מצרכים להכנת עוגת שוקולית ללא גלוטן
תבנית אינגליש קייק או תבנית עגולה בקוטר 20
- 1 ביצה גדולה
- 1/2 כוס סוכר
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 כוס מים רותחים
- 2/3 כוס קמח נטול גלוטן (“קונדיטור”) מנופה
- 1/3 כוס קמח אורז
- 1/2 כוס אבקת שוקולית
- 1 כפית אבקת אפיה
- 2 טיפות תמצית וניל
איך מכינים עוגת שוקולית ללא גלוטן?
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מערבבים את כל החומרים יחד בקערה (לפי הסדר בו רשומים) עד לקבלת בלילה אחידה.
- יוצקים לתבנית ואופים במשך 25-30 דקות, עד שקיסם יצא יבש.
הפעל טיימר (25 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
עוגות ללא גלוטן עוגה כושית ללא גלוטן
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
72 תגובות
כניסה
72 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

