מצרכים להכנת עוף ביין לבן ושום
- 8-10 חלקי עוף (שוקיים, ירכיים, כנפיים)
- 16 שיני שום קלופות שלמות
- ⅔ כוס יין לבן
- ⅔ כוס מים
- 3 גבעולי טימין (קורנית)
תיבול:
- ⅔ כפית מלח, שן שום כתושה, מעט פלפל שחור, רבע כפית אבקת קינמון
איך מכינים עוף ביין לבן ושום?
- מחממים סיר רחב או סיר סוטאז’ עם 2 כפות שמן ומטגנים את חלקי העוף כדקה מכל צד, עד להזהבה בחלק החיצוני (יש להשתמש בסיר עם ציפוי שאינו נדבק).
- מוסיפים את שיני השום ומערבבים כדקה.
- מוסיפים יין לבן ומים ומתבלים במלח, שן שום כתושה, פלפל שחור ואבקת קינמון.
- מפזרים גבעולי טימין, מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך שעה וחצי (יש לערבב כל חצי שעה).
הפעל טיימר (90 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*במהלך הבישול העוף ייראה קצת חיוור. לקראת סוף הבישול מומלץ להגביר קצת את האש ולבשל כמה דקות, עד שהעוף יקבע צבע יפה והרוטב יצטמצם.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
98 תגובות
כניסה
98 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

