מצרכים להכנת עוף עם ירקות
- 8-10 חלקי עוף (ירכיים, שוקיים וכו’)
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- 2 גזרים גדולים קלופים חתוכים לעיגולים או חצאי עיגולים
- 2 קישואים גדולים קלופים חתוכים לעיגולים או חצאי עיגולים
- פלפל אדום (גמבה) חתוך לקוביות
- פלפל צהוב חתוך לקוביות
- עגבניה גדולה חתוכה לקוביות
- ¾ כוס עלי פטרוזיליה קצוצים (או כפית פטרוזיליה/כוסברה מיובשת – מומלץ לשלב)
- ¾ כוס (180 מ”ל) מים
תיבול:
- כפית גדושה פפריקה מתוקה, רבע כפית כורכום, כפית מלח, מעט פלפל שחור
איך מכינים עוף עם ירקות?
- מטגנים את הבצל עם 2 כפות שמן עד להזהבה קלה.
- מזיזים את הבצל לצד הסיר, מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים כדקה מכל צד.
- מוסיפים את הירקות ומתבלים בפפריקה מתוקה, כורכום, מלח ופלפל שחור.
- מוסיפים מים ומערבבים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים לאש בינונית-נמוכה ומבשלים עם מכסה במשך שעה וחצי (מומלץ לערבב כל חצי שעה).
הפעל טיימר (90 דק’)+טיימר פועל
- מוסיפים את עלי הפטרוזיליה, מערבבים ומבשלים כ-10 דקות נוספות.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
120 תגובות
כניסה
120 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

