מצרכים להכנת עוגת טירמיסו ביסקוויטים
- תבנית מלבנית בגודל 22X31
- 400 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר
- 2 מיכלי שמנת מתוקה 32% או 38% (סה”כ 500 מ”ל)
- חצי כוס (100 ג’) סוכר
- חצי כוס (120 מ”ל) חלב קר
- שקית אבקת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
- 250 גרם גבינת מסקרפונה
לטבילת הביסקוויטים:
- כוס נס קפה מוכן
לציפוי:
- 100 גרם שוקולד לבן + חצי כוס שמנת מתוקה + כפית אבקת נס קפה
לקישוט:
- אבקת קקאו
איך מכינים עוגת טירמיסו ביסקוויטים?
- מקציפים את השמנת המתוקה במשך כחצי דקה. מוסיפים סוכר, חלב, פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים גבינת מסקרפונה ומערבבים עד לתערובת אחידה.
- טובלים ביסקוויטים בנס קפה (טבילה קצרה) ומסדרים שכבה בתבנית (ניתן לחתוך חלק מהביסקוויטים כדי להתאימם לגודל התבנית).
- יוצקים מעל כשליש מכמות הקרם ומשטחים באופן אחיד. מסדרים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בנס קפה ומעל יוצקים כשליש מכמות הקרם. מניחים שכבה שלישית של ביסקוויטים טבולים בנס קפה ומעל שמים כשליש מכמות הקרם.
- לציפוי: מניחים בקערה שוקולד לבן עם שמנת מתוקה וממיסים במיקרוגל. מערבבים אבקת נס קפה ומערבבים לתערובת אחידה. יוצקים מכל העוגה ומפזרים אבקת קקאו.
- עוטפים בנייר כסף ושומרים במקרר כ-4 שעות לפחות לפני ההגשה (מומלץ להכין יום קודם).
View this post on InstagramA post shared by 10dakot | מתכונים ב-10 דקות (@10dakot)
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
20 תגובות
כניסה
20 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

