מצרכים להכנת קורנפלקס מצופה שוקולד
- חבילת שוקולד מריר (100 גרם)
- 25 גרם חמאה או מרגרינה
- 2-3 כוסות קורנפלקס רגיל (ללא סוכר) קצוץ.
- (*לרגישים לגלוטן– ניתן להשתמש בקורנפלקס ללא גלוטן)
איך מכינים קורנפלקס מצופה שוקולד?
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה ומערבבים לתערובת אחידה. מצננים עד לטמפרטורת החדר (יש להקפיד שהשוקולד לא יתקשה).
- שופכים את הקורנפלקס לקערת השוקולד ומערבבים היטב עד שכל הקורנפלקס מתכסה בשוקולד.
- מרפדים תבנית מרובעת קטנה בנייר אפיה.
- מעבירים בעזרת כף את התערובת לתבנית ומועכים לשכבה אחידה.
- מכניסים למקרר למשך שעה לפחות וחותכים לריבועים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
118 תגובות
כניסה
118 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







