מצרכים להכנת עוגיות מלוחות ללא גלוטן
- ⅓1 כוסות (186 ג’) קמח נטול גלוטן (“קונדיטור”)
- ⅔ כוס (96 ג’) קמח אורז
- 1 כפית שטוחה (4 ג’) אבקת אפיה
- 1 כפית שטוחה (4 ג’) מלח
- שליש כוס (66 ג’) שמן זית או קנולה
- 50 גרם חמאה או מרגרינה רכה בטמפרטורת החדר (לא מומסת)
- 1 ביצה גדולה
לקישוט:
- ביצה טרופה ושומשום.
איך מכינים עוגיות מלוחות ללא גלוטן?
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
- מערבבים את כל החומרים לפי הסדר הרשום עד לקבלת בצק נוח לעבודה (מתחילים לערבב עם כף וממשיכים לעבד את הבצק עם הידיים).
- פורשים נייר אפיה ומניחים עליו את הבצק. פורשים מעל ניר אפיה נוסף ומרדדים בעזרת מערוך לעובי של כחצי ס”מ. קורצים עיגולים בקוטר של כ-4 ס”מ.
- מניחים על נייר אפיה ומברישים כל עיגול בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
- מכניסים לתנור החם ואופים במשך 15-17 דקות, עד להזהבה. מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי.
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
24 תגובות
כניסה
24 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

