מצרכים להכנת עוף בתנור
- 8 חתיכות עוף (שוקיים, ירכיים, כנפיים)
- 4 תפוחי אדמה גדולים קלופים חתוכים לפרוסות בעובי כס”מ וחצי
- בצל בינוני חתוך ל-4
- חצי כוס מים
- תיבול לעוף: 3 כפות שמן זית, 3 שיני שום כתושות, כפית אבקת מרק, חצי כפית אבקת קינמון, שליש כפית כורכום, חצי כפית פטרוזיליה מיובשת, כפית שטוחה מלח, מעט פלפל שחור
איך מכינים עוף בתנור?
- מערבבים בקערית את חומרי התיבול ומתבלים את חלקי העוף, הבצל ותפוחי האדמה.
- מניחים בתבנית ענקית מרופדת בנייר אפיה ומוסיפים חצי כוס מים.
- מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות במשך כשעה וחצי- שעתיים (חום עליון וחום תחתון).
הפעל טיימר (90 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
94 תגובות
כניסה
94 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

