www.10dakot.co.il

פרגיות עם פטריות ובטטה

תבשיל פרגיות עם פטריות ובטטה ברוטב טריאקי

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
פרגיות עם פטריות ובטטה
זמן הכנה

10 דקות

בישול/אפייה

33-38 דקות

מצרכים להכנת פרגיות עם פטריות ובטטה

  • 500 גרם פרגיות (סטייקים או פרגיות חתוכות)
  • 1 בצל גדול קצוץ גס
  • בטטה גדולה חתוכה לקוביות
  • סלסלת פטריות טריות חצויות
  • 1-2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
  • חצי כוס רוטב טריאקי, פלפל שחור

איך מכינים פרגיות עם פטריות ובטטה?

  1. מטגנים בסיר רחב את הבצל הקצוץ עד להזהבה קלה.
  2. מוסיפים את קוביות הבטטה והפטריות, ממליחים מעט ומבשלים עם מכסה במשך כ 10-15 דקות עד שהבטטות מעט מתרככות (יש להרים את המכסה ולערבב מידי פעם).
    הפעל טיימר (10 דק’)
    +
    טיימר פועל
  3. מוסיפים את הפרגיות, מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית במשך כ-10 דקות. יש להרים את המכסה ולערבב מידי פעם.
    הפעל טיימר (10 דק’)
    +
    טיימר פועל
  4. מסירים את המכסה ומבשלים 5 דקות נוספות על אש גבוהה עד שהנוזלים מעט מצטמצמים.
  5. מוסיפים בצל ירוק, רוטב טריאקי ומעט פלפל שחור, מערבבים 2-3 דקות ומסירים מהאש.
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
אוסף מתכונים נבחרים2
ספר מתכונים נבחרים2
מתכונים דיאטטיים
ספר מתכונים דיאטטיים
מתכונים ללא גלוטן
ספר מתכונים ללא גלוטן
מתכונים לילדים
ספר מתכונים לילדים
מתכונים לחגים ולאירוח
ספר מתכונים לחגים ואירוח
עוגות עוגיות וקינוחים
ספר עוגיות עוגיות וקינוחים
אוסף מתכונים נבחרים
ספר מתכונים נבחרים
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
181 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

181 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות