מצרכים להכנת עוגיות שיבולת שועל ושוקולד
- 1/2 כוס קמח רגיל ( אפשר לשלב 1/4 כוס קמח לבן ו- 1/4 כוס קמח מלא)
- 1/2 כוס שיבולת שועל
- 3 כפות גדושות סוכר חום
- 1 כף אבקת קקאו
- 1 ביצה
- 50 גרם חמאה רכה/ מרגרינה בטמפ’ החדר (לא מומסת)
- 1 כפית תמצית וניל
איך מכינים עוגיות שיבולת שועל ושוקולד?
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מערבבים את כל החומרים בקערה (בעזרת כף) עד לקבלת עיסה בצקית מעט דביקה.
- יוצרים כדורים בעזרת הידיים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. משטחים לעיגולים ומכניסים לתנור.
- אופים כ-20 דקות, מוצאים החוצה ומצננים לחלוטין (העוגיות מתקשות בחוץ).
הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
118 תגובות
כניסה
118 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

