מצרכים להכנת חזה עוף מוקפץ
- 500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
- 1 בצל גדול קצוץ גס
- 300 גרם פרחי ברוקולי קטנים (זה יוצא כ-5 כוסות מלאות)
- 3 גזרים בינוניים חתוכים למקלות דקים
- 4-5 גבעולי בצל ירוק קצוצים גס
רוטב:
- כף מלאה קורנפלור+ 5 כפות מים קרים, שליש כוס רוטב סויה, כף וחצי דבש
איך מכינים חזה עוף מוקפץ?
- מחממים מחבת רחבה עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את קוביות חזה העוף כ-2 דקות מכל צד, עד שמשנים צבעם ללבן (מומלץ לכסות את המחבת). מעבירים לצלחת ומנגבים את המחבת משאריות נוזלים בעזרת נייר מגבת.
- מחממים את המחבת עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל כ-2 דקות. מוסיפים את מקלות הגזר, ממליחים מעט עם המלחייה ומבשלים על אש בינונית כ-5 דקות (מומלץ לכסות את המחבת). מוסיפים את פרחי הברוקולי וממשיכים לבשל עם מכסה במשך כ-7 דקות, עד שהירקות מתרככים מעט אך עדיין נגיסים.
- מערבבים בכוס כף מלאה של קורנפלור עם 5 כפות מים קרים עד שהקורנפלור נמס. מוסיפים רוטב סויה ודבש ומערבבים.
- מוסיפים את קוביות חזה העוף והבצל הירוק ושופכים למחבת את הרוטב. מבשלים תוך ערבוב במשך כ-2 דקות, עד לספיגת הטעמים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
37 תגובות
כניסה
37 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

