מצרכים להכנת פיצה ללא גלוטן
- תבנית מרובעת של התנור
- 2/3+ 1 כוסות קמח נטול גלוטן (“קונדיטור”)
- 1/3 כוס קמח אורז
- 1 כפית גדושה אבקת אפייה
- 1 ביצה
- 2 כפות שמן זית
- 1/2 גביע יוגורט (100 מ”ל)
- 1/2 כפית מלח
- *רוטב פיצה, גבנ”צ או מוצרלה ותוספות לפי הטעם.
איך מכינים פיצה ללא גלוטן?
- מחממים תנור ל- 200 מעלות.
- מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד (במידה והבצק דביק מידי- ניתן להוסיף עוד קמח נ”ג) (אם הבצק יוצא מעט פירורי ניתן להוסיף כמה כפות מים או יוגורט בהדרגה).
- פורשים נייר אפייה על התבנית ומשמנים אותה. משטחים בעזרת מערוך את הבצק על התבנית בצורת עיגול או מלבן (ניתן לקמח מעט את המערוך) ודוקרים באמצעות קיסם או מזלג את הבצק במספר אזורים.
- אופים 10 דקות בתנור ומוציאים החוצה.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
- מורחים על הבצק רוטב פיצה, גבנ”צ ותוספות לפי בחירתכם.
- מכניסים לתנור ואופים 10-15 דקות.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
פיצה ללא גלוטן פיצה ללא גלוטן מתכון בצק לפיצה ללא גלוטן מתכון לפיצה ללא גלוטן
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
163 תגובות
כניסה
163 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

