מצרכים להכנת עוגיות שוקולד ואגוזים
- 1 חלבון ביצה (הלבן)
- 2 כפות גדושות סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 כפות אבקת קקאו
- 1/2 כוס אגוזים קצוצים
- 1/4 כוס שוקולד צ’יפס
איך מכינים עוגיות שוקולד ואגוזים?
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מניחים בקערה את החלבון, הסוכר ותמצית הוניל ומערבבים בעזרת מטרפה כדקה עד לקבלת תערובת לבנה ותפוחה. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה מעט נוזלית ודביקה.
- בעזרת כפית מניחים במרווחים כדורים מהתערובת על נייר אפיה ומשטחים מעט בעזרת גב הכפית.
- אופים במשך 12-13 דקות עד שהעוגיות מעט מזהיבות.
הפעל טיימר (12 דק’)+טיימר פועל
- מוצאים ומצננים לחלוטין (הערה: העוגיות יוצאות רכות מהתנור ונעשות פריכות לאחר צינון).
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
עוגיות שוקולד לפסח עוגיות לפסח עוגיות כשרות לפסח עוגיות שוקולד ללא גלוטן
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
73 תגובות
כניסה
73 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

