מצרכים להכנת עוגת תפוזים מקמח שקדים
- תבנית אינגליש קייק גדולה / תבנית עגולה 22
- 1.5 כוסות (150 ג’) קמח שקדים
- חצי כוס (45 ג’) קוקוס
- כפית שטוחה (4 ג’) אבקת אפיה
- קליפה מגורדת מתפוז קטן
- 2 ביצים
- 1/3 כוס (66 ג’) סוכר
- 1/4 כוס (50 ג’) שמן
- 1/4 כוס (60 מ”ל) מיץ תפוזים
איך מכינים עוגת תפוזים מקמח שקדים?
- מחממים תנור מראש ל180 מעלות.
- מערבבים בקערה: קמח שקדים, אבקת אפיה, קוקוס וגרידת תפוז.
- בקערה נפרדת מקציפים במיקסר את הביצים במשך כדקה. מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עוד 4 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
- מוסיפים את השמן ואח”כ את מיץ התפוזים ומערבבים.
- מוסיפים את תערובת הקמחים ומערבבים בעדינות בעזרת כף (לא במיקסר) עד לקבלת תערובת אחידה.
- משמנים היטב את התבנית ויוצקים אליה את התערובת. אופים במשך 35-45 דקות.
הפעל טיימר (35 דק’)+טיימר פועל
- מוציאים מהתנור ומניחים לעוגה להתקרר לגמרי. לאחר מכן ניתן לחתוך ולהגיש.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
עוגת תפוזים ללא גלוטן עוגת תפוזים לפסח
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
211 תגובות
כניסה
211 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

