מצרכים להכנת עוגת גבינה במיקרוגל
- 250 גרם גבינה לבנה
- חצי מיכל (100 מ”ל) שמנת חמוצה
- רבע כוס (50 ג’) סוכר
- 1 ביצה (רצוי L)
- חצי כפית תמצית וניל
- כף מלאה (12 ג’) קורנפלור
איך מכינים עוגת גבינה במיקרוגל?
- מערבבים (בעזרת כף או מטרפה) את כל החומרים בקערה לפי הסדר הרשום.
- משמנים כוסות חסינות למיקרוגל ויוצקים לתוכן את הבלילה בגובה 3/4 מהכוס.
- מכניסים כל כוס לחוד למיקרוגל ומפעילים במשך 3 דקות ועשרים שניות, עד שהעוגה מתייצבת.
- מניחים לעוגה להתקרר לטמפ’ החדר. ניתן לאכול את העוגה כשהיא חמימה או לאחר כמה שעות של התייצבות במקרר (אני אישית אוהבת אותה לאחר קירור אבל זה כבר טעם אישי :-) )
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*העוגה יכולה לתפוח ואז לרדת וזה בסדר.
*אפשר להכין יום לפני ולשמור במקרר.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
120 תגובות
כניסה
120 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

