מצרכים להכנת עוגת שוקולד, אגוזים וקוקוס
תבנית אינגליש קייק
- 2 ביצים
- 1/3 כוס (66 ג’) סוכר
- 1/3 כוס (80 מ”ל) שמן
- כוס (240 מ”ל) מיץ תפוזים
- 1 כוס (135 ג’) קמח מצה לעוגות
- 1 כף גדושה קמח תפו”א
- 1 כפית גדושה (6 ג’) אבקת אפיה
- 1/2 כוס (45 ג’) קוקוס
- 50 גרם שוקולד מריר קצוץ דק
- 1/2 כוס (55 ג’) אגוזי מלך קצוצים דק
איך מכינים עוגת שוקולד, אגוזים וקוקוס?
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מערבבים בקערה קמח מצה, קמח תפו”א, אבקת אפיה, קוקוס, שוקולד מריר ואגוזי מלך.
- מקציפים בקערה נפרדת את הביצים כדקה. מוסיפים סוכר וממשיכים להקציף 3-5 דקות עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים את השמן ואח”כ את מיץ התפוזים ומערבבים.
- מוסיפים לתערובת המוקצפת את תערובת הקמחים ומערבבים בעזרת כף עד לתערובת אחידה (אין לערבב יותר מידי).
- אופים במרכז התנור במשך כ-45 דקות. מוצאים ומצננים לטמפ’ החדר.
הפעל טיימר (45 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
עוגה לפסח עוגת שוקולד ואגוזים לפסח עוגת אגוזים לפסח
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
57 תגובות
כניסה
57 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

