מצרכים להכנת עוגיות אגוזים וקוקוס לפסח
- 1/2 כוס (60 ג’) קמח מצה
- 1 כף גדושה קמח תפו”א
- 1/4 כוס (30 ג’) אגוזים קצוצים
- 1/4 כוס (22 ג’) קוקוס
- 1/4 כוס (50 ג’) סוכר
- 1/2 כפית אבקת קינמון (לא חובה)
- 1 ביצה
- 1/4 כוס (60 מ”ל) שמן קנולה
איך מכינים עוגיות אגוזים וקוקוס לפסח?
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים. מוסיפים את הביצה והשמן ומערבבים עם כף ואח”כ בעזרת הידיים עד לקבלת תערובת בצקית אחידה.
- יוצרים בעזרת הידיים כדורים קטנים (בקוטר של 2-3 ס”מ) ומשטחים לעוגיות עגולות (במידה שהבצק מתפורר יש להרטיב את הידיים ולהמשיך לערבב עד שהבצק נוח לעבודה).
- מסדרים את העוגיות על נייר אפיה ומכניסים לתנור למשך 12-15 דקות, עד שהעוגיות מעט מזהיבות.
הפעל טיימר (12 דק’)+טיימר פועל
- מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
עוגיות לפסח עוגיות כשרות לפסח עוגיות אגוזים לפסח
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
20 תגובות
כניסה
20 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

