מצרכים להכנת פנקייק בננה
- 1 ביצה (*לטבעוניים/רגישים לביצים– ניתן לוותר על הביצה ולהגדיל את כמות הנוזלים לכוס וחצי במקום כוס ושליש)
- 2 בננות קטנות מעוכות עם מזלג למחית
- חצי כפית תמצית וניל
- 2 כפות שמן
- 2 כפות מלאות סוכר
- כוס ושליש חלב (*פרווה ניתן לשים מים או חלב סויה)
- כוס וחצי קמח תופח (ניתן לערבב כוס וחצי קמח רגיל+כפית וחצי אבקת אפיה)
- תרסיס שמן (השתמשתי בתרסיס שמן בטעם חמאה של פאם)
איך מכינים פנקייק בננה?
- מערבבים בקערה (בעזרת מטרפה או כף) את כל החומרים לפי הסדר בו הם רשומים עד לתערובת אחידה.
- מחממים מחבת רחבה ומתיזים עליה תרסיס שמן. כשהמחבת חמה יוצקים את הבלילה למחבת בעזרת מצקת (של מרק).
- מנמיכים לאש בינונית-נמוכה ומכסים את המחבת. לאחר 2-3 דקות אמורות להופיע בועות קטנות בחלק העליון של הפנקייק, הופכים צד, מכסים ומשאירים למשך 2-3 דקות נוספות.
- מעבירים לצלחת ומניחים לפנקייק להתקרר כמה דקות לפני שמגישים (הפנקייקים מתייצבים בזמן זה).
- יש להשתמש במחבת בעלת ציפוי שאינו נדבק.
- מומלץ להגיש את הפנקייק עם סירופ מייפל.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
205 תגובות
כניסה
205 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














