות שוקולד מריר או חלב מגורד
איך מכינים קינוח קרם קפה וגבינה?
תחתית:
- מערבבים את פירורי הביסקוויטים עם אבקת נס קפה וחמאה מומסת, עד לתערובת פירורית אחידה.
- מניחים בתחתית כל כוס בסביבות כף מתערובת הפירורים.
קרם קפה:
- מקציפים את השמנת במשך כדקה. מוסיפים אבקת נס קפה, קקאו, פודינג וניל ואבקת סוכר לפי הטעם. מקציפים עד לקבלת קרם יציב.
- יוצקים או מזלפים את הקרם מעל לשכבת הפירורים.
קרם גבינה:
- מקציפים את השמנת במשך כדקה. מוסיפים חלב, פודינג וניל ואבקת סוכר לפי הטעם ומקציפים עד לקבלת קרם יציב. מוסיפים את הגבינה הלבנה ומערבבים בתנועות קיפול עדינות.
- יוצקים או מזלפים את הקרם מעל לקרם הקפה.
- מפזרים מעל שוקולד מריר או חלבי מגורד, עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר כשעתיים לפחות לפני ההגשה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
87 תגובות
כניסה
87 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

