מצרכים להכנת עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים
- כוס (110 ג’) שיבולת שועל עבה
- שליש כוס (46 ג’) קמח כוסמין מלא או קמח לבן
- שליש כוס (40 ג’) אגוזי מלך טחונים
- שליש כוס (80 מ”ל) שמן
- 4 כפות מלאות סירופ מייפל (רצוי ללא תוספת סוכר)
- 2 כפות חמאת בוטנים
איך מכינים עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
- מערבבים את כל החומרים בקערה (בעזרת כף) לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת אחידה.
- בעזרת כף יוצקים עיגולים על נייר האפיה (יש לשים כמות של ¾ כף ולהניח במרווחים מאחר והעוגיות מתרחבות במהלך האפיה).
- מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-15 דקות עד שהעוגיות משחימות מעט בשוליים.
הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
63 תגובות
כניסה
63 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

