מצרכים להכנת עוגת תפוזים ללא גלוטן
- תבנית אינגליש קייק או תבנית עגולה בקוטר 20 או תבנית מאפינס
- 2 ביצים
- חצי כוס (100 ג’) סוכר
- חצי כוס (100 ג’) שמן
- 1 כף (20 ג’) דבש
- חצי כוס (120 מ”ל) מיץ תפוזים טבעי
- קליפה מגורדת של חצי תפוז
- 1 כוס (140 ג’) קמח נטול גלוטן (“קונדיטור”)
- ¾ כוס (108 ג’) קמח תירס (רצוי טחון דק)
- 2 כפיות (10 ג’) אבקת אפייה
איך מכינים עוגת תפוזים ללא גלוטן?
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מערבבים בקערית קמח קונדיטור, קמח תירס ואבקת אפיה.
- מערבבים בקערה נפרדת, בעזרת מיקסר או מטרפה, את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, דבש, מיץ תפוזים וגרידת תפוז ומערבבים. מוסיפים את הקמחים ומערבבים קלות עד לאיחוד חומרים.
- יוצקים לתבנית משומנת ואופים במשך 25-30 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (25 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
עוגת תפוזים ללא גלוטן מאפינס ללא גלוטן עוגה ללא גלוטן
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
46 תגובות
כניסה
46 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

