מצרכים להכנת עוגת כדורי שוקולד
- תבנית אינגליש קייק
- 400 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר רגילים או בטעם שוקולד (*לרגישים לגלוטן: ניתן להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן)
- מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (250 מ”ל)
- 100 גרם שוקולד מריר
לציפוי:
- חצי מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (125 מ”ל)
- 100 גרם שוקולד מריר
איך מכינים עוגת כדורי שוקולד?
- טוחנים במעבד מזון את הביסקוויטים לפירורים (דקים או גסים).
- מניחים בקערה את קוביות השוקולד המריר (100 גרם) והשמנת המתוקה (מיכל) וממיסים במיקרוגל. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
- מוסיפים לקערה את פירורי הביסקוויטים ומערבבים היטב עד שכל הפירורים מכוסים בצורה אחידה בתערובת השוקולד.
- יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק ומהדקים היטב לתחתית.
- מכניסים למקפיא עד להכנת הציפוי.
מכינים את הציפוי:
- מניחים בקערה קוביות השוקולד מריר (100 גרם) ושמנת המתוקה (חצי מיכל) וממיסים במיקרוגל. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
- יוצקים על העוגה בצורה אחידה.
- *שומרים את העוגה במקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
733 תגובות
כניסה
733 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות


