מצרכים להכנת עוף בתנור בתיבול מזרחי
- 8-9 חתיכות עוף (שוקיים, ירכיים, כנפיים)
- 3 תפוחי אדמה בינוניים קלופים חתוכים לפרוסות בעובי כס”מ וחצי
- שליש כוס מים
- תיבול לעוף: 3 כפות שמן זית, שן שום כתושה, כפית גדושה גריל עוף, שליש כפית כמון, חצי כפית פפריקה מתוקה, כפית שטוחה מלח, קמצוץ כורכום, רבע כפית פלפל שחור
איך מכינים עוף בתנור בתיבול מזרחי?
- מערבבים בקערית את חומרי התיבול ומתבלים את חלקי העוף ותפוחי האדמה.
- מניחים בתבנית ענקית מרופדת בנייר אפיה ומוסיפים שליש כוס מים.
- מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות במשך כשעה וחצי- שעתיים (חום עליון וחום תחתון).
הפעל טיימר (90 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
215 תגובות
כניסה
215 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

