מצרכים להכנת פרגיות עם אננס
- 1 ק”ג פרגיות חתוכות לנתחים בגודל 4-5 ס”מ (מומלץ לבקש מהקצב שינקה ויחתוך אותן)
- בצל גדול חתוך גס
- פלפל אדום (גמבה) חתוך לקוביות בינוניות
- כוס וחצי (280 ג’) חתיכות אננס מקופסת שימורים
- חצי כוס עלי כוסברה קצוצים/ בצל ירוק קצוץ
רוטב:
- ⅔ כוס סירופ אננס מקופסת שימורים, 3 שיני שום כתושות, 3 כפות סילאן, 4 כפות רוטב סויה, חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים פרגיות עם אננס?
- מחממים מחבת רחבה עם כף שמן ומטגנים את הפרגיות כדקה מכל צד, עד שצבע הבשר הופך ללבן אך מבפנים עדיין לא מבושל. מעבירים את הפרגיות לצלחת בלי הנוזלים.
- מנגבים את המחבת בעזרת נייר מגבת משאריות הנוזלים ומחממים ב-2 כפות שמן. מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים פלפל אדום ומבשלים במשך כ-5 דקות. מוסיפים את הפרגיות, חתיכות האננס ועלי כוסברה/בצל ירוק ומתבלים בסירופ אננס, שום כתוש, סילאן, סויה, מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב.
- מכסים את המחבת ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 10-12 דקות, עד שהפרגיות מתבשלות לגמרי. טועמים ומשפרים מליחות לפי הטעם.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
*מומלץ להגיש על אורז לבן.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
27 תגובות
כניסה
27 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

